Skoči na vsebino

Napoved za 37. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 77
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
men pa sede luna v sco. mam velik energy. tud v devici mi sede, rpesenetljivo (ker je opozicija ne sam moji luni, pac pa se soncu, merkurju in marsu)...
jp, pester teden ko shus! xyesx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
evo, skoz ko je Luna v tem kurčevem Raku mam finte "noben me nima rad", spominjam se travm, prav uživam v mučenju same sebe ... :xx!: :xx!: :xx!: pička ti materna Rak! :!!: :blackeye: :sad: drek vse skupi, Rak je najbolj drekasto znamenje zodiaka poleg Kozoroga. :o|o: sorrrrrriiiiiiiii. :vragec: x:Ix

heh, to mojmu bratu povej, če si upaš x:o)x x:Dx x:Dx (kozorog/rak/bik)

men je pa kar kul ta teden.. je blo prejšnji dost ubijalsko pa zdaj sploh ne opazim... celo nekaj več volje do dela mam...

(aja.. sam če pa dobr pomislim.. ponoč sem pa mela krizo, ja.. mah v bistvu sem bla na robu solz, ziritirana u nulo... xrolleyesx )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:lol:

schtraufenpacht macona al kaj, zdej mas pa dosta vise! :xx!: :sick:

men tud ne sede, jaz tud kar bluzim pa nekaj.... mah... xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
hvalabogu mam glih zdaj vsaj nek pozitiven tranzit med Marsom in Uranom. ampak kaj, ko Rk vleče nazaj, Uran pa bi naprej in Mars agresiven ... :o|o:

[quote name='aiwa' post='702144' date='15. Sep 2006, 06:53']v raku luna pa še ceu vikend bo trajala xrolleyesx xrolleyesx[/quote]

:eek: kaj bi naj to pomenlo? Hočem en fajn bl ležeren prijetn pa seksi vikend pa pika, pa magar je luna v dinozavru, bemu.... x^x :vragec: x:Dx

No, saj sn pozabu ta teden na napoved, k men so tak vsi tedni zadnje čase isti.... :OoO:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

[color="#6633FF"]Joj mačke (vse)........ne se dat tolk sprovucirat tem rakom, pa nevem komu še.......razen Levom x:Dx x:Dx

Sej bo šlo mim, je pa zmeri treba kej malga tud potrpet, da vemo potem, ko nam je goody, da znamo v tistem uživat maximalno x^x x:px :palec: [/color]

ja pejt prebrat Mick, za razne intimne zadevice bo cist kul, sam pac, obcutljiva rakovska mal bluz scena. x:)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='702326' date='15. Sep 2006, 10:58']ja pejt prebrat Mick, za razne intimne zadevice bo cist kul, sam pac, obcutljiva rakovska mal bluz scena. x:)x[/quote]

Hm, ja, se mi je zdel da neko tači bluz sceno čutim iz lj..... :inocent: x:Dx Bomo že porihtal. x^x :palec:

[quote name='Trudi' post='702327' date='15. Sep 2006, 10:58']x:Dx x:Dx :palec:[/quote]

Če pa res, no.... :inocent: xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona
[quote name='Marsa' post='702326' date='15. Sep 2006, 10:58']ja pejt prebrat Mick, za razne intimne zadevice bo cist kul, sam pac, obcutljiva rakovska mal bluz scena. x:)x[/quote]
pa kaj je splo najbolje ob rakovsi Luni? zapreti se vase, meditirati, pisati pezijo, zato da ne depresiraš preveč smega sebe?

ja, vse to. :palec:
tud z ljubljenimi bit, sam ne se zapletat v kake stose, kar pol se not blodi nekaj...
rabimo pozornost, se nam zdi da je ne dobimo dovolj, se vase zapremo in tko, SAM: un (tadrug pac) se ISTO pocut. x:o)x
a ves.... vsak je hoce (pozornosti, ljubezni) tedaj maximalno, vendar je prevec vase zaprt, da bi jo tud sprejel lohk, rajs bluzi pa se sekira zarad "znotraj votel okol pa nic". xDDx

Picasso

[color="#3333FF"]Mislim, da sem še dovolj zgodnja x:Dx .

Za drug teden prosim za ugodne aspekte, za torek, pa enkrat verjetno proti koncu tedna, da bodo na razgovoru poštekali, kok sem vredna, pa da se pametno zmenimo x;)x , če se da naročam torek in četrtek, petek, če pa ne pa samo četrtek in petek. Saj ziher Dčlanstvo kaj šteje, Marsa x;)x . :P [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

hahahaha prov narežala sem se. kok je fajn vedt, da nism edina k bluzi x:Dx prec bolše volje. pa ne da prvošm, sam lažje je k veš da nisi sam xcrossfingx za vse xrosex xsrcbumx
spet se mi je na bolš poslabšal

a ne aiwa, saj ne da bi blo glih tko, ce sem jaz v podnu naj bodo vsi (x:Dx x;)x), ampak boljs se pocutis, ker ni cist v teb pol sam stos.

Pujsa, to bo pa tezko, ker bo mrk. :o|o: xyesx

Picasso

[quote name='mačona' post='702309' date='15. Sep 2006, 10:48']evo, skoz ko je Luna v tem kurčevem Raku mam finte "noben me nima rad", spominjam se travm, prav uživam v mučenju same sebe ... :xx!: :xx!: :xx!: pička ti materna Rak! :!!: :blackeye: :sad: drek vse skupi, Rak je najbolj drekasto znamenje zodiaka poleg Kozoroga. :o|o: sorrrrrriiiiiiiii. :vragec: x:Ix[/quote]
jst mam sonce v kozorogu (4 hiša) asc v devici in luno v raku (10hiša). Si predstavljaš... ampak imam strateški plan - ko je ta luna si ne dovolim bluza, ampak se razvajam sama... dovolim si žalost, ampak ne zapadam v svoje filme... tko nekak... pa gre ;) sicer pa povem konc tedna x:o)x prejšnjič mi je poratalo

Guest mačona
heheheheh, kruta kombinacija. :vragec: :sori: xsrcx mene iz takih depresij vleče Luna trigon Jupiter (itak na Asc v Strelcu - večni optimist) in Luna trigon Uran - iščem izvirne rešitve s pomočjo mojih neštetih hobijev. xDDx

jutri bi se rada šla razvajat savno x:px , sama, s Proustovim "Iskanjem izgubljenega časa", da še malo nahranim dušo. saj Proust je itak bil Rak .. x:Dx x:px

Uf, zdaj je vse bolj jasno. Če se nisem danes desetkrat udarila ob raznih predmetih, se nisem nikoli x:Dx Na zadrgi od torbice, pa sem si prerezala prst in to globoko xrolleyesx Še dobro, da so za vse krivi mrki! x:o)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...