alena 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 je pranje posode! Zadnja stvar na svetu, ki bi jo počela, pa če bi bilo nevemkaj! In če me slučajno zalotite pri tem, potem vedite, da je z mano nekaj narobe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 Tudi jaz...Vendar opažam, da včasih pa vendarle lahko v tem tudi uživam, nekako meditiram..A ko se že lotim - spravim pa se ne za nič na svetu. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 Jaz svoje čase nisem marala likat. Za nobeno ceno. Sedaj pa to tako rada počnem. Kar mimogrede. Se spreminjamo s časom. Tako bo tudi s tabo Alena. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 Oh - in kaj mi je še skrajno zoprno!Striženje nohtov!!Pa to ni res! Koliko časa porabim za to! Pa kako hitro rastejo!!Ne vem, če sem tamalemu 5x v lajfu postrigla nohte... ))(OO) ??To samo pomeni, da mu jih ne jaz (in ne, da ima zato npr. kilometrske nohte) :>) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 Jaz pa sovražim čistit solato, pa tako rada jo jem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 Ne maram dolgočasnih sestankov in SOVRAŽIM BIROKRACIJO! (tale ni zrasla na mojem zelniku, ampak se 100% strinjam in mislim, da zasluži objavo v tej temi) Pa brisanje prahu mi gre na živce in podobna opravila, ki jih nihče ne opazi, če jih redno izvajaš, ko pa enkrat ni narejeno, se takoj pozna. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 jest pa ne_maram manipulacije sploh se ne spomnim kaj ne maram, ko pa sproti vse zglancam:) potrudim pa se narediti Vse za svoje zdravje, potrpim pač pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 Ne maram prat avta. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 Saj ne vem kaj bi to bilo, no nekaj pa res ne maram, to so neiskreni ljudje, ljudje, ki me poskušajo nalagati kakšni so v resnici, takih pa res ne prenesem, zato pa se z njimi ne družim pa je vredu. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 22. julij 2002 Prijavi Deli 22. julij 2002 Tudi jaz nisem prijatelj birokracije, res mi gre na živce vse bolj je sama sebi namen. Pa vsa gospodinjska dela tudi ne maram, razen včasih kuhanje ko imam čas. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2002 Prijavi Deli 22. julij 2002 Ne maram do konca brezobzirnih in egoističnih ljudi in neumnosti!Ne maram tegale spodaj, ki me vsak dan zaparkira!!!tega pa RES ne maram. Zadnjič pa sem mu napisala celo listek: "ali res ne znate parkirat ali ste "samo" tako popolnoma brezobzirni"? ))))))))))))))))Res sem bila besna.Ko me je naslednji dan spet zaparkiral, sploh nisem imela energije za razburjanje in sem se prilagodila in parkirala daleč stran.Ta večer pa so se mu eni zaleteli v avto! icon_smile_evil.gif Še dobro, da nisem še tokrat težila z listkom, sem si mislila - saj je dobil, kar je iskal - z ali brez mojega razburjanja.vendar kaj je bilo takoj naslednjega dne!!???!!!SPET je parkiral tako - po njegovo - kot pač zmore in zna!Nekaterih pa res nikoli nič ne izuči. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2002 Prijavi Deli 22. julij 2002 Nečesa RES ne maram: prisiljevanja (pri-, po-, iz-, ob-, nad-, med-, pod-, ...) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 ne maram sedet na tleh v gozdu ali travniku, kjer so v bližini mravlje ali kakšne druge male žuželke. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Da mi mleko prekipi. Stojim zraven, gledam ga, za trenutek sem nepozorna - pa mi gre po štedilniku. Ja, tega pa res ne maram! Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 NE MARAM ponavljati pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Mleko!!!!!! )))))Mislim!!! jaz imam enako!!če živimo tako, da imamo štedilnik samo na elektriko, toliko časa stojim zraven pa še nič ne kaže, da bo kaj, pa samo letim nekaj, že vmes skipi! )Ko se preselimo, dobimo na plin, samo oči okoli obrneš, že skipi!Če mi včeraj skipi in ravno pomijem štedilnik, mi gotovo skipi še danes!Ja, res!! To pa se tudi meni dogaja in me ful jezi! )) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. avgust 2002 Prijavi Deli 7. avgust 2002 Vampov!!!!!!!!!!!!!![xx Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. avgust 2002 Prijavi Deli 9. avgust 2002 nemaramnemaram. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 22. avgust 2002 Prijavi Deli 22. avgust 2002 Ne maram 'kvazi' pomembnih ljudi, ki mislijo da lahko z denarjem kupijo in dosežejo vse...in še na živce mi gre, ker jih večina ljudi dejansko jemlje kot zelo pomembne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. avgust 2002 Prijavi Deli 22. avgust 2002 aha. to je to, hmm:|bom preučil tole:) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
someone 28. avgust 2002 Prijavi Deli 28. avgust 2002 Ne maram svojega EGO-ta .... pa ceprav vem, da mi je potreben ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. avgust 2002 Prijavi Deli 28. avgust 2002 ej, ne to, mej se rada, ampak pravilno. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FURIA 11. september 2002 Prijavi Deli 11. september 2002 Maram ne ... vsiljivih človečkov, pranja solate, razkuhanih špagetov, zamotanosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lisička 11. september 2002 Prijavi Deli 11. september 2002 hm, tja, jaz pa ne maram...ne maram izkoriščevanja in hinavskih ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. oktober 2002 Prijavi Deli 5. oktober 2002 Ne maram da mi nekdo soli pamet ali da igra dvojno moralo. Ne maram svetohlinstva. Zmeraj je treba najprej pred svojim pragom pocistiti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.