Skoči na vsebino

Česa RES ne maram

alena

Recommended Posts

Ne maram ljudi, ki ne skrbijo za osebno higieno. Fuj fuj fuj!!!

Poznam dosti bej, ki se ful neki lišpajo in kao hudo zgledajo pa so nestuširane in v neopranih cunjah, z neumitimi zobmi.... FUJ FUJ

Amen.

In tud tipi niso izjeme. Bog ne daj, da bi blo treba se umit vsak dan in še kak DOBER parfum uporabit. Zakaj že? Sej smo še vedno v kameni dobi, a ne?

ZA POPIZDIT! :vragec:

Pa ne maram perverznežev v savnah, ki pridejo tja s pogledom v očeh - kok si ga bom zdrku nate. MARŠ! :vragec:

Deli na socialnih omrežjih

fuk rocke...http://smiliesite.net/albums/uploads/cute/thumb_rofl.gif...tega pa ze tako dolgo nisem slisal, da joj x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Guest VilaSonca

Jeti, sem že mislila, kaj zdaj maš to en poseben podpis ... so te ujeli. xinnox

ne maram dejstva, da se včasih pač zatipkavam 100 na uro in mešam vse črke. saj še ni retro Merkur. :vragec:

• 3 weeks later...

Res res ne maram načina pisanja (slenga) po teh forumih. Ob živce me spravlja. :angry:

Slovenski jezik ni dosti lep??? Vsi tisti angleški izrazi (full, ok, čekirat,...) so mi prav grdi in ne vem kaj današnji ljudje razmišljajo, če sploh razmišljajo, v tej smeri.

Stavim, da jih zelo veliko ne zna pisati pravilno.

Pa da ne bo kdo rekel, da sem stara tečna baba itd. Stara sem 23 (oziroma kmalu bom) in govorim lepo, pravilno slovensko, kar se mi zdi, da bi večina mogla.

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.

PARRA

Ta tema se je že nekajkrat načela.

Marsa je podala zelo lepo razlago, pa Coookie tud.

Se trudimo lepo pisati (nekateri), zanese nas pa tudi na narečje in na oguljene fraze pogovornega jezika.

Zastopimo se, prebrati se da, tako gojimo tudi slenkovski jezik. (ali je slengovski, ne vem točno)

Živ primer ti je moj ZAJTERK. Če ne veš da je pravilno ZAJTRK, pišeš lepo narobe in misliš da je prav.

Dokler te negdo ne popravi in se zoped nekaj naučiš (ponovno).

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Ne maram reklame za Tweezy na Top Shop... :wOOt: :wOOt: :vragec:

Me prime ko jo vidim na TV da bi avtorju(ali avtorjem) s twwezijem populil vs kocine... :devil: :devil:

Na golo... x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

alef, x:Dx x:px js pa sploh ne vem kera je to.

mene jih pa tud mot ene par, da mi kr pritisk naraste (:mad2:), pa hitr preklopim. x:)x

~~

anget, stekam. x;)x

moja reakcija vceraj je bla - o-ouch x:px pa rajsi nisem napisala, da ne bi mislila da te nalasc provociram.

Po 1 strani imas prav, a po 2. pa ne oz. se pac sama ne strinjam.

Skoda k me bos manj in tezje brala, a v pogovoru govorim sprosceno in v slengu (sleng, Mitra xDDx), saj je to pravzaprav kot nekaksno narecje, ki jih jaz tud 1/2 ne razumem.

Glede na to, da gre za forum, ki je kot nekaksna *trznica*, se mi zdi normalno in osvezujoce, da se uporablja pogovorni jezik, ker se sicer zelo zapeto slisi, poleg tega smo pa Slovenci ze itak prevec zapeti in zadrgnjeni.

Torej, na forumih in v pogovoru nej se kr uporablja sleng, pac pa sem na resnih podrocjih precej bl natancna.

No in dokler v lepopisju najdem milijardo napak, dokler mi Jack slovenskega jezika ne uporablja dvojin in 2. sklona, menim, da na forumih ne rabmo bit tok natancni.

je pa lepo, da se 'zavzemas' za slovenscino, morda te bo zanimala tema na forumu 5 minut za lepsi jezik. :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

alef, x:Dx x:px js pa sploh ne vem kera je to.

mene jih pa tud mot ene par, da mi kr pritisk naraste (:mad2:), pa hitr preklopim. x:)x

x:Dx

Nič ne zamujaš če ne veš... :o|o: x8Dx

To je en aparat za puljenje kocin na ustnicah in na bradi... :eek:

Reklamirata ga pa dve ženski ki govorita s prav ta trdim gorenjskim dialektom... xrolleyesx xrolleyesx

Dej ti pomagam :devil: :devil: :devil:

x:Dx :palec:

Zmenjeno... x8Dx

Nabaviva vsak en Tweezy pa v akcijo... :vragec: x:px x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ne maram reklame za Tweezy na Top Shop... :wOOt: :wOOt: :vragec:

Me prime ko jo vidim na TV da bi avtorju(ali avtorjem) s twwezijem populil vs kocine... :devil: :devil:

Na golo... x8Dx

se pridružujem tvojemu mnenju x!x

sta me otroka opozorila nanjo x!x da kej tacga :xx!: :xx!: :xx!: pa še ne. pol sem jo pa še js pogledala. in je res za :sick:

ampak deluje pa x:Dx a vidiš kolk nas ve zanjo x:Dx

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

Da bi ga še nabavila da grem v napad?????????????

Škoda dvignit telefon in reči le besedo da ga dobim.

Druga stvar ki me moti je SREČNA LINIJA.

Primer iz nedelje.

V avtobusu so 4 deleta.

Vsaka ima 4 košare.

V vsaki košari so 4 mačke.

Vsaka mačkaima 4 mladiče.

Na postaji izstopita dve delketi.

Koliko je nog v avtobusu.

Pravilen rezultat je nekje okoli 1228 (tam nek, ne vem, ker sem bila preveč jezna na oddajo).

Oni so dali 1158. Normalno da nihče ni ugotovil, ker se ne ujema z nobeno logiko.

Temu se reče da krdejo, saj je en klic 0.99 evra.

Mafija. Pa to sploh ni osamljen primer.

Vsak teden ga pokajo z nepravilnostmi.

Pogledam že, kličem pa ne, ker je traparija.

Res res ne maram načina pisanja (slenga) po teh forumih. Ob živce me spravlja. :angry:

Slovenski jezik ni dosti lep??? Vsi tisti angleški izrazi (full, ok, čekirat,...) so mi prav grdi in ne vem kaj današnji ljudje razmišljajo, če sploh razmišljajo, v tej smeri.

Stavim, da jih zelo veliko ne zna pisati pravilno.

Pa da ne bo kdo rekel, da sem stara tečna baba itd. Stara sem 23 (oziroma kmalu bom) in govorim lepo, pravilno slovensko, kar se mi zdi, da bi večina mogla.

xrolleyesx

jao.

kero kompliciranje. :xx!:

Meni je pa čisto vseeno kako se kdo izraža, kako kdo piše...in nikoli mi ne pride na pamet , da bi za komu kaj popravljala..kot nekateri..ki spreminjajo g v k ali kaj podobnega...

pa dj no..sj je vseen..ne morejo te takšne malenkosti zmotiti..

sprejmi z vsemi napakami x:px

samo ljudje smo... x:Dx

vsi drugačni.

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

xrolleyesx

jao.

kero kompliciranje. :xx!:

Meni je pa čisto vseeno kako se kdo izraža, kako kdo piše...in nikoli mi ne pride na pamet , da bi za komu kaj popravljala..kot nekateri..ki spreminjajo g v k ali kaj podobnega...

Mitra je napisala, da ji je fajn če jo kdo popravi, da se kaj novega nauči, zato sem to nardila.. oz. tako sem razumela. Drgač pa jaz tud ne bi nekaj.. Verjamem pa, da se čuti, kdaj je kakšen namig dobrohoten, kdaj pa je čisto en sam ego problem nekoga, da ga nekaj kao pa ful moti.. in se mora tisto zunaj njega spremenit... Naj preveri zakaj pri sebi raje al pa kaj.

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Mitra je napisala, da ji je fajn če jo kdo popravi, da se kaj novega nauči, zato sem to nardila.. Drgač pa jaz tud ne bi nekaj.. Mislim pa, daa se čuti, kdaj je z dobrim namenom na kaj namignjeno, kdaj pa je čisto en sam ego problem nekoga, da ga nekaj kao pa ful moti.. Naj preveri zakaj pr sebi raje al pa kaj.

Ne vem.nisem tebe mislila. x;)x sploh ne.

sem tako na splošno pisala, ker večkrat zasledim , da se popravljajo pravopisne napake, pa, da se postavljajo vejice, tja, kjer jih ni in podobno..in res je..marsikdaj se čuti, da je to narejeno z dobrim namenom.. :palec: marsikdaj pa v bistvu izpade kot posmehovanje drugemu...kao..nimaš pojma..to mi pa ni všeč.ker nihče ni popoln.in vsi delamo napake..takšne in drugačne.

in to popravljanje pravopisnih napak(če ni dobronamerno-seveda)je kompliciranje čist po nepotrebnem...

saj to je vendar forum.

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Aham... :) Mede me pa včasih dejstvo, da se tud pravopis spreminja lahko in tudi se, pol pa je res mal mimo, da smo tako trdi do drugih al pa do sebe zarad nekih pravil napisanih, ki si jih je nekdo zmislil in si bo jih spet kdaj na novo ali drugače.. No, dobro pa je vseeno vedet, kako pa je sedaj, če ne da se držimo, pa da vsaj primerno kršimo ;) . Men je sleng ok. Pa originalnost ali biti na svoji strani, pa četud je anybody's side.
~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

nekdo zopet w:Iw

Da bom pa tole ozavestila, pa ne obljubim.

Mi je bolj na uho negdo in zoped.

Ne vem zakaj, avtomatsko se mi zdi da je pravilno tisto, kar je napačno.

Bom biv pridn in se nauču.

Ja jaz tudi ne pišem čisto pravilno, najdejo se seveda napake, tako kot tam... Ja, mi je prav nerodno... xredx Verjetno je to tudi zaradi tega, ker sem do pred kratkim tudi sama pisala tako kot vi. Potem, ko je bilo treba napisati kakšen sesavek, pravilno seveda, pa nisem vedela, kako se določene besede pravilno napišejo. Pa nasploh, ko bereš forume, vidiš, da to sploh ni več slovenski jezik. Narečja me niti ne motijo toliko, kot me moti, da je polno angleških besed vmes.

Marša, drugače sem Anqet in ne Anget.

Pa da bo kdo rekel zakaj imam Q, saj pri nam te črke ni. Tako je, ker Anqet ima svoj pomen.

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.

PARRA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...