Skoči na vsebino

Česa RES ne maram

alena

Recommended Posts

ja.

men so froci kul; sam odgovornost zanje mi ni kul x:Dx :o|o: tut zato jih nimam.

Ti tudi za tist nimaš odgovornosti, ko trdiš zadeve, ki niso resnične in sugeriraš rakovim bolnikom čudežne industrijsko predelane sokove in vse je tako čudežno, pa čudežne rožice, … ker ko bodo zamudili smiselno zdravljenje, pa rečeš: saj so se sami odločili za to. Tak pojdi vsaj enkrat brat sam sebe, lepo te prosim.

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

Deli na socialnih omrežjih

Če si pa postavljen pred dejsvo, da je zaradi neodgovornosti obeh otrok na poti, je pa edino prav in nujno soočenje z posledicami svojih dejanj in po najkrajšem možnem postopku sprejeti odgovornost. Dlje kot rabiš in bolj kot bežiš, težje je, pa še več škode narediš sebi, partnerju in čisto nič krivemu bitjecu, da je nastalo.
... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Ja x:Dx x:Dx vsake tolk casa se en zafurstriran "direktor" najde tuki, pa me ne more "pogoltnt" x:o)x Tole je pr men tko "na tapeti" ze od nekdaj :vio: smo se ze mal navadl podobnih obozevalcev.

Po kr sili se, pa vse ga moti, kar napisem.... (edge of tolerance - zero) x:Dx pa ce bi vsaj razumel, kaj ga v resnici moti oz. kaj v reici hoce.

Verjetn res.

free, lej k maš oboževalca x:o)x

z odgovornostjo je pa tako, zdej dokler ti ne paše imet otrok, ti je itak vsaka malenkost lahko odveč, ko si ga pa 1x zaželiš, pa sploh ne razmišljaš več na tak način, prej ti je vseskupaj v veselje (sam verjetno ne glih ves čas x:Dx )

ja. morš bit ko jelka s_trojan. ona ma pozitivne vzroce.

.

.

.

.

.

na*uka 30 frocev pol gre pa na socialno. x:Dx

think positive,

be free. x:px x:o)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ja x:Dx x:Dx vsake tolk casa se en zafurstriran "direktor" najde tuki, pa me ne more "pogoltnt" x:o)x Tole je pr men tko "na tapeti" ze od nekdaj :vio: smo se ze mal navadl podobnih obozevalcev.

Po kr sili reez se, pa vse ga moti, kar napisem.... (edge of tolerance - zero) x:Dx pa ce bi vsaj razumel, kaj ga v resnici moti oz. kaj v reici hoce.

Ma dej odjebi stari ze. Me ne mors pogoltnt a x:Dx Klop.

Pojam nimas, pa se blede se ti. xrolleyesx

Hvala bogu, da taki ne dobijo otrok. Morajo najprej sami zrasti.

Le kako, če se vrtijo samo v svojih navadah x:o)x

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

ah, ta ljubezen... x:Dx

ja kje si pa ti ljubezen najdla.

.

.

.

zakon in froci so ja kupoprodajna pogodba.

na konc pa še davek plačaš. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ja... kruto.... pa na žalost kar drži.... :ermm:

Kaj čemo... je življenje... :wacko: :D

Še sreča da obstajajo rožnata očala... x8Dx Veš kako včasih prav pridejo x:o)x

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Po kr sili se, pa vse ga moti, kar napisem.... (edge of tolerance - zero) x:Dx pa ce bi vsaj razumel, kaj ga v resnici moti oz. kaj v reici hoce.

Verjetn res.

Česa RES ne maram?

:shsh:

Ne maram, da me nekdo podcenjuje. Jaz nisem direktor, jaz sem dr. Daucus carota xyesx

Ja... kruto.... pa na žalost kar drži.... :ermm:

Kaj čemo... je življenje... :wacko: :D

Še sreča da obstajajo rožnata očala... x8Dx Veš kako včasih prav pridejo x:o)x

pa sploh ni panike. ni statusa, ni panike. tut za to dilemo so poskrbeli novodobni tržni mehanizmi. če si drugače ne moreš privoščit partnerja, ga pa vzameš na lizing na ene pet do max deset let.

.

.

.

in če imaš srečo dobiš zraven še fafing. x:px x:Dx

pol pa pač menjaš... itak... x:o)x

v mislih sem imela free-ja in maria x;)x

aja, sorry. za njiju nisem vedel. x:)x x:o)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

x:Dx

ne bo frocov!

phe... bla bla. x;)x

mela bos vsaj enga - puncko.

bos prisla povedat?

tole citirat? x:px

A se mi sam zdi, al ste to tematiko ze enkrat obdelal? x:Dx :vragec:

vsaj (1x).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

lejo, lejo... ti nekdo napiše, da bo punčka, pa se že vsaj sladko smeji. prej pa bljek pa ne pa nočem pa bla, bla, bla... x:px

sprejmi dejstvo pa začni delat.

.

.

.

sej veš, da jih ne nosjo štorklje, bemo boga. x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

Ne, samo firbčna sem pač. če nekdo postavi tako trditev. Zanimalo me je, če je astrološka, samo ti tega ne bi razumel. x:px

Nehi me podjebavat skoz ... pejd na bicikel in k bejbi, porkaduš x:Dx

x:Dx ok

pa sej te ne podjebavam skoz no. x:px

ti jih čist prvošm drugač. x:)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

pa sej te ne podjebavam skoz no. x:px

xrainbowx

la loh men, k penzjon še u šilingih štejem mal pojasniš, kwa je sploh podjebawanje?

učas je blo to, da si enga u žakl not zawezou, pol pa si ga wn klicou. kuko pa je s tem dons?

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

trditev.

aja, o-ouch! ma ni trditev, je predpostavka. zamisel. slikca.

mogoc bos pa prsla z najvecjim veseljem :sniky: sporocit da je fant? :vragec: x;)x

ampak pac...

zakaj rab kozu te utemeljitve?

(se jih pa da sfilozofirat in spsihologirat, pa da sam glednes!! x;)x xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst tudi tebi x:px

xsmx

modro molčim x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

• 3 weeks later...
odločitev. jst bi kar vseeeeeeee xcivx :2src: :o|o:

a s' ti čudna!

Jst ne bi nč.

Na hrbt pa use 4 od sebe!

x:Dx x;)x

... ne maram, da imam že sedaj tremo kako bom diplomo zagovarjala!! :xx!:

No ... če že sedaj zganjam paniko kaj bo, me bo mogoče do tistega cajta vsaj že minilo...

...

Sanja svinja kukuruz xcivx xcivx

... Say what you mean

And mean what you say ...

Sej se mi je zdelo, da se ne odločaš med npr. a naj grem prej gnoj skidat al naj rajš prej ovce ostrižem x:Dx x;)x

... te prav razumem glede mačice. Samo misliš, da bo ta dejansk preživela? Da ne bo potem samo jok in stok ...

Lepo se odloči! :detelca:

... Say what you mean

And mean what you say ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...