Skoči na vsebino

Česa RES ne maram

alena

Recommended Posts

Danes so me spomnili, banda policajska. :N:

Uh, poznam ta občutek ja. :o|o: Upam, da ni bila previsoka.

Danes bi jaz marsikaj lahko napisala v to temo, ker sem totalno razočarana nad nekaterimi člani družine in nekaterimi znanci oz. fejk prijatelji.

Ne maram, da so ljudje kar razočarani, če nekaj ne naredim po "začrtani poti".

Ne maram, da mi ljudje govorijo, da naj se osredotočam samo na stvari, ki jih znam in to nadgrajujem. V redu, sliši se logično, ampak če se bom celo življenje nadgrajevala v cifrah, se mi bo zmešalo. Zamerim jim.

Ne maram pa dejstva, da celo premišljujem, da bi sprejela službo, ki bi me totalno vezala in bi se lahko ukvarjala samo s tem, čeprav nočem... samo da bi bili drugi zadovoljni. xrolleyesx

To je pa tako, ko se familija zbere skupaj. Rada jih imam z vsem srcem, ampak komaj čakam, da bo konec vikenda. To danes je bilo pa too much.

Poleg tega ne maram bolniške, ne maram pohlepa, elitizma, lažnih pohval in materializma.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• 9 months later...
  • 3 weeks later...
Guest VilaSonca
ne maram tega dežja danes. ne morem v knjižnico, ne da se mi depilirati nog, sladko mi diši, pa nimam nič doma, nimam rezerv ... seveda ne bom ukrepala. x:Dx naprej bom poslušala Floyde in si mislila, kk fajn, da služim denar od doma. samo spravit se je treba. x:Dx no ja, zmatrana sem, izpit sem mela danes. x:Dx

Hmmm, česa ne maram? Trenutno, da se moram it učit, čeprav za predzadnji izpit x^x Kavica popita ene 15 min nazaj, počasi bo že nehala učinkovat... Pa saj grem noooo x:px

Sicer pa ne maram dni brez energije in volje. Ali kot radi rečejo, še krivga prsta ne, če sem že glih tečka :o|o: . Sreča, da ne prepogosto.

Aja, pa ričeta tud ne maram xDDx

• 2 weeks later...

js tud ne maram vampov.

(medtem k na laži pa čist šizim :D)

RES (x!x) ne maram spolnega teženja! :sick:

Rinjenja vame pa kar nekaj dotikanja!! :sick:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne maram, da sem zaspan in da se mi limajo oči zvečer, ko imam za predelat še sto strani.

.

.

.

pa ne maram, da sem zaliman in zaspan zjutraj, ko moram vsat.

ne maram bit zaspan u opče, ampak telo zahteva svojih osem ur. ni varijante, da ga spravim pod osem ur in ohranim koncetracijo. lahka bi pa recimo drva seku tri dni skupi.

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ne maram, da sem zaspan in da se mi limajo oči zvečer, ko imam za predelat še sto strani.

.

.

.

pa ne maram, da sem zaliman in zaspan zjutraj, ko moram vsat.

ne maram bit zaspan u opče, ampak telo zahteva svojih osem ur. ni varijante, da ga spravim pod osem ur in ohranim koncetracijo. lahka bi pa recimo drva seku tri dni skupi.

xrainbowx

Se podpišem!

... Sotrpinka

... Say what you mean

And mean what you say ...

Se podpišem!

... Sotrpinka

no, ko boš mela drva za sekat me poklič, da se bova mal izživljala. x:Dx

sicer pa ena kava zjutraj, en zeleni čaj ob petih popoldne in en črni čaj ob pol osmih. to je moj doping. x:)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

no, ko boš mela drva za sekat me poklič, da se bova mal izživljala. x:Dx

sicer pa ena kava zjutraj, en zeleni čaj ob petih popoldne in en črni čaj ob pol osmih. to je moj doping. x:)x

xrainbowx

Zmenjeno!

(pa upam, da sedaj nisi računal na to, da ne znam drv sekat! x:Dx )

Ena družinska porcija črne kave brez cukra zjutraj,

še ena kavica pred kosilom,

full tekočine,

kakšno sočno sadje

in če sem pridna - 20 minut teka v klanec, 15 minut teka s klanca dol, če je sreča ujeti še sončni zahod ...

... in ko se vsedem nazaj za čtivo, si mislim:

Waw, ker luksus je bil to!

In sem prav happy x^x

Ko bo pa tako hudo, da bo treba še tist mini tek črtat, bom pa nekaj časa res eno ubogo in zelo nesrečno bitje na tem sveti!

... Say what you mean

No, ni noben rekel da ni x:Dx x;)x

ampak sem res nekje bral... da je en tipo pršou u en samostan k menihom po razsvetlenje in so ga poslal drva sekat. in kadarkoli jih je uprašou kako, kaj, kdaj naprej... so ga skos drva poslal sekat... pol pa ga oni enkrat hočjo nekam s sabo uzet al kuko je že blo... pa ni hotu it, ker je rajš drva sekou x8Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

ampak sem res nekje bral... da je en tipo pršou u en samostan k menihom po razsvetlenje in so ga poslal drva sekat. in kadarkoli jih je uprašou kako, kaj, kdaj naprej... so ga skos drva poslal sekat... pol pa ga oni enkrat hočjo nekam s sabo uzet al kuko je že blo... pa ni hotu it, ker je rajš drva sekou x8Dx

Dobra je ta! xDDx

... fizične aktivnosti, po možnosti z nekoliko monotonim gibanjem, lepo puščajo, da glava - kot telo - dela na polno

melje, razčiščuje, sklada puzzle skupaj ...

Je tip že vedu, kaj je najboljš za njega

oz. jih ni rabil x:Dx

... Say what you mean

Lepljivih las zaradi vlage zunaj http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

kwa pa, če bi si omislila tako frizuro, da se počešeš kar z robčkom xcivx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...