Skoči na vsebino

Česa RES ne maram

alena

Recommended Posts

pejt v pokoj... :vio: x:px

:vragec:

Ne maram čakanja na penzijo... :sori: (še slabe tri leta... xwizardx :detelca: xcrossfingx )

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

ne maram klincevega dezja...je ocitno predolgo bilo lepo :cry:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

cesa RES ne maram?

shkrtuhov. :sick:

kdor ne zna dajat, ne zna dajat. tud srca.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jst tud komi čakam penzijo. x:Dx

:eek:

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k020.gif

Všeč so mi optimisti... :palec: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

- resnično ne maram da mi gdko soli pamet

-mučenja živali

-mesa

- Busha

xrolleyesx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

cesa RES ne maram?

shkrtuhov. :sick:

kdor ne zna dajat, ne zna dajat. tud srca.

to je res. pa veš kaj je tut jeba... če ne znaš jemat.

če ti nekdo neki hoče in ti tudi da, je to neko dobro a to dobro se realizira šele potem, ko ti vzameš. moraš znat vzet. x;)x

ponavad prideš kam na obisk in ti slovenci porivajo kaj za jest... pa se velikrat sam zarad tega bašem ker treniram to jemanje. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Moja tik-tak varianta... pobrala jo (itak) od enga bivšega tipa..

vzameš glavo solate in nož, prerežeš glavo na 4 dele, tko nekak kot zelje, pol pa seckaš še počez na ene 4 cm široke listke.. (aja, najprej zgornje tri plasti stran pobereš, če so kej črne al pa gnile).. pol pa vržeš v lavor vode, fajn premešaš, vzameš ta velko plastično cedilo in premečeš tja not..

to je to xnckrivx glih ene tri minute traja...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:palec:

(pri nas doma tud trajal celo kuhanje ostalega kosila, da se je solata oprala.. nož v roke pa vsak listek posebi oprat in z nožem na koščke dat.. bla pol čist zgrožena nad tipom, ki je tole, sek-sek pa je blo.. kao, kaj pa črvi pa vmes gnila pa polži pa kaj vem kaj še.. sam čist tko, v zadnjih 5-6 letih, odkar jo tkole perem, še nisem na polža naletela, ki ne bi na dnu posode ostal...)

(hmmm... al pa pol kis in olje tko dobr zabrišeta okus :inocent: ) x:o)x x;)x

loesje

Spet nazaj -

to je res. pa veš kaj je tut jeba... če ne znaš jemat.

če ti nekdo neki hoče in ti tudi da, je to neko dobro a to dobro se realizira šele potem, ko ti vzameš. moraš znat vzet. x;)x

ponavad prideš kam na obisk in ti slovenci porivajo kaj za jest... pa se velikrat sam zarad tega bašem ker treniram to jemanje. x:Dx

xrainbowx

res je. sem hotla zravn napisat oz. nadaljevat, pa racunala na repliko kaksno tako. x;)x

se strinjam v glavnem, men je lazje dajat kot sprejemat (kar ni kul, se ucim in zdej kr kej vzamem :vragec: x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Polzi v solati ?

Jaz sem si lani nekaj prepeval, (lepo.pjeva.ali.tezko.ga.je.slusati.press)

medtem ko sem kosil travo z "lakserco", pa dobil polovico polza (lazar :O: )

direkt v usta.

Pol pa pravijo, ko pjeva, zlo ne misli... x8Dx

Pri meni pnavadi pade kakšen narezek ali kaj podobnega na mizo, ko so obiski.

Ko sem bila sama enkrat v takem položaju, sem se tud mogla naučit jemat.

Tako kot Marsa pravi. Naučit se je potrebno jemanja.

Kar se pa dežja tiče (ki ga trenutno ne maram več), bo padal vse poletje, z manjšimi presledki, ker je prestono (ali kako se reče) leto.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Guest VilaSonca
ne maram marel. :xx!: pa dež, OK, z njim se človek nekako sprijazni. ampak kdo si je zmislil tale klump nerodni, ki je bolj v oviro kot korist? tiste špice in blago, jks, nagravžno. :xx!: itak pozabiš, uničiš, se zaletavaš v mimoidoče .. eh. :o|o: x:Dx

Zobozdravnik, gastroskopija, ginekolog........ Kdo pa obožuje to?

Ne da ne maram, ni prijetno. Pride in mine, preživiš.... Če pa se ne držiš rednih kontrol, potem jih pa že prosiš, če te lahko malo mučijo.

Nosorogov nos je pa tako srčkan.

Nič ne vohaš, slabo slišiš, običajno se ti sovzijo oči......

Dobra zadeva, da se lahko umakneš v kot in imaš mir.

NE MARAM ZABASANEGA NOSA.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

ne maram vzigalnikov z varovalkami za otroke...ki itak prej skapirajo, kako te varovalke delujejo, kot bilokdo drug...sploh pa, kamenckov za zippota ni nikjer za dobit :vragec:

Sometimes I wish

Guest VilaSonca
x:Dx jst najraj dam nase vetrovko, pa kapuco na glavo.

malo zoprno edino, ker hlače mam pa čist mokre pol :o|o: rabm ene nepremočljive.

čuj, najboljše, da si kupim gumijaste škornje pa palerino (ali pelerino, whatever xrolleyesx ), pa hops, gremo skakat po lužicah. x:px

ne maram vzigalnikov z varovalkami za otroke...ki itak prej skapirajo, kako te varovalke delujejo, kot bilokdo drug...sploh pa, kamenckov za zippota ni nikjer za dobit :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx včer se ene 10 minut mučla, preden sem dojela, da rabim tri roke, da si lahko čik prižgem... eno za čik, dve za vžigalnik xrolleyesx

loesje

Spet nazaj -

sem dobila vizijo Marse zdaj, kako hodimo k njej pred grajska in ji nosimo LNF dnino xDDx

:D to bi blo dbest (razen da ne bi nikol prebivala v gradu xDDx)

Picasso

Slabih argumentov.

Team worka, ki poteka sedaj, vse pa naredim jaz, ker drugi trdijo, da ne znajo :xx!: :xx!: :xx!:

Kinder Buena z belo čokolado, ker bi jih lahko pojedla 145 na enkrat.

Globalizacije.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

... da rabim tri roke, da si lahko čik prižgem...

aneda? :vragec:

sja oni navadni se grejo skoz (celo slabo ni, ko nimas prsta od kamencka crnega), samo el. vzigalniki mi pa zivce pozrejo :o|o: se dobro, da sem danes v trafiki pred sluzbo slucajno nasel el. brez varovalke, sem jih za vsak slucaj 5 kupil (pa jih menda takih sploh ne bi smeli vec prodajat) x8Dx

Sometimes I wish

ne maram česna pa čebule...

ne maram ljudi,ki znajo prijazno izkoriščat;veš,da te izkorišča,ampak ne moreš odklonit,da to narediš,ker enostavno nimaš nobenega pametnega razloga....

ne maram,ko od sosedov disi po neki fajni hrani,da mi zacne krulit zelodec,ura je pa ze skoraj enajst zvecer!

...

ne maram,ko od sosedov disi po neki fajni hrani,da mi zacne krulit zelodec,ura je pa ze skoraj enajst zvecer!

x:Dx :vragec:

Vrni jim pa ob enajstih zvečer prižgi roštilj... x:px x;)x

Ne maram da ko si pred TV, ko je kakšen fajn film prinesem za jest(eden mojih prehrambenih grehov... :inocent: x:Ix x:Dx ) pa se prav takrat začnejo REKLAME!!! :wOOt: :zoro: :devil:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...