Skoči na vsebino

Česa RES ne maram

alena

Recommended Posts

Vrni jim pa ob enajstih zvečer prižgi roštilj... x:px x;)x

x:px jaz sme zadnjic ob polnoci ribe pekla. x:o)x x:Dx xcivx

klinc, a jz pa lohk ob 9h zelja pa golaze voham. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hmmm .... me zanima, kako bi bilo, če bi imeli še temo "Kaj imam rad/a" in kje bi bilo potem več objav ...

.

.

.

Trenutno bi preživela, še če bi mi svež česen kam podtaknili :xx!: :xx!:

če bi mogla kakšne težake, tečnobe idr. kretene prenašat :xx!:

če bi mi vsi nepoklicani pamet solili :xx!:

če bi mogla kup trapastih cunj zlikat :xx!: :xx!: :xx!:

če bi se mi jogurt po torbici razpliščil :xx!:

če bi bilo za vikend slabo vreme :xx!:

če bi mi avto za cel dan zaparkiral :vragec:

.

.

.

ne maram pa dni, ko mi gre na jok, pa se ne morem zjokat

ne maram zmedene buče, ko bi morala trezno razmišljat

ne maram negativnih odgovorov

na maram, da ne vem, kako bo čez mesec, dva, tri ...

predvsem pa ne maram svoje lastne tečnobe!

Tko.

Mulat grem kuho! (pa un smeško, ka ma šobo do kolen!)

... Say what you mean

And mean what you say ...

Ne maram, ko mi mejl zavrača poslane prošnje.

Se trudim pridobit sponzorje za na morje za otroke, pa me kr vn meče.

GGGGGRRRRRRR!!!!!!!!!

DEWEJ, AL BO PA POKOW!!!!!

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

kok RESSSS ne maram, kadar se moram zajebavat s petstoto enako temo! :mad2:

(k je pol frka, k morm VSE PRECHEKIRAT :xx!: in mi vzame ful cajta, po moznosti se vmes popravljam komentarje, k so vmes pol cele debate okol prestavljanja pa naslova tem(e), namest o vsebini tem).

za popizdit nagrauzno zoprno! :sick:

in to kaze na avtorja teme in nenazadnje tud na njegovo inteligenco, kajti a res misli da na tok obseznem forumu nimamo se teme recimo ljubezen?! x:o)x xrolleyesx x;)x

totaln fak, da mam milijardo dela, pridm na forum, pa 17 """novih""" tem. xrolleyesx

seveda ascendent, karte, strah, ljubezen. x:o)x

tacga k tle ZIHER se ni. x:o)x x:Dx (:mad2:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj.

Sama (da vem), sem ga dvakrat v kamen, preden sem ugotovila je bilo že poslano.

Hvala Bogu, ne odpiram novih tem, me pa zruka ko vidim - Daj mi prosim povej (sem prašala že drugje, pa želim še od tebe izvedeti, pa ne najdem take teme....) kako greva skupaj......

Bljak.

Popizditis je ključ do staranja.

Nerazgledanost pa tudi.

Popizditis je ključ do staranja.

Nerazgledanost pa tudi.

x:Dx

Tu se pa ne strinjam... :o|o:

Nerazgledanost in posledica tega, nevednost, ti omogočata bolj mirno življenje in manj stresov... :wOOt: :cry: x:o)x

Ne maram ko nekomu že stošestndvajsetkrat nekaj razložim pa me potem isto stvar vpraša še enkrat... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Daj mi prosim povej (sem prašala že drugje, pa želim še od tebe izvedeti, pa ne najdem take teme....) kako greva skupaj......

ja seveda!! x!x kako greva skupaj! x:Dx x:o)x x:o)x x:Dx kako sem lohk na TO pozabla!

ob tem, da nisem pristas primerjalne astrologije in mi sploh NI blo vsec k je to tle.

In tega ni blo tle, ko sem pac zastavljala forume.

Potem pa je padla zelja.. no in zdej pa to mamo, v glavnem pa si predstavljam da so bolj vprasanja kot odgovori...

vendar foruma vseen nom skenslala (je pa mal mim, da mamo spesl forum, ce ga nihce ne ureja - k sicer je to pasal lepo v astrologijo, spesl podforumi pa so spesl moderirani, ne pa tud v tem primeru - vec).

Picasso

hmmm a bi se dalo drugače speljat morda, Marsa, da rabiš npr. odobrit novo temo...? In generiraš nek avto odgovor ala: *Dobrodošlo, teslo neolikano nestrpno, podobna tema že obstaja, pobrskaj malo, ejga!*

Ker tole res postaja delno nepregledno in vse preveč podobno :8):

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

:D :D

da koga dozivotno odvrnemo od kaksnega nadebudnega nadaljnjega poskusa. :P

mah, vse zivo se je ze probal oz. razgruntal, a ipak je tko *najboljs*.

Dobila sem recimo nesteto predlogov, da novinci ne bi smel objavljat nove teme oz. da ne bi mel nastimane te moznosti - s cimer pa se nisem mogla strinjati.

Ker namrec nekdo pa POTREBUJE nasvet, mal podpore, info, kaj jaz vem... in sicer ni gobcne sorte pa tko...

in kaj nej zdej - najprej 100 postov poskakuje in irca po temah kako se pocutis? x:o)x x:Dx

to da mormo potrjevat, je pa cela dodatna zmeda. ze tko je.

in v tem primeru bi se bila pac prisiljena ukvarjat s tem isti hip, kar pa ni vedno izvedljivo oz. mam pol se vec tako dela kot tudi 'vpletenosti'... ne morem namrec jaz presojat, kaj tocno je kdo mislil s kako objavo/temo, ce je v zacetku izlil kilometrski post.. in ga mros celga prebrat, da steknes, kaj govori oz. kaj je njegov point in pogosto sele na konc sestavka vids, da pravzaprav govori o temi: osamljenost, zavrnitev itd. ipd. itn. x:o)x (ceprav jo je npr. naslovil s: pomoc, kaj menite al kaj tacga x:o)x)

skratka, se racuna na odrasle, priblizno pismene ljudi, ki imajo picek picka enga znanja in izkusenj z netom oz. sodelovanjem na forumu (to pac lohk sklepam - sej je tle, ne? x:o)x xDDx)...

se bi tud zgubil duh LNF, ce bi moral vse preverjat, folk se ne bi vec tok sprosceno pa svobodno pocutil pa tko, bi druge vibre zavibrirale.

tko so pa sproscene in take, mamo pa tkole. x:o)x

smo presodl, da je tko ipak boljs.

se bom pa mal ipak posvetovala z mitjo, ce se vseen da kej *narest*.

Picasso

Če sebe postavim v začetno vlogo...

Zakaj bi brskala, saj sem sama svoj človek, mi bi že kdo povedal, da nimam pojma in da naj se speljem, oz da mi kdo odgovori.

Tako je tudi bilo.

Ker na kompu nisem vseved, sem ga (in ga še) sviram, in sem dobila prenekatero repliko na zasebni mejl, ker me je pravopis basal in me še danes.

Jaz osebno sem vzela to kot opozorilo in se tega držim, je pa to edini črni prikaz, da nisem vseved.

Edino na tem forumu sem "zaželjena", ker me nihče ne podi in mi skuša vsak pomagat, kljub mojim nerganjem.

Ker sem toliko leva na kompu, da tudi citatov ne znam potegnit in potem komentirat, je velikokrat težko.

Znajdem se posvoje.

Tudi smeškoti mi ne gredo.

Stara sem kolikor sem, računalnik imam eno leto,....

Od začetka do danes, sem se veliko naučila, sem pa še vedno trn v peti mnogih.

Nimam pravilnega zapisa, svoje poglede (šele v teh letih sem ponovno v šoli in se učim izražanja) izražam na kmečki način, ker drugega nisem bila deležna...

Kaorkoli sem ga in ga še sviram, edino na tem forumu me niste spluvali ali rekli da naj se speljem.....

Nas je veliko različnih, in modelatorji imate veliko potrplenja.

tako naprej.

Joj zdaj sem se pa čisto raznežila......!!!

Lepo si to povedala, dober point.

Je pa tudi res, da večina teh neprilik za moderatorje ni iz strani takih, ki nečesa ne znajo, ampak 90% je

tisti, ki se jim ne da pogledat...razni 16letniki, ki bi radi bli z nekom skupaj...itd...oni presneto dobro obvladajo x;)x

Itak nisem imela v mislih, da bi bilo treba koga proč podit ali preganjat...ampak bolj kako bi olajšali delo moderatorju...je pa že Marsa razložila, zakaj ne.

Saj jaz verjetno tudi ne bi...ampak bi poskusila nekako uredit, da bi malo manj bilo treba brskat....kaj pa vem.

Skratka: ostani z nami! :palec: x:)x

Kdo lahko spremeni svet?

Lepo si to povedala, dober point. ...

...

Skratka: ostani z nami! :palec: x:)x

a ne! xyesx :palec:

itak (men se zdi recimo itak na nek nacin pesniski tvoj izraz, Pika ploonica)....

sploh pa, ce ze x;)x, imam jaz rada mal *po kmcek*. xDDx

jaz sem tud mal po kmeck pa po preprost pa mal po zakompliciran pa mal po muhast (skratka: po clovesk). x:o)x xDDx x;)x

se pravi - je vse ok. :palec: xDDx

Picasso

Kar nasmejat sem se morala Marsa.

Malo tako, malo na tako, pa te vsi zastopimo.

Veliko potrplenja še naprej.

Tinka, nikamor vam ne bom zbežala (sem hotla napisat ušla, pa ne vem kako je pravilno).

Če drugega ne, vsaj vso dobro in po potrebi slabo voljo spravim nekam, kjer je predelna.

hmmm a bi se dalo drugače speljat morda, Marsa, da rabiš npr. odobrit novo temo...? In generiraš nek avto odgovor ala: *Dobrodošlo, teslo neolikano nestrpno, podobna tema že obstaja, pobrskaj malo, ejga!*

Ker tole res postaja delno nepregledno in vse preveč podobno :8):

x:Dx :palec:

Possible—but highly unlikely.

Ker na kompu nisem vseved, sem ga (in ga še) sviram, in sem dobila prenekatero repliko na zasebni mejl,

ker me je pravopis basal in me še danes.

Jaz osebno sem vzela to kot opozorilo in se tega držim, je pa to edini črni prikaz, da nisem vseved.

Edino na tem forumu sem "zaželjena", ker me nihče ne podi in mi skuša vsak pomagat, kljub mojim nerganjem.

Ker sem toliko leva na kompu, da tudi citatov ne znam potegnit in potem komentirat, je velikokrat težko.

x:Dx

Ja, to je pa res nerodno... xrolleyesx x;)x

Ker vsi ostali tu gor smo sami eksperti v pravopisu... :eek: :inocent: http://www.cosgan.de/images/more/schilder/033.gif

Ne maram ljudi ki, ko vidijo napako, samo kritizirajo namesto da bi poučili kako je pravilno... :o|o:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

picek in pi.ka x:Dx :vragec: x:Dx x:)x ... bodi vsaj malo pismen, če ne... :vragec: x:Dx

x:Dx pa res pichek. x:px x:Dx

ja ne, nisem mislila te pismenosti, v bistvu, pac pa www pismenost....

pac sej ne rabs bit, sam ce pa tkole sodelues pa tko, se pa pac naj bi razumelo, da vsaj priblizno se steka, kako pa kaj..

da torej obstajajo iskalniki... in tako dalje.-

saj pravim, sej si se moral logirat pa vse - a to si pa znal? za to so pa vsi ultra pismeni, za 3 celo, nekateri. x:o)x

Picasso

za to so pa vsi ultra pismeni, za 3 celo, nekateri. x:o)x

TOLE gre pa meni RES ns živce in tega RES ne maram :xx!: :xx!: :xx!:

Npr. kar trenutno shanna diana killah aira dela mi je res ultra dolgočasno in če mi ne bi blo tko dolgočasno, bi že zdavnaj čisto znorela x;)x

Nič proti ženskici, samo včasih so ble debate, zdaj pa samo še joške in barve las monologno primerjamo pod najmanj štirimi imeni...zeh :sleeping:

Kdo lahko spremeni svet?

res, sem glih prejle razmisljala, da cist zalostno ze....

res ubogo: to da se mors z joski predstavljat pa z ritmi, kot tud, da se eni slinjo, cim se joske pokaze.

prav zalostno se mi zdi, no, nezdravo cist. :o|o:

ampak dokler se joskice gledka, to ocitno nobenga ne mot oz. je vse super, kr nej jih kaze pa nej se bruka se dalje. xrolleyesx

in ja, poleg zalostno in ubogo je se ultra dolgocasno.

Picasso

Ma meni je tumač zato, ker je SAMO to...saj če je še kaj drugega zraven je ok, itak, in sploh ni nobene panike...ampak ekskluzivno samo sebe kazat in neke putaneskne monologe furat stalno, po možnosti še v drugih jezikih je pa meni postalo po vseh teh mesecih silno dolgočasno in sem morala porabit vse svoje brzdalne konje, da me ni ziritiralo....ker je enostavno neumestno milionkrat...ko se o čem drugem pogovarjamo so vsi živčni, ko se en ponavlja, npr. Free, pa Sstane, pa seveda še kdo, tudi jaz..ko je pa na tak način pa sploh ne veš niti, kako bi reagiral.

Pol žensk noče nič rečt, ker se jim ne da ukvarjat pol s posledičnimi komentarji v stilu *nehi težit baba, samo fouš si!* , tipom je pa očitno vsem vsaj vseeno, če že ne ok, ker je kao haha fora in itak ne škodi kdaj kako joško videt ... :8):

Kdo lahko spremeni svet?

Ma meni je tumač zato, ker je SAMO to...saj če je še kaj drugega zraven je ok, itak, in sploh ni nobene panike...ampak ekskluzivno samo sebe kazat in neke putaneskne monologe furat stalno, po možnosti še v drugih jezikih je pa meni postalo po vseh teh mesecih silno dolgočasno in sem morala porabit vse svoje brzdalne konje, da me ni ziritiralo....ker je enostavno neumestno milionkrat...ko se o čem drugem pogovarjamo so vsi živčni, ko se en ponavlja, npr. Free, pa Sstane, pa seveda še kdo, tudi jaz..ko je pa na tak način pa sploh ne veš niti, kako bi reagiral.

Pol žensk noče nič rečt, ker se jim ne da ukvarjat pol s posledičnimi komentarji v stilu *nehi težit baba, samo fouš si!* , tipom je pa očitno vsem vsaj vseeno, če že ne ok, ker je kao haha fora in itak ne škodi kdaj kako joško videt ... :8):

xyesx :palec:

zdej bo pa kdo prišel pa rekel, da ji zihr zavidata kej x:Dx

ja sej vem. itak. x:o)x ampak sem "tvegala". xDDx x;)x

sicer mam pa jaz tud joske. x;)x xyesx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...