dbk 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 punce...hitro v vrsto, da jih ne bo kera dvakrat pokazala Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 ne skrbi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 ne skrbi. hmmmm... http://www.gamingmmo.com/wp-content/uploads/2006/11/queue.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Dost je bilo. Pa vedno sem hotla biti samo prijazna, tudi če ni kliknilo. Zdaj mi je pa tega dost. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Ko je nečesa dost, je čas za spremembe. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 KOMARJEV :vragec: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 jst pa RES ne maram ljudi, ki kar v tri krasne čvekajo stvari, ki jim jih naploza TV/cajteng/trenutne govorice...ipd in jih sprejmejo za sveto istino ... Da se jim sploh ne da niti za tolko vklopt svoje glave, da bi imeli eno mnenje (z argumentom)...eh, pa čeprov o endivji solati Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Letos je prava invazija. :xx!: k te ze od februarja pikajo in napadajo. jst pa RES ne maram ljudi, ki kar v tri krasne čvekajo stvari, ki jim jih naploza TV/cajteng/trenutne govorice...ipd in jih sprejmejo za sveto istino ... men so pa hecni, se kr smejem... sm mela par takih znancev.. k so vedno rekl: ves kwa sem prebral? (ali itd.)in da k gres na hrvask na morje, da ti ena grozna zuzelka pod kozho zleze, povzroci nenavadne smrtonosne bolezni in ti not vse razzhre.... potem so eni strasni pajki prisli in ne vem kam zlezejo. In vse zivo, kar si lohk zmislis..sam da je v cajtengih oz. nekje v medijih, pa je ze dejstvo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 sam da je v cajtengih oz. nekje v medijih, pa je ze dejstvo. valjda... http://uncyclopedia.org/wiki/If_it_is_on_t...it_must_be_true Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 super link, fajn stran!It MUST BE true! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Pri nas jih je pa letos manj, samo ful ne neha srbet in mi je za znoret tole, da te 4 dni po piku še stalno srbi, pa vsak dan dobiš kakega novega...bom pegasto dekle do srede julija (pa čisto brezsramni so, kar podnevi uradujejo......v goriški knjižnici je že prava drama, ker imajo tiste tigraste in jih pikajo cele dneve ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 mas komarsko zalogo (poleg zalege) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 da Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 aja sej to je bilo Mystici namenjen - prejsnji komentar - k jih ma na zalogi ze od januarja. ne stekam pa tistegale tvojega 'tigrasti'.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Eni komarji posebni, ki so prišli iz azije preko italije in so predvsem na primorskem...tihi so in tigrasti, če jih pogledaš....in ful hinavski So nevarni, ker prenašajo bolezni, tudi mrzličar mu rečejo, ker je prenašal malarijo...pri nas je bil dokaj odmeven primer, ko je v Izolski bolnnišnici gospa zbolela za boreliozo preko ugriza komarja. http://www.capris-d.si/portal/index.php?op...Itemid=99999999 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 v bistvu bolj zebrasti, kot tigrasti zdajle na morju, v enem zalivu jih blo ful mal, ampak me uspel dvakrat pičit in imam še danes rdečo pikco.. pol ene parkrat jih je blo pa miljaužnt pa so me pikali ponoč, sam zjutri že ni bilo nikjer več videt... očitno tole ful različnih pasem komarjev Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 tigrasti komarji so pa uni najbolj svinjski - posebna vrstahahaha MUST BE true! TIGRASTI KOMARJI??? :OO!: Eni komarji posebni, ki so prišli iz azije preko italije in so predvsem na primorskem...tihi so in tigrasti, če jih pogledaš....in ful hinavski So nevarni, ker prenašajo bolezni, tudi mrzličar mu rečejo, ker je prenašal malarijo...pri nas je bil dokaj odmeven primer, ko je v Izolski bolnnišnici gospa zbolela za boreliozo preko ugriza komarja. http://www.capris-d.si/portal/index.php?op...Itemid=99999999v bistvu bolj zebrasti, kot tigrasti zdajle na morju, v enem zalivu jih blo ful mal, ampak me uspel dvakrat pičit in imam še danes rdečo pikco.. pol ene parkrat jih je blo pa miljaužnt pa so me pikali ponoč, sam zjutri že ni bilo nikjer več videt... očitno tole ful različnih pasem komarjev ja sej verjamem. x:Dx (ne saj res verjamem, jasno, pac so... sam.. se res tok smejem, se mi tok hecn zdi, k par centimetrov nazaj glih o tem govorim, necem podobnem, in zdej celi linki, kok strasno strahotni so zdej eni komarji... zihr ti tud zlezejo pod kozho in pol aliena rodis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Ja...treba je biti pripravljen!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 TIGRASTI KOMARJI??? :OO!: pri nas so sam še tigrasti. pa tako veliki so, da zmer mislim, da je kak drug mrčes. packi eni.... zihr ti tud zlezejo pod kozho in pol aliena rodis. zame je že nevarno, ker mi ta mrčes tko rad gravitira proti rodilom.zadnjič sem odkrila enega ogromnega brenčečega mrčesa pod majico na trebuhu, včer me je pa tud tam nekje nekaj pičilo... tako da pazite se alienov (lahko začnejo prihajati tudi iz mene ) no, so pa tudi luštne mrčes zgodbice. prejšnji teden je dvakrat zalutala kresnička v stanovanje in je bilo tako luštno. pa imela sem desetminutni projekt reševanja kačjega pastirja iz stanovanja nazaj na svobodo, pa en pajk je v kopalnici, čisto črn, ki se trese kot da bi imel parkinsonovo bolezen če zapiha... tko da je z mrčesom življenje lahko tudi zabavno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 lahko, dokler gre za kresnicke in pajke. komarjev pa tud jaz ne maram, kot tudi nobenih krvosesov, kot so recimo tud klopi. oboje sta edini zivalii, ki ju brez kakrsnikoli eticnih zadrzkov ubijem. in clo prav z uzitkom vcas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 oboje sta edini zivalii, ki ju brez kakrsnikoli eticnih zadrzkov ubijem. in clo prav z uzitkom vcas.jaz tudi človek bi pričakoval, da če se ti ne vtikaš vanje, da se tudi oni ne bodo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 človek bi pričakoval, da če se ti ne vtikaš vanje, da se tudi oni ne bodo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 js bi bla pa kr to k sem - riba. legnes - ides. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ...napičim z rogovi al pa kresnem s kopitom... a tako se hrsis? http://battellemedia.com/images/goat%20rodeo.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.