Skoči na vsebino

Česa RES ne maram

alena

Recommended Posts

:vragec:

Ne maram komarjev(tigrastih, lisastih, kakršnihkoli... :o|o: xrolleyesx ) ki samo brenčijo pa me NOČEJO pičit... :o|o: :vragec:

Če me piči vem kje je pa ga lahko fentam... :devil:

Ne pa samo tisto bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... :wOOt: :wOOt: :cry:

Aja, meni se osji pik manj pozna kot nekomu komarjev... xnckrivx x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

hehe, se vidi po komentarjih kaj je glavna tema v teh dneh ---- kaj drugega kot komarji!!! :vragec:

Danes grem kupit mrežo za na okno (hvala Cookie x;)x ), upam da niso že vseh pokupili... :inocent::8):

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

sozalje k tragicnemu dogodku.

kako pa sta sla, reveza?

pistola?

ziloreznica?

obesalnik?

plin?

overdose? :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To bo najbrž, počla sta od nažiranja x:Dx :o|o:

popikala sta jo, medtem zauzila premalo dozo krvi v alkoholu, pa letela vinjena...menda nista ovinka zvozla x:(x

x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Sporočam vsem zainteresiranim, da sta danes dva komarja pri meni naredila samomor :eek:

Še eno tako pa te prijavim društvu za mučenje živali...vsa živa bitja imajo svoje mesto na zemlji! En holokavst je bil dovolj....

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

ok, tole me pa zna ob živce spravt :vragec:

glupi printer, ki naj bi printal kuverte, pa vsako ta tretjo pusti prazno, na vsakih 6 se pa zatakne in zmečka in crkne..

zdaj se mu je pa očitno dokončno sfuzlal, ker ne miga več sploh :xx!:

bom se jutr naprej z njim ukvarjala.. škoda živcev

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 4 weeks later...
sozalje k tragicnemu dogodku.

kako pa sta sla, reveza?

pistola?

ziloreznica?

obesalnik?

plin?

overdose? :D

To bo najbrž, počla sta od nažiranja x:Dx :o|o:

popikala sta jo, medtem zauzila premalo dozo krvi v alkoholu, pa letela vinjena...menda nista ovinka zvozla x:(x

x:Dx

Najprev vprašanje - kaj si pila? x:Dx

Še eno tako pa te prijavim društvu za mučenje živali...vsa živa bitja imajo svoje mesto na zemlji! En holokavst je bil dovolj....

Zdaj brala tam nekje o komarjih...

tega sploh opazila nisem!

Skratka:

nič nenavadnega pila, samo nekaj dni me ni bilo in ko sem se vrnila, sta 2 ležala na mojem laptopu z nogcami v zrak!

Želim, da se jima pridruži čimveč samomorilskih sestric x:)x

Sploh tigrastih.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Od včeraj naprej ne maram, da mi ljudje, ko me spoznajo, najprej rečejo: ja kako si pa ti mejhnaa!! (160cm) in pol potegnejo mulo, ko jz rečem nazaj: ja kako si pa ti debelaaa!!

C'mon...v obeh primerih gre za telesne atribute, s tem, da jz pri svojem ne morem nič pomagat, ker sm se taka rodila in je skor isto kot da Sudancu, ko bi ga spoznala rekla: ja kako si pa ti črn. Tega pač ne delamo, a ne.

Medtem se primer debeluške da rešit in priča le o njeni požrtnosti in lenobi. Ampak ne. Splošno prepričanje je, da ne govorimo o debelih, ampak o "bolj močnih" in "malo okroglih" ljudeh.

Pa da ne bi zdej kaka debeluška planla na mene, češ da sm zafrustrirana. Koža mi je popolnoma prav. In pričakujem od ljudi, da bodo brez kakršnekoli slabe volje prenašali opazke na svoj račun, tako kot jih lahko jaz.

x^x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

ja, nam so zmer pravili, debelim oz bolj močnim ( x:Dx ) ljudem se nič ne sme rečt. ker jih prizadane. ja, jih, sam ko oni navalijo, jojjjj kok si suha (al kakršnakoli), je to treba požret al kaj?

sej nism zmer za take, da človeka zabiješ, sam včasih maš pač polhn kurac že, da se kdo obrega vate.

ej to si pa tok dobr povedala...k dobim kakšen tak komentar se mi zdi, da zgledam k da bom glih zdej zdej skup zlezla, pa da so me same kosti...dobr sej itak, da je bolje bit suh že zaradi zdravja ampak vseeno :o|o:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Od včeraj naprej ne maram, da mi ljudje, ko me spoznajo, najprej rečejo: ja kako si pa ti mejhnaa!! (160cm) in pol potegnejo mulo, ko jz rečem nazaj: ja kako si pa ti debelaaa!!

C'mon...v obeh primerih gre za telesne atribute, s tem, da jz pri svojem ne morem nič pomagat, ker sm se taka rodila in je skor isto kot da Sudancu, ko bi ga spoznala rekla: ja kako si pa ti črn. Tega pač ne delamo, a ne.

Medtem se primer debeluške da rešit in priča le o njeni požrtnosti in lenobi. Ampak ne. Splošno prepričanje je, da ne govorimo o debelih, ampak o "bolj močnih" in "malo okroglih" ljudeh.

Pa da ne bi zdej kaka debeluška planla na mene, češ da sm zafrustrirana. Koža mi je popolnoma prav. In pričakujem od ljudi, da bodo brez kakršnekoli slabe volje prenašali opazke na svoj račun, tako kot jih lahko jaz.

x^x

x:Dx x:Dx x:px tole sem zanč jaz v dnevniku pizdila.. ko mi je prodajalka vsa zgrožena povedala, da kok sem pa grozn suha :xx!:

pa prav žal mi je blo, da nisem tkole odreagirala, kot ti...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sem močna (debela ne morem 100%reči), me je kar nekaj.

Velika ravno dovolj....

Kakršna sem, sem si všeč.

Za sebe dobra, za tete in podobno drhav ne.

Če me kdo kaj napade naj shujšam ali kaj drugega, povprašam zakaj.

Zdrava sem, vesela tudi, ali mi kaj moreš.

To sem jaz, ena in edina, lahko komu pomagam če hočem, sama sem zadovolna................... in SEM SI VŠEČ!!!!

Kje je definicija debel?

Če nič ne visi iz telesa (razen jošk) in si cev enak (nabit) in pretečeš 2km brez problema, nimaš težav pri delu... A si debel ali si močen?

To ne znam rešit, ker sem na tem da nisem suha.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

po moje si faca, in to močna :P

resno...jaz bi rekla, da je bit *debel* stvar zunanje oblike in zato okusa...stvar *prekomerne teže* pa, ko se ne počutiš dobro,

ko imaš težave z gibanjem, prepogibanjem, hojo po stopnicah itd...to ni samo lepša beseda za nekaj, kar nekaterim ne zgleda dobro,

ampak fizično stanje, ki ti dela težave.

V kombinaciji s kondicijo je mišična masa ali špehek res stvar forme posameznika...ni pravil.

Saj to sam čutiš. Lahko je 2 kg preveč, ali pa te zmoti šele tapetnajsta kilca...

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Joj kok je fino to slišat.

Suha sem. Hec.

Ni me malo, preveč pa tudi ne.

Če mojo mati prašaš, imam pivski trebušček.

Dvojčki, jebi ga. Nimajo pozitive za nikogar ki ni on ali ona.

Sem kot pravi Cookie, baba da ne žulja.

Malo za intermeco.

Prov zabavno je tole brat in komentirat.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...