kukica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ja to "Imam popolnega moškega...." je moja afirmacija in zato sem jo napisala in veste kaj vam povem to 100% drži....nekoč ko sem začela delat z afirmacijami, pozitivnimi seveda, sem delala v zanikrni trgovini in samo smolo sem imela kar se moških tiče....pa sem si oblikovala nekaj afirmacij-to za ljubezen in za delo....celo pesmico sem si zrimala:rada se imamin spoštujem sesuper bejba sem.....kličem se...moškega imamki res ljubi meskupaj sva parki presrečen je....itd...skratka še zdaj si jo pojem....spomnim se kako sem jo enkrat pela, pa je prišla ravno stranka v trgovino in je nisem opazila in potem ko me je poslušala se mi je smejala...in mene je bilo tako sram:)Ampak povem vam, danes imam dobro službo in moškega -zame popolnega (pa sva že 4 leta skupaj in še vedno tako mislim)..... Tole si pa tko lepo napisala, da me je kar v dobro voljo spravil ... Super bejba si! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Bombonček, kako prisrčno ful mi je všeč tale tvoj način si bo treba kaj takega omislit hvala, da si me spomnila na to možnosti s pridom jo bom uporabil tebi pa za tale post Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Evo, pa mam svojo novo himno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bombonček 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 O hvala...za tako lepe besede....Meni tak način odgovarja...in če me napadejo slabe misli, začnem pet mojo pesmico....drugi del pa gre tako:Službo super mam,vse po maslu gremagnet sem za denarogromno ga imam... Kar sem pri afirmacijah opazila, je to, da tudi če na začetku v le te ne verjameš , začneš s časom enostavno verjeti...in šele ko vanje verameš....začenjo nazven delovati...in od tega je odvisna hitrost rezultata, torej kako hitro dojameš da je to kar govoriš, poješ, ponavljaš tvoja resnica:) malo komplicirano zgleda, ma ni....vi samo pridno ponavljajte kar želite da ste, da imate... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kul...to za službo tud rabm...morm še melodijo najt, pol pa... Ko pjva zlo ne misli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 O hvala...za tako lepe besede....Meni tak način odgovarja...in če me napadejo slabe misli, začnem pet mojo pesmico....drugi del pa gre tako:Službo super mam,vse po maslu gremagnet sem za denarogromno ga imam... Kar sem pri afirmacijah opazila, je to, da tudi če na začetku v le te ne verjameš , začneš s časom enostavno verjeti...in šele ko vanje verameš....začenjo nazven delovati...in od tega je odvisna hitrost rezultata, torej kako hitro dojameš da je to kar govoriš, poješ, ponavljaš tvoja resnica:) malo komplicirano zgleda, ma ni....vi samo pridno ponavljajte kar želite da ste, da imate...vsaka naša misel je kreativna....ampak res čisto vsaka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ko pjeva zlo ne misli. A ko misli, nije mu do pjesme....... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Mogoče je to že kdo napisal, a vendar: ne gre za to, da odpravimo negativne misli, temveč da odpravimo misli nasploh, če že. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Mogoče je to že kdo napisal, a vendar: ne gre za to, da odpravimo negativne misli, temveč da odpravimo misli nasploh, če že. No ja. Mogoče pa vseeno obstaja dober razlog, da človek ima misli in razum. Tudi razum ima svoj namen, le prevzeti ne sme celega našega bitja. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kar sem pri afirmacijah opazila, je to, da tudi če na začetku v le te ne verjameš , začneš s časom enostavno verjeti...in šele ko vanje verameš....začenjo nazven delovati...in od tega je odvisna hitrost rezultata, torej kako hitro dojameš da je to kar govoriš, poješ, ponavljaš tvoja resnica:) malo komplicirano zgleda, ma ni....vi samo pridno ponavljajte kar želite da ste, da imate... torej:ljubim in sem ljubljenavesolje me ima radoimam vse kar rabim, da sem uspešna pri delusem ustvarjalna in imam ustvarjalno močsem zdravaima dovolj denarja, da preživim in se zraven še zabavam.......................... vsak dan si to ponavljati in to postaneš. vedno sem verjela, da so stvari enostavne ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Mogoče je to že kdo napisal, a vendar: ne gre za to, da odpravimo negativne misli, temveč da odpravimo misli nasploh, če že. Po moje gre pa tako: misli, ko je treba misliti, in odklopi, ko tega ni treba Konec koncev so misli orodje. Ampak danes smo ljudje povečini kot radio brez gumba za ugasnit - um klepeta in žlobudra 24 ur na dan.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 No ja. Mogoče pa vseeno obstaja dober razlog, da človek ima misli in razum. Tudi razum ima svoj namen, le prevzeti ne sme celega našega bitja. Po moje gre pa tako: misli, ko je treba misliti, in odklopi, ko tega ni treba Konec koncev so misli orodje. Ampak danes smo ljudje povečini kot radio brez gumba za ugasnit - um klepeta in žlobudra 24 ur na dan.... Saj prav na to sem mislil. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ne toliko mislit no Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Medica 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 Hoj! Sm po dolgem času nazaj... Sm mela izpit, pa sem se tistmu čist posvetla.. Sem se pa ful razveselila vaših misli, predlogov itd.Ker na teh pozitivnih afirmacijah je res nekaj. Js se, kadar mam čas, vržem v branje knjig, kot so Psihokibernetika, knjige od L. Hay, Pogovori z bogom,Igra življenja in kako jo igrati in podobno. Fora je sam to,da mi pol ko se fax začne, učenje tolk časa pobere(pri medicini je tk, da se lahka en mesec učiš za izpit,pa še vedno padeš... :xx!: ), da potem enostavno neham razmišljato tem in si ponavljat kakšne afirmacije. Ponavadi je tako; preberem kakšno knjigo in sem potem še karnekaj časa čisto v elementu in navdušena nad vsem. Življenje se mi zdiprečudovito, vse mi gre super (zdj sm se usmerla v anatomijo, sm jo naredla z 9, fiziologijo sm pa tut pisnega že naredla, pa čakam na ustnega)..., potem pa počasi opustim vse skupaj (fiziologijo sm prvič padla, sam zato, ker sem se prepričala v to). Vendar se je dosedaj že (vsaj) trikrat zgodilo,da sem, vsakič, ko sem nehala razmišljat o življenju, spoznala nekoga,ki me je nekako potegnil nazaj in sem se ponovno lotila branja. Ne verjamem,da so bila to naključja... Sicer pa sem se v letošnjem letu ugotovila še nekaj; Če sedaj, ko semštudentka, ne izkoristim mladosti in življenja zaradi obveznosti na faksupotem tega ne bom nikdar storila. Po faxu me namreč čaka služba, ki prav tako vzame veliko časa in energije, zahteva pa tudi več odgovornosti in resnosti,na stara leta pa tudi verjetno ne bom ravno "zaživela". Ne bom več pustila,da mi fax pobere vso energijo in čas (predvsem čas), ker me potem preveč moriker nikamor ne grem. To tudi ninajboljši recept za uspešne odnose (prijateljstvo, ljubezen...). Zdj še sam ustnega dam skozi (jutri ali pojutrijšnjem), pol si paprivoščim mal oddiha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Ne toliko brat o duhovnosti - učenost na tem področju nič ne šteje...to ni faks Drugače pa je tudi na kakih drugih faksih tako, da se učiš en mesec, pa še ni dovolj za 6....al pa sem jaz preneumen, ne vem še.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Hoj! Sicer pa sem se v letošnjem letu ugotovila še nekaj; Če sedaj, ko semštudentka, ne izkoristim mladosti in življenja zaradi obveznosti na faksupotem tega ne bom nikdar storila. Po faxu me namreč čaka služba, ki prav tako vzame veliko časa in energije, zahteva pa tudi več odgovornosti in resnosti,na stara leta pa tudi verjetno ne bom ravno "zaživela". Ne bom več pustila,da mi fax pobere vso energijo in čas (predvsem čas), ker me potem preveč moriker nikamor ne grem. To tudi ninajboljši recept za uspešne odnose (prijateljstvo, ljubezen...). Zdj še sam ustnega dam skozi (jutri ali pojutrijšnjem), pol si paprivoščim mal oddiha. hvalabogu da so dohtarji končno začel brat...zlo grdo rečen, ampak mi je res odlegl, hehe pa ne rabiš met pomoje slabe vesti, k pač rada žuraš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ...napisi knjigo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 ...napisi knjigo... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 11. november 2010 Prijavi Deli 11. november 2010 Katere pa so negativne misli ? jeza, bes, sovraštvo, nezaupanje, ljubosumje ... začni uporabljat nasprotje temu ... prični z ljubeznijo, razumevanjem, sprejemanjem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 12. november 2010 Prijavi Deli 12. november 2010 Vse energije, ki niso ravno v redu po tvojih pojmih, privlačiš sama. To se pravi,,,razmisli, kaj ti vrača nazaj in zakaj se to dogaja, potem pa začni spreminjat sama sebe v tej smeri. Človek privlači ravno tisto, kar projecira navzven,,,torej???? Delo na sebi je zaenkrat še najboljša rešitev, kaj praviš?? Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 12. november 2010 Prijavi Deli 12. november 2010 prevzeti odgovornost za lastne občutke, oz. dojeti, da je odgovornost za naše občutke pri nas samih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 12. november 2010 Prijavi Deli 12. november 2010 Že mora biti res to o prevzemanju odgovornosti. Ampak to je lahko potem zelo lonely world. Odgovornost je namreč v nekem pomenu svoboda. Recimo, rečeno je bilo - fant me ignorira, ko me preplavijo negativna čustva. Jaz recimo to zelo težko odpustim, če je na očiten način - zavedno. Ker se mi zdi, da mislim in čutim za dva, in če bom prenehala, potem ne bo nikogar??? Pozitivne afirmacije so ok, v dostih primerih res pozitivne, ampak ali je to res? Mislim, kako si naj doafirmiram, da sem ljubljena, če ne čutim tako? Pa ker vse pride naokoli, pride tudi s sončkom obsijan dan in potem smo hvaležni in se na koncu celo opravičujemo?! Nakar prejmemo še bonus "narobe ogledala", ko nam reče oseba, ki nam očita tisto kar bi morda morali mi reči. Ker, ali smo sami? Sprašujem se, kdaj se bomo začeli pogovarjat drug z drugim dejansko? Najtežje je reči nekaj kar te je prizadelo od nekoga, ki ga imaš rad, če se zavedaš, če veš, da ne moreš nikomur očitat, ker si to tudi ti. Anyway, en pozdravček brez rožnatih očal.. Tud jaz se zbujam namreč.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 12. november 2010 Prijavi Deli 12. november 2010 prevzeti odgovornost za lastne občutke, oz. dojeti, da je odgovornost za naše občutke pri nas samih Meni pomaga to, da se ne identificiram s čustvi in mislimi. Torej ne rečem: jezen sem, ampak :občutim jezo. Potem pomaga, da jeze ne obsodim, da je slaba in da je ne bi smelo bit, ampak vem, da je to le čustvo, ki ga trenutno občutim. Ponavadi že samo s tem izgubi večino svoje moči in sploh ne morem več bit jezen. Potrebno pa je biti zaveden in se naučit le opazovat. Sicer TKM (tradicionalna kitajska medicina) uči, da se določene misli in čustva pojavljajo zaradi neravnovesij v organih in energetskem pretoku. Torej, če želiš odpraviti "negativne" misli (sploh dlje trajajoča neravnovesja), je potrebno pogledat, kako poteka naš vsakdan. Koliko in kako se giblješ, prehrana, odnosi,.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 12. november 2010 Prijavi Deli 12. november 2010 tale tema je zamrla leta 2006 z jankotovim ircem.Kaj resnično misliš, o poduhovljeni, da se bo avtor pisane dileme pojavil kle gor in prebral tvoje zapažanje? Mogoče je pa tema še vedno aktualna, pa čeprav je avtor več ne spremlja. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 12. november 2010 Prijavi Deli 12. november 2010 Meni pomaga to, da se ne identificiram s čustvi in mislimi. Torej ne rečem: jezen sem, ampak :občutim jezo. Potem pomaga, da jeze ne obsodim, da je slaba in da je ne bi smelo bit, ampak vem, da je to le čustvo, ki ga trenutno občutim. Ponavadi že samo s tem izgubi večino svoje moči in sploh ne morem več bit jezen. Potrebno pa je biti zaveden in se naučit le opazovat. Sicer TKM (tradicionalna kitajska medicina) uči, da se določene misli in čustva pojavljajo zaradi neravnovesij v organih in energetskem pretoku. Torej, če želiš odpraviti "negativne" misli (sploh dlje trajajoča neravnovesja), je potrebno pogledat, kako poteka naš vsakdan. Koliko in kako se giblješ, prehrana, odnosi,.. kot vidim, so telo, čustva, misli (itd) tako ali tako neločljiva enota, čeprav se jo da virtualno secirati in deliti na določene funkcije oz. dele.sploh bi rekel, da mi je ta način dojemanja (celosten) v smislu praktičnega dela dosti bolj blizu in mi deluje kot bolj naraven...npr., ko gledam medsebojno delovanje dihanja in misli, dihanja in čustev, čustev in misli, itd itd... medsebojna pogojenost oz enostonst je več kot očitna. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.