FixMinze 12. november 2010 Prijavi Deli 12. november 2010 Pogojenost ja, ampak, ali v zadnjem stavku piše tudi enost, enostnost ali kaj drugega ? Po mojem mnenju misli, čustva, telo itd. niso prav nič eno ali enost. Tako kot jaz nisem telo, bolečina, čustvo itd... lahko pa to vse doživljam. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 12. november 2010 Prijavi Deli 12. november 2010 Po mojem mnenju misli, čustva, telo itd. niso prav nič eno ali enost. Tako kot jaz nisem telo, bolečina, čustvo itd... lahko pa to vse doživljam. kaj pa, če bi opustil negiranje, in bi perspektivo zasnoval takole: sem tako telo, kot bolečina, kot čustvo, kot doživljanje, kot misel... itd. ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. november 2010 Prijavi Deli 12. november 2010 kaj pa, če bi opustil negiranje, in bi perspektivo zasnoval takole: sem tako telo, kot bolečina, kot čustvo, kot doživljanje, kot misel... itd. ? ne gre za negiranje. da si rečem recimo jaz sem telo ali jaz sem bolečina je zame svojevrsten absurd. niti ne gre za zanikanje. lahko si cel dan ponavljam jaz sem telo, jaz sem ledvica, jaz sem srce, ki bije, jaz sem roka, jaz sem bolečina ...finta je samo, da bom z vsako takšno trditivjo prihajal do spoznanja o samem sebi, ki bo jasno označevala, da to vse nisem. pa sej na tej točki se mi zdi, da se strinjava. sem vse to in nisem vse to - ampak kdo potem sem jaz in kaj sploh počnem tud ( banalno ja, pa za večino od nas nažalost preveč zapleteno ) mislim, sej s to foro jaz sem gremo lahko v neskončnost: sem hiša, sem sosed, sem to sem ono itd... ampak dejstvo je , da vse to nismo. so samo stvari, ki jih doživljamo skozi lastno predstavo o sebi o tem kaj smo in za kaj se imamo. Pa še ta predstava se skozi čas iz takšnih ali drugačnih razlogov spreminja. Iz knjige v moje možgane na forum: eno od osnovnih fundamentalnih osebnih prepričanj, ki jih mora razmejiti otrok je razločevanje sebe, tore svojega bitja, karakterja od svojih želja. Otrok misli in verjame - jaz sem želja in če želi napredovati na tej človeški poti in stopiti bližje odraslemu dojemanju sveta mora ( ne negirati ampak .... ) ... spoznati, da ni želja in da kadar starši zavračajo njegovo željo ali frustrirajo s tem ne frustrirajo njega. In kot to razliko med seboj in željo dojame mu bo mnogo lažje. Če pa na tem nivoju ostane ga čaka življenje polno trpljenja in nerazumevanja. Tako pač je. Moj point je zakaj bi se vračal nazaj temu dojemanju: jaz sem telo, jaz sem želja, jaz sem bolečina itd ... ? To vse smo že doživeli. Kot majhni dojenčki recimo, ker realnega doživljanja časa nimamo, bolečino v trenutku dogajanj doživljamo neskončno dolgo in tudi na način, kjer sebe enačimo z bolečino. Čemu potem vračanja nazaj v to enost z vsem, ko pa je edini logičen korak iz jaz sem v jaz nisem, ker sicer si lahko samo telo, ne moreš pa biti tudi že bolečina , ker si že telo .... ni tako ? Zej jaz osebno ne vidim nobenega pravega smisla k vračanju nazaj k temu infantilemu vzrocu razen ,če pozamenik išče in predeluje te dele svoje osebnosti in karakterja. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 13. november 2010 Prijavi Deli 13. november 2010 ne gre za negiranje. da si rečem recimo jaz sem telo ali jaz sem bolečina je zame svojevrsten absurd. niti ne gre za zanikanje. lahko si cel dan ponavljam jaz sem telo, jaz sem ledvica, jaz sem srce, ki bije, jaz sem roka, jaz sem bolečina ...finta je samo, da bom z vsako takšno trditivjo prihajal do spoznanja o samem sebi, ki bo jasno označevala, da to vse nisem. pa sej na tej točki se mi zdi, da se strinjava. sem vse to in nisem vse to - ampak kdo potem sem jaz in kaj sploh počnem tud ( banalno ja, pa za večino od nas nažalost preveč zapleteno ) mislim, sej s to foro jaz sem gremo lahko v neskončnost: sem hiša, sem sosed, sem to sem ono itd... ampak dejstvo je , da vse to nismo. so samo stvari, ki jih doživljamo skozi lastno predstavo o sebi o tem kaj smo in za kaj se imamo. Pa še ta predstava se skozi čas iz takšnih ali drugačnih razlogov spreminja. Iz knjige v moje možgane na forum: eno od osnovnih fundamentalnih osebnih prepričanj, ki jih mora razmejiti otrok je razločevanje sebe, tore svojega bitja, karakterja od svojih želja. Otrok misli in verjame - jaz sem želja in če želi napredovati na tej človeški poti in stopiti bližje odraslemu dojemanju sveta mora ( ne negirati ampak .... ) ... spoznati, da ni želja in da kadar starši zavračajo njegovo željo ali frustrirajo s tem ne frustrirajo njega. In kot to razliko med seboj in željo dojame mu bo mnogo lažje. Če pa na tem nivoju ostane ga čaka življenje polno trpljenja in nerazumevanja. Tako pač je. Moj point je zakaj bi se vračal nazaj temu dojemanju: jaz sem telo, jaz sem želja, jaz sem bolečina itd ... ? To vse smo že doživeli. Kot majhni dojenčki recimo, ker realnega doživljanja časa nimamo, bolečino v trenutku dogajanj doživljamo neskončno dolgo in tudi na način, kjer sebe enačimo z bolečino. Čemu potem vračanja nazaj v to enost z vsem, ko pa je edini logičen korak iz jaz sem v jaz nisem, ker sicer si lahko samo telo, ne moreš pa biti tudi že bolečina , ker si že telo .... ni tako ? Zej jaz osebno ne vidim nobenega pravega smisla k vračanju nazaj k temu infantilemu vzrocu razen ,če pozamenik išče in predeluje te dele svoje osebnosti in karakterja. ja, seveda mi je ta pristop znan, se pravi, zanikanje identitete, in je, kot tudi sam praviš, prav tako legitimen.primer z otrokom je na tej točki še posebej zanimiv. je pa tu možnost spoznavanje želje in pa uvid,da je osebna želja vedno preprosta in uresničljiva, in, še bolj pomembno, vedno tukaj in sedaj.vse ostalo so predstave in so v tem oziru kreativni aspekt jaza, ki se igra z možnostmi.meni je šlo predvsem za to, in to se tiče tukajšnje teme, da je sprejemanje želja, občutkov, misli, itd. prvi korak k odgovornosti do le-teh in osnova praktičnemu delu z njimi.negativne misli bi bile potemtakem te, ki zanikajo same sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2010 Prijavi Deli 14. november 2010 Negativne misli odpravis s pozitivnimi. To je ena od "umetnosti" bivanja. ki lahko vodi iz prepuscanja k samorealizaciji. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. november 2010 Prijavi Deli 14. november 2010 ja, seveda mi je ta pristop znan, se pravi, zanikanje identitete, in je, kot tudi sam praviš, prav tako legitimen.primer z otrokom je na tej točki še posebej zanimiv. je pa tu možnost spoznavanje želje in pa uvid,da je osebna želja vedno preprosta in uresničljiva, in, še bolj pomembno, vedno tukaj in sedaj.vse ostalo so predstave in so v tem oziru kreativni aspekt jaza, ki se igra z možnostmi.meni je šlo predvsem za to, in to se tiče tukajšnje teme, da je sprejemanje želja, občutkov, misli, itd. prvi korak k odgovornosti do le-teh in osnova praktičnemu delu z njimi.negativne misli bi bile potemtakem te, ki zanikajo same sebe. Ne razumem tega kako je želja vedno preprosta in uresničljiva, ko pa je lahko tudi kompleksna in neuresničljiva, sploh, če želja zajema nek dolgoročen življenski vidik in je na tak način več plastna ali pa recimo sestavljena in konec koncev lahko trči ob temelje znane realnosti, kar jo naredi neuresničljivo in jo spremeni v fantazijo, v sanje v oblakih. Zej mislim, da razumem v kakšnem konceptu si idejo enosti in neločljivosti zastavil. Sam v takšnem delovanju vidim predvsem možnost spoznavanja in s tem tudi ( ker mislim, da samo sprejemanje ni dovolj ) mnogokrat precej kompleksno razločevanja sebe in obdajajočih stvari, česar cilj je zgolj, da se približamo sebi in delujemo iz bolj pozitivne in hkrati realne naravnanosti do sebe in sveta. Torej tudi, da se znamo pravilno ukvarjati, soočiti, ubadati z negativnimi in neprijetnimi mislimi. Z drugimi besedami menim, da je gibanje v recimo "jaz sem telo" proti "jaz nisem telo" in nazaj enako neločljiv del te notranje dejavnosti. Sicer pa nebi enačil zanikalnih misli, zanikanja, neprijetnih misli, negativnih misli itd. v isti koš. Negativne misli ali po mojem primeru bolj pravilno neprijetne misli bi lahko recimo bile ideje in predstave posameznika, da v svetu ne bo uspel, da ne mo zmogel in podobno ( torej vzrok negativnih misli ni nujno zanikanje misli ). Z zanikanjem lažne, napačne itd. misli, trditve itd. ni prav nič narobe in deluje kot krepilec pozitivne ideje. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 15. november 2010 Prijavi Deli 15. november 2010 Sprejeti odgovornost JE svoboda, s tem se strinjam. Človek je tukaj zato, da je svoboden, ne pa da je suženj. To ni lonely world ampak svet poln lepih stvari, povem vam iz lastnih izkušenj. Nekateri ljudje se tega bojijo, ampak svobode se ni potrebno bati, ker je lepa..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 15. november 2010 Prijavi Deli 15. november 2010 Ne razumem tega kako je želja vedno preprosta in uresničljiva, ko pa je lahko tudi kompleksna in neuresničljiva, sploh, če želja zajema nek dolgoročen življenski vidik in je na tak način več plastna ali pa recimo sestavljena in konec koncev lahko trči ob temelje znane realnosti, kar jo naredi neuresničljivo in jo spremeni v fantazijo, v sanje v oblakih. razumem, sem pa opisal svoj vidik, ki je, da željo pojmujem v smislu dostopnosti, katere dopolnilo je potencial oz. možnost direktne uresničitvein ta potencial daje želji realno podlago, sploh v smislu sedanjosti, med tem, ko je ostalo bolj igranje z možnostmi in ni tukaj in sedaj na voljo.vem, da se tudi to lahko "standardno" pojmuje kot želja, a jaz to bolj vidim kot dopuščanje možnosti, manj kot konkretno, psihofizično usmeritev,saj fokus te usmeritve dejansko ni dostopen, razen v fantaziji. Zej mislim, da razumem v kakšnem konceptu si idejo enosti in neločljivosti zastavil. Sam v takšnem delovanju vidim predvsem možnost spoznavanja in s tem tudi ( ker mislim, da samo sprejemanje ni dovolj ) mnogokrat precej kompleksno razločevanja sebe in obdajajočih stvari, česar cilj je zgolj, da se približamo sebi in delujemo iz bolj pozitivne in hkrati realne naravnanosti do sebe in sveta. Torej tudi, da se znamo pravilno ukvarjati, soočiti, ubadati z negativnimi in neprijetnimi mislimi. Z drugimi besedami menim, da je gibanje v recimo "jaz sem telo" proti "jaz nisem telo" in nazaj enako neločljiv del te notranje dejavnosti. se strinjam, da obe perspektivi druga drugo dopolnjujeta, čeprav se to morda zdi kot paradoks. tu igra med drugim vlogo tudi pojmovanje časa. Sicer pa nebi enačil zanikalnih misli, zanikanja, neprijetnih misli, negativnih misli itd. v isti koš. Negativne misli ali po mojem primeru bolj pravilno neprijetne misli bi lahko recimo bile ideje in predstave posameznika, da v svetu ne bo uspel, da ne mo zmogel in podobno ( torej vzrok negativnih misli ni nujno zanikanje misli ). Z zanikanjem lažne, napačne itd. misli, trditve itd. ni prav nič narobe in deluje kot krepilec pozitivne ideje. to sem menil predvsem v kontekstu neločljivosti, ki kaže na to, da je vsakršen odpor, strah, nezaupanje, itn., odnos do samega sebe in kot takšen (v omenjenem kontekstu) odtujevalen.npr. -bojim se neuspeha. neuspeh je določeno stanje, katerega ne sprejemam (nočem sprejeti), čeprav je to stanje (in vsako drugo stanje), stanje mojega lastnega bitja (saj od le-tega neločljivo).ko sem pripravljen sprejeti neznano oz. neskončne možnosti stanj, katere "prinaša prihodnost ;-)", opustim strah in delujem sproščeno v sedanjosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 Medica, prenehajta z spolnimi odnosi, ter se posvetita izletom v Gore + molitvi, in T a k o j Bo posijalo Sonce Sreče za vaju Oba . x8Dxx:)xxDDx lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 Medica, prenehajta z spolnimi odnosi lp + # čaki, zakaj že???? Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 čaki, zakaj že???? Zato, ker prepogosti spolni odnosi, torej taki , ki so pogostejši kot pa jih potrebujemo za oploditev , žal povzročajo prepir, nezadovoljnost, neskladje, razdor, nezaupanje, ... itd , ipd, med partnerjema . In,tako se pričnejo "zakonske stiske" , katere so večini znane . Ljubezen Ni spolnost . Ljubezen je nad spolnostjo . Lp + # Je pa še en vzrok, ki pa ima tudi za posledico negativne misli . To pa je spet obsedenost od vsaj enega, ali celo večih negativnih-slabih-pokvarjenih-zlih duhov , hudičev, ali celo demonov . Namreč, ti prišepetavajo slabe-negativne misli v dušino duhovno srce, in če duša temu popusti, pride tudi do negativnih-slabih dejanj . Torej je treba biti pozoren tudi na te znake teh problemov . Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Zato, ker prepogosti spolni odnosi, torej taki , ki so pogostejši kot pa jih potrebujemo za oploditev , žal povzročajo prepir, nezadovoljnost, neskladje, razdor, nezaupanje, ... itd , ipd, med partnerjema .Kandidat za najbolj idiotsko izjavo leta. Te negativne misli ziher ne boš odpravil še dolgo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Kandidat za najbolj idiotsko izjavo leta. Te negativne misli ziher ne boš odpravil še dolgo. Ta napačna - negativna dejanja je treba najprej prepoznati, šele potem lahko kaj več rečeš o tem . Očitno pa jih ti še nisi uspel, zato ti priporočam malo globlji razmislek do tedaj ko boš . Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Zato, ker prepogosti spolni odnosi, torej taki , ki so pogostejši kot pa jih potrebujemo za oploditev , žal povzročajo prepir, nezadovoljnost, neskladje, razdor, nezaupanje, ... itd , ipd, med partnerjema . In,tako se pričnejo "zakonske stiske" , katere so večini znane . Ljubezen Ni spolnost . Ljubezen je nad spolnostjo . Lp + # Je pa še en vzrok, ki pa ima tudi za posledico negativne misli . To pa je spet obsedenost od vsaj enega, ali celo večih negativnih-slabih-pokvarjenih-zlih duhov , hudičev, ali celo demonov . Namreč, ti prišepetavajo slabe-negativne misli v dušino duhovno srce, in če duša temu popusti, pride tudi do negativnih-slabih dejanj . Torej je treba biti pozoren tudi na te znake teh problemov . Lp + # Mislim da mi sploh ni treba več brati raznoraznih šal po revijah...grem samo na LNF in preberem par izjav od Bojanteja... E Bojante mislim da ti ne bi škodovalo če bi mal prebral kaj pravijo tantriki o tem...preko spolnosti lahko človečki, ki imajo preveč strasti spoznajo določene aspekte Božanskih energij oz. tisto kar ti imenuješ Bogec...spolni odnosi so lahko tudi iz ljubezni... Pri drugem delu se pa celo malo strinjam s tabo...slabe misli so lahko posledica negativnih programčkov v človečku, ki jih je ustvaril sam...včasih mu pa lahko sugerira tudi kakšen črni duhec... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Ajaaa, saj res . Nekaj dni nazaj sem ti pozabil razložiti, da so tudi tantriki žal zavedene uboge duše . Pred veliko leti sem tudi jaz njim še nekaj verjel, in še celo nekaj prakticiral , še z bivšo bejbo, ... Na srečo sem prepoznal takele razne pasti satanove , čeprav malo pozno . In, ja, dobro vem, da so lahko spolni odnosi tudi iz Ljubezni, kajti Stvarnik je temu dejanju pridodal občutek ugodja ravno zaradi te olepšave Ljubezni med dvema . Problem pa nastane, ko se to začne zlorabljati samo zaradi golega mesenega užitka . Tu pa potem nastanejo težave , ... Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Ajaaa, saj res . Nekaj dni nazaj sem ti pozabil razložiti, da so tudi tantriki žal zavedene uboge duše . Pred veliko leti sem tudi jaz njim še nekaj verjel, in še celo nekaj prakticiral , še z bivšo bejbo, ... Na srečo sem prepoznal takele razne pasti satanove , čeprav malo pozno . In, ja, dobro vem, da so lahko spolni odnosi tudi iz Ljubezni, kajti Stvarnik je temu dejanju pridodal občutek ugodja ravno zaradi te olepšave Ljubezni med dvema . Problem pa nastane, ko se to začne zlorabljati samo zaradi golega mesenega užitka . Tu pa potem nastanejo težave , ... Lp + # Sorry, da tako rečem ampak ti ploh nisi zaštekal kaj tantra pomeni...tako kot večina zahodnjakov ki misli da je to samo neka tehnika za boljši seks...skratka to kar ti praviš kao meseni užitek... Na kratko povedano gre se za kroženje z energijo...pri tem pa lahko pridejo na površje raznorazni potlačeni vzorci, travme, čustva...kar se zna v real lifeu izraziti tudi kot jok, stok, žalost, radost...ko pa zna moški- človeček dvignit moč spolne energije do glave pa lahko dobesedno doživi ekstazo, spoznanje Boga in ne vem kaj še vse...in to brez izliva sperme...valjda se pri tem lahko događa svašta...ampak fora je v tem da človeček ne more kar tako tega dosežt, najprej je treba mal spucat podzavest...al bo to dosegel z molitvijo, meditacijo al pa preko tantričnega seksa...who cares...ni važno po kateri poti gre, važno da pride do cilja... Moje Zdravje :: Prispevki :: KAJ JE TANTRA Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Čuj, žal moram it' delat' zdej, se pišemo zvečer . Se pa reče tantrikom še z drugimi besedami ,in sicer ; nečistovalci vseh vrst . Uboge zavedene duše Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Čuj, žal moram it' delat' zdej, se pišemo zvečer . Se pa reče tantrikom še z drugimi besedami ,in sicer ; nečistovalci vseh vrst . Uboge zavedene duše Lp + #In med takimi nečistovalci vseh vrst so bili tudi človečki, ki so kasneje postali svetniki in duhovni učitelji...kaj že pravijo- najhujši kriminalci lahko postanejo najboljši svetniki...valjda če pa grejo čez raznorazne pizd...potem lahko tudi svetujejo običnim človečkom...kajti nekdo ki ni imel te izkušnje bo težko svetoval kaj narediti v tem oz. v določenem primeru... Kako lahko razni psihologi, doktorji in ne vem kaj še vse razumejo nekega džankija, če sami niso nikoli zaužili droge...takemu lahko svetuje in pomaga samo nekdo, ki je šel čez vse to al pa zelo dobro pozna sceno... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Bojante, očitno ti res potrebuješ eno tako lepo darilce....se mi kdo pridruži pri zbiranju keša?? mislim, darilce v stilu, da se ga zapre in zveže v en plejs, pol pa plačamo enih 5 ljudekov, da grejo čez njega in ga ne spustijo tko dolgo, dokler ne bo začel uživat v seksu, lol...mal kruto, ampak blokada na 2. čakri je očitna...se pa strinjam, da je ljubezen veliko več, kot seks, o tem ni dvoma, ampak ni pa treba prenehat s to stvarjo, če imaš nekoga rad.....ker kombinacija seksa in ljubezni je nekaj najlepšega v življenju, kot jaz vidim......se pravi, govorim o seksu z ljubljeno osebo. Glede ljubezni in neseksa je v giru prijateljstvo, zelo bližnje prijateljstvo, s partnerjem pa se to lahko združi, da je vse ok........bojante, ktera bi te pa gledala, da bi jo osvajal in ji ne dal seksat?? mislim, da nobena, pa bi te mela lahko še tko rada, sori...ne razlikuješ osnovnega dobrega prijatteljsva med dvema in partnerstva. dej majprej tole razčisti sam s seboj Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 In med takimi nečistovalci vseh vrst so bili tudi človečki, ki so kasneje postali svetniki in duhovni učitelji...kaj že pravijo- najhujši kriminalci lahko postanejo najboljši svetniki...valjda če pa grejo čez raznorazne pizd...potem lahko tudi svetujejo običnim človečkom...kajti nekdo ki ni imel te izkušnje bo težko svetoval kaj narediti v tem oz. v določenem primeru... Kako lahko razni psihologi, doktorji in ne vem kaj še vse razumejo nekega džankija, če sami niso nikoli zaužili droge...takemu lahko svetuje in pomaga samo nekdo, ki je šel čez vse to al pa zelo dobro pozna sceno... Stari, a še neveš, da svetnikov N I ?!? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif No, najprej to poštudiri, pa ti bo pol mogoče kej več jasnega Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 Bojante, očitno ti res potrebuješ eno tako lepo darilce....se mi kdo pridruži pri zbiranju keša?? mislim, darilce v stilu, da se ga zapre in zveže v en plejs, pol pa plačamo enih 5 ljudekov, da grejo čez njega in ga ne spustijo tko dolgo, dokler ne bo začel uživat v seksu, lol...mal kruto, ampak blokada na 2. čakri je očitna...se pa strinjam, da je ljubezen veliko več, kot seks, o tem ni dvoma, ampak ni pa treba prenehat s to stvarjo, če imaš nekoga rad.....ker kombinacija seksa in ljubezni je nekaj najlepšega v življenju, kot jaz vidim......se pravi, govorim o seksu z ljubljeno osebo. Glede ljubezni in neseksa je v giru prijateljstvo, zelo bližnje prijateljstvo, s partnerjem pa se to lahko združi, da je vse ok........bojante, ktera bi te pa gledala, da bi jo osvajal in ji ne dal seksat?? mislim, da nobena, pa bi te mela lahko še tko rada, sori...ne razlikuješ osnovnega dobrega prijatteljsva med dvema in partnerstva. dej majprej tole razčisti sam s seboj Čuj, a tebe morda mal' preveč srbi tam spodaj da takole pohotno razmišljaš ? No, saj nerečem, saj mene tudi , ampak treba je delovati z Modrostjo, drugače imaš prekmalu preveč problemov na prevelikem kupu . Glede onih, po katerih me sprašuješ, pa ti moram reči, da jih je že bilo več kot 3 , v zadnjih 9 letih, ki so me "gledale" Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.