Skoči na vsebino

Fidel Castro

Indy

Recommended Posts

Ravno kar gledam 24 ur pa Popu in med prispevki je bla tudi 55 letna obletnica neuvrščenih katerih predsednik je Fidel Castro(pobudnik za to gibanje je bil Tito in tudi prvi predsednik) na Kubi.Ker je predsednik šibkega zdravja je proslavo vodil njegov brat Raul.Med tem je kazalo tudi nekaj Castrovih posnetkov iz okrevanja v bolnici.Ko sem si tipa ogledal me je prešinil isti filing kot sem ga dobil ko sem gledal Tuđmana,Janeza Pavla II,Boštjana Hladnika,Arafata, itd nekaj mesecev pred njihovo smrtjo.Skoraj gotovo bi si upal trditi da bo v prihodnjih par mesecev če ne tednov umru.Seveda nisem 100%.Ta napoved pa bo samo potrditev mojih čutov.

Dejmo vseen mal predebatirat

kaj mislite da se bo zgodilo po njegovi smrti.Kaj bo z Kubo.

Končno bo narod svoboden ! xsrcx

To, da bo umrl...ve že cel svet...btw. x:Dx x;)x :palec:

Dobra tema :palec:

Najprej, kdor si želi doživeti Kubo, potujte tja dokler je še Fidel Castro živ.

Po njegovi smrti bo amerikanizacija v trenutku.

Še ena zanimiva lepota manj, ki bo v trenutku postala žrtev kapitala. :vio:

:vragec: Jaz pa si želim it na Kubo šele po Castrovi smrti ! x;)x

Če bo komunizem po njegovi smrti propadel, bodo Kubanci zaživeli v svobodi in blaginji.

Fidel Castro je prinesel revščino in lakoto (ljudje so manjši, kot so bili pred diktaturo, zaradi podhranjenosti), kapitalizem pa bo prinesel svobodo in blaginjo.

:palec:

Poznam Kubanca, ki je odšel iz Kube...kaj mu niso pobrali vse kar si je priboril v toku svojega življenja (diplomo o šolanju, pasaport, voz. izpit...etc.), edino tako lahko zapustiš Kubo ! :o|o:

Smrt Castru in svoboda narodu ! x:Dx

tisto o kapitalizmu pa se nikakor ne morem strinjat s tabo !

Primer:

(Slovenija ipd.) bo oz. so že uvedli sistem, kako priti do doktorja preko reda...v stilu, plačaš 100 evrov in si med prvimi v vrsti za na operacijo ipd. :xx!: Kaj pa tisti, ki si tega ne morejo privoščit...naj poginejo med čakanjem vrste za na operacijo srca etc. al kaj ?! WTF :o|o:

Jebem jaz ta kapitalizem...in tiste, ki ga podpirajo ! :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

To je vedno tko, jo morš pač speljat, ne, ni druge...... :vragec: x:Dx

:vragec: V kratkem pridem na inštrukcije v MB ! x:Dx x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

x:Dx nisn ti jaz glih neki ekspert, pravm pač, kaj pa naj nardiš, če ti je ful všeč kaka tko al drgač vezana......ne. Kaj, a prideš kaj v mb, sicer res? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx nisn ti jaz glih neki ekspert, pravm pač, kaj pa naj nardiš, če ti je ful všeč kaka tko al drgač vezana......ne. Kaj, a prideš kaj v mb, sicer res? :inocent:

:vragec: Ne ti meni o jagenčkih...ker, če te neb spoznal...morda bi ti še verjel ! x:Dx x;)x

Pismu, nikol se ne ve...jutr morem v lj., tako da lahk v kratkem pade tud kak MB...čeprav iskreno povedano, bi mi pasal mal prit na tvoje konce...baje tam so bolj pohotne... x:px :vragec: x:Dx

:vragec: .............. :inocent:

Ok, če, se jav, nujn. Kaj pa vem, men se zdi, da so povsod enako hotne x:px ......odvisn od tebe pa kolk. Pa dvomim, da maš glih neke bleme, no..... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec: .............. :inocent:

Ok, če, se jav, nujn. Kaj pa vem, men se zdi, da so povsod enako hotne x:px ......odvisn od tebe pa kolk. Pa dvomim, da maš glih neke bleme, no..... x^x

OK my frend ! :palec:

stari, ko pride štajerka na obalo... x:px se čut razlika... :vragec: x:Dx dolenjka pa sploh...sam te mi niso kaj preveč všeč...njim piše že na čelu_____________ x:Dx :inocent: x:Dx

Saj ne, da bi imel bleme...v tem obdobju sem samo mal preveč zbirčen ! :o|o: x:Dx x;)x

• 5 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...