kukica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ojla! Sem nekaj brskala po Pujsinem blogu in me je spreletela ideja. Hvala Pujsa. Nekaj časa se že učim Italjanščino, pa nič ne znam, ker se mi ne da doma delat. A ste še kakšni taki tu Če ste, bi se lahko tule gor malo skupaj učili. Vsak napiše kak stavek, pa mal chatamo, se popravljamo... Je kdo za??? Arrivederci. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Bongiorno! no, oktobra se vpišem na lektorat italijanščine (zastonj), ker me blazno mika in si jo želim obvladati. ne vem pa nič, no ja, nekaj besed že, ker poslušam italijansko glasbo in včasih ko preklapljam TV programe, se ustavim pri kakem italijanskem in pol tuhtam, kaj bi pomenili kaj. kje je binga Bonga, ona je nekaj časa imela "kurze" italijanščine v eni svoji temi o italijanih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 gattona, hai perso la U in buongiorno. (mačona, si izgubila U v "buongiorno". ) Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. september 2006 Avtor Prijavi Deli 18. september 2006 Oooo, un ragazzo italiano! Buongiorno. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 gattona, hai perso la U in buongiorno. (mačona, si izgubila U v "buongiorno". )scuzzi. a zdaj si lahko spremenim nick v Gattona? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 no, jst znam sam kletvice standardne, jasno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. september 2006 Avtor Prijavi Deli 18. september 2006 Kletvice veljajo! pa tud če so standardne. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 L'italiano e il dialetto, il sardo e la lingua (to je iz ene oddaje - malo propagande za sardinski jezik )(pa tista dva e-ja bi morala met črtico zgoraj, samo nisem našel) state mi bene, saluti a tutti Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 no, gremo: contadino - kmetcretino - kretenvafankulo - pejt v rit (po naše marš v pi.ko materino; so kr dost alergični na tole)idiotte - idiot ci vidiamo domani (se vidmo jutr) Tak, to je moje silno znanje aja, pozabla neki v zvezi s kur.i (katzo al kaj?) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 cazzo? bi blo nekaj takega....sam ne tko grdih besed nooooooo OK, basta per oggi, ci vediamo domani....ciao (vado a casa - mangiare la pasta con un pesto alla genovese...con basilico...mmmm....) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. september 2006 Avtor Prijavi Deli 18. september 2006 no, gremo: contadino - kmetcretino - kretenvafankulo - pejt v rit (po naše marš v pi.ko materino; so kr dost alergični na tole)idiotte - idiot ci vidiamo domani (se vidmo jutr) Tak, to je moje silno znanje aja, pozabla neki v zvezi s kur.i (katzo al kaj?) Cookie, bravissima! Ma tu parli Italiano! Conosco l'altra parola per vafankulo = vai di quel paese (pejt nekam ) Siete bellissimi ragazzi e ragazze. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Italijansko: Che cosa succedono? Ljubljansko: Kwa dugaja? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. september 2006 Avtor Prijavi Deli 18. september 2006 Niente di speciale. Solo letto questi messaggi. (Odgovor na kwa dugaja. ) Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Evo,jz tud znam neki malega ...Sem se 2 leti učila italjansko,sam sem že dost pozabla-uff kje je to......Bom fajn tle gor mal vse osvežila in se še veliko novega naučila Io sono Morena.-jaz sem Morena Fumi??-kadiš? Mio fratello fa 24 anni-moj brat ima 24 let Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 E io non sono Morena. E non fumo. Tu hai un fratello? Come si chiama? (Ho detto che ho finito per oggi, lo so...adesso vado a casa...ho fame.. ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 E io non sono Morena. E non fumo. Tu hai un fratello? Come si chiama? (Ho detto che ho finito per oggi, lo so...adesso vado a casa...ho fame.. ) Si,io ho un fratello..Si chiama Peter. Io non ho fame. Ps..kurc kj znam ,čist en mal se mi sanja o tej italjanščini...pa dve leti sem jo mela po 3 ure na teden v srednji šoli... adesso-danes un altra te-druga ti io sono qui per imparlale italiano..-tukaj sem ,da se naučim italjansko-sam po mojem narobe napisano.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 io sono qui per imparlale italiano..-tukaj sem ,da se naučim italjansko-sam po mojem narobe napisano.. Appunto. "Io sono qui per imparare l'Italiano."Comunque non ti scoraggiare. Ti va' bene. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Appunto. "Io sono qui per imparare l'Italiano."Comunque non ti scoraggiare. Ti va' bene. Grazie Ti va bene Molto bene Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kukica, če se ti ne da doma nič delat, se jezika ne moreš naučit, še manpa če se sam tle zeza pa neki piše.....sej za prost čas je OK, za na učit pa daleč od tega, pa še Italianščina, k je italija tolk bliz.....greš tja in se oprepustiš....se hitro naučiš vsaj osnovnih zadev ciao bella Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Buonasera!L' italiano e mia lingua preferita Basta per oggi perche fra circa 10 minutti andro a letto (Ho sonno- non sono sicura se questa frasa e giusta? avere sonno= biti zaspan?) Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. september 2006 Avtor Prijavi Deli 19. september 2006 Kukica, če se ti ne da doma nič delat, se jezika ne moreš naučit, še manpa če se sam tle zeza pa neki piše.....sej za prost čas je OK, za na učit pa daleč od tega, pa še Italianščina, k je italija tolk bliz.....greš tja in se oprepustiš....se hitro naučiš vsaj osnovnih zadev ciao bella Si, certo. Ma questo ě solo per scercare. I giocchi sono una alternativa per studiare la lingua italiana. Solo per tempo libero. Io devo studiare a cassa anche. ciao (Ho sonno- non sono sicura se questa frasa e giusta? avere sonno= biti zaspan?) Giusto! Bravissima! (Ho guardato in l'libro italianox:Dx ) Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Appunto. "Io sono qui per imparare l'Italiano."Comunque non ti scoraggiare. Ti va' bene. Tako ja...mal spodbude...kaj šele če bi se kitajščine lotla.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Tako ja...mal spodbude...kaj šele če bi se kitajščine lotla.... http://www4.slikomat.com/06/0919/240916up5h.gif Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ti kr... mi sei simpatica, sai Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.