Skoči na vsebino

Enakost med zensko in moskim v osebnih odnosih

natrixred

Recommended Posts

Aja, da bi se mal menla....no te pa dajva x:Dx

Nem tih, ker praviš, da smo v demokraciji, torej lohk povem svoje mnenje.

Vsekakor nisem za zatiranje žensk in pika!

Ktere te? Če si moški dovoli, da mu ukazuje ženska mu že to paše, al pa je copatek al pa si to zasluži, kaj zdej. Nekateri pari so srečni tudi v takem odnosu, poznam kar nekaj njih, men to ne leži, če pa njim, pa je to njihova stvar in izbira.

Eh......Govoriš o demokraciji, pa si v bistvu ti njen največji sovražnik (po postih sodeč), saj vse drugače misleče okarakteriziraš za komunajzare ipd. in jih bi celo iztrebil....pih, demokracija pa taka. O krščanstvu pa ne bom, meni so vse vere tu mač, sn pa že povedal, da tudi tu naj vsak svobodno izbira, načeloma nimam proti nobeni veri nič, dokler ne zganja pi.darij...... x^x

:vragec:

ochitno mash avtocenzuro na rachunalniku, pa ti v dolochenih besedah "Z" ne dela.... x:Dx x:Dx x:Dx

*lomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 201
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sicer pa: kakšno pa je "povpraševanje na tržišču"? A ni, da tipi v glavnem iščejo v partnerki svojo mamico, ki bo delala in odločala namesto njih, ženske pa iščejo tipe, ki bojo nežni, pridni, prijazni, ubogljivi...?

Nimamo kaj jamrat! Kar iščemo, to najdemo! Povpraševanje dela ponudbo. x;)x

xrolleyesx Žal je res tako, tkole na splošno :vio: so pa tut še odstopanja xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Naj se moški še tako ali tako sprenevedajo, enakosti ni.

Ker smo Vas nadvladale.........v vsem.....razen, da nimamo enakega med nogami kot Vi.

x:)x

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Mene v ničem ni nbena ženska nadvladala. Sicer itak ne tekmujem z ženskami, ko pa morm.....večinoma ne zgubljam. x^x Je pa res, da mi je šlo kar nekajkrat krepko za nohte :palec: Kar se mene tiče so ženske nasplošno tko al tko močnejši spol, dokončno pa so začele moške "premagovat" s tem kar jim je v bistvu zagotavljalo enakopravnost, neodvisnost.......z izobrazbo. x;)x Tu na splošno moške že krepko prekašajo, to pa za sabo vodi velik stvari.....Kljub vsemu pa so na najvišjih položajih še vedno v večji meri moški..... x;)x Pa še vedno so boljši kuharji x:px x:o)x , še vedno je veliko več velikih umetnikov, znanstvenikov itd. - moških. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Na vodilnih mestih Ja.

Da lahko uresničijo načrte in sprejmejo odločitve,

za vsakim uspešnim moškim stoji ducat ženska, da lahko zadeva uspešno funkcionira.

Zakaj mora delež žensk določiti kvota?

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Vodilna mesta vodijo svet.... x;)x lohk pa sn mal zloben pa rečem.....vodilne moške pa vodijo njihove ženske. :vragec: x:Dx

Ni nujno, lahko tudi ducat moških.... x;)x

Kar se mene tiče je ne rabimo. Je pa mišljena predvsem, da se zagovoti višja udeležba žensk v politiki, ker same ne mignete dovolj in se ne spravte v politko, pol pa je tu kmal lahko 95% moških..... x;)x

K. Čapek

Kmalu bo potrebna kvota , da bo dovolj moških.

Tudi na vodilnih mestih se situacija počasi menja....počasi gre "kobila" v breg x:)x

Ni videt. Edina veja kjer opažam številčno prevlado žensk je del pravosodja, pa še tu so skoraj vsi enotnega mnenja, da je to slabo. x;)x

Ne vem, imam občutek zafrustriranosti žensk, ko toliko poudarjajo, da bodo kao premagale moške. Eni brez drugega ne moremo, nesmiselno je takšno tekmovanje. Sicer pa briga me, mene ne ogrožate..... x^x

K. Čapek

Ne gre tukaj o tekmovanju, beseda gre o sodelovanju.

Nikoli moški ne boste / niste sposobni jemati ženske kot enakovredne sodelavke.

Si ti morda iz pravosodja? Zakaj ni dobro, da je tam več žensk? Kje? Na katerih položajih?

ZAKAJ potem tam niso moški? Če je to slabo? x:)x

Glede na način kot pišeš, dobi človek občutek, da govoriš o tekmovanju..... x;)x

Ni res. Vsaj kar se mene tiče. x^x

Npr. sodnice....Gre sam zato, da bi moralo biti tudi tam neko ravnovesje, sedaj trenutno pa je cca. 75% sodnic.

Večinoma zato, ker je preslabo plačano. Moški gredo večinoma v odvetništvo, v biznis ipd. Npr. med odvetniki je razmerje ravno obratno, če pogledaš v gospodarstvo je temu tudi tako.... x;)x

K. Čapek

Kaj to ne pomeni, da je to zopet zato, da bi moški imeli nadvlado?

Vsaj v finančnem smislu. Želijo, da je ženskea od njih odvisna, v smislu, naj ona dela slabše plačano delo, zato, da mi bo sledila?

Kdo bi delal namesto Sodnic? Zakaj toliko sodnih zaostankov?

Zakaj je toliko žensk samskih, ali samih z otrokom? x:)x

Vidiš, da tekmuješ x;)x Če je temu tako jo potemtakem v sodstvu imajo ženske. A to je pa ok? :inocent:

Jaz si želim žensko, ki bi bila bolje plačana kot jaz, pa žal nikoli ni tako....

Kdo? Ja, sodniki. x:Dx Ne vem, mogoče npr. tudi zaradi porodniških, pa zarad ob zahtevnem delu še zarad velik skrbi za družino, otroke, k so večinoma poročene z tudi obremenjenimi moškimi....Mogoče tudi zato, čeprav dvomim, mogoč čist mickeno.....

Tudi zato ker jih velik ni več ekonomsko odvisnih od moških. x^x

K. Čapek

Tekmujem x:)x ne samo sprašujem, ker mi je zanimiva debata x:)x

Ja veliko več je tudi univerzitetno izobraženih žensk, smo tudi take z dvema :inocent: diplomama. In ki mislimo z svojo glavo in želimo imeti enakovrednega partnerja v vsem.

Finančni vidik je pomemben samo pri zadovoljevanju materialnih potreb.

So v življenju tudi druge stvari? Kajne?

In kaj je tebi na prvem mestu? x:)x

Navadno odloča ona, odgovoren je pa on. x;)x x:Dx

Še bolj pogosto je kriv, ne samo odgovoren. x:Dx

:sori:

žal je tako.

Meni je tudi žal.

Seveda pa si želim žensko, ki bo odigrala svojo tradicionalno žensko vlogo kot se spodob, ne pa ene zagamane feministke, ki mi bo na vsakem koraku dokazovala, da mi je enakovredna ali celo večvredna....pih.....naj si žensko najde pol.

:lol: :palec:

Ker smo Vas nadvladale.........v vsem.....razen, da nimamo enakega med nogami kot Vi.

A ti si tudi ena tistih zakompleksanih feministk, ki povsod išče izgovore za tekmovanje z moškimi, samo da bi s tem kompenzirala svojo ubogost?!

za vsakim uspešnim moškim stoji ducat ženska, da lahko zadeva uspešno funkcionira.

Jaz sem slišal samo za eno žensko v ozadju uspešnega moškega. xnckrivx

Kar se mene tiče je ne rabimo. Je pa mišljena predvsem, da se zagovoti višja udeležba žensk v politiki, ker same ne mignete dovolj in se ne spravte v politko, pol pa je tu kmal lahko 95% moških..... x;)x

Kaj se silijo ženske v politiko... No, nimam nič proti, samo po moje jim ne rabi. Saj vodijo svoje može/partnerje iz ozadja in jim je tako v bistvu lažje. Sem slišal iz prve roke za primer enega našega ministra, pa ne bom povedal katerega, kako ga ima ženska v mezinčku.

Nikoli moški ne boste / niste sposobni jemati ženske kot enakovredne sodelavke.

Če se ne dela, da je nekaj več, delam raje z žensko kot z moškim, karkoli. Čim mi pa začne s kakšnim feminističnim sranjem, že raje delam z najbolj primitivnim moškim (no, dejansko to velja s komerkoli, ko se dela nekaj več). Sodelovanje pride iz prijateljstva; v naši družbi in na svetu sploh, pa je velik razkol med moškim in žensko -- tako zaradi napačnega ravnanja moških kot napačnega ravnanja žensk.

Trik je v tem, da spoznamo, da nismo enaki kljub nekaterim splošnim značilnostim, da imo vsakdo svoje specifike in naj tisto/na tistem področju dela.

Zakaj sem v 25 letih bivanja v tem življenju videl samo eno smetarko in še nobenega čistilca? A tu se ne gremo, da si bomo delili dela? Velja to samo za dela, kjer je več denarja? Emancipirajte še v smetarstvo! x:Dx

Possible—but highly unlikely.

Katero???

Nisem feministka.

Takšno je realno življenje.

Zakaj niso Slovenci smetarji? Ali pa čistilke? Kar jih je, jih lahko preštejemo na prste ene roke. Poznam veliko čistilcev oken in nedvomno okna očistijo super fajn.

Zato, ker vsi hočemo dobro plačano delo za svoje znanje.

Žal. x:)x

Tako se mi zazdi na trenutke, no. :inocent:

Ja, v izobrazbi vedno bolj prekašate moške, o tem ni dvoma. x^x

Če bi bile finance moj primarni interes ne bi delal tega kar delam, pa tudi moje ženske bi bile kakšne druge zlo verjetn....

Meni.....hm.....materialno je tudi tukaj, sicer.....želim fajn brlog in materialno neodvisnost, sicer pa mi je pomembno to kar zveni kot fraza, pa sem v lajfu že imel možnost čutiti, da ni le fraza.....zdravje. Rad imam tud poslovne izzive (pa ne sam zaradi denarja), rad počnem sto stvari, preveč za tu naštevat, na videz nepomembne, sam meni lepšajo lajf.........seveda so tu še prijatelji, familija...pa......brez ljubezni mi živeti ni xsingx

K. Čapek

Ampak zakaj sploh razmišljaš v pojmu nadvlade? To je militantno in kaže na tvoj pristop do tega problema. Izkazati se pač moraš za kao boljšo (pišem alkoholni pijači).

"Nadvlada" moških ali žensk samo sproži nasprotno reakcijo "nadvladanim". Poleg tega je ta miselnost oz. pristop ostanek iz živalskega sveta, torej zelo primitivno in bebavo gledanje na življenje in odnose.

MICK,

No vidiš. Ljubezen.

In ta je pomembna, brezpogojna, sprejemati ženske in sprejemati moške, točno take kot so x:)x

Nikoli nikogar spreminjati x:)x

Žal ugotavljam da smo v medsebi+ojnih odnosih to zelo redko sposobni narediti oz. tako funkcionirati.

Zakaj potem ta tema? x:)x

ALEN,

ne govorim o pojmu nadvlade kot take.

Pač pa, da moški zelo težko priznate, da je temu res tako.

Da smo vas ženske ujele, nekje celo prehitele in da nas nočete takšnih. x:)x

Še vedno želite kuharice, čistilke. smetarke x:Ix

Bilo mi je v veselje.

Služba kliče.

Lep pozdrav.

ne govorim o pojmu nadvlade kot take.

Pač pa, da moški zelo težko priznate, da je temu res tako.

Da smo vas ženske ujele, nekje celo prehitele in da nas nočete takšnih. x:)x

Še vedno želite kuharice, čistilke. smetarke x:Ix

O čem pa? Rečeš, da ne govoriš o nadvladi, potem pa točno to poveš. Kje so ženske ujele moške? Je bilo sploh treba kaj ujeti?! In prehiteti? Ne da nočem priznati, ampak ne štekam, o čem govoriš. Vsakdo hoče tisto, ki mu pač bolj ustreza.

O čem pa? Rečeš, da ne govoriš o nadvladi, potem pa točno to poveš. Kje so ženske ujele moške? Je bilo sploh treba kaj ujeti?! In prehiteti? Ne da nočem priznati, ampak ne štekam, o čem govoriš. Vsakdo hoče tisto, ki mu pač bolj ustreza.

če pogledava nazaj, v preteklost.

Kaj so bile ženske?

Kdo so bile ženske?

In zakaj so bile tam, kot so bile?

če pogledava danes, te vprašam isto:

Kaj so bile ženske?

Kdo so bile ženske?

In zakaj so bile tam, kot so bile?

In mi odgovori iskreno. Iz tega zornega kota.

Si želiš kuharico, čistilko..........ali tebi enakovredno partnerko xrolleyesx

Zanimiv si...pa pa.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...