Alan_New 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ali se kaj igrate z Googlovo Zemljo? Ste odkrili kakšne zanimive kraje na naši Zemljici? Morda bi si lahko tukaj izmenjavali kmz datoteke. Vem sicer, da se jih dobi veliko na spletu, a takšna, kot bodo tu, jih ne bo še dolgo časa. Pa zaplešimo. http://nssdc.gsfc.nasa.gov/image/planetary/earth/gal_africa.jpg Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja tud jest mam ta program google earth in je zanimiv lahko odkriješ veliko novih stvari Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 Ja, ali pa kaj ustvarjaš z overlayerji. Samo je ful dela. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 kakšen velik strokovnjak jest res nisem....sam bl gledam in raziskujem Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 Saj jaz tudi nisem strokovnjak. Se učim. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 aha... jest prej kej narobej prtisnem kot pa prov tko d rajš peveč ne raziskujem... Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 pol ni to nič na netu..si moreš nek program dobit?in kako zgleda ta prgoram - satelitski posnetki zemlje? al kaj je to.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 dobiš ga na netu in dowloadašvtipkej v googlu GOOGLLE EART HOMEin to je to pol pa raziskuješ na š preljub planet Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 fino fajn. hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ni za kej pa fajn raziskuj Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 tole pa zveni zanimivo...še posebej za bodočo geografko ...si morm dol potegnt in malo prečekirat zadevo Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. september 2006 Avtor Prijavi Deli 24. september 2006 jz ga mam tut... sam telih manjših krajev sploh ne pokaže, oziroma megleno se vidi Ja, odvisno od kraja in natančnosti satelita. Moj prejšnji kraj bivanja je tako lepo fotografiran, da z lahkoto najdem hišo, v tej vasi, v kateri sem zdaj, pa se nič ne vidi. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Odlična zadeva.Sicer ni not cev svet kot sem najprej mislu k sm hotu divjino mal čekirat je pa vsekakor krasna stvar za kakšne plane delat kje po mestu bom hodu recimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. september 2006 Avtor Prijavi Deli 25. september 2006 (popravljeno) Na tej strani http://www.googleearthhacks.com/ je ogromno dodatkov za Google Earth, kjer lahko še več zadev odkriješ. Verjetno tudi precej divjine. Zanimivo se mi zdi tudi, da satelitske fotografije kar hitro posodobijo. Ko sem si prvič inštaliral program, so še gradili nov odsek avtoceste na Bivju pri Kopru in je tako bilo tudi fotografirano. Zdaj pa se že v celoti vidi novo postavitev. Kolikor je program simpatičen, me spominja tudi na Velikega brata. :xx!: http://www.peaceproject.com/graphics/postcards/PC20.jpg Popravljeno 25. september 2006 -> Alan_New Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 jz ga mam tut... sam telih manjših krajev sploh ne pokaže, oziroma megleno se vidi pa še res je; baje je tut star, sodelavec je zanč reku, da ko je gledal svojo bajto, je vidu pred njo parkirano jadrnico, ki jo je takrat delal...no vmes jo je že dokončal in prodal...še zmeraj pa se vidi ogrodje jadrnice, pa je že 2 leti od prodaje tak da...to je zastarelo men je program kr simpatičen, kake blazne uporabne vrednosti pa jst ne vidim (sm kratkovidna ), ker kokr rečeno, manjših krajev, najlepših plažic se sploh ne vidi, tak da lah tale guglert pr načrtovanju potovanj mirne duše izpustim Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. september 2006 Avtor Prijavi Deli 25. september 2006 še zmeraj pa se vidi ogrodje jadrnice, pa je že 2 leti od prodaje tak da...to je zastarelo Saj, odvisno od kraja do kraja, kaj posodobijo. Drugače raje gledam, kje je kak kraj, s tem programom, kot pa z atlasom recimo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.