Skoči na vsebino

ZDRAVILNE AFIRMACIJE

teja

Recommended Posts

• Komentarji 78
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x8Dx :2src: xrolleyesx telo moj blagoslovljeni tempelj si moj otrok ki sem ga dolgo zanemarjala..oprosti mi in vedi sedaj sem tu in ti bom pomagala ,stala ob strani in te podpirala ...vsak organ posebej je moj otrok in poskrbela bom zanj ,vsaka celica je vredna moje pozornosti..spomni se celica otrok moj svojega božanskega zapisa o zdravju ki je popolnost,,sodelujva v vsem in vedi da te podpiram v vseh procesih zdravljenja v imenu najvišje božje enosti zavestno te programiram za zdravje in naj se v tebi aktivirajo božanse moči povezane z zdravjem...pozdravljene moje oči ,dolgo se nismo pogovarjali sedaj pa sem tuin vas blagoslavljam ipd... ..... ... telo odgovarja na zavestno komunikacijo in zavestno dihanje in lahko se začno daogajati neverjetne stvari..tako se jaz pogovarjam s telesom ki mi služi... x:Xx x:)x :inocent:
Deli na socialnih omrežjih

Boris - se mi zdi, da si morda malo pomesal zdravilne afirmacije s pregovori oz. citati na temo zdravje.

Zdravilne afirmacije so misljene kot nekaj pozitivnega, kar si morebiti lahko meditativno ponavljamo.

Zato ti je tudi Tina rekla (predvidevam), da ne steka tvojih zdravilnih afirmacij.

Predlagam sledece: skopiraj si nekam text, kot si ga napisal (to storis tako -da ti ostane v obliki in barvi etc. kot je zdaj-, da das temo, kot bi jo popravljal, pa samo oznacis vse in skopiras - nekam si to pac skopiraj).

Potem pa odpri novo temo v forumu Misli z naslovom Misli o zdravju - ali Citati o zdravju - ali Pregovori o zdravju - ali kaj podobnega, pa potem te pregovore, ki si jih od tule skopiral, kot sem ti svetovala, nanizaj v novo odprto temo.

Potem ko bos vse prenesel, pa zbrisi tu vse posamezne, ki ne sodijo, ali pa jih bom jaz.

Vsekakor pa si prej skopiraj in postni drugam, ker je fajn in koristno imeti pregovore o zdravju in podobne misli, a k zdravilnim afirmacijam v bistvu ne sodijo taksne misli, ki so recimo negativne.

Zdravilna afirmacija je: Pocutim se dobro.

Ce bos napisal " Če drago zdravilo ravno ne očisti želodca, pa očisti mošnjo. " - to ni afirmacija - predstavljaj si, da si to nekdo ponavlja pri sebi, da bo hitreje ozdravel. A ni malo nesmiselno - priznaj?

A razumes?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Haj Marsa v novem dnevu!

Sem prebral tvoje mnenje in se strinjam s teboj!

Torej te razumem, zato bom tele moje tekste umaknil, ker verjamem, da negativno ni nikoli za nikogar nikjer dobro, ampak samo pozitivno…….Ni problema Marsa, saj če bo še v prihodnje kaj takšnega, mi kar omeni………lep dan tebi in tvojim,Borism

O, fino, Boris! :)

Hvala za razumevanje. x:Xx

A si prebral? Mislim - ali si videl, ko sem ti predlagala novo temo?

Ker res bi RADA imela temo Pregovorov oz. citatov o zdravju... se mi zdi zelo dbest imeti to nekje, sploh pa na enem mestu.

Upam, da nisi kar samo zbrisal in da si tudi dejansko skopiral nekam in bos nanizal. :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja.. ps - ne, ni se tega, se mi zdi.. prav takole...

Tako kar pogumno - blabla o zdravju in vse... nocem namrec zdaj sugerirati naslova teme...

... kar sam se spomni! x:o)x x;)x

Picasso

• 1 month later...
Pocutim se izvrstno in vedno imam veliko energije, moja prihodnost pa je varna in udobna. x^x :palec:

Picasso

Zdravilne besede, ki izpodrinejo negativnosti ter škodljive miselne programe in jih zlahka uporabljamo v svoji zavesti so:

Prosim te,

... daj mi moč, da vzdrižm preizkušnjo.

... za svetlobo spoznanja in pravilno ravnanje.

... za razrešitev težave.

... za ljubezen in toplino.

... vodi me, da ohranim trezno glavo in naredim pravo stvar.

... varuj me.

... da uspešno opravim izpit, sestanek, pogajanje, srečanje...

... da se uspešno soočim z izzivom.

... da se vse lepo izteče.

... za dobro počutje.

... da ozdravim in sprevidim, kaj se moram iz bolezni naučiti.

... da s čim manj bolečine probrodim izgubo.

... za moč, da uredim vse, kar je potrebno.

... da imam najnujnejše, kar potrebujem.

... da probrodim finančno stisko.

... da naredim vse, kar je potrebno.

... da ne pregledam pomembnih stvari.

... da premagam težko situacijo.

... varuj moje otroke.

... vodi me, da izberem pravo odločitev.

... olajšaj mi bremena.

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

.... Jaz sem lepa, vsaj sebi se zdim lepa, če že ne na zunaj pa vsaj znotraj.....

nekaj takega je rekla zadnjič na Extra mala ženska (pritlikavka) iz Maribora

:palec: :palec: :palec:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

• 2 weeks later...

Sem popolnaoma varna in zaščina pred vsemi nevarnostmi in krivicami,

sem vesela in spokojna v srcu in duši,

sem telesno in duševno močna in zdrava,

živim lahkotno in dobro,

tako je

in to je resnica o meni.

To je moja molitev/meditacija/usktaditev/osrediščenje , ki si jo poklonim vsak dan - zadnjih pet let

Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča

.... Jaz sem lepa, vsaj sebi se zdim lepa, če že ne na zunaj pa vsaj znotraj.....

nekaj takega je rekla zadnjič na Extra mala ženska (pritlikavka) iz Maribora

:palec:  :palec:  :palec:

Se spomnim, ja, pa še delovala je tako kot govorila x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...