Skoči na vsebino

editiranje mojega profila

alena

Recommended Posts

Hvala, Teja. :)

Alena - zdaj se ne da (kot je povedala teja, popravljajo profil, ki nama povzorča nenehne nevšečnosti) - ko se bo spet dalo, lahko to spreminjaš tako, da ko si logirana v Forum, klikneš na "Moj profil" in se ti prikaže okence, kjer lahko poravljaš in spreminjaš vse, razen uporabniškega imena.

Sama tudi ne morem notri, ker sva ta del preprosto umaknila, tako tudi jaz dobim enako (tudi če se logiram kot admin).

Malo bo treba še počakati - žal.

Seveda je to moteče (vendar je bilo po najini presoji še bolj moteče to, da je odpiralo stran 5 minut), ne vem, kako to, da je ravno s tem profilom toliko težav.

icon_smile_angry.gif

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Trenutno pripravljamo najnovejso verzijo foruma.

Potem bi moral tudi profil uporabnika delovati tako, da lahko sami popravljate in urejate podatke.

V trenutni verziji pa je s profilom nekaj narobe - vsakic, ko ga postavimo, zablokira cel server. Zato smo ga pac do nadaljnega ukinili.

Hvala za razumevanjeicon_smile_wink.gif

Administrator

Mitja
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...