alena 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 K svojemu profilu bi rada dodala en rek, ki mi je všeč. Kako to naredim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 Težko, ker popravljajo program s profilom. Mogoče to lahko marsa pomaga, če im adostop, preko administratorja. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 Hvala, Teja. Alena - zdaj se ne da (kot je povedala teja, popravljajo profil, ki nama povzorča nenehne nevšečnosti) - ko se bo spet dalo, lahko to spreminjaš tako, da ko si logirana v Forum, klikneš na "Moj profil" in se ti prikaže okence, kjer lahko poravljaš in spreminjaš vse, razen uporabniškega imena.Sama tudi ne morem notri, ker sva ta del preprosto umaknila, tako tudi jaz dobim enako (tudi če se logiram kot admin).Malo bo treba še počakati - žal.Seveda je to moteče (vendar je bilo po najini presoji še bolj moteče to, da je odpiralo stran 5 minut), ne vem, kako to, da je ravno s tem profilom toliko težav. icon_smile_angry.gif Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alena 18. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2002 Hvala obema! icon_smile.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 Trenutno pripravljamo najnovejso verzijo foruma.Potem bi moral tudi profil uporabnika delovati tako, da lahko sami popravljate in urejate podatke. V trenutni verziji pa je s profilom nekaj narobe - vsakic, ko ga postavimo, zablokira cel server. Zato smo ga pac do nadaljnega ukinili. Hvala za razumevanjeicon_smile_wink.gif Administrator Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.