crocuta 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Jaz tebi tudi ne, glih prav je mora bit stane ja glih prov ne pa da jo je prevec da si po njej premečno zejen in to ni dijeta da zivis od soli. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 stane ja glih prov ne pa da jo je prevec da si po njej premečno zejen in to ni dijeta da zivis od soli. Kdo te je pa hotel nasamarit s tako pravljico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 caw stane mal preber nataj na forum kaj si pisu glede soli lp crocuta jaooooooooooooo stane Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 caw stane mal preber nataj na forum kaj si pisu glede soli lp crocuta jaooooooooooooo staneTo, kar jaz pišem o soli,drži, kot pribito, če pa ti moje besede po svoje obračaš..... ajajajaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 caw stane zakaj pol ne jes sam sol mogoče pa pol sploh ne bos vec lacen cista shujsevalna kura jejte sam sol in živeli boste dlje Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 (popravljeno) caw stane Pa povej kera je najboljsa sol zate a ta kuhinjska je vredu a je. Popravljeno 3. november 2006 -> crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 caw stane zakaj pol ne jes sam sol mogoče pa pol sploh ne bos vec lacen cista shujsevalna kura jejte sam sol in živeli boste dljeMalo resnosti prosim v tako resnem forumu, kot je kuharski. O gatah, čevljih, kombinežah .......... lahko nakladaš karkoli, o tistem, kar pa da človek v usta, si tisti, ki bi želel svetovati, ne more privoščiti neumnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 caw stane stane ce ti paše soliti pol soli sam ne pa men rect da ko je to slano uživaš v hrani mene ne bolš farbu pa mal se zresen sej nismo koze da bomo tok soli pojedli. lp Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Pravkar sem dal pečt kilo goveje bržole na 65°C in bo do jutri zvečer ravno prav pečena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 lp crocuta jaooooooooooooo staneKam si pa poniknil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Na osnovi stalno enakih vprašanj, kako pristopiti in kaj kuhati po moji metodi, sem se odločil, da napišem kuharski priročnik Na pol dieta.Vabim vse forumske kuharice k sodelovanju v tem smislu, da prispevate svoje običajne recepte, jaz jih bom pa priredil na svojo metodo. Dobrodošle so tudi fotografije, ki jih hranite v dovolj dobri resoluciji za poznejšo objavo v knjigi.Za resno sodelovanje pri pripravljanju knjige prejme vsaka vsak mesec paket na dom brezplačno.Vabljene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 (Lisbona @ 17. Apr 2007, 18:00) Jz sem pa postala obsedena z testom za palačinke.. Lepo zmešam eno jajčko,mal moke(ostre seveda),šcepec soli,3-4 žlice sladkorja in en vanilijev sladkor...In pol pojem..,ker se mi ne da palčink pečt.. To je pa tk dober...sam baje ni zdravo kr surovo jest... Kaj pa vem..men full paše in zdj vsak dan jem... Super presnojedski recept. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.