Skoči na vsebino

ko ti vse narobe gre

RAINBOW3

Recommended Posts

folk jim reče da so zgubljeni, eni jih pa majo za razsvetljene..

Od tebe je odvisno, ne od mene.Tvoj problem.Oz situacija, če smo se kej nowga naučili.

pej meJa ben prow,j me za neizkušenga, sam vedi, da vsega človk v en post , vse poglede ne more spravit.

In to je najslabše kar se tiče pisanja.

Probi ti opisat neki na tak način, da ne boš nnka za nnka proti.

In pol rata vn klobasa.Ma rajš klobasa kokr pa taka umetnost..

Imejte se radi, bog te ima rad.ROTI

x:Dx x:Dx x:Dx bemu a si ti riba xcivx sto posto , grem mal prečekirat, al pa če mi kr poveš, a boš zdajle enkrat žur za rojstni dan delal

ja pol te pa čist zastopim

ko sem imela luno v ribah dve let pa pol se mi je skor strgal od vseh teh ribjih scen, to te kr odpili v samosmiljenje pa meglo

kaj šele tebe , če maš sonce v ribah

:eek: hudo , res hudo

ne moreš da verjameš, ampak res globoko sočustvujem x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx bemu a si ti riba xcivx sto posto , grem mal prečekirat, al pa če mi kr poveš, a boš zdajle enkrat žur za rojstni dan delal

ja pol te pa čist zastopim

ko sem imela luno v ribah dve let pa pol se mi je skor strgal od vseh teh ribjih scen, to te kr odpili v samosmiljenje pa meglo

kaj šele tebe , če maš sonce v ribah

:eek: hudo , res hudo

ne moreš da verjameš, ampak res globoko sočustvujem x8Dx

/quote]

:eek: :o|o:

x:Xx sej to ni greh, pa tud sramota ni

sam fajn je to vedet ne, pa se mal včasih kljunit po glav, ko te preveč odnese

jst mam skalp že čist ocufan, k mi skoz horror astroskop vun seka

riba je še fajn, to je sama nežnost in milina, viš tega se morm pa jst naučit, pa mi ne gre glih od rok

ja tebe je sama milina, pol morš pa vsake toliko mal psovk nasut, drgač si čista poezija x:)x :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

O Mavrica

Napisala si, da so za tvoje dobro počutje odgovorni:

zavod za zaposlovanje,

najdražji,

bližji,

tvoj prijateljica,

vsi tvoji kolegi in kolegice,

družina.

Zdravje, zdravje je že posledica.

Eeee, kaj pa ti? A ti pa nisi odgovorna za svoje dobro počutje?

butl xsrcx

:palec: Matic tole malo pomeditiraj, no lahko na butlov spisek dodaš še šolo pa starše x;)x

Ma kje se dobi kakšne priročnik za življenje? Majo na mimovrste kaj?

Matic hojla

Zdej, jst tud mislim, da so te šola in starši že naučili svoje, glede na to, da si star 18 let in glede na to, da se starši najbrž nimajo namena kaj dosti ukvarjat več s teboj. A so te kej naučili? Seveda so te, najbolje kot so znali in zmogli. A je to dobro?. Ja, je, a ne, ker zdej veš, da ti rabiš več in na drug način in da tistega, kar si iskal in želel, nisi dobil.

Kaj pa zdej?

Kaj pa vem, lahko izbereš zelo uporabljano pot in začneš žrtvirat /a ni dober izraz za igrat žrtev, je a ne/ in to lahko zelo dobro. Zelo popularno je s prstom kazat na starše in šolo in se dret, da so oni krivi, pa na Boga /če verjameš vanj/ je tud kul kazat in ga zmerjat. Pol, ko te noben več ne posluša, lahko izbereš smiljenje sam sebi, stigmatiziranje svoje situacije, depresiranje, ki je sploh in a ne, lahko izbereš droge, da ti lajšajo bolečino, če si aktivne sorte, greš lahko športat do nezavesti, lahko se greš ekstremni alpinizem, nobungee jumping, lahko se zakoplješ v delo, lahko greš nabirat regrat, lahko se obesiš na štrik. Evo, kar češ, izbire dovolj.

Je še ena dokaj uhojena pot. To je, da ne storiš nič. Živiš, kot da je vse v redu. Teraš pridobljen način dalje, v dobri veri, da si imel odlično otroštvo in se imaš fino. Mogoče so bolezni tvoj pogosti sopotnik, mogoče imaš malce težak ali čuden karakter za okolico, ampak ti se imaš fino. Ker ne veš. Kako je to mogoče ne vem, a očitno se da marsikaj tako globoko potlačiti, da te zavedno ne ovira in ti ni potrebno žrtvirat. Ampak ti te poti ne moreš izbrati. Ker ti veš, Matic.

Ti pa iščeš priročnik za življenje, tak, mimo vrste. Da te razveselim. Ga boš dobil. Ko ga boš napisal. Ker tvoj še ni napisan in nihče razen tebe ga tudi ne bo napisal. Zate. Ampak priročnik napisat niti ni tak problem. Pomembno je, da si učljiv, pozoren in da se zavedaš, da si za svoj priročnik odgovoren sam. Zdej, to ne pomeni, da si ti odgovoren za dogodke, situacije, okolico, ki se ti dogaja ves čas /no ja, mal tud seveda/, si pa odgovoren za svoje odzive, to pa ja. Svoje odzive izbiraš ti. In če se obenem še zavedaš, da je okolica /ljudje, dogodki, situacije/ taka kot je in to sprejemaš /mislm, da je taka kot je a ne/, si pa že skoraj zmagal. Ker vem da si učljiv in pozoren, si boš lahko pomagal s priročniki drugih, a veš, mislm, če je nekdo neko zakonitost osvojil in jo prepoznal, ti ni potrebno še enkrat odkrivat tople vode in ker ljudje kaj radi svoje priročnike popišemo v knjigah in jih živimo v vsakdanu, boš zlahka osvojeno znanje iz tujih priročnikov preizkušal v praksi, ga primerjal s svojimi izkušnjami, sprejemal dobro zate in zavrgel nesprejemljivo ter razmišljal o nerazumljenem. Verjamem, da boš slejkoprej na en način prišel do enakih ugotovitev, ki jih ponuja večina priročnikov raznih ljudi; da si za svoje življenje odgovoren ti, da so drugi taki kot so, da je ljubezen silna energija, da se splača odpuščat zaradi sebe, da lahko spreminjaš le sebe, druge pa le skozi spreminjanje sebe /mal se že ponavljam in tole naprej že mal na pamet in brez vrstnega reda natresam/..... pa tko.

Želim ti veliko uspeha pri pisanju priročnika. Če potrebuješ kak vpogled v mojega, kr povej.

butl xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Meni je kul, jaz vem da nisem dolžen nikomur razlagat svojih dejanj/čustev/stališč. Nikomur se ne rabim opravičevat. Pričakujem tudi najbolj grozne stvari od ljudi.

Tako sem čisto miren ne glede na to kdo me hoče manipulirat in zakaj.

Nimam težav s tem da mi je kdo kdaj škodil, ker od sebičnih ljudi lahko pričakuješ tudi to.

Sem takšen, ker sem živ.

Meni je kul, jaz vem da nisem dolžen nikomur razlagat svojih dejanj/čustev/stališč. Nikomur se ne rabim opravičevat. Pričakujem tudi najbolj grozne stvari od ljudi.

Tako sem čisto miren ne glede na to kdo me hoče manipulirat in zakaj.

Nimam težav s tem da mi je kdo kdaj škodil, ker od sebičnih ljudi lahko pričakuješ tudi to.

kva pa bi blo če bi bli vsi taki kot si ti?

Svoje odzive izbiraš ti. In če se obenem še zavedaš, da je okolica /ljudje, dogodki, situacije/ taka kot je in to sprejemaš /mislm, da je taka kot je a ne/, si pa že skoraj zmagal. Ker vem da si učljiv in pozoren, si boš lahko pomagal s priročniki drugih, a veš, mislm, če je nekdo neko zakonitost osvojil in jo prepoznal, ti ni potrebno še enkrat odkrivat tople vode in ker ljudje kaj radi svoje priročnike popišemo v knjigah in jih živimo v vsakdanu, boš zlahka osvojeno znanje iz tujih priročnikov preizkušal v praksi, ga primerjal s svojimi izkušnjami, sprejemal dobro zate in zavrgel nesprejemljivo ter razmišljal o nerazumljenem. Verjamem, da boš slejkoprej na en način prišel do enakih ugotovitev, ki jih ponuja večina priročnikov raznih ljudi; da si za svoje življenje odgovoren ti, da so drugi taki kot so, da je ljubezen silna energija, da se splača odpuščat zaradi sebe, da lahko spreminjaš le sebe, druge pa le skozi spreminjanje sebe /mal se že ponavljam in tole naprej že mal na pamet in brez vrstnega reda natresam/..... pa tko.

Želim ti veliko uspeha pri pisanju priročnika. Če potrebuješ kak vpogled v mojega, kr povej.

butl xsrcx

ojla Butl.....ti res butneš točno tisto in točno tam kjer je potrebno.

Vedno me opomniš.....in lažje mi je potem....

IN JA, res bi rada kdaj vpogled v tvoj priročnik......dobila.

lep dan x:)x

ojla Butl.....ti res butneš točno tisto in točno tam kjer je potrebno.

Vedno me opomniš.....in lažje mi je potem....

IN JA, res bi rada kdaj vpogled v tvoj priročnik......dobila.

lep dan x:)x

/sej ga že skoz kažem, Audente....sam ne okol govort/

x;)x x:Dx

V bistvu me boste označili za zelo negativno osebo, ki po drugi strani, za razliko od vas, stvari jemlje normalno, brez vmešavanja Boga in Duhovnosti s katero upravičite egoistična dejanja.

V bistvu vam bom to tudi pokazal na zelo prijeten način

(neprijetni načini so samo, če jih hočeš met..je res, veš..le kje sem to slišal).

Če sem zloben in označim vse te nasvete na forumu, kot pametovanja brez primere, lahko združim vsa modrovanja od vseh uporabnikov v kratka, jasna in logična pojma.

* Ni problemov.

*Obstajajo samo situacije in tvoje reakcije na le-te.

V resnici in resnično, ljudje umirajo vsak dan, na miljone njih, v strašnih mukah, grozodejstvih in samoti.

A me briga za njih?Ko se ti pripeti nesreča in ostaneš hrom, se vprašaš.Sebično.Kot že zmeraj.Od vseh ljudi.

Zakaj prav jaz Bog?ZAKAJ JAZ?

Zakaj ti?Kaj boš storil.Povem ti kaj boš storil.

Je čas veselja in je čas žalovanja.Ti bi najrajši imel cele dneve sonček na obrazu.Kot da je depresija, občutki domotožja, panike, strahu, žalosti, ljubosumnosti, osamljenosti, zagrenjenosti, nekaj slabega in tega ne sme biti v življenju.

Prikrajšaš se za vsa ta občutja in ko se RESNIČNO RESNIČNO POJAVIJO, jih ignoriraš.Ne moreš jih ignorirat.Največjo napako, ki jo lahko nardiš je glih ta, da vlečeš iz slabega vse dobro.

Zdej bom pa argumentiral, zakaj je "napačno" iz slabega dobro vlečt, se pravi iz dobrega potem samo dobro in na koncu je samo dobro in dobro-kontrast samo z belo barvo, ki ne obstaja.Je "napačen".

To je tolažba.Izkrivljaš resnične občutke samo zato, ker si jih ne želiš imeti.Celo tako daleč se priguraš z mišljenjem, da misliš, da si TI tvorec svojih občutij, želja in misli, ki se ti sprdnejo ko se nnka ne zavedaš, da si se pravkar popacal s senfom po srajci k to bereš sz odprtmi usti. Prasec.

Čemu potem čas veselja, če ne poznaš kaj je žalost?

ti se greš unity in polarnost v dualnem svetu. Čas žalosti sprejmi in se ga zavedaj.Če se poistovetiš z njim, je tvoj problem.

Sladke stvari ceniš, ker si okusil grenke, ljubezen ceniš, ker si "na tvojo žalost" okusil njeno nasprotje -osamljenost.

Tako ti pride miljon pametnjakovičev, ki ti rečejo, da nimaš razloga za biti nesrečen.In če si že, no ljubček, moraš bit pozitiven pa bo vse minilo.

Koji kurac daješ prednost črni barvi nad belo, ko pa je sožitje,mir in veselje združeno v njihovi popolni skladnosti.

Si že slišu kdaj za harmonijo?

Če si in se strinjaš z njo...Zakaj se potem trudiš biti pozitiven v negativnih časih? Uničuješ harmonijo saj vztrajaš samo pri enem aspektu, ki je po tvojem osebnem mnenju, zate boljši.

To ni harmonija.To je ustvarjanje disharmonije.

Tako si prepričan, da dobro mora premagati zlo in si sfalil, že spet, celoten koncept.

In ti si tisti, ki ustvarjaš zlo, saj ločiš nekaj neločljivega na dva dela in z upiranjem, ustvarjaš nasprotje.Vse večaš na vse strani.Razumeš?ne.No.ti povem še enkrat. Bojuješ se za mir. Fukaš za nedožnost.

In se vrnemo h prvotnemu konceptu.

* Ni problemov.

*Obstajajo samo situacije in tvoje reakcije na le-te.

Imaš možnost izbire.Ali se boš v situaciji odzval pozitivno ali pa negativno.In vsi ti svetujejo pozitivno, ker pri pozitivnemu razmišljanju ne boš obupal in boš vztrajal dalje. Ne obupaj je glavna misel.

Moraš vztrajati.

Ko ti to ne uspe, se tolažiš z duhovnimi umotvori npr. št.#23

Bog ti vedno naloži tako velik križ, da ga upaš nositi.

Praktičen nasvet v tem pametovanju je enostaven.

Sprejmi vsako pizdarijo na tak način, da se prepričaš samega sebe, da si jo zmožen rešiti.

To je "pravilen pristop". TO JE PRAVI PRISTOP.

In ko si zlomiš hrbet.In si hrom. In se spomniš, da so ti nekje (mogoče na začetku tega posta) rekli, da problemov sploh ni in si jih sam ustvarjaš, se pogledaš v zrcalo.

Tukaj si.Na vozičku. To je resnica.To je dejstvo.

In kaj zdaj si boš reku, da to ni problem?Si boš lagal še naprej in poskušal vztrajati pri tem križu, ki ti ga je naložil Bog in mislil, da boš lahko s pozitivno voljo premagal to "situacijo" in spet shodil?

Z miljon mantrami in miljon duhovnimi vajami, shodil ne boš.

Kaj ti ostane?Soočenje z dejstvom, da pozitivne misli ne zdravijo problemov, ne zdravijo mrličev.

Torej te zaobjame depresija.Hvalabogu, je že bil čas.

Ampak to se hitro zna zavrtet v začaranem krogu in misliš, da moraš potemtakem bit 24 ur v depresiji, kar je glih tko sfaljeno kot eden kot je 24 ur vesel.

Sam vidiš kako si indoktriniran?Preberi še enkrat ta stavek. Če si 24 ur vesel, to se ti ne zdi nič slabega-nevarnega, ali napačnega.

Če si pa 24 ur žalosten, ej..to je pa nekaj narobe.

V življenju moraš fasat par res velikih križev, jzt upam, da v kakšne skrajnosti in invalidnosti ne boš hodu, ma na koncu kaj se bo zgodilo.Na podlagi tvojih prejšnjih izkušenj, boš začel na "situacije" in vsakdanje življenje gledat pohlevno.

Ne boš več mislil, da v resnici ni problemov in v resnici si jih ti ustvarjaš.

V resnici boš potemtakem pazil na vsak tvoj korak, ker ti je "usojeno" da se to in to zgodi.

S to mislijo lažje zaspiš.

S tem občutkom ustvarjaš občutek samokontrole in vplivanja na situacije, ki se ti zgodijo.

Če ti to ne rata, no, rečeš, da se je vmešala tretja sila-bog.In ti je bilo tako namenjeno.

Ko si si zlomil hrbet, je to dobro.

Ena izkušnja več, a veš.

In tako umreš z nasmeškom na obrazu in pokopljejo te kot zelo pozitivnega človek.

In umrl si v iluziji. Ne v resničnosti.

In tako umreš z mrkim obrazom in pokopljejo te kot zelo negativno osebo.

In umrl si v iluziji žalosti. Ne v resničnosti.

In tako umreš s takim frisom, kot je bila trenutna situacija.In pokopljejo te tako kot, boli te kurac.

In umrl si zares.

in morala te zgodbe (nauk mora bit zmerm, k čene si slabe volje da si vse to dal skozi za koji kurac.Jah sprajznse, lajf je tak).

Nauk je glih ta. Sprjazni se.

Itak to delaš nezavedno.Kdr misliš nardit samomor si se sprjaznu s situacijo, kdr si zgubu službo si se sprjaznu s situacijo.

Ampak pazi zdej.Kdr zadaneš na lototi se pa ne sprjazneš.Oh jej.Lej me.Sem zadel.Kaj čem.

Ne..ne..daleč od tega...Greš noret in si cukat lase.. ki je tle tista srednja pot, tista MODRA POT po kateri vsi čemo hodit?

He.

In pol dobiš račun od mobitela k ga je nabila toja hčerka sz sojimi "bom takoj končala 4 urnimi-klepeti".

Ampak pazi zdej. Se sprjazneš?

Ne..ne..daleč od tega...Greš noret in si cukat lase.. glih tko znoriš kdr dobiš dnar al pa moraš plačat.

Sprijazni se z dejstvom..KI JE V RESNICI EDINI TVOJ PROBLEM, VZROK VSEH PROBLEMOV, saj kaže PROBLEME..

in kaj je to zaeno dejstvo?

TI se v življenju nočeš sprjaznt.

Preden se boš sprjaznu s situacijo boš OBupal.

Preden bo stvar delala tako kot si ti želiš, boš UPAL. na boljše cajte.Saj veš.Nejbl je tmno predn se zdani, ti da UPANJE, da enkrat bo tko kokr si ti želiš.

Razlike med UPOM in OBUPOM ni.V obeh primerih se nočeš sprjaznt s situacijo, ki ji rečeš problem.

Prasec.

O Unis

Mislm, zakva ti sebe skoz nekej zmerjaš? A si mar res tak prasec? K jst te sploh ne vidm kt enga prašiča. Je pa res, da te ne poznam. Ok, če ti paše bit prasec, pa bod no.

butl xsrcx

folk jim reče da so zgubljeni, eni jih pa majo za razsvetljene..

Od tebe je odvisno, ne od mene.Tvoj problem.Oz situacija, če smo se kej nowga naučili.

Ja ben prow, pej mej me za neizkušenga, sam vedi, da vsega človk v en post , vse poglede ne more spravit.

In to je najslabše kar se tiče pisanja.

Probi ti opisat neki na tak način, da ne boš nnka za nnka proti.

In pol rata vn klobasa.Ma rajš klobasa kokr pa taka umetnost..

Imejte se radi, bog te ima rad.ROTI

x:Dx x:)x IN TEBE TUDI,DRAGI UNIS,PA VSE NAS TAKŠNE IN DRUGAČNE x!x xsrcx

MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV

in to mi reče nekdo, k se imenuje Butl.Pa zakaj si butl?Se maš za butla?

Men se zdi, da oba veva o čem se gre pa nam ni treba tega napisat, da bi ja blo očitno x8Dx

Aha. Tko lepo me zaobjame. Mislm, razkrije. A ne da ja.

x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...