lukablue 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 (popravljeno) Je kdo zadnje čase prebral kakšno dobro knjigo? Priporočajte mi kakšno, lahko tudi bolj zahtvna (Freud; psihoanalitične metode) .... predvsem iz področja osebne rasti, manađmenta, govoric telesa... skratka kakšno tako, ki zna človeka zadovoljiti, ga poglobiti, po možnost izobraziti. Je kdo strasten bralec tukaj? Popravljeno 22. september 2006 -> lukablue Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 o tem se je že veliko govorilo....nekaj bo našel tukaj http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...1&hl=knjige ali pa tukaj http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=1576 ali pa tukaj http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...amp;hl=knjige... uspešno prebiranje ti želim Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Je kdo zadnje čase prebral kakšno dobro knjigo? Priporočajte mi kakšno, lahko tudi bolj zahtvna (Freud; psihoanalitične metode) .... predvsem iz področja osebne rasti, manađmenta, govoric telesa... skratka kakšno tako, ki zna človeka zadovoljiti, ga poglobiti, po možnost izobraziti. Je kdo strasten bralec tukaj? preberi vse v vseh jezikih-RUDOLF STEINER Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Carolyne Miss: Anatomija duha (jo mam že dol doma, a sem jo danes spet vzel v roke in opazil, da pravzaprav zelo podrobno pojasnjuje stvari, o katerih govori v Učbeniku življenja Martin Kojc. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Je kdo strasten bralec tukaj?odvisno, kaj bi brala ... luškan si ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukablue 24. september 2006 Avtor Prijavi Deli 24. september 2006 Mačona: Bi rad rekel enako, vendar smatram, da slika ni tvoja, ali pač? Nosorog: bom pogledal... Je kdo bral Umetnost vojne, pravkar sem jo zaključil in moram reči, da mi je dala točno to kar sem iskal, odlična knjiga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Kolk si pa star? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Je kdo zadnje čase prebral kakšno dobro knjigo? Priporočajte mi kakšno, lahko tudi bolj zahtvna (Freud; psihoanalitične metode) .... predvsem iz področja osebne rasti, manađmenta, govoric telesa... skratka kakšno tako, ki zna človeka zadovoljiti, ga poglobiti, po možnost izobraziti. Je kdo strasten bralec tukaj?managementa a bereš tudi angleško, pa kako močno si zainteresiran za duhovnost. Samo zanima ali bi to tudi živel? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Mačona: Bi rad rekel enako, vendar smatram, da slika ni tvoja, ali pač? je moja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukablue 24. september 2006 Avtor Prijavi Deli 24. september 2006 Antoninus: Da berem včasih tudi angleško. Umetnost vojne je verjel ali ne na nek način uporabna tudi v organizaciji (manađment), ponekod tudi obvezno branje pri študiju manađmenta (berite Japonska). Berem, ko imam čas, se pravi prosti čas in, da seveda berem z razlogom, bodisi osebne rasti. Osebno nebi uporabljal besede duhovnost, pa ne, da bi imel kaj proti... ali bi živel duhovno življenje? Mislim, da ne. Mačona: če je slika res tvoja, kar dvomim (me nisi prav veliko prepričevala), si vešča v Photoshopu, a vseeno je na njej le postava, kar ne pomeni dosti, ali pač? Aja BTW 23, kmalu 24... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Všeč odgovor, ne starost, ampak ostalo. Jaz ljubim knjige. Berem pa tako veliko različnih zvrsti, da se ti meša. Povej malo, kaj ti je všeč, ker potem lahko lažje predlagamo. Ne morem ti Harryja Potterja priporočit, ker ne vem, če si otrok po srcu, medtem ko jaz sem, in ga obožujem, pa sem starejša od tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Men je bla blazno všeč trilogija od Pullmana: Njegova temna tvar , prebrala na dušek, pri meni je še zmeraj No.1, no pol je pa tu še Coelho (nekatere so bolj, druge manj "močne"), od "razmišljujočih" (ne "zgodbic") mi je pa NAJ Slavinski...sam pomoje ti ta ne bo všeč je dost vaj, ti pa pravš, da ne bi delal, ampak sam tko neki bral .. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Je kdo bral Umetnost vojne, pravkar sem jo zaključil in moram reči, da mi je dala točno to kar sem iskal, odlična knjiga! A ni to ful bukva Trenutno berem Konfucijeve Pogovore... ampak razočaran... ni ne tč ne mš... je vse in nič... Kitajčki me še niso privlačli Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Je kdo bral Umetnost vojne, pravkar sem jo zaključil in moram reči, da mi je dala točno to kar sem iskal, odlična knjiga! ta knjiga je biblija zame....jo je treba kar doma imet pa če se le da kaj uporabit preberi vse v vseh jezikih-RUDOLF STEINER tud dobra izbira Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 ta knjiga je biblija zame....jo je treba kar doma imet pa če se le da kaj uporabit aja Pa je pacifistična Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 je , prepriča te, da je najboljša zmaga brez vojne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukablue 26. september 2006 Avtor Prijavi Deli 26. september 2006 Tudi zame bo postala nekakšna biblija, nauči te vsega, pisana je pa v nekakšnih verzih, pravilih, beri citatih. Če ji dovoliš, te poglobi na raven razumevanja, ki ti tako v družbi ter tudi drugje daje prednost. Knjiga nima veliko strani, mislim ni bukva. Če kdo obvalda angleščino naj jo le prebere v ang. jeziku. Lia: Ne prepriča toliko kot pa ti dokaže, vsaj meni je. Pika Pikica: Tudi jazt berem toliko različnih, da je težko definirati zvrst. Recimo, da se poleg že dobrih predlogov gibljem bolj na knjigah, ki so malo bolj zahtevne (skoraj študijska literatura) z področja psihoanaliz ali narovoslovja. Seveda paše tudi kakšen roman, za kar pa je poskrbel Stokes.... hary potter, ne morme reči da je slab, zelo buri domišlijo, vendar to knjigo poznamo vsi. Iščem neodkrite, tiste zaklade, ki jih le redki najdejo in, ko jih preberejo rečejo samo, waw the best, to mi je pa naj naj knjiga, le kako mi jo je uspelo najti, če je tako neznana...Aja še ena neumesna : starost - z rojstvom, mi j ebila določena, je ne morme spreminjati hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Priporočam Ron Smothermon - Z prosvetljenjem v življenje in izvirni Klub golih pesti - Chuck P. Všeč odgovor, ne starost, ampak ostalo. Jaz ljubim knjige. Berem pa tako veliko različnih zvrsti, da se ti meša. Povej malo, kaj ti je všeč, ker potem lahko lažje predlagamo. Ne morem ti Harryja Potterja priporočit, ker ne vem, če si otrok po srcu, medtem ko jaz sem, in ga obožujem, pa sem starejša od tebe. Saj pogumni Harry je očaral vse, pa čeprav je napisan po rambovem receptu junaka ki ga nič ne ustavi. Vsi hočejo bitko dobrega proti zlu in svojo stran. Zato je ocean's eleven prav v redu.In nasploh so mulci v knjigah zelo priljubljeni, če bi davinčijevo šifro reševala Ančka iz Logatca bi bila še večja uspešnica. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Sem dobil San Cu-ja na Gutenberg Projectu... ko bo čas preberem z področja psihoanaliz ali narovoslovja Potem si moral brat kdaj Lacana... samo še skok do Žižka... a je že kdo bral njegovo Paralakso KLIK KLIK Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Men je bla blazno všeč trilogija od Pullmana: Njegova temna tvar , prebrala na dušek, pri meni je še zmeraj No.1, no pol je pa tu še Coelho (nekatere so bolj, druge manj "močne"), od "razmišljujočih" (ne "zgodbic") mi je pa NAJ Slavinski...sam pomoje ti ta ne bo všeč je dost vaj, ti pa pravš, da ne bi delal, ampak sam tko neki bral .. Jaaaaaa! His dark materials je noro dobra triologija .... ne vem kako jo otroci dojamejo mene je čist zmedla ...Še vedno čakam film Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 (lukablue @ 24. Sep 2006, 19:25) Je kdo bral Umetnost vojne, pravkar sem jo zaključil in moram reči, da mi je dala točno to kar sem iskal, odlična knjiga! ta knjiga je biblija zame....jo je treba kar doma imet pa če se le da kaj uporabit (ZVEZANI @ 23. Sep 2006, 23:27) preberi vse v vseh jezikih-RUDOLF STEINER tud dobra izbira LIA------KOLIKO PA JIH JE TEH KNJIG? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 kolikor je meni znano jih ima Steiner enih 28 pa še čez 6000 njegovih stenografiranih predavanj.....a misliš da imam vse to pri sebi, saj nisem knjižnica pa tud težko ga je razumet, glede na to , da je bil Rudolf jasnoviden od svojega otroštva dalje *** ja umetnost vojne je prazaprav umetnost bojevanja na vseh področjih, ne samo kot učbenik vojaških strategov.....kako se boriti za svoj prostor pod soncem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Antoninus: Da berem včasih tudi angleško. Umetnost vojne je verjel ali ne na nek način uporabna tudi v organizaciji (manađment), ponekod tudi obvezno branje pri študiju manađmenta (berite Japonska).kolkor vem je ta knjiga eden od temeljev, na katerih je moderni menegement sploh nastal..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Kolikor sem jaz imel in razumel menedžment, je le-ta imel ljudi predvsem za sredstvo in ne kot cilj sam na sebi. Kaj hoče menedžer z organiziranjem oz. menedžiranjem ljudi Kaj je končni cilj oz. kdo komu malho polni Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 tle ni filozofiranja...so sam knjige.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.