just4you 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 sama sem uporabnica leč in me zanima kaj menite glede leč-barvnih ali na kake vzorčke? tle je link: js študiram če bi si vzela tko za probat ene.. te druge so mi zelo všeč... jih gdo že ima?mnenje??.... http://www.kontaktlinsen-direktversand.de/...ld_eyes_2go.php Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 meni niso všeč Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Tvoje očke so tudi brez takih leč dovolj lepe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Naj se slisi se tako egocentrično...ampak...meni so moje zelene oči zelo, ZELO lepe in bi jih mi bilo škoda pogršat s čem takim Uporabljam leče...navadne, nič "obarvane"... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Oči so ogledalo duše in v današnjem svetu je mogoče celo pametno jih, včasih, zakriti Meni so take ekscentrične zadeve OK sam sem si želel zelene mačje relativno neškodljiva zadeva (manj kot ta2 ali piercing), če (ko) se jih naveličaš jih enostavno vzameš ven Če so ti všeč: Go 4 it Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Meni si tudi zelene oči najlepše, a žal so moje plave in, vsaj meni, nezanimive Na take leče imam pač svoj pogled to se mi zdi podobno kot dnevni ali nočni make up ali outfit ni isti make up primeren za v službo in za rave ali pa goth metal party Daš si jih na oči, ko ti zapaše Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 26. september 2006 Avtor Prijavi Deli 26. september 2006 pa sei to je to-ker jih daš not kadar hočeš in vzameš ven tudi kadar češ barvnih leč ne nosim ker mi niso všeč ker se strinjam že s povedanim-da mej učke take kot maš,ker vsake so nekaj posebnega... glede teh leč,pa sei ne mislim za vsakdanjo uporabo....tko...1x na tolko...... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ja meni so pa čist cool take leče. Jst mam temno rjave oči, pa sem si enkrat kupla plave in je ful dobro. Res, prou flash, tako za kašno posebno priložnost. Kot modni dodatek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Jaz bi barvne leče kombiniral eno oko plavo, eno zeleno pa še to bi menjal, enkrat levi zelen, enkrat desni da vidim koliko žensk si zapomne kateri je zelen kateri pa plav Valkira, svojo barvo že predolgo gledam malo spremembe ne škodiRes lepe modre okice imata moj in ena (trenutno odsotna) lunatka Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Če boš igrala vampirko u novm filmu so glih prave! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Mani se zdanje čase zdi, da ga čez mandljevo rjave Ni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Se podpišm pod to! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 ahh..leče so brezveze..maš pač take očke kokr maš pa je... Mani se zdanje čase zdi, da ga čez mandljevo rjave Ni tle pa nism zraun nooo:P...dei reč da so modre:P Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 jaz nosim leče, ker sem praktično slepa ... skoraj -4 dioptrije ... sem že tako navajena na njih, da bi kar umrla, če bi naenkrat morala začet očala nosit. sem sprobala že vse sorte leč, najbolj mi pašejo day/night, ker sem pač en lenušček in se mi ne da tega vsak večer ven, zjutraj pa spet not ... očala pa itak zmeraj pozabim, kje so in jih pri naslednjem generalnem čiščenju komaj najdem ... no, te so sicer malo dražje, jih pa lahko pač nonstop nosiš (vmes jih seveda moraš čistit). drugače so mi pa še ful fajne bile J&J 14 dnevne. tudi barvne (+ dioptrija) sem poskusila, ki so za spoznanje debelejše od navadnih leč, se ti na prstu recimo sploh ne upognejo na pol (vsaj ne tiste, ki sem jih jaz imela), tako da so me na začetku malo motile v očesu, ampak sem se po kakšnem dnevu ali dveh navadila. včasih je bila ful fora, ko se mi je oko izsušilo in se mi je leča premaknila, pa sem vse obarvano videla sem pa z barvo malo zgrešila, je bila dokaj nenaravna in ni bilo kul. se mi zdi, da morajo leče funkcionirat isto kot puder: najboljši rezultat je takrat, ko nihče ne ve, da ga imaš. no, pri meni so vsi takoj skapirali, posebej, če sem proti soncu gledala. cenovno so pa bile isto kot navadne ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 http://www.kontaktlinsen-direktversand.de/...ld_eyes_2go.php Uf ....meni je tole grdo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 hm, meni tele ko so na slikicah na tem linku niso nobene všeč, so mi celo malo grozljive, ampak, če so pa tebi všeč, pol pa kr pogumno. sam ti vseeno svetujem, da se prej posvetuješ s kakšnim okulistom, da ne bi potem mela zaradi tega kakšnih problemov z očmi. ker naprimer moj brat nosi očala in se je pol odloču da bo nosil leče, pa se je o tem posvetoval z okulistom in mu je ta to odsvetoval, mu je pa reku da lahk vseeno proba. brat je sicer si pol nabavu leče, pa jih je neki časa mel, ampak se je izkazalo, da mu "niso pasale", ker je oko melo premalo zraka, pa tut žilice so mu začele pokat, tako da zdej spet nosi očala. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 drugače so mi pa še ful fajne bile J&J 14 dnevne. Ene najboljših leč, kar obstajajo so Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.