sonček 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Brezplačno svetovanje za osebe,ki imajo kakršnekoli zdravstvene in čustvene težave,ter težave z okolico. V poštev pridejo samo osebe,ki imajo resnične težave v življenju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 A....pol mrzle dlani in stopala ne štejejo... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Tole temo sem vceraj iz tega foruma PREMAKNILA v Forum Mali oglasi / nudim usluge.In zdaj vidim, da je ponovno objavljena, se vec - kar v vseh forumih. Ker ni nic napisanega (da bi lahko te zapise obravnavali kot teme za pogovor ali razlage), pac pa gre samo za povabilo, jo pustim kvecjemu se v forumu Obvestila/Sporocila. Ne ponovno objavljat (v vseh forumih), ker bodo izbrisane. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonček 26. september 2006 Avtor Prijavi Deli 26. september 2006 aaam..ne uredništvo,niste jih vi premaknili,ampak sem jih jaz napisal v večih rubrikah....kdo pa še gleda oglase,bajdvej..,tisto,kar sem pa napisal,je pa zelo resnično in dvomim,da se zavedate pomena besede zdravje in kaj narediti,če le-tega izgubite. Želel sem,da bi mi pisali privat,ker gre za vsakega posameznika in pisanje tukaj zgubi ves smisel,ker je vse v navzkrižnem dogajanju..in od vas nima noben težav,wright?..vsaj vi mislite tako (-:Torej,najraje vidim,da mi pišejo privat tisti,ki ustrezajo moji temi. Sicr in pa na hitr..ste pa zlo fletni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Ej ..a ti se kao tuki zaston hočeš reklamirat, pa ti še ni prov neki, kr kao nbeki samo privat, pa to....ej to je bl na jabno, za spešl ugodnosti pa obstajajo oglasi....aja jih je treba plačat....mater nerodna zadeva ne Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 ZAMAN NASVETI.................ITAK STE TRDI K ZID,,,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonček 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 (popravljeno) Ja,Trudi,težko ti je verjet,da bi nekdo čisto zastonj ponujal stvari,ki jih vi vsi zelo drago plačujete,če se že odločite,da boste nekaj napravili,če imate težave z zdravjem,or else...Pjte vsi v Ma-Živo,kjer so jim lani odkrili zelo nevarno bakterijo Legionello,da ne govorim o tem,kaj so našle še druge inšpekcije,ki so bile tam...da ne govorimo o Kine klubu in toni podobnih zadev,kjer sicer dobite merodajne informacije,ampak ti poberejo denar na neverjetne načine..Ko vam bo vsem skupaj jasno,da vam zdravje pripada po naravni poti in ne,da zato nekomu plačujete,potem boste šele na pravi poti..vi kr plačujte..point omenjenih in ostalih klubov je to,da vas energetsko čist zaserjejo..npr.,greste na kolonik in tam vam to počne oseba,ki ima samo nekakšen tečaj,torej nima ustrezne podlage za poseg v telo,poleg tega je še druga,plat,kakšen človek je ta oseba,ki ti izvaja kolonik ali masaže ali karkoli..če bi osebno poznali osebe,ki vam karkoli počnejo,torej njihovo preteklost,bi se najverjetneje premislili...vi pa v vsakem primeru potegnete od te osebe energetski nivo in to niste vi..če nimate jajc skrbeti za svoje zdravje in pustite,da vam to počne nekdo,ki nima pojma,potem pa kr...naj vam povem,da se kolonik da izvajati doma čisto sam in to čisto zastonj,treba je samo imeti opremo...isto je z indijskimi variantami..vi meditirate in počnete vse tiste yoga-boga etc kolobocije in dovolite,ko si odprete kanal,da se vam njihova božanstva prilepijo in jemljejo vašo energijo,sicer vam povrnejo z dobrim počutjem,vendar so to zelo nevarna božanstva in na daljši rok postajate kompletno druga oseba...v bistvu pa niti ne veste,kdo ste,zato pa tavate naokoli in naletite potem na omenjene klube,združenja,ipd,kjer vam dokončno še kesh poberejo.. Bajdvej,jst nism nikakršen zdravilec,ali karkoli podobnega,ampak skoz bol narmalna oseba,ki ima malce zdrave pameti in razuma,sam tok Ne bi vrjel,kok je še tega za povedat...to,kar pa sm napisal,so pa zelo huda dejstva ,ki vam jih nihče ne bo povedal.. Torj,pamet v rokce in malveč samoiniciative in ne begat okol in vsakmu dajat keš,ker se da vse nardit doma in sam..če mate pa radi druženje in energetsko zasičenje,pol pa kr izvolite in se spreminjajte v druge osebe...Sam en svoj primer bom navedel,kaj lahko naredi moje svetovanje zastonj: eno leto sem se družil z osebo,ki je imela neko streptokokno bakterijo v obtočilih že od rojstva. Po enem letu je pregled pri zdravniku pokazal popolno izločitev bakterije..vnetja mehurja,ki so se ponavljala celo življenje,so izginila že po nekaj mesecih... danes ima oseba druge težave,ampak nima pa več nevarne bakterije in spremljajočih,zelo hudih vnetij mehurja..No,sam tok se da nardit zastonj in nič več (-: Aja,še to...zdravniki v tem primeru niso odpravili bakterije..osebo so filali z antibiotiki in ne vem,s čem še vse celo življenje. Kaj ste pa vi zastonj napravili v lajfu? Popravljeno 27. september 2006 -> sonček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 tisto,kar sem pa napisal,je pa zelo resnično in dvomim,da se zavedate ....... to,kar pa sm napisal,so pa zelo huda dejstva ,ki vam jih nihče ne bo povedal.. Hvala, ker si nas razsvetlil in hvala za tvojo ustrezljivost. Tema pa bo vseen PONOVNO premaknjena (kajti, JA, urednistvo jo je predvcerajsnjim al kdaj premaknilo in zbrisalo ostale in to stori tudi danes). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 cih... danes ima oseba druge težave,ampak nima pa več nevarne bakterije in spremljajočih,zelo hudih vnetij mehurja..No,sam tok se da nardit zastonj in nič več (-: Kaj ste pa vi zastonj napravili v lajfu?malo me nervira tole tvoje pisanje. pa ne vem še čisto dobro zakaj. najbrž, ker šinfaš, brez pravih argumentov, nit ne poveš, kaj pa ti daješ, znaš bolje oz na kakšen način. tistole z druženjem z neko osebo je meni ena sama megla, pa tudi, da ima zdaj neko drugo bolezen, ki je mogoče celo hujša kot prva, o tem ne poveš nič, je bolj bluzi varianta.a kaj smo naredili zastonj. bi se že kaj našlo, sigurno Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Kaj ste pa vi zastonj napravili v lajfu? Vsak je naredil že kej zastonj - tudi če ni hotel, je potem bil 'prikrajšan' za 'plačilo'......Osebno sem počel stvari zastonj (konkretno - razne izdelke ki sem jih podaril), brez vsake misli na karkoli v zameno....in to ni bilo slabo. Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonček 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 Ja,veliko ljudi marsikaj ve,ampak delajo pa vse napačno ali na način,ki samo jemlje denar in čas nekomu,če že hočeš,bogu...reakcije tukile so povsem enake,kot ob osebi,ki si je zrihtala svojo bakterijo..ker pa še nisi imel vnetja mehurja,torej ne moreš vedeti,kakšen občutek je to..samo najbolj bolani ljudje so lahko učitelji nekomu..dokazov ne mislim pisati v nobeni obliki,tisto,kar sem napisal glede klubov,je pa vse evidentirano in z moje strani zlahka dokazljivo in ni šinfanje ali karkoli drugega...kot sem bil že posvarjen enkrat:raje ne pisat nič na forumih...baje,da je to velika zguba cajta...zdaj sem se pa uspel še prepričati na lastne prstke (-: ..izrek dneva...vsi vse vedo,ampak svet je pa v riti No,se poslavljam,informacije dajem samo privat,ko spoznam človeka v živo,niti slučajno pa ne mislim pisati tlele gor,ker rezultata za nekoga,ki je bolan,tako ne dosežeš. Za predrago uredništvo: lahko,ne samo,da prestavite moje variante,ampak jih lahko celo izbrišete. Someone bless you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Za predrago uredništvo OK, thx za dovoljenje! ampak ne vidim razloga da bi brisala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ja,veliko ljudi marsikaj ve,ampak delajo pa vse napačno ali na način,ki samo jemlje denar in čas nekomu,če že hočeš,bogu...reakcije tukile so povsem enake,kot ob osebi,ki si je zrihtala svojo bakterijo..ker pa še nisi imel vnetja mehurja,torej ne moreš vedeti,kakšen občutek je to..samo najbolj bolani ljudje so lahko učitelji nekomu..dokazov ne mislim pisati v nobeni obliki,tisto,kar sem napisal glede klubov,je pa vse evidentirano in z moje strani zlahka dokazljivo in ni šinfanje ali karkoli drugega...kot sem bil že posvarjen enkrat:raje ne pisat nič na forumih...baje,da je to velika zguba cajta...zdaj sem se pa uspel še prepričati na lastne prstke (-: ..izrek dneva...vsi vse vedo,ampak svet je pa v riti No,se poslavljam,informacije dajem samo privat,ko spoznam človeka v živo,niti slučajno pa ne mislim pisati tlele gor,ker rezultata za nekoga,ki je bolan,tako ne dosežeš. Za predrago uredništvo: lahko,ne samo,da prestavite moje variante,ampak jih lahko celo izbrišete. Someone bless you Sonček, prav lepo pozdravljen Jaz sem samo en butl in se na zdravljenje ne spoznam ravno obilno, na svetovanje pa malce manj. Če bi se pa slučajno, mislim, vsaj malce a ne, in če bi se mi zazdelo, da lahko komu pomagam in če bi me prosil za nasvet, a ne, potem bi mu pa svetoval, ja in bi bil vesel, če bi mu moj nasvet pomagal, da pa bi bil užaljen, če mojega nasveta ne bi sprejel, to pa ne no. Saj ima vso pravico, da ga sprejme ali pač ne in tudi sam nosi vso odgovornost.Tako da ne razumem, zakaj si ti užaljen, a jaz tako ali tako še marsičesa ne razumem. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Sonček, prav lepo pozdravljen Jaz sem samo en butl in se na zdravljenje ne spoznam ravno obilno, na svetovanje pa malce manj. Če bi se pa slučajno, mislim, vsaj malce a ne, in če bi se mi zazdelo, da lahko komu pomagam in če bi me prosil za nasvet, a ne, potem bi mu pa svetoval, ja in bi bil vesel, če bi mu moj nasvet pomagal, da pa bi bil užaljen, če mojega nasveta ne bi sprejel, to pa ne no. Saj ima vso pravico, da ga sprejme ali pač ne in tudi sam nosi vso odgovornost.Tako da ne razumem, zakaj si ti užaljen, a jaz tako ali tako še marsičesa ne razumem. butl H, hotla sem rečt, da si faca. Sem že ene par tvojih komentarjev zasledila in me vsakič fascinira mir, odprtost in pa dobra mera humorja s katero pišeš. Le stresaj svoje butlarije še naprej. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 H, hotla sem rečt, da si faca. Sem že ene par tvojih komentarjev zasledila in me vsakič fascinira mir, odprtost in pa dobra mera humorja s katero pišeš. Le stresaj svoje butlarije še naprej. Ha, ha...prvi del mojega komentarja se je pa zbrisal. Je že prav tako. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ..samo najbolj bolani ljudje so lahko učitelji nekomu.. ku apa je to Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.