Mitra 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 A zato tako rada prižgem cigaret in spijem kavico?Vsaj nekje je popvn par. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 ja... takle mamo. okol lukne pa okol dnarja. pa na vsake tolk kvatrou mal okol hajdegra. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Pomembno je,da se naučimo svojo temno stran objeti in jo skušati razumeti... Tudi negativne lastnosti so del nas. Danes se sovražim...na obroke... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Zakaj vsi tako sebe nekaj kujete v slabo voljo in nevem kam še?Rak bo kriv.Saj leze počasi naprej proti mrku. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Zakaj vsi tako sebe nekaj kujete v slabo voljo in nevem kam še?Rak bo kriv.Saj leze počasi naprej proti mrku. Ehhh. Slaba volja se zgodi.Del življenja.Ne moreš biti non-stop dobre volje...ker ,če si..potem si že kičast. Sj je vseen..a je rak ali je lev ali je mrk ali ne... nekaj se dogaja... peče,seka,lomi,sili v jok.... vleče me nekam ,kamor ne smem iti........ zakaj raje škodim sebi ,kot drugim?? kdaj mi bo jasno? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Ko boš razčistila sama s sabo in s svojo podzavestjo!Sorry,ampak tako na žalost je! Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Oboje - to, od česar bežiš, in to, po čemer hrepeniš - je v tebi. Anthony de mello Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Hočemo ne, dozorevamo pa.Vem, obrabljena fraza. :vtz: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 na vsake tolko kvatrou srečam človeka, ki ima jajca zreti v razpostrtost same biti, prezema vso svojo odgovornost do anksioznosti in temeljne človekove nelagodnosti, ki te nujno obiščeta, ko pluješ na odprtem morju možnih spoznanj, in se kljub bornemu izkupičku odpoveduje varnemu privezu v pristanišču ideologij, prepričanj in mnenj. in srečanje s takšnim človekom jemljem kot največji dar, ki sem ga trenutno sposoben uzreti in v končni fazi tudi sprejeti. Svet JE... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Lepo, nimbus Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Lepo, nimbus hvala... včeraj srečam enga modela, ki se sicer že od prej poznava. in ker ga nisem tretiral v skladu z mojo preteklo podobo o njem, sva se ful zapela v preprosto in osvežujočo debato, ki mi je dala nekaj možnih miselnih razpotij... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 ob tako soparnih dneh, kot je danes...koncno vem, od kod ritoznojcan Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 našim vaškim politikantom se je res skisalo. ampak prou tisto ornk... pred volitvami se bojo okitili z grbom pokojnega janeza drnovška, in naši nadebudni vaščani so bili prepričani, da bo prišou na otvoritev sam predsenik G. W. Bush. js ne vem... pa sej sm čist preprost člouk. če pogledam steno in vidm, da je bela... bom reku "to je bela stena!" če pa pogledam povprečnega sovaščana, se pa vedno odločam nekje med paramecijem in amebo... kisa se jim... kisa... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Povsod se nahajam. Misli so totalno raztrešene. Nekaj ampak res ;nekaj se dogaja z menoj. :xx!: ... ja,ja...tole drži... ...da majhni vsakodnevni dogodki delajo življenje spektakularno... tako ali drugače... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 we can jump in the water, stay drunk all the day... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. avgust 2008 Prijavi Deli 10. avgust 2008 Noro je to,kar mi velevajo moje misli.noro.in sploh ni za v javnost. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Gledam naslove knjig kot so: Prava sreča, Kako do prave sreče?, Prava sreča v nas.....in me zanima, če bi obstajal trg tudi za knjige o ne čisto pravi sreči, ki se jo dobi ceneje in z manj truda. Na primer: Sreča, ki včasih ne dela (vol. I in II), pa Sreča pri kateri na otip nekaj ne štima. In pa seveda: uspešnica za plitke žepe: Totalno fake sreča za vsakogar....samo 3EUR. Navalite s prednaročili. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Es schmerzt noch nicht, wird aber doch ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Ehhh. Slaba volja se zgodi.Del življenja.Ne moreš biti non-stop dobre volje...ker ,če si..potem si že kičast. kdaj mi bo jasno? "Če ne bi bilo pekla, bi ga morali izumit." - tole je rek za tebe Lisbona odgovor na zadnje vprašanje: Ko ti bo jasno, boš lahko srečna dalj časa, hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 Misev. Ta trenutek. smotani ste!!!!!!!!!! Ne vi na forumu, ampak težaki ki težijo in so pametni in in in... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 vsak dan pojem eno grenivko ... zato sem zagrenjena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 dolgčas prodajatsamo ne vem kako začeti!? dolgčas prodajatsamo ne vem kako začeti!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Spati,spati in samo spati....kaj me danes tako vleče tja v horizontalo???? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Mogoče ne veš kaj bi dala,da bil bi srečen...Jočeš solze zraka,nevidne solze ,ki jih samo angeli znajo odpeljati proč...A letni čas se bo spremenil...in bodo nove vrtnice....in bo v tebi onkraj horizonta..drobna poezija...bo...mogoče obstaj že..tam onkraj horizonta poezija tudi za naju... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 opičnjakec se je zleknil v žlico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.