Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

A lame moment in paradise: Ko se je Adam predstavil Evi: Madam, I'm Adam. :o|o:

ja, on je pa rekla:

"Evo, I'm Eva" x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

bolezen zdravi človeka in ne človek njo

:8): se ne strinjam, niti pod točko razno

to da bi bolezen koga zdravila je neumnost, bolezen ubije še tisto malo človeškega dostojanstva , ki ga premoremo

tisto radost do vsakega dneva posebej, občudovanja sveta v vseh njegovih oblikah, bolezen postavlje meje, omejitve, reže krila človeškemu duhu, ubija upanje, podira načrte, bol in trpljenje tega trenutka

kaj bi naj bolezen zdravila??????

vnuki plačujejo za grehe starih staršev,razumem kot novodobno gensko tehnologijo, nagnjenost k boleznim , gensko predispozijo podedujem od starih staršev, onesnaženje mase drugih ljudih z medsebojnim vplivom , ki sinergistično učinkuje na moje telo in torej mene prah v tem kozmosu zdravijo moje negativne in sovražne misli , halooooooooooooooo

če sem umirjena, zadovoljna, potešena v svojih človeških potrebah od najosnovnejših, fizioloških, socialnih, etc.... mislim in čutim same lepe stvari

sem srečna in to sijem ....

tak da ne me šopat, da me bolezen zdravi...

mene je bolela in ubijala :vragec: :O: še zmeraj.....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:8): se ne strinjam, niti pod točko razno

to da bi bolezen koga zdravila je neumnost, bolezen ubije še tisto malo človeškega dostojanstva , ki ga premoremo

tisto radost do vsakega dneva posebej, občudovanja sveta v vseh njegovih oblikah, bolezen postavlje meje, omejitve, reže krila človeškemu duhu, ubija upanje, podira načrte, bol in trpljenje tega trenutka

kaj bi naj bolezen zdravila??????

vnuki plačujejo za grehe starih staršev,razumem kot novodobno gensko tehnologijo, nagnjenost k boleznim , gensko predispozijo podedujem od starih staršev, onesnaženje mase drugih ljudih z medsebojnim vplivom , ki sinergistično učinkuje na moje telo in torej mene prah v tem kozmosu zdravijo moje negativne in sovražne misli , halooooooooooooooo

če sem umirjena, zadovoljna, potešena v svojih človeških potrebah od najosnovnejših, fizioloških, socialnih, etc.... mislim in čutim same lepe stvari

sem srečna in to sijem ....

tak da ne me šopat, da me bolezen zdravi...

mene je bolela in ubijala :vragec: :O: še zmeraj.....

sorry,vsak ma svoje misli,svoje mnenje.jaz sem mnenja,kot sem napisala in v to verjamem.

da bolezen zdravi cloveka sem prepričana,a v kakšnem smislu?v prvi fazi duhovnem.

ker šele ,ko človek zboli,začuti ,da je nekaj narobe .tisti ,ki se poglobi vase tudi najde kaj je narobe,z določenimi vzorci v glavi ipd..,ozavaščanje

problema v psihi,duši,kakorkoli....bolezen postavi človeka pred dejstvo,da je treba nekaj spremeniti,korenito.zato bolezen zdravi človeka.

le poglobiti se je treba in začeti delati na sebi,kar je bolezen začela opozarjati.....

tudi sama trenutno nisem zdrava,by the way.....

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

kako pohvaliti pianiste: Nobody handles Hendl like you handle Hendl. :inocent:

What is the difference between a soldier and a woman? One faces powder, the other powders the face.

Pa še nekaj za pianiste: Your Delius is delirious xDDx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

sorry,vsak ma svoje misli,svoje mnenje.jaz sem mnenja,kot sem napisala in v to verjamem.

da bolezen zdravi cloveka sem prepričana,a v kakšnem smislu?v prvi fazi duhovnem.

ker šele ,ko človek zboli,začuti ,da je nekaj narobe .tisti ,ki se poglobi vase tudi najde kaj je narobe,z določenimi vzorci v glavi ipd..,ozavaščanje

problema v psihi,duši,kakorkoli....bolezen postavi človeka pred dejstvo,da je treba nekaj spremeniti,korenito.zato bolezen zdravi človeka.

le poglobiti se je treba in začeti delati na sebi,kar je bolezen začela opozarjati.....

tudi sama trenutno nisem zdrava,by the way.....

x^x oprosti....vse zapisano je samo moje osebno mnenje , vzemi ali pusti

:V: danes spet ena smrt

ne ljubi se mi razpravljati

samo ni je več.... :C:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

rad bi imel sneg.

rad bi imel snega na tone.

ne pa to uscanarijo :vragec:

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

:vragec:

kdor nima v glavi, ima dobro kondicijo

zlomk....tralala

tist k ma pa oboje, je pa brez d'narja. x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

• 3 weeks later...
Multitasking je nalezljiv… med tem, ko v mislih obenem izumljam novo melodijo in razmišljam o drugačni možnosti povezave kablov, natakam čaj… le da ga ne natakam v kozarec, temveč sem blizu temu, da ga zlijem na čajno svečko.

sem meu multitasking, ja. ko berem fichteja besedo za besedo in mu na vso moč sledim, pa če traja celo večnost in to samo zato, ker se na koncu prebrane strani nočem počutit kot en bebec, ko bi lahko na vprašanje kaj si prebral, izdahnil le tisti neumni Ha? in pač skomignil z rameni, zraven pa čisto po rutini planiram v grobem jutrišnji dan in kaj vse moram storit v bližnji prihodnosti. ampak to še ni vse. mi smo boljši od top-shopa. pol se ti pa nardi, da se tega zavem. zavem se, da se zavedam... tj. da berem fichteja besedo za besedo in da zraven počnem kvantne skoke v prihodnost. imam tri vzporedne misli. ampak, ker pa fichte v wissenschaftslehre ravno o tem govori, da vseprežemajoči absolutni ego lahko postavi in misli svet, ne more pa misliti samega sebe, ker je podlaga vsemu kar je in je kot tak transcendentalen (ne transcendenten) avtomatično "in real time programing" bi človek dejal, samo zavedanje lastnega zavedanja po predpisih fichtejevega absolutnega ega. še dobro, da imamo neskončno nebo. brez njega bi bile naše misli prav tako končne.

xrainbowx

Fernando Pessoa

Ja, tole z branjem je sploh en fenomen zase. Neverjetno, kako med branjem knjige v mislih razločno izgovarjam besedo za besedo, ne da bi razumel 1% tega, kar je avtor skušal povedati. Eno je zvok, drugo pa pomen; vsaj tako to izgleda... mbu ug ntulu.

Neverjetno, kako med branjem knjige v mislih razločno izgovarjam besedo za besedo, ne da bi razumel 1% tega, kar je avtor skušal povedati. Eno je zvok, drugo pa pomen; vsaj tako to izgleda... mbu ug ntulu.

x:Ix bodi srečen, če se ti to dogaja samo med branjem

meni "all the time" :wOOt:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...