lia 3. december 2008 Prijavi Deli 3. december 2008 V prepiru, kjer zmaga eden, zmeraj izgubita oba. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. december 2008 Prijavi Deli 5. december 2008 bolezen zdravi človeka in ne človek njo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. december 2008 Prijavi Deli 5. december 2008 A lame moment in paradise: Ko se je Adam predstavil Evi: Madam, I'm Adam. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. december 2008 Prijavi Deli 5. december 2008 A lame moment in paradise: Ko se je Adam predstavil Evi: Madam, I'm Adam. ja, on je pa rekla:"Evo, I'm Eva" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2008 Prijavi Deli 5. december 2008 bolezen zdravi človeka in ne človek njo se ne strinjam, niti pod točko razno to da bi bolezen koga zdravila je neumnost, bolezen ubije še tisto malo človeškega dostojanstva , ki ga premoremo tisto radost do vsakega dneva posebej, občudovanja sveta v vseh njegovih oblikah, bolezen postavlje meje, omejitve, reže krila človeškemu duhu, ubija upanje, podira načrte, bol in trpljenje tega trenutka kaj bi naj bolezen zdravila?????? vnuki plačujejo za grehe starih staršev,razumem kot novodobno gensko tehnologijo, nagnjenost k boleznim , gensko predispozijo podedujem od starih staršev, onesnaženje mase drugih ljudih z medsebojnim vplivom , ki sinergistično učinkuje na moje telo in torej mene prah v tem kozmosu zdravijo moje negativne in sovražne misli , halooooooooooooooo če sem umirjena, zadovoljna, potešena v svojih človeških potrebah od najosnovnejših, fizioloških, socialnih, etc.... mislim in čutim same lepe stvari sem srečna in to sijem .... tak da ne me šopat, da me bolezen zdravi... mene je bolela in ubijala še zmeraj..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 se ne strinjam, niti pod točko razno to da bi bolezen koga zdravila je neumnost, bolezen ubije še tisto malo človeškega dostojanstva , ki ga premoremo tisto radost do vsakega dneva posebej, občudovanja sveta v vseh njegovih oblikah, bolezen postavlje meje, omejitve, reže krila človeškemu duhu, ubija upanje, podira načrte, bol in trpljenje tega trenutka kaj bi naj bolezen zdravila?????? vnuki plačujejo za grehe starih staršev,razumem kot novodobno gensko tehnologijo, nagnjenost k boleznim , gensko predispozijo podedujem od starih staršev, onesnaženje mase drugih ljudih z medsebojnim vplivom , ki sinergistično učinkuje na moje telo in torej mene prah v tem kozmosu zdravijo moje negativne in sovražne misli , halooooooooooooooo če sem umirjena, zadovoljna, potešena v svojih človeških potrebah od najosnovnejših, fizioloških, socialnih, etc.... mislim in čutim same lepe stvari sem srečna in to sijem .... tak da ne me šopat, da me bolezen zdravi... mene je bolela in ubijala še zmeraj.....sorry,vsak ma svoje misli,svoje mnenje.jaz sem mnenja,kot sem napisala in v to verjamem.da bolezen zdravi cloveka sem prepričana,a v kakšnem smislu?v prvi fazi duhovnem.ker šele ,ko človek zboli,začuti ,da je nekaj narobe .tisti ,ki se poglobi vase tudi najde kaj je narobe,z določenimi vzorci v glavi ipd..,ozavaščanjeproblema v psihi,duši,kakorkoli....bolezen postavi človeka pred dejstvo,da je treba nekaj spremeniti,korenito.zato bolezen zdravi človeka.le poglobiti se je treba in začeti delati na sebi,kar je bolezen začela opozarjati.....tudi sama trenutno nisem zdrava,by the way..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 kako pohvaliti pianiste: Nobody handles Hendl like you handle Hendl. What is the difference between a soldier and a woman? One faces powder, the other powders the face. Pa še nekaj za pianiste: Your Delius is delirious Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 V besedi je misel, v pogledu srce. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 sorry,vsak ma svoje misli,svoje mnenje.jaz sem mnenja,kot sem napisala in v to verjamem.da bolezen zdravi cloveka sem prepričana,a v kakšnem smislu?v prvi fazi duhovnem.ker šele ,ko človek zboli,začuti ,da je nekaj narobe .tisti ,ki se poglobi vase tudi najde kaj je narobe,z določenimi vzorci v glavi ipd..,ozavaščanjeproblema v psihi,duši,kakorkoli....bolezen postavi človeka pred dejstvo,da je treba nekaj spremeniti,korenito.zato bolezen zdravi človeka.le poglobiti se je treba in začeti delati na sebi,kar je bolezen začela opozarjati.....tudi sama trenutno nisem zdrava,by the way..... oprosti....vse zapisano je samo moje osebno mnenje , vzemi ali pusti danes spet ena smrt ne ljubi se mi razpravljati samo ni je več.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 oprosti....vse zapisano je samo moje osebno mnenje , vzemi ali pustivzamem Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. december 2008 Prijavi Deli 8. december 2008 noč mi daja moč v smislu regeneriranja,prebujanja,ozaveščanja.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 Tisti, ki jih ni, si lahko privoščijo popolnost. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2008 Prijavi Deli 13. december 2008 Vse je v enem, v enem je vse. Edino skozi jezik lahko izrazim svoje srce.(Jani Golobič) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. december 2008 Prijavi Deli 16. december 2008 .... ena izmed najboljših stvari, ki ji dela človek, je glasba (ne vsa ). moj fix. priznam, da mal zavidam vsem tem ljudem, ki znajo vse te inštrumente pripravit do petja jst bi tuuuuuuuuuud. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 rad bi imel sneg. rad bi imel snega na tone. ne pa to uscanarijo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 kdor nima v glavi, ima dobro kondicijo zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2008 Prijavi Deli 24. december 2008 kdor nima v glavi, ima dobro kondicijo zlomk....tralala tist k ma pa oboje, je pa brez d'narja. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bikica77 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 baje bo belo in snezeno v prehodu v novo leto...upajmo,ker vprasanje ce bodo nasi otroci se poznali letne case.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Syd23 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 Nikoli se ne prepiraj z idiotom... Zvlekel te bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami. Citiraj MOJ BLOG! MOJA MUSKA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 Multitasking je nalezljiv… med tem, ko v mislih obenem izumljam novo melodijo in razmišljam o drugačni možnosti povezave kablov, natakam čaj… le da ga ne natakam v kozarec, temveč sem blizu temu, da ga zlijem na čajno svečko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 sem meu multitasking, ja. ko berem fichteja besedo za besedo in mu na vso moč sledim, pa če traja celo večnost in to samo zato, ker se na koncu prebrane strani nočem počutit kot en bebec, ko bi lahko na vprašanje kaj si prebral, izdahnil le tisti neumni Ha? in pač skomignil z rameni, zraven pa čisto po rutini planiram v grobem jutrišnji dan in kaj vse moram storit v bližnji prihodnosti. ampak to še ni vse. mi smo boljši od top-shopa. pol se ti pa nardi, da se tega zavem. zavem se, da se zavedam... tj. da berem fichteja besedo za besedo in da zraven počnem kvantne skoke v prihodnost. imam tri vzporedne misli. ampak, ker pa fichte v wissenschaftslehre ravno o tem govori, da vseprežemajoči absolutni ego lahko postavi in misli svet, ne more pa misliti samega sebe, ker je podlaga vsemu kar je in je kot tak transcendentalen (ne transcendenten) avtomatično "in real time programing" bi človek dejal, samo zavedanje lastnega zavedanja po predpisih fichtejevega absolutnega ega. še dobro, da imamo neskončno nebo. brez njega bi bile naše misli prav tako končne. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 18. januar 2009 Prijavi Deli 18. januar 2009 Ja, tole z branjem je sploh en fenomen zase. Neverjetno, kako med branjem knjige v mislih razločno izgovarjam besedo za besedo, ne da bi razumel 1% tega, kar je avtor skušal povedati. Eno je zvok, drugo pa pomen; vsaj tako to izgleda... mbu ug ntulu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. januar 2009 Prijavi Deli 18. januar 2009 Neverjetno, kako med branjem knjige v mislih razločno izgovarjam besedo za besedo, ne da bi razumel 1% tega, kar je avtor skušal povedati. Eno je zvok, drugo pa pomen; vsaj tako to izgleda... mbu ug ntulu. bodi srečen, če se ti to dogaja samo med branjem meni "all the time" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 18. januar 2009 Prijavi Deli 18. januar 2009 Ja, saj... temu se potem verjetno reče meditacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Da je laž kvalitetna, mora biti prefinjena.Ponavljati jo morajo številni. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.