janko 20. marec 2011 Prijavi Deli 20. marec 2011 pojmi ne morejo nikoli zapolniti bistva če pa rečem WOOF-WOOF je pa jasno vsem do tokia za kaj se gre točn tko... vse vsem jasno... točno do tokia. tam pa očitno noben nima pojma, zakwa se res gre, zato bo lih kar buf wuf in tokio bo prigrel sem... 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. marec 2011 Prijavi Deli 22. marec 2011 da se borimo za pravice mora vladat nepravičnost. to pa pomeni, da imamo ljudje različne pravice....največja nepravičnost ni pomanjkanje pravic, ampak njih enačenje. ta se sliši desničarsko in je pobrana od nietzscheja, ampak sam jo interpretiram čist levičarsko. borzni mešetarji s praznimi glavami se preveč potegujejo za enakost pravic => hočejo namreč, da jih obravnavamo kot ljudi. 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2011 Prijavi Deli 22. marec 2011 "Kako naj moje sonce sije zmeraj, če še pravo se kdaj skrije?"(Shakespeare) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2011 Prijavi Deli 23. marec 2011 God loves us. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. marec 2011 Prijavi Deli 23. marec 2011 vse ob svojem času x!x 2 Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2011 Prijavi Deli 24. marec 2011 ........... Sej bo. ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2011 Prijavi Deli 26. marec 2011 "Ko si tlakujemo pot, po kateri hodimo, se spomnimo na stezo, kjer smo bili srečni."(Rudi Kerševan) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 27. marec 2011 Prijavi Deli 27. marec 2011 Kdor hoče biti osvobojen vseh skrbi, naj se izogne znanosti. LAO CE 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. marec 2011 Prijavi Deli 27. marec 2011 "Freud himself did not shrink from the fact that there is no distinction between transference nad love." transfer=ljubezen Lacan Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 27. marec 2011 Prijavi Deli 27. marec 2011 Enkrat mi je nekdo podtril v roke list papirja. Preletela sem ga v naglici, potem pa zložila na malo in dala v torbico. Danes sem ga slučajno zvlekla ven in se poglobila v napisano. Lepo je.Prebrala sem, da naj bi bil zapis starejši, avtor (Ehrmann) pa ima avtorske pravice zanj - naj bi ga samo prevedel. Ma nevermind, tule je tekst:DESIDERATA:Spokojen hodi skozi trušč in naglico sveta in se spominjaj miru, ki ga najdeš le v tišini. Kolikor je mogoče, bodi v dobrih odnosih z vsemi ljudmi. Svojo resnico pripoveduj mirno in jasno In prisluhni drugim, tudi neumnim in nevednim, zakaj vsakdo ima svojo zgodbo. Izogibaj se bučnih, napadalnih ljudi, ker so breme za dušo. Ne primerjaj se z drugimi, da ne postaneš zagrenjen ali ohol, kajti vedno bodo večji ali manjši od tebe. Veseli se svojih del, veseli se svojih načrtov. :Ohrani navdušenje za svoj poklic, naj je še tako skromen, saj je pravi zaklad v spremenljivih časih. Pri poslih bodi pazljiv, kajti svet je poln prevar. Zato nikakor ne spreglej, da je tudi zvrhan kreposti. Mnogi hodijo za visokimi vzori in povsod je življenje polno junaških dejanj. Bodi, kar si. Bodi svoj. In nikoli ne igraj ljubezni. Pa tudi ne preziraj je, čeprav si razočaran in ogorčen, zakaj ljubezen je večna, kakor je večna tudi trava. Spokojno sprejmi izkušnje let, drugo za drugo skladno odlagaj stvari iz mladosti. Neguj duhovno moč, ki te bo obvarovala nenadne nesreče. In ne spravljaj v žalost samega sebe z izmišljotinami. Mnogi strahovi se rodijo iz utrujenosti in osamljenosti. Vzdržuj pravo disciplino, a vedno bodi do sebe tudi blag. Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde. Pravico imaš biti tu. In, če to veš ali ne – vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav. Bodi torej v miru z Bogom, vseeno, kako si ga predstavljaš. In ne glede na to, kakšno je tvoje delo in kakšne težnje v bučnem vrvenju življenja, ohrani mir v duši. Kljub vsej nesnagi in žalosti, kljub vsem izničenim sanjam, je svet čudovit. Bodi pozoren. Bodi srečen. ja, ITAK da zgleda vse skup kot eno črevo. 2 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 28. marec 2011 Prijavi Deli 28. marec 2011 "Nescio promissis credere, credo datis." Ne znam verjeti obljubam, verjamem danemu. Latinski 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2011 Prijavi Deli 29. marec 2011 grem na šiht...igram poker. tut jutra bistrih misli in popotnih besed si več ne privoščim. money, cash, para, zelenci, rumenci... no sej, kolkor se poznam, me bo hmal mnil. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jaglac_zuti 29. marec 2011 Prijavi Deli 29. marec 2011 Namjenite svoj današnji dan ljubavi, poslu, plesanju i gledanju u zvijezde," -Henry Van Dyke 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2011 Prijavi Deli 29. marec 2011 Včasih so sanje bolj resnične od resničnosti... 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2011 Prijavi Deli 30. marec 2011 ... včas se je čist kul mal zgubit... k se pol lohk spet najdeš. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Zmetal vso kramo iz bajte. Zdaj je na vrsti življenje.. Da mi ne skočiš skozi okno 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 Predlagam, da greš na streho ..........pogledat, kakšno je vreme zgoraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 zagljivijo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2011 Prijavi Deli 31. marec 2011 "Bolje obžalovati nekaj, kar si storil, kot nekaj, česar nisi." 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 Včasih imam občutek, kot da v mojem telesu utripa dvoje src... 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 (dobra - sam ta bi bla pa ipak mal prehuda ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 Kako pa drugač ...prvi april Kidamo sneg v tej vročini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. april 2011 Prijavi Deli 1. april 2011 Kidamo sneg v tej vročini no ja ... po svoje nič nemogočega v tem času a res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zen.si 2. april 2011 Prijavi Deli 2. april 2011 Nisem sama, sem z luninimi mislimi trenutka:) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2011 Prijavi Deli 2. april 2011 We're so fragile but so strong. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.