Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Mhm, lahko si tudi tako razlagaš..... Sam sem bil v lajfu bl mal sam, zato sedaj to popravljam tko, da za1x vsaj živim sam.... In mi kar gre. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 bemu...pa saj to je problem, samega sebe nosit z drugimi obdelaš...zmeraj so boljši zunanji sovražniki z notranjimi nikad , da pometeš To je point! Večina prebere sam besede, ne vid pa bistva! Mhm, lahko si tudi tako razlagaš..... Sam sem bil v lajfu bl mal sam, zato sedaj to popravljam tko, da za1x vsaj živim sam.... In mi kar gre. Men je všeč pa ta- Misel trenutka lahko postane žalost življenja. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 bemu...pa saj to je problem, samega sebe nosit z drugimi obdelaš...zmeraj so boljši zunanji sovražniki z notranjimi nikad , da pometeš hahaha, tis res faca. Le zakaj nč ne pripeketaš bliže, da spet rečemo kako..... Na istem placu, blo fajn, ne, za ponovit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 hahaha, tis res faca. Le zakaj nč ne pripeketaš bliže, da spet rečemo kako..... Na istem placu, blo fajn, ne, za ponovit..... Non stop dokazuješ da si težko sam s sabo, zato bežiš v družbo drugih! Jz bi se kar zamislu nad tistim stavkom k si ga tko z veselm napisu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Eh, kak ti bluziš . Lia mi je posebno fajn, pa saj ne sam men. Če pa te že tolk mantra naj ti pršepnem, da smo bli skup lia, c. in jaz Zdej pa grem spat, me cel smrček boli , jutr sn ga naj...če ne bo bolš.....Nočko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 niam cajta...bemu ...sicer pa ka boš stare na pir vozu, rajš v kaj bolj donosnega investiraj po pozdrav se že, nemo totiga jamraja poslušali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Sej veš kak je to, če te psihič jebe! Mene non stop! Pozdrav si smrček! Noč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Nea še ti zaj zaćni, lia Niks investicija, fajn klepet pa fajn vinček pa fajn ljudje......tega si želim. Sej veš kak je to, če te psihič jebe! Mene non stop! Pozdrav si smrček! Noč! Ja, k te berm se mi kar zasmiliš, revčk ti bogi.... Thx. Ajd.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Investicija se splača, če veš kak je kapital starejše združbe so ponavadi na trdnih temeljih in jim lahko zaupamo hčerinska podjetja, pa te kr hitr spodnesejo, sploh če so temelji nestabilni! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Jaz bi investiral v fajn preživet večer........z lio to neb bla tvegana naložba. Zdej pa res.....nočkooooooo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Jaz bi investiral v fajn preživet večer........z lio to neb bla tvegana naložba. Zdej pa res.....nočkooooooo Vrjetn veš, da temelji niso trhli! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Sreči je treba pomagat, če ji ne pomagaš malo , ji moraš na koncu podstavit nogo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 V praznem prostoru piš vetra in pajčevina v želodcu v glavi po strašnem prepihu brezveterje. še pa še paše Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Vse je dobro. xrosex Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 v sledovih slišim veter, ki odnaša besede , izginjajo daleč, ko izgine zadnja, ostane prijetna toplota in krasen spomin za zadnjo uro...ljubim življenje...še nikoli tako Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 utrip smeha lebdi v globinah nad visavami... ples vabi, kjer med brstenjem vpleta in razpleta tisina polna spokojnosti v vrvezu kaosa... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 najlepše prihaja in odhaja z vsakim jutrom in leže z žametno nočjo v baržunastih dlaneh iskalca Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Rekel je,da me ima rad.Srečna sem,čeprav ni dodal,da za vedno.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BoraBora 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Ljudje okrog nas so slika naše duše.Ampak... ljubila sem, on me ni.Sedaj me drugi ljubi, jaz njega ne...Se motim?Kdo je komu zrcalo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Neumnost in pamet ne gresta z roko v roki svet se vrti dalje in življenje je slajše ob spoznanju videla sem lepo prikazen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 kresnicke svetlobe razsvetljujejo najlepso/najboljso napako, nekje v oceh se od nje blesci... v odblesku obraca se na vejah zelenih kril ter pusca sledi brez opozorila kot angel-zver Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 v mraku teme pozabljen dan, brezna brez dna in tisoč nepomembnih stvari I hate teachers pupils peoples I like rabbits Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Življenje je tako ironično.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ja... kot bi se sli indijance pa kavbojce, js pa kitajc Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 farsa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.