Antoninus 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Moj EGO je pristal...na trdih tleh. Pristanek je sicer boleč..potem pa... Za ego je tudi najmehkejši žamet pretrd. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Moj EGO je pristal...na trdih tleh. Pristanek je sicer boleč..potem pa... nič ne de... moj še vedno pristaja Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Dobro je pristati na trdnih tleh, vendar je lebdenje tako lepo.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 ...vse je lepše, ker te.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 The book of life is briefand once a page is read,all but love is dead.(that is my belief) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Sreča je stanje brez utvar,je stanje osvoboditve od iluzij. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 rada se imam in sreča je na moji strani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ker ti si iz drugega sveta....mi2 sva si usojena.. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 EJ....A NI DANS PRV DAN NOVEGA ŠTUDIJSKEGA leta ???? poprav me...če se motim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Če si delaven kot konj,priden kot čebelica,zvest kot pesin marljiv kot mravljica,.... pojdi k veterinarju,*da ti izda potrdilo,da si osel. Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Skrivnostt 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Vseeno mi je ali si sonce ali si luna.Samo da si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 ...obris razpok...v ledu...,kjer se noc ne nehaza nesrecne ljudi...izoblikovanje razpok...neznosna bolecina,s tancico prekrije pogled......vse vec razpok...se utopit? sledit meglicam?prisluhnit melodiji kapljic... da lahko v ritmu bobnovvalovi ples silhuete,ki z neznostjopocasi drsi v globine... ledenega dne...le z razsvetljavo nocnega privida,ki nezno, sladko, gladko, voljno, hlastno, vztrajnovabi v dvorano zlahtnega skrlata...preko razpok... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Jaz sem pogumna in odločna,nežna in empatična,inteligentna in zgovorna,bistra in hitra,spretna in okretna,zanimiva, sveža,lepa, privlačna,energična, polnokrvna,intuitivna, dojemljiva,motivirajoča, navdihujoča,umetniška, muzikalna,pozorna, tolažeča,jovialna in družabna. Jaz sem sonce, nekoč majhno in bledo,ki se je iz spanca prebudilo.Lovim zvezdne utrinke,stopam na mavrično pot.Sonce sramežljivo in bledičnoskozi meglice kuka,a vztrajno in pogumno, neomajno kulminira,na bedaste strahove in predsodke se več ne ozira. ~~~~~~~~~~~~ Počasi odkrivamkdo sem jaz od vedno.Utrdba, ki jo je okolje gradiloin me mejilo,je nerealno in bedno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 glavo mi bo raznesl Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Filozofi so teorijo o nesvobodi ukrojili,da bi se nad svet in rajo povzdignili,reveži nesvobodni omejeni smo jo za dokončno posvojili,to je vse potuha, žalostno je to,da ne bi za lastno srečo mignili.Svoboden je, kdor teorij ne pobira,kdor na omejitve, dogme se ne ozira,kdor raziskuje, preizkuša in verjame,da svoboda je realna,vsakemu po svoje dosegljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Če ti je težko ljubiti ljudi, se ne trudi in ne sili v to, saj se ne moreš prisiliti, da bi koga ljubil.Prizadevati si in se siliti v ljubezen do koga je vnaprej izgubljen boj.Spoznal boš, da se sorodno privlači, da te nekateri ljudje popolnoma naravno bolj pritegnejo kot drugi.Lažje se boš družil z njimi. Toda naj te to ne skrbi.Ko boš napredoval v svojem duhovnem razvoju, boš postopoma spoznaval pomen univerzalne ljubezni.Naj se razvija povsem naravno in brez kakršnegakoli napora z tvoje strani, le z globokim notranjim hrepenenjem, da bi bolj ljubil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 peščeno zrno, manjše in najmanjše....v sipino ujetočlovek obrača ,Bog pa obrne, niti v sanjah nikoli ne tako...ni popolnosti...včeraj mi je po dolgem premišljevanju nekako uspelo razumeti smrt, kot popolnoma naravno posledico življenja.... danes se pa ne morem spomnit, kako mi je to uspelo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Se mi zdi, da se najlepše spi, če sanjaš podnevi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 yes! jesen je moj najljubši letni čas.(i`m lovin it ) Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Filozofi so teorijo o nesvobodi ukrojili,da bi se nad svet in rajo povzdignili,reveži nesvobodni omejeni smo jo za dokončno posvojili,to je vse potuha, žalostno je to,da ne bi za lastno srečo mignili.Svoboden je, kdor teorij ne pobira,kdor na omejitve, dogme se ne ozira,kdor raziskuje, preizkuša in verjame,da svoboda je realna,vsakemu po svoje dosegljiva. Človek lahko deluje, kakor hoče, ne more pa hoteti, kot bi si želel. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Človek lahko deluje, kakor hoče, ne more pa hoteti, kot bi si želel. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Zakaj si ne dovolim...pa tako rada bi..spet mi bo žal kot že tisočkrat poprej,ko bo vse odšlo in ostal mi bo le še spomin na tiste dni,ko sem si želela a sem se balav čemu je sploh smisel vsega??Prepolna sem ovir ki se kopičijo v meni in ne znam se jih rešit, ne sama.s tabo mi je to uspelo,lahko sem bila svobodna in polna življenjain sedaj te spet rinem stran,kot bi se bala da se lahko preveč odkrijem.pripravljen si me sprejet a ne na način,kot bi sama hotelas tabo odkrivan nove stvari in nove potiin vse je tako lahkotno,kako lahko potem vse tako zakompliceram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Včasih se vprašam ali je kapljica v morje dovolj, da se morje dvigne. Ali prej izhlapi ... To ni več to, treba je iti naprej in še stokrat umreti in se znova roditi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Naj se sprostim, ulezem in nastavim svoj obraz soncu ali naj se grem potit ob zvezek in ucne liste?Izbrala bom prvo...od ucenja se mi bo zmesalo...in da sem nekje prebrala, da je danasnje zivljenje za otroke in najstnike prelahko .... ... :xx!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Veš da se strinjam s tabo ... tud jst se mam za učit OGROMNO OD OGROMNEGA!! :xx!: ampak kaj hočeš slej ko prej se bom mogla, zdaj pa grem raje počet kaj sproščujočega ... naprimer uležt se na poslteljo in premišljevat o tem, kako mi prija lenarjenje ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.