Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

hej, zopet se je nakaj zgodilo kot nekoč, mislim, da sm tut takrat napisala dogodek. V glavnem, spet je bila zunaj na kljuki vhodnih vrat vrtnica, tokrat roza in odprta (takrat se mi zdi je bila rdeča in imela 8 al 9 popkov).

Zdej pa ne vem, kdo je to :D no ja, sej tut takrat nisem vedla niti zvedla

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Deli na socialnih omrežjih

Rada bi se prebudila v svetu ljubezni,brez vseh teh brazgotin na dušii....

Ni mogoče..vem...sanjam, spet..sanjam...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

spomni se one knjige "zdaj" od eckhardta x;)x veš kako sem na to knjigo naletu x?x to crkneš. hotu sem zvedit neki od mojstra eckharta, ki je žveu nekje v 12/13 st. (zdej, ne me za jajca obest, če je blo v 11 st. x:Dx ). u glavnem grem pogledat na jutjub, če je kakšen dokumentarc in to in naletim na tega tipa, ki s tistim sanjavim glasom počasi opisuje rožo al eno rastlino kako enostavno samo JE. pa veš, da sem proti takozvani terapiji postani nevemkaj v 24ih urah. pa pripravlen sem biu, da grem ven in sem vse skenslu in tipa poslušu cel večer. x:Dx no, pol vzamem njegovo knjigo sabi na furo in potem ko sem fehtal enga kmeta, če lahko spim na njegovem kozolcu ker je lilo kot iz škafa, pristanem (zaradi njegove zapetosti) premražen, premočen, prešvican, smrdljiv, lačen, žejen v eni napol skupaj zbiti avtobusni postaji bogu za ledžama. pa gledam jaz tisto žalostno sceno x:Dx , vse premočeno naokoli, podganji kakci tu pa tam, pripravlja se k mraku, zdej bi moral iskat plac za spat, kuhat večerjo, šotor postavt itd bla bla bla... nikol dost cajta... pa se spomnem na to buklico, jo vzamem in jo preberem. mrzlo ko p*asica, zeblo, fajhtno vse... jst sm hotu pa brat x:Dx no... kaj sem hotu... ma tip ma res prou... tko, da ... sanje gor al pa dol... ampak zdejle... prou ZDAJ je edino kar je. vse ostalo je iluzija. x;)x

zdej, če bi se hotu mal hecat bi reku: "ma, magari prim boga za jajca. ampak dej ga zdejle, ne jutr" x:Dx

vse dobro x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

naj nekdo, ki nima ljubezni še govori ali se izraža, ali naj raje utihne?

so tisti, ki se smejijo depresivcu v hiši in imajo zunaj piknik, pozitivni ali negativni?

sem riba ali sem voda, sem luč ali tisti, ki nosi luč?

ne vem :sori:

lepo razmišljanje btw

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

spomni se one knjige "zdaj" od eckhardta x;)x veš kako sem na to knjigo naletu x?x to crkneš. hotu sem zvedit neki od mojstra eckharta, ki je žveu nekje v 12/13 st. (zdej, ne me za jajca obest, če je blo v 11 st. x:Dx ). u glavnem grem pogledat na jutjub, če je kakšen dokumentarc in to in naletim na tega tipa, ki s tistim sanjavim glasom počasi opisuje rožo al eno rastlino kako enostavno samo JE. pa veš, da sem proti takozvani terapiji postani nevemkaj v 24ih urah. pa pripravlen sem biu, da grem ven in sem vse skenslu in tipa poslušu cel večer. x:Dx no, pol vzamem njegovo knjigo sabi na furo in potem ko sem fehtal enga kmeta, če lahko spim na njegovem kozolcu ker je lilo kot iz škafa, pristanem (zaradi njegove zapetosti) premražen, premočen, prešvican, smrdljiv, lačen, žejen v eni napol skupaj zbiti avtobusni postaji bogu za ledžama. pa gledam jaz tisto žalostno sceno x:Dx , vse premočeno naokoli, podganji kakci tu pa tam, pripravlja se k mraku, zdej bi moral iskat plac za spat, kuhat večerjo, šotor postavt itd bla bla bla... nikol dost cajta... pa se spomnem na to buklico, jo vzamem in jo preberem. mrzlo ko p*asica, zeblo, fajhtno vse... jst sm hotu pa brat x:Dx no... kaj sem hotu... ma tip ma res prou... tko, da ... sanje gor al pa dol... ampak zdejle... prou ZDAJ je edino kar je. vse ostalo je iluzija. x;)x

zdej, če bi se hotu mal hecat bi reku: "ma, magari prim boga za jajca. ampak dej ga zdejle, ne jutr" x:Dx

vse dobro x;)x

Za nasmejat se, tale dogodivščina. x8Dx Glede njegove knjige pa samo dobro. x;)x

Ljubezen.Čustvo med čustvi,življenje ponovljeno tisočkrat.Trplenje.Sladkost med užitki,potencialna grenkoba...bla,bla,bla,,,,

Ma ne.

Jz bi samo rada,di mi nekdo zapoje ljubezensko pesem,da mi nariše pot,da me vodi po njej. x;)x

Kao. :inocent:

Čudna so pota gospodova. :o|o:

Richard Bach

hej, če bi pa sam to rada, pol pa puvej kam ti jo lahk pridem zapet... not much of a singer thou but I don't complain... npr. kakšna od helene bo vredu x?x x:Dx

sam sem res zarustan... zdejle se sploh ne spomnem nobene ljubezenske pesmi... pa so kao vse ljubezenske...

ja, jeba... jst bi tut meu enga k bi mi risu pot... no, lahk bi bla tut ena x:Dx hehe, sej nam jih riše sam da mi tega ne opazmo. zelo težko se je prepustiti toku reči, intuiciji, ker klikerji nonstop delajo. integrali, funkcije, odvodi, vse to se vrti da pride do optimizacije... da so računi na koncu meseca plačani, da ostane čas v življenju za radosti in sladkosti, koneckoncev da si izberemo takšnega partnerja s katerim se dopolnjujemo itd. bla bla bla...

no, kam pridem pet x?x x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Let's dance http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/e050.gif

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Kdor čaka.. je čakalec.

x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

hej, če bi pa sam to rada, pol pa puvej kam ti jo lahk pridem zapet... not much of a singer thou but I don't complain... npr. kakšna od helene bo vredu x?x x:Dx

sam sem res zarustan... zdejle se sploh ne spomnem nobene ljubezenske pesmi... pa so kao vse ljubezenske...

ja, jeba... jst bi tut meu enga k bi mi risu pot... no, lahk bi bla tut ena x:Dx hehe, sej nam jih riše sam da mi tega ne opazmo. zelo težko se je prepustiti toku reči, intuiciji, ker klikerji nonstop delajo. integrali, funkcije, odvodi, vse to se vrti da pride do optimizacije... da so računi na koncu meseca plačani, da ostane čas v življenju za radosti in sladkosti, koneckoncev da si izberemo takšnega partnerja s katerim se dopolnjujemo itd. bla bla bla...

no, kam pridem pet x?x x:Dx

iiiiiiiiiiiiiiiii..nimbus.. xsrcx

Sj sem vedela,tud ti si nežna duša.... x;)x

Na os ti pošljem točna navodila ..kje moraš zaviti desno,kje levo...vglavnem celo pot ti opišem... x:Dx

Aja..pa Helene res ne bi rada poslušala..

Ti bom en nasvet pustila v pesmi počutja... :vragec: x:Dx x:px

Richard Bach

pa hit napiš... ker men se zdi, da gondole nehajo ub šestih vozit x:Dx

Fernando Pessoa

Ob božiču - prazniku veselja, miru, upanja in ljubezni vam in vašim bližnjim prisrčno želimo vse naj, naj..... najlepše in najboljše! V upanju na prihodnje leto pa si podarimo največ: prijaznost in toplino ter se skupaj veselimo uresničenih pričakovanj in drobnih presenečenj! Naj vam bo v letu 2008 naklonjeno veliko osebne sreče, trdno zdravje in mnogo lepih trenutkov!

post-4991-1198587844_thumb.jpg

And the one who has her

Love is no more safe..."

Nahajam se na območju, kjer ni cest ,ki bi mi povedale kam naj grem. :o|o:

Vzemi barvico in nariši cesto, ali pa še bolje vzemi alkoholni flomaster, da se cesta ne bo zbrisala. x:o)x

And the one who has her

Love is no more safe..."

Vzemi barvico in nariši cesto, ali pa še bolje vzemi alkoholni flomaster, da se cesta ne bo zbrisala. x:o)x

x:Dx x:Dx

Ko bi bilo tako enostavno.. x:px Vendar ni... x;)x

Richard Bach

Nahajam se na območju, kjer ni cest ,ki bi mi povedale kam naj grem. :o|o:

kam pa moraš gret x?x lejo... zemlja je okrogla, boš ja nazaj pršla... ka pa pol x?x x:Dx

uglavnem... če pada dež išči smrekov gozd, če sekajo strele išči ravnino, če je mraz išči votlino, če je sonce se sonči, če je pa tema pa občuduj zvezde. that's easy x;)x

ka ti bojo ceste x:o)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

ce se mi ne zamenja ta slikca...kaj ni jasn temu kompu..... aggh :bomb: :sniky: :blackeye:

And the one who has her

Love is no more safe..."

V belini je tema ..

v temi je združitev ali samota . Kdaj človek to začuti -kaj je prav. Ko mu pokažejo poti, ko mu zatrepeče srce, ko se ustavi dan ...morda takrat, ko sence prečkajo križišča ...in te zmedejo. Ljudje smo čudne strukture telesa in duha- pa se tega mnogokrat ne zavemo. Živimo v kletkah svojih težkih src, v mrežah svoje ujete zavesti, vsak v duhu svoje samote in željah po nežnih dlaneh .

Nekateri stopajo v svetlobo utopij o realizmu, vendar se oblaki pod stopali utrujenih razprejo ....in pokažejo prekletstvo vzroka ...Ljudje smo -resnični prah srca, trpljenja, veselja v morju lastnega objema laži, resnic tujega spomina... občutja svojih sanj , ki se plazijo ponoči, ko um zamre.

Strah spominja na posušeno , staro drevo ; pa vendar znova in znova požene svoje mlade liste ...in nam pove..da ni še umrlo , da v njem še tli tista prvinska moč, ki nas premaguje, ko se postavljamo pokonci, ko hodimo s pogledom uprtim v svojo pot -v dalj, ki za naslednjim vogalom čaka....

Mnogo dni je utrujenih ..in mnogo noči zavetje -za vse postarane popotnike svojega srca. In mavrica -na koncu steze- ti poda roko.

To je le misel ....

xegox

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

V belini je tema ..

v temi je združitev ali samota . Kdaj človek to začuti -kaj je prav. Ko mu pokažejo poti, ko mu zatrepeče srce, ko se ustavi dan ...morda takrat, ko sence prečkajo križišča ...in te zmedejo. Ljudje smo čudne strukture telesa in duha- pa se tega mnogokrat ne zavemo. Živimo v kletkah svojih težkih src, v mrežah svoje ujete zavesti, vsak v duhu svoje samote in željah po nežnih dlaneh .

Nekateri stopajo v svetlobo utopij o realizmu, vendar se oblaki pod stopali utrujenih razprejo ....in pokažejo prekletstvo vzroka ...Ljudje smo -resnični prah srca, trpljenja, veselja v morju lastnega objema laži, resnic tujega spomina... občutja svojih sanj , ki se plazijo ponoči, ko um zamre.

Strah spominja na posušeno , staro drevo ; pa vendar znova in znova požene svoje mlade liste ...in nam pove..da ni še umrlo , da v njem še tli tista prvinska moč, ki nas premaguje, ko se postavljamo pokonci, ko hodimo s pogledom uprtim v svojo pot -v dalj, ki za naslednjim vogalom čaka....

Mnogo dni je utrujenih ..in mnogo noči zavetje -za vse postarane popotnike svojega srca. In mavrica -na koncu steze- ti poda roko.

To je le misel ....

xegox

Matjaz, kako lepo poeticno

:2src:

Mojca

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...