Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ah...jst se tud že cel dan jezim na svojga boga (mene). .Le kje mam pamet. A mislš, da bo par pirov rešilo tolelele? Če bo, bi se z veseljem povabila na kakšnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Hmm, ni odrešitve... je samo pozaba... sladka pozaba Po mojem bi pomagal ja Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 A to nej vzamem pol kot povabilo? Za kok časa pa pozabiš? Jst poznam tud drugačno odrešitev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 izpljuni x!x Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Uf, to je blo pa ojštro. Ukazov ne sprejemam. Ne čujem dobro. Pa ne da se tkole...to sam na 4 oka povem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Kaj zdej? to mora bit zakomplicirano Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 So te sama ušesa, a? Pa jezik, po možnosti, do tal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ni bil ukaz... nestrpnost... če mi pa daješ odrešitev Kje se dobiva ja ja Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Prid v Lj. Ne, ne smeš zdej, k si pil. Drugič, k boš ok. Bom tvoja rama za plakanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Haha, tolk testosterona pa mam, da jokam na samem Ne, tole odrešitev mi moraš dat kr sem reku, sem reku Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 No, ja, no, sej, rama za plakanje je bla bolj v narekovajih mišljena. Kdo bo pa poslušu cmizdrenje celo noč, če pa lohk kej druzga počnemo. A se ti je svet podru? NE!A si bil že kdaj prej prizadet? JA!A si prebolel? JA!Tud zdej boš!Pa osredotoč se na prihodnost! Preteklost je ADIJO!Veš kolk lepih stvari te še čaka!!!!Če ne druzga, pa vsaj en pir z mano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Se ne razumeva... ti pravim, da moraš gnus prebrat pa mi ne verjameš Ko sem napisal "My God, My god, why have you forsaken me " mi je šlo po glavi vso to divjanje ljudi po žurih, nakupih, kao smo sladki in brezglavi, nekje berem "Mercator in kolektiv vam vošči srečno in bla bla" tretjega prvega bojo pa že biče vihteli po histeričnih kasirkah. Akhm, ja, no, Jezus je pa preden se je oz. je bilo odločeno o njegovi usodi, vrgel na kolena v vrtu Getsemani in spraševal svojega Boga zakaj ga je zapustil. No, in jaz se sprašujem kdo je večja zvezda danes... božiček ali Kristus aja, aaaa rdeča nit... ja pir... tooooo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jaz sem največja zvezda, ker je Kristus mrtev že 2000 let, Božiček je pa produkt coca-cole. Ne sprašuj bedarij! Se prav, pir vela? Jao, še gnus bom brala, že tko gamam preveč v življenju. A pol boš ti Harryja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja vela... Joooooj, Piki... usmili se me... sem že počel pizdarije ampak to je too much Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja vela... Joooooj, Piki... usmili se me... sem že počel pizdarije ampak to je too much Ej, sm prov citirala, da se ne boš mogu izmaknt! Še hvaležen mi boš enga dne!Sam, ne se mi pol slint, pa okol čvekat, da sm tvoj guru in muza in podobno sranje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ej, sm prov citirala, da se ne boš mogu izmaknt! Še hvaležen mi boš enga dne!Sam, ne se mi pol slint, pa okol čvekat, da sm tvoj guru in muza in podobno sranje... ja, ja... to boš sam takrat, ko bojo vse hotle moj avtogram... mogu izmaknt pred kom piki... saj še onemu tam gor ne odgovarjam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ja, ja... to boš sam takrat, ko bojo vse hotle moj avtogram... mogu izmaknt pred kom piki... saj še onemu tam gor ne odgovarjam Ja, seveda mu ne, k je samo Bog, jst ti bom pa Bog i Batina! Pol, k bom jst tvoja muza, guru, itd ... , ne boš hotu nobeni več avtogramov dajat, oziroma jih NE BOŠ SMEL! Dons sm ful neki ostra...k bi me nekdo nabrusu. Sej, če te bom pregnala, je to tud za neki dobr, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Hmm... po mojem si čist fejst punca (a ni dober komentar ) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Hmm... po mojem si čist fejst punca (a ni dober komentar ) Ja, če je punca z mejhnim zadovoljna, pol je... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Pa ja nisi perfekcionist Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 A z očmi znaš tud zavijat al kaj?Ja, v določenih stvareh pa sm. Na primer, v pospravljanju ne. Pa nisem obsedena s tem, da more bit stvar tm, k je bla....ampak, kaj pa vem. kakšne stvari pa morjo bit po reglcih.A ti nisi al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, pr pospravljanji nism Prej sem ko ja, ampak bolj u glav kot tko na videz... mam bolj matematično glavo no... tko škatlasto No, s kakšnim pa si zadovoljna? lahko pišeš OK, ko piše v prvih treh vrsticah nimbus nimbus nimbus je cajt da grem... sem mislu, da bo just4you kej skup spravla Piki, vem ja... ne se trudit Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 S kakšnim kaj? Avtom, tipom, delom, komadom, kladivom, čtivom, zmenkom....??? A si lahko malo bolj natančen, gospodič? Mislim, tuki govoriš, da si nek matematik, pol pa tkole površen...ajajaj, a pol je zate 2 in 2 = 22? Tega zadnjega dodatka pa sploh ne štekam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 nič... pravim spat pejt, ko moraš ob petih auf prebral na dnevniku bo spanec koristnejša družba Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Eh... Ti sploh nis za hece. A pol me boš nagnal spat? Itak morm še pod tuš. Sleeping is overrated. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.