nimbus 2. april 2011 Prijavi Deli 2. april 2011 woof-woof AAAAAUUUUUUUUUUUU!!! I'm so messed up,I want you here.In my room,I want you here. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. april 2011 Prijavi Deli 3. april 2011 (tole bi pa blo, ja... ) ....... "Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel."(Coelho) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 3. april 2011 Prijavi Deli 3. april 2011 Aaah lepi dnevi ko dobiš veter v krila, ko vdihneš zrak in veš, da ŽIVIŠ, ko strahu navkljub narediš tisto, česar si si prej lahko le potihoma želela, ko veš, da rasteš, da se popki spreminjajo v cvetke, tisti nežni, nebogljeni popki postajajo bujni cvetovi Ko solze v očeh prinese sreča in ne bolečina, ko pogledaš v nebo in se smejiš - preprosto zato ker si, ker si svobodna, ker se lahko, ne da bi rabila razlagati komu in zakaj, ker vidiš pot in lahko stopaš po njej ne da bi te kdo vlekel nazaj in se te oklepal, ker se lahko veseliš vsakega novega dneva, tudi če je težek in čuden, saj veš, da za njim definitivno pride tudi tisti lep, sproščen in miru poln dan in obračaš se k njemu, komaj čakaš da pride, da ga užiješ, da poletiš... 2 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 3. april 2011 Prijavi Deli 3. april 2011 Pred neumnostjo oneme celo bogovi. Angleški pregovor 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2011 Prijavi Deli 4. april 2011 Če te ima nekdo resnično rad, te ima tudi ali predvsem zato, ker si skladen s sabo (in je tudi on skladen s tabo). 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 5. april 2011 Prijavi Deli 5. april 2011 "Če dva krat dva ni štiri, potem obstajajo čarovnice." F. Hausdorf 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2011 Prijavi Deli 5. april 2011 Vsakdo si zasluži najboljše, kar lahko dobi. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2011 Prijavi Deli 6. april 2011 Kar je blo, je blo, kar je, je, kar bo, bo. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 "Zaradi neurij imajo hrasti globlje korenine."(G. Herbert) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 Call the police there's a bad girl in town http://www.shrani.si/f/1z/xZ/4nSgvT3E/evilgrin.gif and don2t tell them, where she is Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 Res je, ker pol bo še cop killer samo pol pa ne bi bla weč bad girl Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 7. april 2011 Prijavi Deli 7. april 2011 Naivnost sucks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 Anthony Robbins Kaj pa, če je življenje darilo? Kar naenkrat postane presenečenje, nekaj zabavnega, nekaj posebnega. Ali pa, če nanj gledate kot na ples? To bi bilo nekaj čudovitega, nekaj kar bi počeli z drugimi ljudmi, pri čemer bi razvijali čut za lepoto in ritem, nekaj, kar bi nas navdajalo z radostjo. Katera izmed teh prispodob pravilno ponazarja življenje? Vsaka je lahko koristna v ustreznem trenutku. Ne pozabite, da so lahko vse prispodobe včasih koristne, včasih pa nas omejujejo. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2011 Prijavi Deli 8. april 2011 Če narediš vse po svojih najboljših močeh, si ne smeš ničesar očitati. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2011 Prijavi Deli 9. april 2011 Če nečesa ne moreš spremeniti, moraš to pač sprejeti.(ni druge) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2011 Prijavi Deli 9. april 2011 (a ne, kako ene misli pa občutki zgubijo svoj pomen, ko jih preliješ v besede... kar pomen: enih stvari se ne da opisati... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 9. april 2011 Prijavi Deli 9. april 2011 Some people see the forest, some people see the trees. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. april 2011 Prijavi Deli 9. april 2011 jp. in stara pizda smrdi po ribi, mlada pa diši po ribi... menda... prawijo samozvani poznawalci Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2011 Prijavi Deli 10. april 2011 » Le zato, ker se v življenju vse menja, imamo sami možnost vse izboljšati.« Nikolaus Sommer Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. april 2011 Prijavi Deli 11. april 2011 jp. in stara pizda smrdi po ribi, mlada pa diši po ribi... menda... prawijo samozvani poznawalci semafor plusov in minusov kaže, da imamo na forumu urawnoteženo razmerje starih in mladih pičk Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. april 2011 Prijavi Deli 11. april 2011 You got to be careful if you don't know where you're going, because you might not get there. zajebano ja.še najboljš, da te boli kurac kje si in tako nisi nikoli igubljen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2011 Prijavi Deli 13. april 2011 "Dobivati izkušnje pomeni delati napake."(H. G. Wells) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 13. april 2011 Prijavi Deli 13. april 2011 “Happiness does not depend on outward things, but on the way we see them” Lev Nikolajevič Tolstoj 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. april 2011 Prijavi Deli 14. april 2011 zdi se, da se moč sveta eksponira v namen podreditve in služenje koristi domnevno močnejšemu, vendar ni nujno tako. lahko se zgodi vse, samo trezne glave ne smemo zgubit. od kar je znanost metafizika in človekovo delovanje, obnašanje in razmišljanje le simptom izgubljene družbe, obstaja možnost, da se nam to dogaja v namene prebuditve, tj. da ne zaspimo skupaj z ostalimi. tako kot se najgloblja globina skriva ravno na površju, so najhujše preizkušnje božanski nektar. a nikoli ne pozabimo...na trezno glavo x!x Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2011 Prijavi Deli 14. april 2011 Jaz pa kej rabim, sam pričakujem pa nič.(bo, če bo *Bog* dal... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.