Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

Vem. xyesx x:o)x

"Včasih si zaželim košček kruha. Zgodi se, da me bogovi uslišijo in mi namenijo kos potice. Tudi bogovi ne razumejo vsega."

(Rudi Kerševan)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Če si kupiš bobnarske paličice, si človek, ki ima bobnarske paličice. Če si kupiš fotoaparat, si pa fotograf.

(Ne spomnim se več od koga je tole, ampak jaz se večkrat spomnim na ta citat :) )

in čimprej ga pozabi, ker je totalni nesmisel... oni drugi del... čeprow... kupiš brošurico o astrologiji... pa si astrolog

razen če je tudi osel rojen v lipici lipicanec

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

A to je to! Ščipa polna škorpijonska luna...

sej res... hm zato sem taka... *vznemirjena* mal... mal *zujim*, nekaj mi manjka... xDDx

(drugač mi ful sede luna v sco)

... pa huge minus na računu :xx!: auč2... sam pol pa prištejem xsrcx ... pa sem na plusu... tko, da... kljub vsej bedi sveta... men je the best :palec: x:Dx ... thx xsrcx x:Xx

:palec: lepo. x8Dx

(ja, fajn je imet nekaj lepega, *oazico* v vsem štraufenpahtu sveta :vio:)

Full moon, full stomach!

hehe, fajn bi blo glih obratno sicer... (namreč post je zelo učinkovit na ščip/mlaj in obratno - če se tedaj ful bašeš, to ni dobro za organizem in se več nalaga)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe, fajn bi blo glih obratno sicer... (namreč post je zelo učinkovit na ščip/mlaj in obratno - če se tedaj ful bašeš, to ni dobro za organizem in se več nalaga)

Mal cinizma za post ob polni luni.

«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

Ne dobimo zastonj takih testov, kot jih.

... ampak zgledajo pa včas čist zajebani in nerešljivi...

(pa je treba tud te narest/rešit/speljat...)

Picasso

OK.

vseen je dobra. x:)x

(pošteno pa da poveš - ampak ravno zato so pa quoti pa narekovaji pa tak :8):)

Picasso

Kako smo hecni včas; vesolje nam nekaj ponudi, mi pa rajši vse zakompliciramo in do nezavesti seckamo, namest da bi v polnosti uživali to in v tem, kar nam je dano. ...

Picasso

Sticks and stones may break my bones, but chains and whips excite me.

...je rekla Rhiana ;)

"Nova svoboda, nova radost, ves nov svet čaka, da se ti odpre, ko si pripravljen stopiti s poti, ki te omejujejo, opustiti misli in ideje, ki te zadržujejo ter se spremeniti." (Eileen Caddy)

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

"Srce ima svoje razloge, ki jih razum ne razume; to odkrivamo v tisoč rečeh."

(Blaise Pascal)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...