Guest Jeti 28. april 2011 Prijavi Deli 28. april 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WhFA-nSSv6A&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=hK8lUeuFthQ&feature=related 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2011 Prijavi Deli 28. april 2011 Jeti, thanx! ........................ "Kar si ohranil zase, si že izgubil. Kar pa daš, je tvoje za zmeraj."(Recla) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2011 Prijavi Deli 29. april 2011 Ni vse za vse, po drugi strani je pa vse za vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. april 2011 Prijavi Deli 30. april 2011 kupim drva, suha, pripravljena za takojšnjo uporabo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2011 Prijavi Deli 30. april 2011 Včasih je res tako kot bi se z nekom poznal že stoletja oz. kot bi ga končno našel po stoletjih (pa celo če ga pred tem nisi nič pogrešal, še vedel nisi da obstaja ). Lepo je najti/imeti sorodno dušo. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2011 Prijavi Deli 1. maj 2011 Vsakdo ima svoje izbire in odločitve in sam dela svoje korake. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. maj 2011 Prijavi Deli 2. maj 2011 ko vidiš lepo žensko,vedi,da je nekje na svetu moški, ki se jo je naveličal fukat. http://www.imdb.com/title/tt0375173/ Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. maj 2011 Prijavi Deli 2. maj 2011 heheshe ena neumnost mi je v glavo shinla tamle zunaj na terasi:she ena nosechnost pa par dni...pa bom Abrahama za brado cukal... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2011 Prijavi Deli 2. maj 2011 Eni trenutki so preprosto magični. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. maj 2011 Prijavi Deli 2. maj 2011 Eni trenutki so preprosto magični. :2src: torej morm poskrbet, da boš imela vsak dan kej za brisat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. maj 2011 Prijavi Deli 2. maj 2011 Eni trenutki so preprosto magični. spljoh z MAGGY juho... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
latani. 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 Prisluhni svojemu srcu. Tvoje srce pozna vse stvari, kajti iz Duše sveta je prišlo in nekega dne se bo vanjo vrnilo.COELHO 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 ko je heraklit efeški v antčni grčiji že veljal za svetega moža, so se firbčni ljudje zgrinjali na njegov dom, da bi videli to čudo. seveda so bili razočarani, ker so gledali z očmi. no, ob eni takšni priložnosti so ga zasačili kako se je ta sveti mož tresoč grel pred kaminom, in jim je dejal: "tudi to, je božje." kar vidijo oči je namreč nestanovitno. naj bo peščena mandala še tako lepa, z njo pomede že najmanjši vetrič. in naj bodo naše koristi in čustvena navlaka še tako dobro argumentirane, so v etru vznikanja/poniknjenja sveta le navadne puhlice egoizma. z gledanjem in jezikovnim seciranjem pridemo le do zidu... svojega namišljenega sveta. in ne glede na to kako prizadevno si ga skušamo prebiti, si pri tem razbijemo le svojo lastno betico. svet preprosto samo JE. 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2011 Prijavi Deli 3. maj 2011 Lakomnemu manjka tako tisto, česar nima, kot tisto, kar ima.(latinski pregovor) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 4. maj 2011 Prijavi Deli 4. maj 2011 En tak simpl nasvet se me je prijel od ene punce v eni diskusiji. Skorajda nima logike, ampak meni zdaj to zelo deluje, pomaga: "Ne se borit za ljubezen.... Ker se boriš, boriš, in na koncu ne ljubiš..." "Be Who You Are and Say What You Feel Because Those Who Mind Don't Matter and Those Who Matter Don't Mind." (Dr. Seuss) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2011 Prijavi Deli 4. maj 2011 Misel je podobna kopanju vodnjaka; voda je najprej kalna, počasi pa se zbistri.(kitajski pregovor) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2011 Prijavi Deli 4. maj 2011 ''If the highest aim of a captain were to preserve his ship, he would keep it in port forever. '' AkvinskiTale me pa spomni na enga ki se mi zdi fajn: "Išči priložnosti, ne varnosti. Čoln je v pristanišču varen, a dno mu bo počasi zgnilo."(Brown) En tak simpl nasvet se me je prijel od ene punce v eni diskusiji. Skorajda nima logike, ampak meni zdaj to zelo deluje, pomaga: "Ne se borit za ljubezen.... Ker se boriš, boriš, in na koncu ne ljubiš..." V bistvu se na nek način lohk strinjam.Po eni strani.Namreč če je tolk enga truda pa štraufenpahta, da morš totalno arbajtat skoz, pol v bistvu sploh ne morš bit sproščen in se tako sploh ne morš met luštn. Sam po drugi strani pa nič ni samoumevno in/ali kar samo od sebe oz. pač če ti nekaj nekaj pomeni, morda ne tolk da se morš tolk nad blazno trudit (kao: ), pač pa je kul to negovat in pač tud kak korak naredit v smeri 'nasproti' (kar je lohk včas v bistvu kar arbajt, ker mamo vsi neke svoje predstave, občutenja itd., kar projiciramo na druge [naše špegle] in je zarad vseh balastov ki so zraven lohk popačeno) spet nazaj... ... od jutr naprej bo pa ziher vse drugač a od jutr? ne recimo od danes al pa od pojutrišnjem. No kakorkol: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2011 Prijavi Deli 5. maj 2011 Eni gledajo nazaj, eni pa naprej. Največja umetnost je pa bit zdej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 5. maj 2011 Prijavi Deli 5. maj 2011 ... filozof stopa v kristusova leta pa se že resno na križ prbija x:Dx x:Dx Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2011 Prijavi Deli 5. maj 2011 uhh, zoprn... Veš kaj je dobr? Da meni ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2011 Prijavi Deli 5. maj 2011 ne saj to je bil hec. jah, dobra gospodinja (hehe ) gor al pa dol, če recimo živiš v plesnivih pogojih, lohk ne vem kaj zganjaš (ok zdej je morda kej več teh raznih sredstev, ki so morda tud učinkovita).Cela štala je plesen, v glavnem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 5. maj 2011 Prijavi Deli 5. maj 2011 Cela štala je plesen, v glavnem.A to je misel dneva by Marsa Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 5. maj 2011 Prijavi Deli 5. maj 2011 uhh, zoprn... Veš kaj je dobr? Da meni ne. Skoraj crk od smeha! x:Dx Misel trenutka?Hm, na misel mi je kapnilo, da se dandanes na momente marsikdo z univ. izobrazbo počuti kot največji klošar."Največji" je seveda zapretiravano. In ne mislim duhovno.O tem ne bi.S finančnega stališča.Pa tudi ne mislim razglabljat in civkat kok je hudo s (kao) polno ritjo Samo tko ... malo razmišljam, kako so se stvari spreminjale, od čas od potresa 76', pa potem s SLO..., pa ko je nekaj generacij pred mano končalo faks ... pa lani, letos ... Tko...Mozgam.Pa ni to mozganje tok depresivno, kot s bere (cudnicajti.com) 1 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 5. maj 2011 Prijavi Deli 5. maj 2011 Misel trenutka?Hm, na misel mi je kapnilo, da se dandanes na momente marsikdo z univ. izobrazbo počuti kot največji klošar."Največji" je seveda zapretiravano. (cudnicajti.com)Se pridružujem misli... (če pomislim za kakšno delo "rabim" diplomo ker brez nje tega ne bi znala počet plača pa...) Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2011 Prijavi Deli 6. maj 2011 "Čudno, kako prazen je svet, če manjka le ena sama oseba..."(de la Mure) 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.