Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

tko pravijo eni, ja.

no jaz se s tem ne strinjam.

k v *peklu* ni družba enih žurskih 'kvartopircev' in žurerjev in podobnih *grešnikov*, pač pa so (tud) hinavci pa pi* od ljudi pa izdajalci pa takšni...

Skratka, niso v *peklu* sam tisti, k so kao razuzde', ampak tud razni takšni in drugačni sprijenci in sprevrženci, ki pa so sicer kao ful bogaboječi in kao čist super ("ziher bodo prišli v nebesa"). xDDx

Tko da js mislm, da taprav *žur* je božanski, ne peklenski. x:)x

(no vsaj jaz se mam rajš lepš kot grš)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

"Kdor hoče videti, mora gledati s srcem; bistvo je očem nevidno."

(Mali princ - Exupery)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj vem/se mi je zdelo..

pač sem glasno razmišljala - si dala priložnost, ker si glih postnila, ker večkrat kdo to reče/kje zasledim, pa sem pogosto že hotla to pripomnit... x:)x

Picasso

za vsakim izdihom... postane zrak... pokvarjen...

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

"Ne glede na to, kam greš, si vedno tukaj."

(Konfucij)

Picasso

"Da ti ptice skrbi letajo nad glavo, ne moreš spremeniti, lahko pa preprečiš, da si spletajo gnezda v tvojih laseh"

Kitajski rek

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

"V resnici smo takšni, kakor ljubimo. Ljubezen je tista, ki določa našo veličino."

(W. S. Coffin)

Picasso

iščemo človeka... č.l.o.v.e.k.a.

bistvo človeka pa ni v razumu, temveč v njegovi volji

.

.

.

ki pa ni isto kot želja. xcivx

xrainbowx

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Saj res. x:)x

Danes je petek 13.

kakor za koga, Alan. x;)x

(tudi noč je prav tako običajna kot dan x:)x)

Picasso

če deluje "secret" in ljudje verjamejo v petek 13., potem ima to neke posledice.

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...