Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

x:)x

Enja ja ...dobr štikl x:px si ga že slišal?

ma jaaa... sam še zej na wem kwa je ebudae??? zihr kej tacga, da takle mamo a ne?

ja če te ni pritegnila severnica ki ti ni mežikala pa mahala.. x:Dx

ke pa je južnica???

z aperitivom in desertom? x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx sej jst tud ne vem, sam štikl pa sound mi je všeč....

firbčna sem pa nehala bit prav preveč, dobiš kero čist po oslarij okol kepe, če prevč firbcaš :OoO:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx sej jst tud ne vem, sam štikl pa sound mi je všeč....

firbčna sem pa nehala bit prav preveč, dobiš kero čist po oslarij okol kepe, če prevč firbcaš :OoO:

ok. a se kej zmislva, pa folk nategneva kwa to je x;)x x;)x x;)x

sej use vrjamejo. x^x x^x x^x

Gledam Odgrobadogroba, ki je bajdvej eden izmed no. one slovenski in tud tko film... tipica razmišlja na britofu in reče tipu:

"V bistvu mi gre smrt na kurac x:Dx "

Pa še mal tuhta... pa reče...

"Tut živleje mi gre v bistvu na kurac!" x:Dx x:Dx x:Dx

Carski film... no heri poter tricks x:px

x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Gledam Odgrobadogroba, ki je bajdvej eden izmed no. one slovenski in tud tko film... tipica razmišlja na britofu in reče tipu:

"V bistvu mi gre smrt na kurac x:Dx "

Pa še mal tuhta... pa reče...

"Tut živleje mi gre v bistvu na kurac!" x:Dx x:Dx x:Dx

Carski film... no heri poter tricks x:px

x;)x

ma dejjj... ona bi še sama šla na kurac...

Še morala iz Slovarja tujk (Cankarjeva zal.):

skupek norm o nravnih dolžnosti ljudi do družbe, družine in sočloveka ipd. Kaka suhoparna definicija xrolleyesx Mar bi napisal skupek norm o plačilu davkov, alimentov in iskanja ljubezni x:Dx x:Dx x:Dx

Nema morale...

basta

Vem lia vem, sem se nasmejal...

x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Sej me mika, da bi se mal v zadevo spustu in kakšen esejček napisal... sam cajta je nul koma jozef :vragec:

Fernando Pessoa

obrazi, pogledi, izrazi, nasmehi, strastnost, silovitost,... pa kakrsne koli vrste ze.

predanost, neomejenost, brezmejnost, povezave,... jp asociacije.

v neznano, v neodkrito,... skratka nenavadne.

kt huda nevihta, kt dober triler,... zelo razlicno.

prebliski, zabliski,... trenutki, ko opazis spremembo (pri drugem).

miselne, custvene,... nevidne iskrice.

prisotnost, nenarejenost, spontanost,... ze skoraj brez maske.

pustijo, pretijo, za zmer so v teb,... previdno vsak v seb.

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

:vragec: :blackeye: :blackeye:

:eek: Jebemtiš, včer bla v knjižnici, pa sm si pozabla gnus sposodt, pa od Groba do groba tud mende majo na dvd. Sam šit, k si že gledu, pol ga morm pa sama. :o|o: x:Dx

Bom jutr, dons je zaprta. xrolleyesx

Sam da nouš pol rekla, "ma dej pizda užgi me že enkrat oz. dej me namlati" ... neki u tem stili x:Dx

Pol pridem... x:px

Ej, sej gnus to je majhna knjižica... to ni bukva... je bolj intenzivna tko... x;)x

Fernando Pessoa

Let bygons be bygons.

Tole mi že celo uro odzvanja. Srečala bivšega tipa, mojo veliko ljubezen, moškega s katerim sem doživela nebesa in pekel, zaradi katerega sem začela resnično delati na sebi, ki mi je dal ogromno in vzel še več.

Ugotovila sem, kakšna sreča, da sem takrat zbrala vse atome moči in za vedno odšla. Sploh se nisem ozrla.

Danes na kavi sem ugotovila, da ga imam sicer rada, ampak ne bi nikoli več bila z njim ali pa s komer koli doživljala takih turbulenc.

Miru in harmonije, ki ga imam s sedanjim fantom ne zamenjam za nič na svetu.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...