janko 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 kaj me ne vidiš tukaj ki ti maham? jes sm bl sanjač pa u zvezdice samo gledam a veš... ajaaaa lej jo, čaw... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 ma ooo celo ti je ratalo? hehe Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 ma ooo celo ti je ratalo? hehe ma ja. sm mislu, da je najsvetlejša severnica, sam una mi ne maha pa ne mižika. jo pomoje preveč zebe. pol mi je kapnl šele a veš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 a pol sm te le pritegnila? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 mehko a? .. ceu žiulene se mejmo usi fajn pa hvala usen ni za kejše kdaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 ni za kejše kdaj ok. za božč u pol... ej, kwa je sploh tistle ebudae? že enja neki okol tega... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Enja ja ...dobr štikl si ga že slišal? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 a pol sm te le pritegnila? a si mar to hotla??? punčka ne ga srat pa se delat norca z mene k sm mal naumn... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 ja če te ni pritegnila severnica ki ti ni mežikala pa mahala.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Enja ja ...dobr štikl si ga že slišal? ma jaaa... sam še zej na wem kwa je ebudae??? zihr kej tacga, da takle mamo a ne? ja če te ni pritegnila severnica ki ti ni mežikala pa mahala.. ke pa je južnica???z aperitivom in desertom? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 sej jst tud ne vem, sam štikl pa sound mi je všeč.... firbčna sem pa nehala bit prav preveč, dobiš kero čist po oslarij okol kepe, če prevč firbcaš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 sej jst tud ne vem, sam štikl pa sound mi je všeč.... firbčna sem pa nehala bit prav preveč, dobiš kero čist po oslarij okol kepe, če prevč firbcaš ok. a se kej zmislva, pa folk nategneva kwa to je sej use vrjamejo. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Gledam Odgrobadogroba, ki je bajdvej eden izmed no. one slovenski in tud tko film... tipica razmišlja na britofu in reče tipu: "V bistvu mi gre smrt na kurac " Pa še mal tuhta... pa reče... "Tut živleje mi gre v bistvu na kurac!" Carski film... no heri poter tricks Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Gledam Odgrobadogroba, ki je bajdvej eden izmed no. one slovenski in tud tko film... tipica razmišlja na britofu in reče tipu: "V bistvu mi gre smrt na kurac " Pa še mal tuhta... pa reče... "Tut živleje mi gre v bistvu na kurac!" Carski film... no heri poter tricks ma dejjj... ona bi še sama šla na kurac... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Še morala iz Slovarja tujk (Cankarjeva zal.): skupek norm o nravnih dolžnosti ljudi do družbe, družine in sočloveka ipd. Kaka suhoparna definicija Mar bi napisal skupek norm o plačilu davkov, alimentov in iskanja ljubezni Nema morale... basta Vem lia vem, sem se nasmejal... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 še dobr, jst sn to iz sskj prepisala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Sej me mika, da bi se mal v zadevo spustu in kakšen esejček napisal... sam cajta je nul koma jozef Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Ko včasih razmišljam, kakšne velikanske posledice izhajajo iz majhnih stvari... Me mika, da bi mislil... Da ni majhnih stvari." - Bruce Barton Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 nikoli ne reci nikoli.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 nikoli ne reci nikoli.. zakwa pa ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Carski film... no heri poter tricks Jebemtiš, včer bla v knjižnici, pa sm si pozabla gnus sposodt, pa od Groba do groba tud mende majo na dvd. Sam šit, k si že gledu, pol ga morm pa sama. Bom jutr, dons je zaprta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 obrazi, pogledi, izrazi, nasmehi, strastnost, silovitost,... pa kakrsne koli vrste ze.predanost, neomejenost, brezmejnost, povezave,... jp asociacije. v neznano, v neodkrito,... skratka nenavadne.kt huda nevihta, kt dober triler,... zelo razlicno.prebliski, zabliski,... trenutki, ko opazis spremembo (pri drugem).miselne, custvene,... nevidne iskrice.prisotnost, nenarejenost, spontanost,... ze skoraj brez maske.pustijo, pretijo, za zmer so v teb,... previdno vsak v seb. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Jebemtiš, včer bla v knjižnici, pa sm si pozabla gnus sposodt, pa od Groba do groba tud mende majo na dvd. Sam šit, k si že gledu, pol ga morm pa sama. Bom jutr, dons je zaprta. Sam da nouš pol rekla, "ma dej pizda užgi me že enkrat oz. dej me namlati" ... neki u tem stili Pol pridem... Ej, sej gnus to je majhna knjižica... to ni bukva... je bolj intenzivna tko... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Let bygons be bygons. Tole mi že celo uro odzvanja. Srečala bivšega tipa, mojo veliko ljubezen, moškega s katerim sem doživela nebesa in pekel, zaradi katerega sem začela resnično delati na sebi, ki mi je dal ogromno in vzel še več.Ugotovila sem, kakšna sreča, da sem takrat zbrala vse atome moči in za vedno odšla. Sploh se nisem ozrla. Danes na kavi sem ugotovila, da ga imam sicer rada, ampak ne bi nikoli več bila z njim ali pa s komer koli doživljala takih turbulenc.Miru in harmonije, ki ga imam s sedanjim fantom ne zamenjam za nič na svetu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Nora je misel, da pozabila bi z njim vse dneve, noči ljubezni najine še v preteklosti, ki je, je spomin. ............................... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.