Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

Sam da nouš pol rekla, "ma dej pizda užgi me že enkrat oz. dej me namlati" ... neki u tem stili x:Dx

Pol pridem... x:px

Ej, sej gnus to je majhna knjižica... to ni bukva... je bolj intenzivna tko... x;)x

Ne vem, če bom kdaj v življenju to komu rekla. Nardila pa. :vragec: x:px x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Ne vem, če bom kdaj v življenju to komu rekla. Nardila pa. :vragec: x:px x:Dx

All Right

:onfire: :onfire: :onfire:

x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

kdr govoris/pises/bluzis/nakladas/jodlas/cvilis/razpravljas/lajas/mjavkas/.../ iz xsrcx zagotovo najdes ustrezne besede

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Se prav, da sm ta prava, a ne? x;)x

Ah....kok ne maram praznikov....sama hinavščina okol mene. Nej bo že mim. :xx!:

Hang on x;)x

P.S: Ej, zdej se že odloč a boš domina al muza x?x

x:px x:Dx

A ga kej žurate x?x

Nič, grem sveto pismo brat xcivx x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Zdej te bom čisto po sokratsko obdelal x:px

Kaj misliš, komu je hudo in dolgcajt... tistemu, ki potrebuje za svoje dobro počutje zabavo ali tistemu, ki tudi brez tega prav dobro shaja x?x

Ne berem svetega pisma x:Dx ; je bla zaje****ija... berem pa Corpus Platonicum in v tem duhu tudi odgovor x;)x

Fernando Pessoa

x:Dx misliš... torej si x:px

ampak vprašanje je za koga... just4who x?x x:px

Fernando Pessoa

Hang on x;)x

P.S: Ej, zdej se že odloč a boš domina al muza x?x

x:px x:Dx

A ga kej žurate x?x

Nič, grem sveto pismo brat xcivx x:px

Ja, se držim, sam bi se počas že za kej druzga lohk. :o|o:

Domina al muza ... a ne morm bit oboje? :o|o: Po mojem sem lohk. x^x

Ne, nč ne žuramo, ksmo upokojenci, ti s pa tud en .... , k si šel že spat. :o|o: x:px

Sam ti zdejle pančkaš, js grem pa šihtat x;)x

So mi penzijo pozabl nakazat...

Sej res, zdej dobimo evre...

Fernando Pessoa

Sam ti zdejle pančkaš, js grem pa šihtat x;)x

So mi penzijo pozabl nakazat...

Sej res, zdej dobimo evre...

O, jebemo, pa kaj ti sploh delaš, da SKOZ delaš???? :o|o:

Kje boš pa dons? :inocent:

Lohk bi nas pršel kej polupčkat, ja, sej vem, da novš. xrolleyesx :xx!:

Kam so šli vitezi? :o|o: x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...