dyamant 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 o, muca je back... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 njen trenutek prihaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 lep je dan. pa naj bo še tko grozen sm si naredila da je vseeno lep Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Sam da nouš pol rekla, "ma dej pizda užgi me že enkrat oz. dej me namlati" ... neki u tem stili Pol pridem... Ej, sej gnus to je majhna knjižica... to ni bukva... je bolj intenzivna tko... Ne vem, če bom kdaj v življenju to komu rekla. Nardila pa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 o pikica Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 A ti tud kej fante tepeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 a jaz? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 ja, a me vidš, da se s kom drugim pogovarjam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Ne vem, če bom kdaj v življenju to komu rekla. Nardila pa. All Right Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 All Right Se prav, da sm ta prava, a ne? Ah....kok ne maram praznikov....sama hinavščina okol mene. Nej bo že mim. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 jutr pač ne bo hinavščine okol tebe xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 jutr pač ne bo hinavščine okol tebe xrosexJa, vsaj to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 no vidiš komi čakam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 moja misel trenutka ....MIR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 kdr govoris/pises/bluzis/nakladas/jodlas/cvilis/razpravljas/lajas/mjavkas/.../ iz zagotovo najdes ustrezne besede Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Se prav, da sm ta prava, a ne? Ah....kok ne maram praznikov....sama hinavščina okol mene. Nej bo že mim. :xx!: Hang on P.S: Ej, zdej se že odloč a boš domina al muza A ga kej žurate Nič, grem sveto pismo brat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 .... a tolk ti je hudo in dolgčas, al kaj.....?....pismo, ti bi moral zdej žurat..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Zdej te bom čisto po sokratsko obdelal Kaj misliš, komu je hudo in dolgcajt... tistemu, ki potrebuje za svoje dobro počutje zabavo ali tistemu, ki tudi brez tega prav dobro shaja Ne berem svetega pisma ; je bla zaje****ija... berem pa Corpus Platonicum in v tem duhu tudi odgovor Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 biti..torej sem.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 misliš... torej si ampak vprašanje je za koga... just4who Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Hang on P.S: Ej, zdej se že odloč a boš domina al muza A ga kej žurate Nič, grem sveto pismo brat Ja, se držim, sam bi se počas že za kej druzga lohk. Domina al muza ... a ne morm bit oboje? Po mojem sem lohk. Ne, nč ne žuramo, ksmo upokojenci, ti s pa tud en .... , k si šel že spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Sam ti zdejle pančkaš, js grem pa šihtat So mi penzijo pozabl nakazat... Sej res, zdej dobimo evre... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Sam ti zdejle pančkaš, js grem pa šihtat So mi penzijo pozabl nakazat... Sej res, zdej dobimo evre...O, jebemo, pa kaj ti sploh delaš, da SKOZ delaš???? Kje boš pa dons? Lohk bi nas pršel kej polupčkat, ja, sej vem, da novš. :xx!: Kam so šli vitezi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 moja današnja misel je emšo mi kaže 31 v glavi in počutje pa še vedno 25 upam da bo tako še 20 let najmanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Lenka Pr men pa emšo 26 v glavi pa ... 100. No, vizaulno pa 23. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.