Sebastjan 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Lenka Pr men pa emšo 26 v glavi pa ... 100. No, vizaulno pa 23. Če pa sešteješ vse skup pa dobimo še IQ, ne? Sej gre tako nekak tista formula? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Ja, sam, ker sm v resnici 26 pa pol stara in zgledam 23 pa pol, je skupi pol iq 150. Prov maš, Seba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Ja, sam, ker sm v resnici 26 pa pol stara in zgledam 23 pa pol, je skupi pol iq 150. Prov maš, Seba. MENSA... wow... jst bebo pa sam 78 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 MENSA... wow... jst bebo pa sam 78 Ja kaj pa govoriš okoli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Ja kaj pa govoriš okoli... ..zakwa pa ne???... mene ni sram.....fajn je bit bebo... vsaj ne cutis nbenga pritiska, da se moras dokazovat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 ..zakwa pa ne???... mene ni sram.....fajn je bit bebo... vsaj ne cutis nbenga pritiska, da se moras dokazovat... Kaj ti pa pol solzice tečejo... Jaz sem tud bebo. Včasih po potrebi, včasih spontano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 O, jebemo, pa kaj ti sploh delaš, da SKOZ delaš???? Kje boš pa dons? Lohk bi nas pršel kej polupčkat, ja, sej vem, da novš. :xx!: Kam so šli vitezi? Pika ni da ni... od štroma, šlosarije, zidarije naprej fizikalc... sem že tuhtu, da bi črnc s.p. odpru pa po mojem ne bi sfolgu Ma ja, zdejle je en projekt, še kakšen mesec pa pol, potem bom delal še kakšen mesec in pol nekje drugje, pol bom mel pa mal več časa za stvari kot so filozofija, biciklanje, hribi, in ... akhm ti Svobodo si je treba kupit A to mate lunatiki? Ojoj... guten rutsch anyway Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 kreativnost na višku (jao bože ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Pika ni da ni... od štroma, šlosarije, zidarije naprej fizikalc... sem že tuhtu, da bi črnc s.p. odpru pa po mojem ne bi sfolgu Ma ja, zdejle je en projekt, še kakšen mesec pa pol, potem bom delal še kakšen mesec in pol nekje drugje, pol bom mel pa mal več časa za stvari kot so filozofija, biciklanje, hribi, in ... akhm ti Svobodo si je treba kupit A to mate lunatiki? Ojoj... guten rutsch anyway Ja, lunatiki...rečmo...Valči in Klarus me bosta prenašali, k sm tečna, k 100 mater...ok, zdej sm mal bolš, rečmo. Kaj je pol z novoletnimi lupčki? fehtanje.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 lepo praznujteTi tudi, Jeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Jeti? kakšen kompliment lepo praznovanje tudi od mene...sam še ne vem, kam se dat...mogoče se odpeljem malo na bled ali v Kranj, v Lj. pa skor ne...je mal predaleč....čeprav se bo ravnokar bencin pocenil, bo celo 240x cenejši Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Kaj misliš, komu je hudo in dolgcajt... tistemu, ki potrebuje za svoje dobro počutje zabavo ali tistemu, ki tudi brez tega prav dobro shaja Ne berem svetega pisma ; je bla zaje****ija... berem pa Corpus Platonicum in v tem duhu tudi odgovor itak da je najbolš tistmu, ki se s sabo odlično počuti....o tem ni nobenega dvoma.... ...ma dej ne vse resno vzet....resda nisem vedla kaj bereš, sam se mi je zdelo, da ni sveto pismo.....pa mal se moram tud js pohecat a ne..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Misliti se pravi nič vedeti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Ej, tale Goerge Michael, ne, pa njegove pesmi...mislm, sekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa K sm tečna, da bl ne morm bit, si ga nažgem, šibam po obvoznci in se derem, k jesihar. Kraaaaaaasnoooooooooooooooo. Mama bi još. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Svobodo si je treba kupit Vrag naj vzame tako svobodo, ki je naprodaj na sezonskih razprodajah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 itak da je najbolš tistmu, ki se s sabo odlično počuti....o tem ni nobenega dvoma.... ...ma dej ne vse resno vzet....resda nisem vedla kaj bereš, sam se mi je zdelo, da ni sveto pismo.....pa mal se moram tud js pohecat a ne..... Hehe, sej nisem resno vzel... če bi poznala Sokrata bi štekala vic... sofizem kao. Sicer bi blo lahk pa tut sveto pismo... ne bi imel nobenih schlechten Gewissen Bolj ko poter anyway )Piki, tega nisi prebrala) Vrag naj vzame tako svobodo, ki je naprodaj na sezonskih razprodajah le zakaj je moral adam ugrist v tisti jabolk :xx!: Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ne bi imel nobenih schlechten Gewissen A jih imaš? Bolj ko poter anyway (Piki, tega nisi prebrala):OO!: Že vidm, da te bom mogla pelat v kino, ko bo ta 5. del zuni. Pa BREZ ugovorov. Kumi čakam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 A jih imaš? Včasih tut... I'm a moral animal :OO!: Že vidm, da te bom mogla pelat v kino, ko bo ta 5. del zuni. Pa BREZ ugovorov. Kumi čakam. Ojoj... To bo žur Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Včasih tut... I'm a moral animal Ojoj... To bo žur To sm vzela kot JA! Aja, pa en pobož, sm brala, da si bolehen. Sej, prov ti je...namest, da bi mene na čaj pelu, si se gonu v en klanc, pol pa za kazen tole fašeš...to je bla lekcija! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Sm prejle mal matematiko računala. Si reku, da še en mesec in pol, da en projekt končaš, pol pa še en mesec in pol za druzga, pol boš pa mel cajt .... A čm it jst medtem v klošter, k me ''muhe'' obletavajo, ko nore, pa sm skoz v skušnjavi al kaj nej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Dej nehi... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Dej nehi... Jst te kle resno sprašujem, ti pa tko. Eh, pol pa nč. Zamudi si love of your life. :xx!: Ne pol bogu jamrat, da kok je prasec, k si sam kriv! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Live and let die! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ok, se zelo resno režim ko prasec... muhe obletavajo... maš domišljijo akhm, zdej a bi rada seks to dobiš za vsakim vogalom a bi rada familijo če si vsaj mal brazglava tut ot dobiš just like that a bi rada prijatelja mal težji slučaj, ampak gainable a bi rada pozabo nič lažjega Prosim, izberite a, b, c ali d Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.