Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

Verjetno sem preambiciozen in visokoleteč, pa bi si izbral resnico pod "drugo".

Mislim, da si ti bolj jezikava, ker punca kot ti s seksom ne bi smela imet težav x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

A je seks res vse? xrolleyesx :o|o:

DA x!x LIBIDO RULEZ x:Dx and I mean it ... not money talks... that's a blasphemy

One night standov je na voljo kokr češ in kjer češ, samo, klinc, če nisi bejba, k ti to odgovarja? Kaj potem? x:Ix

Ne boš verjel, ampak tud moje ambicije so nad tem. :o|o:

Verjamem...

Vsi si želimo ljubezni, biti sprejeti, razumljeni... sej zato ti pa pravim, da tiste imagnarne muhe okol tebe nimajo prav nič s tem. Če hočeš te bodo ljubili, tudi izljubili, ne bo nobenih muh nikjer... samo če hočeš... vsa moč je v tvojih rokah x;)x Zato sem te pa vprašal, da je vse odvisno od tega, kaj si želip in jaz butelj sem te omejil na odgovore. Govori iz sebe...

tko x:px

P.S: okol mene bi mogle bit baje tut muhe x:Dx pa nobene ne vidim x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Uf, pol morš bit pa ti res neki teŠki jebač, a? xrolleyesx x:Dx x:px

Sej nisi tok velik butelj, no. :inocent: x:Dx

Pa sama sebe najbolj omejujem, tko da. .. se pa popravljam, res. Pridna. x^x

Ma, sej ne vem, kaj sm sploh zate zapela, k itak nočm desca, k ne mara Herija. :vragec: x:Dx :lol:

Uf, pol morš bit pa ti res neki teŠki jebač, a? xrolleyesx x:Dx x:px

Sploh ne... lahko ženske preštejem na prste obeh rok... s tem, da se je večina zgodil pred dvajsetim letom x:px x;)x

Sej nisi tok velik butelj, no. :inocent: x:Dx

Pa sama sebe najbolj omejujem, tko da. .. se pa popravljam, res. Pridna. x^x

Ma, sej ne vem, kaj sm sploh zate zapela, k itak nočm desca, k ne mara Herija. :vragec: x:Dx :lol:

x:Dx x:Dx x:Dx all right :lol: :lol: :lol:

Tega tut jst ne vem x8Dx A heri pol še vela... x?x bom vzel "razodetje" pa lučko sabi x:px x;)x

Fernando Pessoa

Sploh ne... lahko ženske preštejem na prste obeh rok... s tem, da se je večina zgodil pred dvajsetim letom x:px x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx all right :lol: :lol: :lol:

Tega tut jst ne vem x8Dx A heri pol še vela... x?x bom vzel "razodetje" pa lučko sabi x:px x;)x

Jst tud lohk preštejem tipe na prste OBEH rok, s tem, da so se moji zgodil šele PO 20! Pa kmal mi bo prstov na roki zmanjkal, bo treba na noge prešaltat. :inocent: xnckrivx xredx x:Dx

Ja, Heri pa vela, če ne zarad druzga, zato, da boš končno spoznal svojo zmoto in se mi do konca svojega življenja zahvaljeval, da te nisem pustila živet v njej. x:o)x

Sam, bi blo res fajn, da prej vse 4 dele prebereš. No, ja, če se boš pa ob filmu dolgočasu, boš mel pa vsaj izgovor, zakaj si celo predstavo bulu vame. :lol:

Seveda je pa za tem nedolžnim načrtom še en večji, master plan, ker itak, k me boš vidu in spoznal, se boš tok zatrapal vame, da ti nov več pomoči. :vragec: x:Dx x:px

Kva sm jst en master in diskajz. x8Dx

V najslabšem primeru si me samo danes ene parkrat "ornk" nasmejala... :lol: :lol: :lol: ti diskajz ti :P

grem zdej jst v korpus platonikum x:px

xrainbowx

Fernando Pessoa

:fiju: ne da se mi ucit... xrolleyesx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

DA x!x LIBIDO RULEZ x:Dx and I mean it ... not money talks... that's a blasphemy

Verjamem...

Vsi si želimo ljubezni, biti sprejeti, razumljeni... sej zato ti pa pravim, da tiste imagnarne muhe okol tebe nimajo prav nič s tem. Če hočeš te bodo ljubili, tudi izljubili, ne bo nobenih muh nikjer... samo če hočeš... vsa moč je v tvojih rokah x;)x Zato sem te pa vprašal, da je vse odvisno od tega, kaj si želip in jaz butelj sem te omejil na odgovore. Govori iz sebe...

tko x:px

P.S: okol mene bi mogle bit baje tut muhe x:Dx pa nobene ne vidim x;)x

:o|o: sej ne da bi bil mene kaj vprašal, sam ko sem glih izživela vse tista čudna hrepenenja po familiji, sexu, prijateljih....etc

pa cel dan meditirala na tole vprašanje , ki si ga sicer Pikici zastavil...

:vio: ne želim si biti ljubljena in ne razumljena, kdo me bo razumel , če se še sama ne x:Ix teh iluzij ne gojim več

še vedno mi pa ne da miru iluzija, da je pa vendarle možno v sebi zbudit toliko ognja nežne ljubezni in najti to v drugem in si to prelivat

da res ni treba , drugih preoblikovat po svojih kalupih , niti se prepustit drugim ukalupljat...da se enostavno da, da se vsak sam greje in da z drugim samo izmenjuje darilo.

Ampak še zmeraj je sam iluzija x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

nakladaš

v rokah in dotiku je vse

je prijeten in žameten dotik in raskava naježena bližnja srečanja

to je vsa izbira :vio: in vsa svoboda x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:eek:

vsakih sedem let se spremeni telo, do vsake najmanjše celice se vse zamenja

v enem telesu

o duši ne bi, čudna so njena pota

če se že v enem telesu ne srečata, kako se naj potlej štirje osebki....iluzija ali mojstrstvo x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...