Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Jst bi kombinacijo a in c, s tem, da ne bi sam prijatelja. Teh mam povhn. Familije še ne bi, pozabe ne rabim, ker nimam nič za pozabit. Zadovoljen? Kaj bi pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Verjetno sem preambiciozen in visokoleteč, pa bi si izbral resnico pod "drugo". Mislim, da si ti bolj jezikava, ker punca kot ti s seksom ne bi smela imet težav Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 A je seks res vse? One night standov je na voljo kokr češ in kjer češ, samo, klinc, če nisi bejba, k ti to odgovarja? Kaj potem? Ne boš verjel, ampak tud moje ambicije so nad tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 A je seks res vse? DA x!x LIBIDO RULEZ and I mean it ... not money talks... that's a blasphemy One night standov je na voljo kokr češ in kjer češ, samo, klinc, če nisi bejba, k ti to odgovarja? Kaj potem? Ne boš verjel, ampak tud moje ambicije so nad tem. Verjamem...Vsi si želimo ljubezni, biti sprejeti, razumljeni... sej zato ti pa pravim, da tiste imagnarne muhe okol tebe nimajo prav nič s tem. Če hočeš te bodo ljubili, tudi izljubili, ne bo nobenih muh nikjer... samo če hočeš... vsa moč je v tvojih rokah Zato sem te pa vprašal, da je vse odvisno od tega, kaj si želip in jaz butelj sem te omejil na odgovore. Govori iz sebe... tko P.S: okol mene bi mogle bit baje tut muhe pa nobene ne vidim Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Uf, pol morš bit pa ti res neki teŠki jebač, a? Sej nisi tok velik butelj, no. Pa sama sebe najbolj omejujem, tko da. .. se pa popravljam, res. Pridna. Ma, sej ne vem, kaj sm sploh zate zapela, k itak nočm desca, k ne mara Herija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Uf, pol morš bit pa ti res neki teŠki jebač, a? Sploh ne... lahko ženske preštejem na prste obeh rok... s tem, da se je večina zgodil pred dvajsetim letom Sej nisi tok velik butelj, no. Pa sama sebe najbolj omejujem, tko da. .. se pa popravljam, res. Pridna. Ma, sej ne vem, kaj sm sploh zate zapela, k itak nočm desca, k ne mara Herija. all right Tega tut jst ne vem A heri pol še vela... bom vzel "razodetje" pa lučko sabi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Live and let die! Let it be Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Let it be be...is what it ..is Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Sploh ne... lahko ženske preštejem na prste obeh rok... s tem, da se je večina zgodil pred dvajsetim letom all right Tega tut jst ne vem A heri pol še vela... bom vzel "razodetje" pa lučko sabi Jst tud lohk preštejem tipe na prste OBEH rok, s tem, da so se moji zgodil šele PO 20! Pa kmal mi bo prstov na roki zmanjkal, bo treba na noge prešaltat. Ja, Heri pa vela, če ne zarad druzga, zato, da boš končno spoznal svojo zmoto in se mi do konca svojega življenja zahvaljeval, da te nisem pustila živet v njej. Sam, bi blo res fajn, da prej vse 4 dele prebereš. No, ja, če se boš pa ob filmu dolgočasu, boš mel pa vsaj izgovor, zakaj si celo predstavo bulu vame. Seveda je pa za tem nedolžnim načrtom še en večji, master plan, ker itak, k me boš vidu in spoznal, se boš tok zatrapal vame, da ti nov več pomoči. Kva sm jst en master in diskajz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 V najslabšem primeru si me samo danes ene parkrat "ornk" nasmejala... ti diskajz ti grem zdej jst v korpus platonikum Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 V najslabšem primeru si me samo danes ene parkrat "ornk" nasmejala... ti diskajz ti grem zdej jst v korpus platonikum Pa še računala ti nism nč. Nej ti bo, za prvič. No, pejt zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Mušica mi po stanovanju leta. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ne da se mi ucit... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 pet kg gor, pa šest gubic dol Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ...ena ptichka mi poje,pa sam ne vem kje... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 pet kg gor, pa šest gubic dol Je bolj zaobljeno ratalo? Viš, če ni oblin, so pa gube... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 DA x!x LIBIDO RULEZ and I mean it ... not money talks... that's a blasphemyVerjamem...Vsi si želimo ljubezni, biti sprejeti, razumljeni... sej zato ti pa pravim, da tiste imagnarne muhe okol tebe nimajo prav nič s tem. Če hočeš te bodo ljubili, tudi izljubili, ne bo nobenih muh nikjer... samo če hočeš... vsa moč je v tvojih rokah Zato sem te pa vprašal, da je vse odvisno od tega, kaj si želip in jaz butelj sem te omejil na odgovore. Govori iz sebe... tko P.S: okol mene bi mogle bit baje tut muhe pa nobene ne vidim sej ne da bi bil mene kaj vprašal, sam ko sem glih izživela vse tista čudna hrepenenja po familiji, sexu, prijateljih....etc pa cel dan meditirala na tole vprašanje , ki si ga sicer Pikici zastavil... ne želim si biti ljubljena in ne razumljena, kdo me bo razumel , če se še sama ne teh iluzij ne gojim več še vedno mi pa ne da miru iluzija, da je pa vendarle možno v sebi zbudit toliko ognja nežne ljubezni in najti to v drugem in si to prelivat da res ni treba , drugih preoblikovat po svojih kalupih , niti se prepustit drugim ukalupljat...da se enostavno da, da se vsak sam greje in da z drugim samo izmenjuje darilo. Ampak še zmeraj je sam iluzija Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Sami kreiramo svojo prihodnost. Pa skoz neki pizdimo nad bogom. A pol v bistvu sami sebe kolnemo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 če bi živeli v občutku...ki ga imamo po resnično dobrem sexu....noben ne bi sebe...ne drugega preklinjal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 kdo pa pravi...da moramo toliko mislit...kot mislimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 to je pa čist res Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 res je vse...kar je čisto...v duši in srcu vse umazano...pa je resnično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 nakladaš v rokah in dotiku je vse je prijeten in žameten dotik in raskava naježena bližnja srečanja to je vsa izbira in vsa svoboda Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 prej v stiku..dveh teles..in dveh duš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 vsakih sedem let se spremeni telo, do vsake najmanjše celice se vse zamenjav enem telesu o duši ne bi, čudna so njena pota če se že v enem telesu ne srečata, kako se naj potlej štirje osebki....iluzija ali mojstrstvo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.