Sebastjan 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 kaj je prava smer Tam, kjer je notranji mir. Notranji mir pa pride, ko z zaupanjem - brez strahu in upiranja slediš notranjemu glasu. Tak. Drugače sploh ne veš, da si živ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ko ti vse narobe gre , le nasmehni se in pozabi na skrbi, saj življenje lepo je..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 P.S: tuk dolgiga posta še nisem mel... če kdo pride do konca naj se pofočka Ratalu. Ja, sej maš prav. A ni to bedno. K pol v bistvu ne moremo drug drugemu nikol ugodit, ker se ne bomo nikol odpovedal svojim željam, ciljem ... samo, smo ženske vseen manj zahtevne. Ker me smo monogamne in tud, roko na srce, ne izberemo (izmed vseh možnihi kandidatov) vedno najboljšega. Imamo itak svoja merila o tem, tko, da ma tud največji papak šanse. I should know. Tko da...a me štekaš? Vi ste vseen na boljšem. Velik žensk se bo pulilo za vas, vam bodo zveste, vi boste pa skakal okol in vam bo kul, prizadeti ne boste in cel fešta bo to. Pr bejbah pa n i tko. No, evo, še jst mal nabluzila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Srce je biserna školjka, polna udarcev in ran, a iz nje, nov biser rodi se v dan.................. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 MUCA! darilo imam zate (lalala). in ni biser (šubi-dubi-du). Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Srce je biserna školjka, polna udarcev in ran, a iz nje, nov biser rodi se v dan.................. dej vpraš enga kardiologa, ti bo povedu da se pri infarktu srce scvre....tud tak tridesetletnim stažem ni not našel bisera skratka moderna znanost potrjuje tisočletno teorijo, da srce cvrkotne od pregrevanja... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 itak, če ga ni , si ga pa nardimo....a je to problempa saj bi blo čist preveč preprosto ne vzet kar ti življenje ponuja nedost boljš, da te en guru v glavo đebe, da morš rešit svet pa kozmos, pa sebe trpinčit do onemglostker duhovno lahko zrasteš sam če te dovolj dobr đebejo na suh v glavomenda če ti je prijetno v življenju, čez užitek tak ne morš nikamor pridetpol si ko Mario Špinel...pa končaš na tračnicah men se je pol že skor do konca odpeglalo....ma ni tak problem vzet, kar življenje ponuja....za guruja mam pa najraj sebe.....pa tud če pol poka pa grmi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Tam, kjer je notranji mir. Notranji mir pa pride, ko z zaupanjem - brez strahu in upiranja slediš notranjemu glasu. Tak. Drugače sploh ne veš, da si živ. notranji mir mam jst takrat, kadar kaj v meni dozoriin sem s celim svojim bitjem pri tem dejanju, recimo ko je treba koga po betici treščit pa nisem glih ziher če je to ta prava smer je pa res da je to neponovljiv občutek , ko si enostavno spravljen s seboj sam vrag je ker se zmeraj nova semena pojavljjo v rasti, potlej pa človek ne ve kaj bi populil, pa kaj je zrelo, kdaj bo pa mirno spravljen šel rabutat zelene češnje kdaj pa zrele rdeče sladke Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 notranji mir mam jst takrat, kadar kaj v meni dozoriin sem s celim svojim bitjem pri tem dejanju, tole mal na konc nosechnosti spominja.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 ko to tamo pjeva..... mal si podpis svoj poglej ne vem če glih poznaš občutke ob koncu nosečnosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 ko to tamo pjeva..... mal si podpis svoj poglej ne vem če glih poznaš občutke ob koncu nosečnosti zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Včasih je težko biti ženska.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blue_strelka 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 kje je iskrenost pri ljudeh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 kje je iskrenost pri ljudeh...Zmrznjena v frižiderju...mogoče jo pa nekoč uporabijo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 In the end it all comes down to fruit loops! Life is one big bowl of colorful surprises... http://static.flickr.com/63/178006937_3ce97206ec_m.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Brala Freuda- sori res je Đeki tale Frojdov raziskovalni duh, sam mi ni sedel.Enu mičkenu se mi zdi , de je bil tip zblojen Drugače pa se mi teorije durh no durh sesuvajo, pa spet na nov postavljajo na žalost , še zmeraj Ma car je... sej jaz ga sploh ne poznam... samo kot očrt recimo... mi je ostala v spominu analna faza pri odraščanju , pa ne bi zdaj o tem, da ne izpadem pacek Ono moje bluzenje o prelivajoči ljubezni ( v smislu prelivanja energij) je iz nekih drugih literarnih virov. Iz taoizma. Tantra mi glih ne potegne najbolj Tile poševnooki so mi malo bolj blizu. Oni govorijo o energiji, ki jo dobimo z rojstvom od staršev in kozmosa. In jo porabimo ,tam nekje do svojega 25 leta.Potem je pa edini obnovljivi vir seksualna energija, če z njo ravnamo potratno se do Abrahama izčrpamo do te mere, da ob petdesetletnici proslavimo svoj odhod iz tega sveta, namesto da bi začeli najlepše obdobje v življenju.Torej do 25 leta nekje se gradimo( izobraževanje, odraščanje etc...) , od 25 do 50 bi naj skrbeli za svojo kariero in za nadaljevanje vrste ( stanovanje, osnovni pogoji bivanja, vzgoja otrok) , od 50- 75 bi naj bila zlata leta, čas za življenje( ker je vse primarno opravljeno, naj bi takrat počeli to kar nas razveseljuje in kar radi počnemo, brez nekih silnih pritiskov in od 75 naprej naj bi se počasi pripravili na odhod menda ob smrti rabimo najvč energije.Torej čist in samo zaradi kvalitete bivanja, se mi zdi modro ravnanje s seksualno energijo smiselno. Ti si pač razgledana... kako naj ti sledim Ja, če se pri abrahamu vzamem v roke in postanem odgovoren in moralen mož, ljubimec, oče, brat, stric, svak, nečak... potem imam še šanse, da sprobam obe plati življenja... bom mel X bonus let Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blue_strelka 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Zmrznjena v frižiderju...mogoče jo pa nekoč uporabijo upam, da kmalu, preden bo prepozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 To je bolj razmišljanje z glavo kot s srcem in ne pelje v pravo smer razvoja. Samo moje mnenje, za katero verjamem, da me pelje v pravo smer. Pred davnimi, davnimi časi sem presekal gordijski vozel in sem sklenil, da si poenostavim življenje. Od takrat naprej gledam z očmi, poslušam z ušesi, vonjam z nosom in ja, razmišljam z glavo Sicer pa kaj to srce sploh pomeni... jasno je, da je nekaj v prenesenem pomenu, ampak meni se res ne šajna kaj bi to blo. Nekaj migatujočega, zavitega v meglo Aaaammmmm, a srce pomeni npr. čustva, pa če ja, a tudi negativna, kot so jeza, napuh, ljubosumje, maščevanje in če ne a smo res potem tako sladki, pozitivni, Dobri in nimamo ničesar drugega v tem "srcu"... ko ga pa že moramo poslušati. Ne vem no... A si rs zadovoljen s temi frazami Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ma car je... sej jaz ga sploh ne poznam... samo kot očrt recimo... mi je ostala v spominu analna faza pri odraščanju , pa ne bi zdaj o tem, da ne izpadem pacek Ti si pač razgledana... kako naj ti sledim Ja, če se pri abrahamu vzamem v roke in postanem odgovoren in moralen mož, ljubimec, oče, brat, stric, svak, nečak... potem imam še šanse, da sprobam obe plati življenja... bom mel X bonus let ja ja jih gledam, sam pol pr petdesetih nimajo več kaj vzeti v roke moralne in amoralne po tvojih merilih....čudna so pota Gospodova pa proti tebi sem nula, kar se razgledanosti pa načitanosti tiče kaj češ , prej al slej te to dočaka, da se malo načitaš, sam ne vem koliko to potlej kaj v praksi pomaga.... saj veš gram prakse ti da več kot tona zlate teorije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 a sam čitanje....od tega marsikdo postane čuden....čez prakso jo ni....z "napakami" vred...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 a sam čitanje....od tega marsikdo postane čuden... če si že prej čuden, ni nobene panike meni toto čitanje ni škode naredilo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ratalu. Ja, sej maš prav. A ni to bedno. K pol v bistvu ne moremo drug drugemu nikol ugodit, ker se ne bomo nikol odpovedal svojim željam, ciljem ... samo, smo ženske vseen manj zahtevne. Ker me smo monogamne in tud, roko na srce, ne izberemo (izmed vseh možnihi kandidatov) vedno najboljšega. Kuuuuuul... to je to... hec ne... kao, da smo sprogramirani tako, kot da se lahko samo asimptotično približujemo ravnotežju... ni pa trajen in konstanten... razočaranja kot del življenja. Haha, monogamna... ecimo relativno bolj monogamna... al boš rekla, da ti ne paše vsake toliko časa, recimo let, malo spremembe. Sam je težko to odgovorit... moraš skinit vso masko, vso vzgojo, vso druženo pogojenost... Pa pustmo to... pride princ... jst verjamem Imamo itak svoja merila o tem, tko, da ma tud največji papak šanse. I should know. Tko da...a me štekaš? Vi ste vseen na boljšem. Velik žensk se bo pulilo za vas, vam bodo zveste, vi boste pa skakal okol in vam bo kul, prizadeti ne boste in cel fešta bo to. Pr bejbah pa n i tko. Itak, tko je tudi tisti največji papak (ki bi lahko bil potencialno dober revolucionar in bi se boril za boljši svet let be so naive and say that ) kislo zadovoljen. Ni tč ne mš... prav, da mu neki manjka pa ne ve kuga Aja, še to... seveda ne vzamete najboljšega... vzamete najboljšega, še dobljivega. Tega glede puljenja las in zvestobe pa ne štekam.... ma ne poznaš ti tipe pol... za tisto moško podobo so ranljive dušice, ki si želijo nekaj takšnega kot tudi ženske in duše nasploh... sej te pa ne delimo na moške in ženske, leve in desne ia ne...Tisto je samo igra hormonov, telesa in mesa... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Pred davnimi, davnimi časi sem presekal gordijski vozel in sem sklenil, da si poenostavim življenje. Od takrat naprej gledam z očmi, poslušam z ušesi, vonjam z nosom in ja, razmišljam z glavo Sicer pa kaj to srce sploh pomeni... jasno je, da je nekaj v prenesenem pomenu, ampak meni se res ne šajna kaj bi to blo. Nekaj migatujočega, zavitega v meglo Aaaammmmm, a srce pomeni npr. čustva, pa če ja, a tudi negativna, kot so jeza, napuh, ljubosumje, maščevanje in če ne a smo res potem tako sladki, pozitivni, Dobri in nimamo ničesar drugega v tem "srcu"... ko ga pa že moramo poslušati. Ne vem no... A si rs zadovoljen s temi frazami Poslušati "srce" - s tem nisem mislil na odzivanje na naša čustva, ki zelo nestabilna. Bolje bi bilo reči poslušati vest, do katere imam zelo spoštujoč odnos. Verjamem, da v vesolju obstajajo določeni duhovni zakoni in vest se odziva v skladu z njimi. Gotovo pa tudi vest kdaj pa kdaj zamenjamo s kakšnimi podzavestnimi občutki krivde in strahovi. Še raziskujem v tej smeri, kako pa kaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Pred davnimi, davnimi časi sem presekal gordijski vozel in sem sklenil, da si poenostavim življenje. Od takrat naprej gledam z očmi, poslušam z ušesi, vonjam z nosom in ja, razmišljam z glavo Sicer pa kaj to srce sploh pomeni... jasno je, da je nekaj v prenesenem pomenu, ampak meni se res ne šajna kaj bi to blo. Nekaj migatujočega, zavitega v meglo Aaaammmmm, a srce pomeni npr. čustva, pa če ja, a tudi negativna, kot so jeza, napuh, ljubosumje, maščevanje in če ne a smo res potem tako sladki, pozitivni, Dobri in nimamo ničesar drugega v tem "srcu"... ko ga pa že moramo poslušati. Ne vem no... Sam btw uletavam.Misliti s srcem ni več v prenesenem pomenu, ampak v dejanskem. Ugotovili so, da 65% srčnih celic niso mišice, ampak nevroni, ki delujejo v navezi z možgani. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 saj veš gram prakse ti da več kot tona zlate teorije Se sploh ne strinjam... vzorce ponavljaš do amena in se še na britofu dereš: "Pa zakaj prav jaaaaaaaazzzzzzzzz " Ti povem iz lastnih izkušenj Bolj pametno je malo brati in tisto izbrano in ne neko poterjevo solato (sorry... veš kdo ) Priznam pa, da če bi imel čas bi z veseljem študiral kakšno kvantno fiziko, čisto matematiko in podobno "neuporabno" navlako... vsak ima pač svoje veselje Če pa ne skandiraš z množico si pa itak čuden... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.