lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 kako ste vsi dobričine, naj vas nebo blagoslovi ma vsak po svoje prav, nimbus s svojo igro mesa, hormonov etc in uni ki se sklicujete na spoštovanje in vest *** ključna beseda je sprememba hardwerskega pa softwerskega dela.Pomislite koliko ste se spremenili v zadnjih petih letih. In kako se potem šele spreminja odnos med dvema, ki se spreminjata, če drugega ne skupaj starata. Zato pa je un star ata na obletnici poroke rekel svoji ženi, ko bi ti vedela kolikokrat sem se moral na frišn zaljubit vate, da sem zdržal 40 let Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 če si že prej čuden, ni nobene panike meni toto čitanje ni škode naredilosej tebi vem, da ni nardilo škode.....sem jih pa že vidla en par......ma ti, lia, itak ne moreš nikol bit sam teoretik.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Kul tale odziv na srce... in to istočasno... bumf Sej sem pravil, da pač predstavljam ideje določenih avtorjev, ki sta btw znanstvenika... zdej bi pa lahko nadaljeval, no in potem pridemo do duhovnosti in upal, da bo kdo vstopil in prijel tega bika za "ruge" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Se sploh ne strinjam... vzorce ponavljaš do amena in se še na britofu dereš: "Pa zakaj prav jaaaaaaaazzzzzzzzz " Ti povem iz lastnih izkušenj SE SPLOH NE STRINJAM. VERJAMEM V SPREMEMBE, SE MI DOGAJAJO Če pa ne skandiraš z množico si pa itak čuden... to pa čist res Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 potem pridemo do duhovnosti in upal, da bo kdo vstopil in prijel tega bika za "ruge" ....na temo duhovnosti....kar izvolite......prepuščam besedo drugim...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Kul tale odziv na srce... in to istočasno... bumf Sej sem pravil, da pač predstavljam ideje določenih avtorjev, ki sta btw znanstvenika... zdej bi pa lahko nadaljeval, no in potem pridemo do duhovnosti in upal, da bo kdo vstopil in prijel tega bika za "ruge" ja in zdaj bom padla na kolena, al se kar uležem, dej nehi pa prav znanstvenika sta zdaj si me pa čist sezul ....na temo duhovnosti....kar izvolite......prepuščam besedo drugim...... to lady Amis, menim da nimava več kaj povedati, tile tukaj čakajo prince inu princeske Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 kako ste vsi dobričine, naj vas nebo blagoslovi ma vsak po svoje prav, nimbus s svojo igro mesa, hormonov etc in uni ki se sklicujete na spoštovanje in vest *** ključna beseda je sprememba hardwerskega pa softwerskega dela.Pomislite koliko ste se spremenili v zadnjih petih letih. In kako se potem šele spreminja odnos med dvema, ki se spreminjata, če drugega ne skupaj starata. Zato pa je un star ata na obletnici poroke rekel svoji ženi, ko bi ti vedela kolikokrat sem se moral na frišn zaljubit vate, da sem zdržal 40 let Sprememba-napredek je nujen, ja in to nenehen - materialni pa čim manj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Pa za take duhove se mamo kaj... Lia... ne bluzi... ta tema je drugje Grem raj pod tuš... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 to lady Amis, menim da nimava več kaj povedati, tile tukaj čakajo prince inu princeske ...lia, vsak ma svoje veselje, kaj češ...... .. ......sam pr men doma se na predmetih, ki čakajo (omare in podobna šara), običajno prah nabere....... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Pa za take duhove se mamo kaj... Lia... ne bluzi... ta tema je drugje Grem raj pod tuš... pod tuš gre prah stuširat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Sprememba-napredek je nujen, ja in to nenehen - materialni pa čim manj.a ti to peš hodiš.....pa ne uporabljaš štroma, pa compa, pa neta.....pa antibiotikov....pa...pa.....pa....uf...... ...... [/b] pod tuš gre prah stuširat ....modra odločitev.......princeske so menda kljub vsemu na prah občutljive..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 a ti to peš hodiš.....pa ne uporabljaš štroma, pa compa, pa neta.....pa antibiotikov....pa...pa.....pa....uf...... ...... ja točn to, veliki je greh privoščiti si svileno rjuho, potrebno je v misijonarskem položaju na juti z izbranim ležati a ti to peš hodiš.....pa ne uporabljaš štroma, pa compa, pa neta.....pa antibiotikov....pa...pa.....pa....uf...... ...... ....modra odločitev.......princeske so menda kljub vsemu na prah občutljive..... ..... vidiš zato pa je toliko alergij na pršico hišnega prahu od čakanja to pride Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 vidiš zato pa je toliko alergij na pršico hišnega prahu od čakanja to pride sam veš kaj lia......vsem knjigam ni uspelo, da bi naju zamorile in steoretizirale....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ne me zdej taku fanatično jemat. Tisto kar je res potrebno, nič več. Kaj se je fajn bost z vama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ne me zdej taku fanatično jemat. Tisto kar je res potrebno, nič več. Kaj se je fajn bost z vama. plemeniti sebastjan....znat se dobro zezat je prava slast in čar..... ...če bi te hudo resno jemala, se še oglasla ne bi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 ja čist neresno lady Amis, življenje morava zagrabiti z resne znanstvene plati, ne pa takole....se zezat se je mende skrajni cajt *** Pa še misel v skladu s temo: Če rečem da, se razbliniš v meglici oblakov O.P. misel trenutka je zelo sorodna temi Bluzim, drgač naj pa Leeon pove pa pobrišemo tale prah iz te teme nam ni problem , smo navajeni delat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 [/b] pod tuš gre prah stuširat se mi bo še pir zataknu... princeske, prah I mean nema ništa... samo figov list Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 dirigent Wearing ima spomina za 7 sekund, vse sprot pozab, nč ne ve...pejte pogledat na pop tv zdajle vsi ki si želite takega meditativnega stanja brez misli.... čisti horor in skregano z zdravo kmečko pametjo... naj živijo grešne misli vsej sveti Inkviziciji navkljub Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Kuuuuuul... to je to... hec ne... kao, da smo sprogramirani tako, kot da se lahko samo asimptotično približujemo ravnotežju... ni pa trajen in konstanten... razočaranja kot del življenja. Haha, monogamna... ecimo relativno bolj monogamna... al boš rekla, da ti ne paše vsake toliko časa, recimo let, malo spremembe. Sam je težko to odgovorit... moraš skinit vso masko, vso vzgojo, vso druženo pogojenost... Pa pustmo to... pride princ... jst verjamem Itak, tko je tudi tisti največji papak (ki bi lahko bil potencialno dober revolucionar in bi se boril za boljši svet let be so naive and say that ) kislo zadovoljen. Ni tč ne mš... prav, da mu neki manjka pa ne ve kuga Aja, še to... seveda ne vzamete najboljšega... vzamete najboljšega, še dobljivega. Tega glede puljenja las in zvestobe pa ne štekam.... ma ne poznaš ti tipe pol... za tisto moško podobo so ranljive dušice, ki si želijo nekaj takšnega kot tudi ženske in duše nasploh... sej te pa ne delimo na moške in ženske, leve in desne ia ne...Tisto je samo igra hormonov, telesa in mesa... Ko sem z enim, sm z enim, ne gledam za drugim, ker če bi začela gledat za drugimi, bi ga pač pustila, ker bi vedla, da to ni to. Pa pustila sem ga tud zato, k nism bla srečna, pa sploh nism gledala za drugimi. Vidš, to je men hecn pr tipih (ok, pr večini, ne vseh ) da k se naveličajo, ne pustijo bejbe, raj jo prevarajo. :xx!: Odgovor na drugi del: zgleda, da si res del izumrle vrste...kdaj bo Potter, jebemtiš, da vidmo to čudo. Bolj pametno je malo brati in tisto izbrano in ne neko poterjevo solato (sorry... veš kdo ) Ok, spet minus točke in to si zdej krepko v ledišču že. Vidiš, meni pa ne paše non-stop nekih kvantnih zadev brat. Pa berem svašta. Ampak včasih paše mal uit tej realnosti, sivini in dolgčasu in zaplavat v sanjski svet. Škodi ne. Dedc smotan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Nimbus nikar ne maraj za strupene jezike...pojma nimamo kako je če si bik z luno v ovnu in ascedentu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Je vedu pa K. Marx ko je manifeste pisu, pa S. Kierkegaard, ko je izgubil svojo eno in edino ljubezen (to spada pod trič-trač) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 jh...kam bi pa prišli, če bi sebe in druge preresno jemali.....bodisi na netu al pa v rl.....glih tolk da povem, da nisem mislila, da si zategnjen.....ma mal zafrkancije pa mora bit...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Amis... men se je sam smejal... k sm bral in pisu... sem se na uno drugo spomnu... zdej že užejena, froci, službica ... takrat pa taka divjačina Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 no, viš kolk maš ti fajn spomine..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 karkoli Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.