Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

:inocent: kako ste vsi dobričine, naj vas nebo blagoslovi

ma vsak po svoje prav, nimbus s svojo igro mesa, hormonov etc

in uni ki se sklicujete na spoštovanje in vest

ključna beseda je sprememba

hardwerskega pa softwerskega dela.Pomislite koliko ste se spremenili v zadnjih petih letih. In kako se potem šele spreminja odnos med dvema, ki se spreminjata, če drugega ne skupaj starata.

Zato pa je un star ata na obletnici poroke rekel svoji ženi, ko bi ti vedela kolikokrat sem se moral na frišn zaljubit vate, da sem zdržal 40 let xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

x:o)x če si že prej čuden, ni nobene panike xcivx x;)x

:sick: meni toto čitanje ni škode naredilo

sej tebi vem, da ni nardilo škode.....sem jih pa že vidla en par......ma ti, lia, itak ne moreš nikol bit sam teoretik.... xDDx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kul tale odziv na srce... in to istočasno... bumf x:Dx

Sej sem pravil, da pač predstavljam ideje določenih avtorjev, ki sta btw znanstvenika... zdej bi pa lahko nadaljeval, no in potem pridemo do duhovnosti x:px in upal, da bo kdo vstopil in prijel tega bika za "ruge" x:Dx x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Se sploh ne strinjam... vzorce ponavljaš do amena in se še na britofu dereš: "Pa zakaj prav jaaaaaaaazzzzzzzzz x?x " x:Dx x:Dx x:Dx

Ti povem iz lastnih izkušenj x:px

SE SPLOH NE STRINJAM. VERJAMEM V SPREMEMBE, SE MI DOGAJAJO x:o)x

Če pa ne skandiraš z množico si pa itak čuden... :palec:

to pa čist res x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

potem pridemo do duhovnosti x:px in upal, da bo kdo vstopil in prijel tega bika za "ruge" x:Dx x:px x;)x

....na temo duhovnosti....kar izvolite......prepuščam besedo drugim...... x:Dx :vragec: x;)x

Kul tale odziv na srce... in to istočasno... bumf x:Dx

Sej sem pravil, da pač predstavljam ideje določenih avtorjev, ki sta btw znanstvenika... zdej bi pa lahko nadaljeval, no in potem pridemo do duhovnosti x:px in upal, da bo kdo vstopil in prijel tega bika za "ruge" x:Dx x:px x;)x

xrolleyesx ja in zdaj bom padla na kolena, al se kar uležem, dej nehi pa prav znanstvenika sta

zdaj si me pa čist sezul :O: :wOOt: :madpro: xg:Dx

....na temo duhovnosti....kar izvolite......prepuščam besedo drugim...... x:Dx :vragec: x;)x

to lady Amis, menim da nimava več kaj povedati, tile tukaj čakajo prince inu princeske x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

:inocent: kako ste vsi dobričine, naj vas nebo blagoslovi

ma vsak po svoje prav, nimbus s svojo igro mesa, hormonov etc

in uni ki se sklicujete na spoštovanje in vest

ključna beseda je sprememba

hardwerskega pa softwerskega dela.Pomislite koliko ste se spremenili v zadnjih petih letih. In kako se potem šele spreminja odnos med dvema, ki se spreminjata, če drugega ne skupaj starata.

Zato pa je un star ata na obletnici poroke rekel svoji ženi, ko bi ti vedela kolikokrat sem se moral na frišn zaljubit vate, da sem zdržal 40 let xcivx

:palec:

Sprememba-napredek je nujen, ja in to nenehen - materialni pa čim manj.

Pa za take duhove se mamo kaj... x:Dx

Lia... ne bluzi... ta tema je drugje x:px :vragec:

Grem raj pod tuš... x^x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

to lady Amis, menim da nimava več kaj povedati, tile tukaj čakajo prince inu princeske x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

...lia, vsak ma svoje veselje, kaj češ...... x:Dx ..

......sam pr men doma se na predmetih, ki čakajo (omare in podobna šara), običajno prah nabere....... :inocent: ......

Pa za take duhove se mamo kaj... x:Dx

Lia... ne bluzi... ta tema je drugje x:px :vragec:

Grem raj pod tuš... x^x

xcivx pod tuš gre prah stuširat x:Dx x:Dx x:Dx

:palec:

Sprememba-napredek je nujen, ja in to nenehen - materialni pa čim manj.

a ti to peš hodiš.....pa ne uporabljaš štroma, pa compa, pa neta.....pa antibiotikov....pa...pa.....pa....uf...... xrolleyesx xzobkox ...... x;)x

[/b]

xg:Dx ....modra odločitev.......princeske so menda kljub vsemu na prah občutljive..... :inocent: xpartyx .....

a ti to peš hodiš.....pa ne uporabljaš štroma, pa compa, pa neta.....pa antibiotikov....pa...pa.....pa....uf...... xrolleyesx xzobkox ...... x;)x

:palec: ja točn to, veliki je greh privoščiti si svileno rjuho, potrebno je v misijonarskem položaju na juti z izbranim ležati x^x x:o)x

xg:Dx ....modra odločitev.......princeske so menda kljub vsemu na prah občutljive..... :inocent: xpartyx .....

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx vidiš zato pa je toliko alergij na pršico hišnega prahu :fiju: od čakanja to pride

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx vidiš zato pa je toliko alergij na pršico hišnega prahu :fiju: od čakanja to pride

xsmx

sam veš kaj lia......vsem knjigam ni uspelo, da bi naju zamorile in steoretizirale....... x:Dx x:Dx x:Dx

Ne me zdej taku fanatično jemat. Tisto kar je res potrebno, nič več. Kaj se je fajn bost z vama. x:Dx x;)x

plemeniti sebastjan....znat se dobro zezat je prava slast in čar..... x:px ...če bi te hudo resno jemala, se še oglasla ne bi..... x^x x;)x

x:)x ja čist neresno lady Amis, življenje morava zagrabiti z resne znanstvene plati, ne pa takole....se zezat xcivx se je mende skrajni cajt :vio:

Pa še misel v skladu s temo:

Če rečem da, se razbliniš v meglici oblakov x:o)x

O.P. misel trenutka je zelo sorodna temi Bluzim, drgač naj pa Leeon pove pa pobrišemo tale prah iz te teme xcivx nam ni problem , smo navajeni delat x:o)x

[/b]

x:Dx x:Dx x:Dx

se mi bo še pir zataknu...

princeske, prah xsmx I mean xokkx

nema ništa... samo figov list x:px

Fernando Pessoa

:att: dirigent Wearing ima spomina za 7 sekund, vse sprot pozab, nč ne ve...pejte pogledat na pop tv zdajle vsi ki si želite takega meditativnega stanja brez misli....

čisti horor in skregano z zdravo kmečko pametjo...

naj živijo grešne misli x:px vsej sveti Inkviziciji navkljub

Kuuuuuul... to je to... hec ne... kao, da smo sprogramirani tako, kot da se lahko samo asimptotično približujemo ravnotežju... ni pa trajen in konstanten... razočaranja kot del življenja. Haha, monogamna... ecimo relativno bolj monogamna... al boš rekla, da ti ne paše vsake toliko časa, recimo let, malo spremembe. Sam je težko to odgovorit... moraš skinit vso masko, vso vzgojo, vso druženo pogojenost... x:px Pa pustmo to... pride princ... jst verjamem x:Dx x:px x;)x

Itak, tko je tudi tisti največji papak (ki bi lahko bil potencialno dober revolucionar in bi se boril za boljši svet let be so naive and say that x:Dx ) kislo zadovoljen. Ni tč ne mš... prav, da mu neki manjka pa ne ve kuga x:Dx x:px x;)x

Aja, še to... seveda ne vzamete najboljšega... vzamete najboljšega, še dobljivega. Tega glede puljenja las in zvestobe pa ne štekam.... ma ne poznaš ti tipe pol... za tisto moško podobo so ranljive dušice, ki si želijo nekaj takšnega kot tudi ženske in duše nasploh... sej te pa ne delimo na moške in ženske, leve in desne ia ne...

Tisto je samo igra hormonov, telesa in mesa...

x;)x

Ko sem z enim, sm z enim, ne gledam za drugim, ker če bi začela gledat za drugimi, bi ga pač pustila, ker bi vedla, da to ni to. x:Ix Pa pustila sem ga tud zato, k nism bla srečna, pa sploh nism gledala za drugimi. :o|o:

Vidš, to je men hecn pr tipih (ok, pr večini, ne vseh xrolleyesx ) da k se naveličajo, ne pustijo bejbe, raj jo prevarajo. :xx!:

x:Dx Odgovor na drugi del: zgleda, da si res del izumrle vrste...kdaj bo Potter, jebemtiš, da vidmo to čudo. x:px x:Dx

Bolj pametno je malo brati in tisto izbrano in ne neko poterjevo solato (sorry... veš kdo x:px )

:o|o: Ok, spet minus točke in to si zdej krepko v ledišču že. Vidiš, meni pa ne paše non-stop nekih kvantnih zadev brat. Pa berem svašta. Ampak včasih paše mal uit tej realnosti, sivini in dolgčasu in zaplavat v sanjski svet. Škodi ne. :vragec:

Dedc smotan. x:Ix x:Dx x:o)x x^x

x:)x Nimbus nikar ne maraj za strupene jezike...

pojma nimamo kako je če si bik z luno v ovnu in ascedentu x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx

:vragec:

Je vedu pa K. Marx ko je manifeste pisu, pa S. Kierkegaard, ko je izgubil svojo eno in edino ljubezen :fiju:

(to spada pod trič-trač)

Fernando Pessoa

jh...kam bi pa prišli, če bi sebe in druge preresno jemali.....bodisi na netu al pa v rl.....glih tolk da povem, da nisem mislila, da si zategnjen.....ma mal zafrkancije pa mora bit...... x:Dx x;)x .....

Amis... men se je sam smejal... k sm bral in pisu... sem se na uno drugo spomnu... zdej že užejena, froci, službica x:px ... takrat pa taka divjačina x:Dx x:px x;)x

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...