Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ja sej ok... itak pospraulam neki po žiulenu, pa se še kle držim teme. poglej podnaslou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Varal sem po dolgem in počez, (beri: iz samega dolgcajta ):OO!: Prvič je blo tko, da sem bil zakajen in zapit...Hvala za detajlno obnovo. We are just like we are... sej sadim tut rožice ampak če vidim FUK rečem FUK, če vidim napredek rečem kuuuuuuulllll Ma ja, sej pošteno, da tko poveš, kt je. Da nom spet gradov v oblakih gradila. zdej po moje ne misliš več tko Bom še premisnla. Bi pa lohk mal premislu, če si ne bi nick spremenu v kakšen Varalica, pa to. Ma, morm mal pičt, no, mam posebno dovolilnico ... pikaradapika.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Varal sem po dolgem in počez, ampak nikoli zaradi tega, ker bi bil svoje bejbe naveličan, nikoli nisem načrtoval in nikoli nisem bil pobudnik (malo pri drugi.. igra - kot otrok za čokolado). Res je tudi, da nikoli nisem imel moralnega mačka in da sem naredil vse, da moja ne bi zvedela. Varal sem zarad tega, ker je blo seksat noro fajn... pa nov meso, novi kriki, nove tekočine, novi orgazmi... (beri: iz samega dolgcajta ) Joj, joj, kot da bi sebe brala No, seksala sem malo manj, večkrat sem se samo lubčkala ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Joj, joj, kot da bi sebe brala No, seksala sem malo manj, večkrat sem se samo lubčkala ... :OO!: Et tu, Brutus? Pa ne morš kle tipu v prid govorit, no...bejbe mormo skp držat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Pa saj pravim, da sem se samo lubčkala. (največkrat ) In če me vprašaš po nekem pametnem razlogu za varanje, bogmež, da se niti enega ne spomnim. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Pizdarija, jst pas res ism sposobna varat. Ni šans. No way. Čudn tič sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Hehe, če maš tipa si ne moreš privoščit tak post Mislim, tolko seksal... to je železni repertoar večine posameznikov Sam ne povejo... Splača se samo dvoje: popolni razvrat ali pa klošter Vse ostalo je topla voda.. Nimbus bo kar vredu... to je tisti nizek, črn oblak, ki čaka da zalije zemljo in jo spere grehov Pizdarija, jst pas res ism sposobna varat. Ni šans. No way. Čudn tič sm. Dej Piki ne bluzi... a veš, da ameriški domorodci sploh niso videli španskih ladij pred njihovo obalo... si sploh niso mogli predstavljat, da kaj takega sploh obstaja in potem to sploh niso videli... So se preveč zanašali na oči... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Hehe, če maš tipa si ne moreš privoščit tak post Mislim, tolko seksal... to je železni repertoar večine posameznikov Sam ne povejo... Splača se samo dvoje: popolni razvrat ali pa klošter Vse ostalo je topla voda.. Nimbus bo kar vredu... to je tisti nizek, črn oblak, ki čaka da zalije zemljo in jo spere grehov Ja, sej, mal se pa spoznam na geografijo, ne boš verjel. čeprov poterja berem, nism totalno glupa. No, sej, zdej vsaj vem, kak si. Da se nom naprej matrala. Ampak vseen greva na Potterja. Mal te morm zjebat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 kr neki...ej NIMBUS a to ti je misel trenutka?? Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Dej Piki ne bluzi... a veš, da ameriški domorodci sploh niso videli španskih ladij pred njihovo obalo... si sploh niso mogli predstavljat, da kaj takega sploh obstaja in potem to sploh niso videli... So se preveč zanašali na oči... Ok, a se pol zmenva, da boš ti moj fant, pa se bom jst še mal okol zgonila? A si za? kr neki...ej NIMBUS a to ti je misel trenutka??Ja, seveda je. V tem trenutku misliva o tem, kaj bi blo, če...in pač to deliva z vsemi vami. A ni fajn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 (ok... smo preglasni... zdej bom dobu pa sodno prepoved približevanja na tri poste ) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Na zgornji post bi odgovor, prosim, k pol kr prec pridem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ok, a se pol zmenva, da boš ti moj fant, pa se bom jst še mal okol zgonila? A si za? Noben bogataš ne ceni svojega premoženja, če ne okusi revščine. In noben pameten človek ni tako naiven in aroganten in si mislil, da ga ta nesreča ne bo nikoli več doletela... Kaj sem hotel s tem povedat Piki Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ne vem, misel trenutka pač. Mogoče to, da k boš mene mel, pa te bom varala, da ti pa pol le ne bo tolk vseeno. A je toplo? Pa še vedno ne vem a je to JA al NE? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Sam ne vem zakaj bi k men hodila k se morš zdej zgonit it... go piki go... Pol prit pa k men u klošter bova skupi pela OooooooMmmmmmmmmmmm Toplo spašuješ Okol absolutne nule Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ok, a se pol zmenva, da boš ti moj fant, pa se bom jst še mal okol zgonila? A si za? Ja, seveda je. V tem trenutku misliva o tem, kaj bi blo, če...in pač to deliva z vsemi vami. A ni fajn? a ti je ktera punca kaj nardila al zakaj se ti zdi varanje fajn pa ok?moje misljenje, ce te zanima je pa obratno... ne vem zakaj bi mi bilo sveze meso vsec (drug fant), ce ne vem kaj misli, kak vonj ma, kaj ima rad in nenazadnje, ce ima SPB al pa kaj podobnega.. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Sam ne vem zakaj bi k men hodila k se morš zdej zgonit it... go piki go... Pol prit pa k men u klošter bova skupi pela OooooooMmmmmmmmmmmm Toplo spašuješ Okol absolutne nule Ja, glih zato bi se k teb šla, k teb je itak vseen, pa to, pa navajen si varanja, sicer samo s svoje strani, pa bi blo fajn obojestransko mal eksperimentirat, a ne? Ma, kakšen klošter...sm ga odpisala lansk let. No go to pr men. Sej, če je okol absolutne nule, je bolš, k minus. Mater, me pustiš čakat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Hm...to je FUL težko vprašanje, sploh, če tega nisi nikol počel, je težko bit pametn, a veš. Ne vem, mogoče ni tko, no. Mogoče, če maš res pravo osebo, k te tok hudo zapali, da sam na njo misliš, rata, d ane varaš. Samo, ne vem, sčasoma tud ta ''zagledanost'' mine, tko da, najbrž boš kr vedno ''tat'. Kaj pa vi mislite, gospodič? aja, pa glede čakanja nism misnla z odgovorom, ampak glede izbire odgovora JA in NE. Nism vsak dan mlajša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Kaj pa vi mislite, gospodič? Če hočeš kaj zvedet je najboljš, da kar vprašaš Aja, ko ti bojo pihal na dušo za vedno moja, kolk si zlata itd. uživaj v trenutku... to so najslajše laži aja, pa glede čakanja nism misnla z odgovorom, ampak glede izbire odgovora JA in NE. Nism vsak dan mlajša. A mi sploh še kej ostane... sej si že zbrala... nisi dobr prebrala mojga odstavka ... piše ŽENSKE ZBIRAJO x!x Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Če hočeš kaj zvedet je najboljš, da kar vprašaš Aja, ko ti bojo pihal na dušo za vedno moja, kolk si zlata itd. uživaj v trenutku... to so najslajše laži A mi sploh še kej ostane... sej si že zbrala... nisi dobr prebrala mojga odstavka ... piše ŽENSKE ZBIRAJO x!x Kul. Se prav, uradno sva začela 05.01.2007, da nnovš obletnce pozabu. Ja, sej vem, da nakladate kokr ste dolgi in široki, sam, da fašete. No, kr začni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ooo šit... me je kar stresl... spet obletnice in podobna krama... a bi lahk to nekak preskočla Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ja, no, če me boš dobr nabrisu, tud lohk. Kaj pa pol zahtevaš kej od mene, da vidm, kok dolg te bom prenašala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Spet... Oooo šit... sem ja čist zarustan.... že vidim, da m pozabu Aaammmmm, zdej... po mojem, da bi se mal ulaufala bi blo najbolj, da vzameš teden dni dopusta pa se zapreva v eno sobo in imava spoznavni teden. Po mojih skromnih izkušnjah bi enkratna zaloga telesnih tekočin vzdraža za slab teden tko mi boš lahko povedala zadnji dan kako ti je ime in še kakšno malenkost ČE to štima greva naprej... kaj praviš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 to je skor tko, k da bi me na samotni otok pelu. Domišljija dela, všeč. Sej ne rabš imena vedet, se boš itak skoz dru vmes, kolk sm CARICA! A to je to pol? Mater, mi bo luštn. Nobenih hudih zahtev, pa to. Pa sej ti si moj sanjski tip, no. Where have you been all my life? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.