Lisbona 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Moje predrzne misli niso več same... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 VELIKA PRIČAKOVANJA NAPLAVIJO MALO SREČE.DROBNO PRESENEČENJE TE Z NJO PREPLAVI. tale misel je tudi lepa :KAKO NAJ PRIDEM DO SEBE ?USTAVI SE IN PRISLUHNI.KO BOŠ POPOLNOMA MIREN, BOŠ SPOZNAL,DA TI NI TREBA NIKAMOR ITI. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Noč. Kristali bolečine so moje solze , ki hitijo v daljave.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 ""KOT STVARITELJ IMAM ČAST, DA JE VSE V MENI IN DA JAZ NISEM V NIČEMER...""je rekel dozorel človek in se utelešen v naslednjem trenutku razblinil v NIČ! Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Tudi meso se lahko na tem svet spremeni v vosek Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Neizkušeni včasih školjko zamenja za biser in steklo za smaragd. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Neizkušeni včasih školjko zamenja za biser in steklo za smaragd. pol pa she iz dreka zlato....pa zhe misl, de je alkimist... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Tisti, ki ničesar ne delajo, se nikdar ne zmotijo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 "motiti se je chloveshko"...je rekla lisica k je volka z zajcom zamenjala... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 dobremu konju vedno njegov lasten rep sledi... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 spala bi še in še.................. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Tut za dobrim heretikom se vedno fejst kadi sam jes sem vedno mislil da se za dobrim konjem prah dviguje.. V čem je pa razlika po tvoje? Razen v igri besed..... Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 dim je proizvod spreminjanja agregatne materije iz trdne snovi v plinasto, prah je pa sam po sebi že trdna četudi drobna materija. Dober konj tako dvigujoč prah ne spreminja agregatnega stanja materije, temveč le njeno položajsko stanje To smo se učili v Beziersu na drugi stopnji grmadologije pri opatu Krematoriju SUPER si bom zapomnila! Vsak dan se kaj novega naučim. Hvala! Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Moje življenje nima smisla,nima ciljev,nima pomena,pa sem kljub temu srečna.Ne razumem.Kaj delam prav?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Moje življenje nima smisla,nima ciljev,nima pomena,pa sem kljub temu srečna.Ne razumem.Kaj delam prav?? ne vem mogoče je krivo to,da živiš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Moje življenje nima smisla,nima ciljev,nima pomena,pa sem kljub temu srečna.Ne razumem.Kaj delam prav?? ambicije so zatochishche nesposobnihoscar wilde zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ambicije so zatochishche nesposobnihoscar wilde zlomk....tralala Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 misel, ki me preveva že cel dan: srečna sem Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Ko zapustimo ta svet, s seboj vzamemo samo tisto, kar smo oziroma česar nismo storili! Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Če je ljubezen rdeče barve..potem sem najbrž barvno slepa.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Če je ljubezen rdeče barve..potem se najbrž barvno slepa.. pod pogojem, da jo vidish zeleno... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ni večje bolečinekot v dneh žalostinositi v srcu srečnih dni spomine... Dante Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 pod pogojem, da jo vidish zeleno... zlomk...tralala sam ce ma daltonizem... drgac mam pa trenutno cel svet rada kr tko iz cistga mira... evo, objem vsakmu, k ga rabi ce pa tko ne zaleze, pridte ga pa osebno iskat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 A je huda mravljica ali huda opica? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Oprostite ker motim in smetim temo, ampak res bi rada da pridete na ta forum: http://np.mojforum.si/np.htmlRegistrirajte se in kaj napišite. HVALA ŽE VNAPREJ. Oprostite ker motim in smetim temo, ampak res bi rada da pridete na ta forum: http://np.mojforum.si/np.htmlRegistrirajte se in kaj napišite. HVALA ŽE VNAPREJ. Ja, ti pa res o tem poglobljeno premišljaš. Moj vrat je dolg kot spolni ud fazana, ki izvaja pozdrav soncu. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.