susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 TUD MEN JE STEKU...A PUNCA VE TO, NIMBUS?? SJ TO SM TE VPR. CE SI TO ZE DOZIVEL? Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 to je skor tko, k da bi me na samotni otok pelu. Domišljija dela, všeč. Sej ne rabš imena vedet, se boš itak skoz dru vmes, kolk sm CARICA! A to je to pol? Mater, mi bo luštn. Nobenih hudih zahtev, pa to. Pa sej ti si moj sanjski tip, no. Where have you been all my life? da se nouš zdej zatrapala... SAM SEM RESN MISLU x!x x!x x!x Me že izigravaš Suzi... I beg you pardon Kaj doživel Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 no, ce te je ze ktera prevarala?oz. zakaj ti je to kul.... nimas nobenga straha, da se ti bo to vrnalo, ce ne drugace pa z boleznijo? Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Uf, odkar mam novo punco morm zdej gledat kaj tu pišem... lahk pa na OS pišeš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 da se nouš zdej zatrapala... SAM SEM RESN MISLU x!x x!x x!x Me že izigravaš Suzi... I beg you pardon Kaj doživel Jst? Zatrapala? Neeeeee, men se kej tazga ne more zgodit. Resno si mislu, a? Pa te pr tem tednu dopusta, k nej bi ga jst vzela, nč ne moti dejstvo, da ti nimaš cajta en tedn? Kaj pa je zate izigravanje sploh? Pa to mi je tud všeč, da mal strasti vneseš v svoje poste ... pisanje in poudarjanje konkretnih stvari z VELIKO. Uf, odkar mam novo punco morm zdej gledat kaj tu pišem... lahk pa na OS pišeš Ja, res mal pazi...pol se pa še po OSih ponujaš...jao, me boš prej prevaral, preden bom jst tebe. Tko se pa ne greva. Jst morm bit prva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ja, res mal pazi...pol se pa še po OSih ponujaš...jao, me boš prej prevaral, preden bom jst tebe. Tko se pa ne greva. Jst morm bit prva! Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 stara mama na broju.... eno je seks pa zaljubljenost pa igra hormonov drugo je pa ljubezen- odločenost in trdo delo na obeh straneh, vsi si želimo da bi nas nekdo imel rad, pa če smo stari 20,40 ali pa 70 let...spoznavanja cm kože se naveličaš če ne v pol leta pa v štirih, sam tak za intermezzo za dve stvari je rekla stara mati je treba vsak večer molit, da bi si izbral dober poklic in partnerja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 stara mama na broju.... eno je seks pa zaljubljenost pa igra hormonov drugo je pa ljubezen- odločenost in trdo delo na obeh straneh, vsi si želimo da bi nas nekdo imel rad, pa če smo stari 20,40 ali pa 70 let...spoznavanja cm kože se naveličaš če ne v pol leta pa v štirih, sam tak za intermezzo za dve stvari je rekla stara mati je treba vsak večer molit, da bi si izbral dober poklic in partnerja u got that right!!! Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Jst? Zatrapala? Neeeeee, men se kej tazga ne more zgodit. Resno si mislu, a? Pa te pr tem tednu dopusta, k nej bi ga jst vzela, nč ne moti dejstvo, da ti nimaš cajta en tedn? Kaj pa je zate izigravanje sploh? Man's got to do, what a man's got to do Pa to mi je tud všeč, da mal strasti vneseš v svoje poste ... pisanje in poudarjanje konkretnih stvari z VELIKO. Ja, res mal pazi...pol se pa še po OSih ponujaš...jao, me boš prej prevaral, preden bom jst tebe. Tko se pa ne greva. Jst morm bit prva! Da nisi ti mala psihoanalitičarka... Suzi mi je že poslala OS... hoče slikco... a lahk pošlem Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Suzi mi je že poslala OS... hoče slikco... a lahk pošlem jao Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 danes sta mi pa vidva res polepsala vecer...dobr se je tak mal hecat, pa se gledam RTV SLO 1 in je neka dobra oddaja...pocekirite zakaj si me izdal? sj ja rad varas... al te je zdj ena prava ujela! Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 drugo je pa ljubezen- odločenost in trdo delo na obeh straneh, vsi si želimo da bi nas nekdo imel rad, pa če smo stari 20,40 ali pa 70 let...spoznavanja cm kože se naveličaš če ne v pol leta pa v štirih, Lia... par strani nazaj sem doktor roman od tega napisal... odprtih rok sem vam kazal smer Ljubezen je al lahk sprejmeš ti drugačnost al ne... ljubezen nima veliko skupnega z družino, otroci, itd. ... ker ona pravi tebe imam rada, tebe ljubim... ljubezen je pa ljubim celi svet, grde in lepe Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Man's got to do, what a man's got to do Da nisi ti mala psihoanalitičarka... Suzi mi je že poslala OS... hoče slikco... a lahk pošlem Hm...zdej morm jst na brzino mal prevert, kdo je kej na forumu, k ti si si zgleda že zrihtu tisto, s katero me boš prevaru, oziroma, ti je bla kr z nebes poslana, očitno, tko, da morm jst tud mal pohitet in primerno žrtev najt. Ja, pa dej fotko, ne. Kaj se češ skrivat, če si fejst, sam, če bo kaka nova, jo jst tud hočem. Ampak me mal skrbi...kle se že ene 2 tedna matram, ti si pa z drugo OSiraš, pa kumi je pršla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 jaone duha ne sluha o sliki, OS... nic Hm...zdej morm jst na brzino mal prevert, kdo je kej na forumu, k ti si si zgleda že zrihtu tisto, s katero me boš prevaru, oziroma, ti je bla kr z nebes poslana, očitno, tko, da morm jst tud mal pohitet in primerno žrtev najt. Ja, pa dej fotko, ne. Kaj se češ skrivat, če si fejst, sam, če bo kaka nova, jo jst tud hočem. Ampak me mal skrbi...kle se že ene 2 tedna matram, ti si pa z drugo OSiraš, pa kumi je pršla. ni panike, sam slikco bi rada vidla... razen ce ima rad blondinke:) Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Hm...zdej morm jst na brzino mal prevert, kdo je kej na forumu, k ti si si zgleda že zrihtu tisto, s katero me boš prevaru, oziroma, ti je bla kr z nebes poslana, očitno, tko, da morm jst tud mal pohitet in primerno žrtev najt. Ja, pa dej fotko, ne. Kaj se češ skrivat, če si fejst, sam, če bo kaka nova, jo jst tud hočem. Ampak me mal skrbi...kle se že ene 2 tedna matram, ti si pa z drugo OSiraš, pa kumi je pršla. Glede na to, da sem vse kar sem kdajkoli napisal tule, napisal with no diskajz je tvoja reakcija čist normalna Zdej, najprej me morš prevarat, da ne bom bil pra**c... pol se pa prit k men crklat... Ok Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Čak mal, a ni tko, da morm bit najprej s tabo, da te lohk prevaram? N emorm sam tko, po netu kao hodva, drgač pa ne, pol te bom pa prevarala. To ni zanimiv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ne duha ne sluha o sliki, OS... nic ni panike, sam slikco bi rada vidla... razen ce ima rad blondinke:) Tist "Ja pa dej fotko" je bil z dolgim nosom... se vidi... ne upam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 gleda kdo RTV SLO 1? Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Tist "Ja pa dej fotko" je bil z dolgim nosom... se vidi... ne upam nimas je al kako? te je sram? zakaj pa noces pokazat, te je strah, da mi bos vsec?? Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ja, če ne upaš, kaj nej pol. Pol se je končal že kr na začetku. Pa mende res nis tok butast, da bi si šel zarad kere žile rezat? No, ja, čeprov, zarad mene bi si jih znal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 tko vsaka za sebe misl... Tok butast Čarobni vrtinci LIBIDA Imaš takšne in imaš drugačne... noben pa ni za vse ??? tole pa niti ne razumem kaj si napisu in hotu .... (blond) tolk govora, zdj pa nc... se sprasujem, ce si res varal al so to sam ble besede tako kot zdaj... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Jst ne mislm tega zase. Ampak preprosto vem. A pol nč dopusta ne planiram? Eh, jst sm se pa prov po otroško veselila, planirala izlet v knjižnico, da si sposodm vse poterje, da bi ti vmes, ko bi počival, naglas brala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Aja, zdej si ti mene upalla... kaj pa ti hočeš od svojega izbranca Odnos je baje bilateralna zadeva... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 A da je? Sm misnla, da novš nikol vprašu. Hm...rabim nekoga, ki si bo vzel čas zame, ko ga bom rabila, pa da ne bo preveč visel na meni, me znal pocrkljati in mi pokazati, da me obožuje. To bo za začetek dost. A boš zmogu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ??? tole pa niti ne razumem kaj si napisu in hotu .... (blond) tolk govora, zdj pa nc... se sprasujem, ce si res varal al so to sam ble besede tako kot zdaj... Nekako vlečem nit kje se heca, kje misli resno... in pol prodajam meglo Zato ne zastopš A da je? Sm misnla, da novš nikol vprašu. Hm...rabim nekoga, ki si bo vzel čas zame, ko ga bom rabila, pa da ne bo preveč visel na meni, me znal pocrkljati in mi pokazati, da me obožuje. To bo za začetek dost. A boš zmogu? Aaammmm... kok si ti direkktna ej ... kolk časa je to zdej Kaj pomeni viseti na tebi Pocrkljati je kul... aja, oboževati... to je treba stestirat... pa dobr zgledaš drgač Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.