Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 A da sm direktna? Hm,. se mi zdi, da premal. Sej, kle je lahko lapat, pol bi bla pa tih. Kolk časa...sama ga mam bl mal. Rečmo 2-3x na teden. Pa ne sam zato, da te tip nabriše, ampak tud tko...sam crkljanje, kak kino, pica, lahk tud sama kej pacava, sprehod... Poleg tega pa še to, da sva na vezi. Glede na to, da se ne bi vidla vsak dan, pričakujem sms-e pa klice. Dost jasno? Viset na meni pomen, da bi se rad VSAK dan dobil, če veš, da ne morem, pa da mi vsake 5 min pošiljaš sms-e, pa da skenslaš vso družbo in hobije zato, ker bi rad ves svojprosti čas namenil meni. Če dobr zgledam. Hm...vsake oči majo svojga malarja, tko, da težko rečem. Sej sm že dala par fotk gor. Delno mnenje si si že moral ustvarit. Kakšna pa je po tvoje DOBRA bejba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Sva prešaltala na bolj žametne tone Glede videza ti ne morem nič povedat, ker nočem na zunanjost ocenjevat in ga srat, kar ne pomeni da bi lahk zalizal npr. 70-letno starko videz je pač videz... a sprejmeš al pa ne... sam sem pa npr. bral Fromma (Die Kunst des Liebens) in mi je zanimiva trditev, ko pravi da bi vzljubil vsakega človeka, če bi bil dovolj dolgo z njim. Skratka, v tem smislu, da je fizika samo tisti privlak oz. odboj ampak, če si dlje časa s človekom ga začnem gledat z drugimi očmi... manj fizično... itd. bla bla bla... spet bluzim Rada bi pozornost... SMS-je, pa klice, ojoj ... men se ne sme zdej življeje na glavo postavt, sm hotu it za klošerja... remember No, visu pa ne bi na teb... sam tist spoznavn tedn, če bi šlo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 A da sm direktna? Hm,. se mi zdi, da premal. Sej, kle je lahko lapat, pol bi bla pa tih. Kolk časa...sama ga mam bl mal. Rečmo 2-3x na teden. Pa ne sam zato, da te tip nabriše, ampak tud tko...sam crkljanje, kak kino, pica, lahk tud sama kej pacava, sprehod... Poleg tega pa še to, da sva na vezi. Glede na to, da se ne bi vidla vsak dan, pričakujem sms-e pa klice. Dost jasno? Viset na meni pomen, da bi se rad VSAK dan dobil, če veš, da ne morem, pa da mi vsake 5 min pošiljaš sms-e, pa da skenslaš vso družbo in hobije zato, ker bi rad ves svojprosti čas namenil meni. Če dobr zgledam. Hm...vsake oči majo svojga malarja, tko, da težko rečem. Sej sm že dala par fotk gor. Delno mnenje si si že moral ustvarit. Kakšna pa je po tvoje DOBRA bejba? jz misilim isto pa se dodala bi kaksno stvar, ker moski mora spostovati svojo partnerko.. Ta teden zvedel, da prevaran v ljubezni... Kak sem razpizdjen, kako je lahko ljubezen tako egoistična, kako bi zagrabil celi svet in ga prebavil v trenutku, kako bi zgrabil najbližjo žrtev in ji zavil vrat, kako bi zakričal!!! Vem, da bom samo jokal. Ljubezen je slepa in le v takšno verjamem... (NIMBUS, 2004) kk si bil iskren:(:.... ..... zdj te bolj razumem... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Rada bi pozornost... SMS-je, pa klice, ojoj ... men se ne sme zdej življeje na glavo postavt, sm hotu it za klošerja... remember No, visu pa ne bi na teb... sam tist spoznavn tedn, če bi šlo Jp, sm nekje brala, da če se dva neprestano pol ure gledata v oči, da se zaljubiš. Kdaj maš cajt pol ure? Ma ja, konc koncev sm ženska in rabim potrditev, da me ma tip rad, a ne? A ti ne rabiš nobene potrditve? Pa sej ti pravim, da ne bi blo psihopatsko to...ne rabiš sms-a pisat vsakih 5 min. Sam zjutri, da me že zdej pogrešaš, pa zvečer, da napišeš, da se ti meša, ker te ni ob men, da bi se k teb stisnla. Pa še, če te kdo v službi ujezi, da me pokličeš, mi rečeš, da me pogrešaš in da mam noro dober glas in da te že sam to, da me slišiš, blazno zrajca, pa bom zadovoljna. Sej sm skromna, a ne Aha, spoznavni teden je nazaj v igri. jz misilim isto pa se dodala bi kaksno stvar, ker moski mora spostovati svojo partnerko..To je samoumevno. Prav tako velja obratno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 mi je kar zagomazel po žilah Vse to je v arhivu... pizda... bo treba brisat...oprosti mi PROSIM, nisem nic slabega mislila... si hud? Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 mi je kar zagomazel po žilah Vse to je v arhivu... pizda... bo treba brisat...Zakaj bi pa brisal? Sej je vseen klinc. Vsi smo mel težke trenutke, pa smo pizdil, jokal. Men je zanimiv, k grem kej nazaj brat. Sej mogoče tud mal zafarbam, sam, klinc, to sm jst. Tejk it or liv it. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ma... ne da bi bil hud... sej praviš, da se vse zgodi z razlogom... Sej... Aaammm... piki... gremo spat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Aaammm... piki... gremo spat K teb al k men? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ma... ne da bi bil hud... sej praviš, da se vse zgodi z razlogom... Sej... Aaammm... piki... gremo spat ja,to me drzi pokonc,kdr je hudo:)lahk noc, ce odhajas /odhajata v sladkost sanj Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ....dans se vam je pa dobro odpeglalo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ....dans se vam je pa dobro odpeglalo...... zakaj se nisi pridruzu? Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 K teb al k men? ti se zezaš... jutr boš pa spala do poldne... grem glavo zbistrit... pol pa spat Piki, suzi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ti se zezaš... jutr boš pa spala do poldne... grem glavo zbistrit... pol pa spat Piki, suzi caw caw. si se pisemo:) HVALA OBEMA....ostanta taksna:))))))))))))))))))))))))) Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 zakaj se nisi pridruzu? te moram razočarat....nisem on....sem ona.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 te moram razočarat....nisem on....sem ona.... nc hudga..oprosti:) Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ti se zezaš... jutr boš pa spala do poldne... grem glavo zbistrit... pol pa spat Piki, suzi kaj ma to veze, če bom spala do 12h? Če boš zraven, ne vem, če bom sploh kej spala. Lepo aji. bemo...pa dejta se že zment A ne, no, kr neki mečka, dedc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 kaj ma to veze, če bom spala do 12h? Če boš zraven, ne vem, če bom sploh kej spala. Lepo aji. A ne, no, kr neki mečka, dedc. ajan je...je ze sel dol:) Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Lia... par strani nazaj sem doktor roman od tega napisal... odprtih rok sem vam kazal smer Ljubezen je al lahk sprejmeš ti drugačnost al ne... ljubezen nima veliko skupnega z družino, otroci, itd. ... ker ona pravi tebe imam rada, tebe ljubim... ljubezen je pa ljubim celi svet, grde in lepe tok ste naštepal zdajle k sem glih prah s cot tuširala..... komi vam sledim s temi svojimi revmatičnimiprsti pa z bolj dugo lajtngo.... čuješ one svetniške ljubavi ne bi zdaj, zato ker je večina od nas ne zmore na žalostevo v nekem obdobju sem jo žalibog neuspešno prakticirala, kako vzljubit ali sprejet, devetdesetletnega starca, smrdečega, bolnega in rahlo zlobnega,zamorjenega, vsega v odprtih ranah zapuščenega od boga in ljudi..... pa takle v vrstah saj veš pošta, uradi, banke...stojiš v vrsti pa si v najbolj vsiljivem in odurnem komolčarju probaš predstavljat Jezusa al pa mičkenga dojenčka in ga sprejet..... to sem najdla v neki knjigi meditacij, ne me zdaj za besedo držat, ampak če me spomin ne vara je bil De Mello.Tak da svetnica ne bom.Ni šans. Mi ne gre od rok, pod nobenim pogojem. Tak da se z menoj lahko pogovarjaš o tistem človeškem odnosu.Rad te imam, danes in jutri . In pogovarjam se s teboj danes in jutri. In danes se ti zahvalim za vse drobne pozornosti . etc in bla bla.... kar se pa seksa tiče, pa še zmeraj stojim na stališču, da je to energetska izmenjava in basta torej privlačen ti je tisti, ki ima v trenutku ko si z njim v stiku podoben nivo energije.... tako jst menim tk zdaj pa če se mi bo ljubil grem pa podrobno prebrat kaj ste vse naštepal, sam tole Nimbusovo usajanje mi je v uč padlo mi je kar zagomazel po žilah Vse to je v arhivu... pizda... bo treba brisat... no to je to mislim da čist zastopiš...pa da so ti tile filingi vse povedal ja gomazi po žilah, ranljivi smo ljudje...tak z razumom vse obdelaš, pol pa ena taka scena te pa čist organi pa kri s tira vržejo, te zgrabi za herc, pa želodec boli Hm...zdej morm jst na brzino mal prevert, kdo je kej na forumu, k ti si si zgleda že zrihtu tisto, s katero me boš prevaru, oziroma, ti je bla kr z nebes poslana, očitno, tko, da morm jst tud mal pohitet in primerno žrtev najt. Ja, pa dej fotko, ne. Kaj se češ skrivat, če si fejst, sam, če bo kaka nova, jo jst tud hočem. Ampak me mal skrbi...kle se že ene 2 tedna matram, ti si pa z drugo OSiraš, pa kumi je pršla. to je to , ne že v fundamentu dvomiš in iščeš prevaro, torej če prevara obstaja, in to ti veš da obstaja, torej bo večni dvom torej kdaj boš bolje plezala po skali, kadar boš na varovalni vrvi ali ko boš prosto plezala in ko se odločiš za partnerstvo, varovalne vrvi oziroma stranskega izhoda apriori ne bi smelo biti...ker ti potem to nič ne pomeni, če ne bo šlo pač gremo narazen, malo probamo pa je ko misliš da res ne zmoreš več, si šele na pol poti so menda dokazali neki znanstveniki... menda imamo ljudje čuda rezerv v sebi jao Todi to sploh ni smešno, štiri ure intenzivne komunikacije pa si lahko zaljubljen ko pečen maček, tak da se mal bojim da sta Pika pa Nimbus že mal pečena bemo...pa dejta se že zment o lady Jeti vaša pronicljivost je izredna, vidite kar drugi še ne vidijo pri sebi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Odpiram temo kjer lahko vsakdo napiše karkoli..( v okviru pravil foruma ) Zakaj naslov: Misel trenutka ? Nimam pojma.. Jaz sem se odločil da dodam tole: Sem svetloba, kamorkoli posijem je sonce, sem slika ki je ni. Zaznal sem neko bitje, čisto in nežno. Dotaknila se me je energija, zvok, misel. In ta misel se širi, objema valove pogledov, sanja veter. Ocean norosti privida iluzije se zdi kot kamen v puščavi dišeč po soncu. Jasnost zaznav odkrije skrivnost zavite tančice.Če je odsev lep, kako je lahko še lepši ? Tako da ga oblije nežnost tišine, dotik neba.Včasih je "kako" težje vprašanje kot "zakaj".. Takrat zadoni glas noči, odprejo se vrata srca. Utrujen nasmeh se zave kdo sploh je, čas se ustavi. Nekega trenutka v trenutku se je za trenutek zgodilo da sem začutil trenutek. In takrat ni bilo pomembno kdo je, ampak kaj je. Čudoviti dar boga, obris strasti. Kar naenkrat sem opazil misel, pa sem dal prestavo nižje in gas do konca. Ustavim, znova odpeljem, nič se ne zgodi. In jo pustim, misel tujko, naj pluje. Molčim, opazujem jo, vleče me k sebi. Kdo sploh je ? Vidim jo kot obraz ogledala. Upiram se, noče vstran. Kaj pa zdaj ? Razmišljam, poslušam jo, poje mi. Njena pesem zveni kot dih zvezde. Spremenila me je, ustvarila je pečat, zapekla je svoj podpis. Razširila je svoje korenine in veje je pognala med oblake. Če je ne bo kdo ustavil, se bo spustila do dna. Potem jo bo treba izruvat, za njo bo ostala le hladna praznina. Preden odide naj plamen zgori in vse naj v saje spremeni. Življenje..Igra, zabava, norčavi klovn s tisoč obrazi. Zaklad neurja, tornado občutkov, stopinje snega, rosa trave. Kaj je smeh ko ni več smešen ? Je žalost ali mogoče bolečina ?Lahko je vendarle toplina, spomin na radost orlovih kril. Svoboda..Točka zaupanja ki gori brez ovir, pogum strahu se pokaže kot utrip.Ko skleda biserov najde školjke morja se iz meglice dvigne kjuč radosti. Sreča..Upogib sence, čoln na vodi, ptice med drevesi. Stanje solze, ki se sprehaja po oknu travnika s premikom v neznano smer. Vonj globine obišče blesk oči, ki kakor utrinek odskočijo na platno mavrice. Ljubezen..Skrivnost lune, korak čez goro, veselje lesketajoče se vedrine. Pogled tigra, poljub zarje neskončne moči ki začara širino modrosti vročih ustnic. Naključij ni, torej smo vsi točno tam kjer moramo biti. Kje pa smo ? Na točki poti, ki se je prikradla sredi jase. Pesek prahu je prikazen odklenjenih potez nevidnega pisala. Črte usode izginjajo kot odmev jokajoče princeske na gradu tresočih se cvetov, pomlad odvitega listja skriva maske spominov. Pišem, čeprav ne vem kaj, bojim se nečesa, a ne vem zakaj.. mislim da je to ful dober post...a si kdaj razmišljal Leeon , da bi kaj še za širšo množico pisal. Menim, da je to fantastično napisano.Ako malo razširiš in dodelaš ali nadaljuješ bi bilo vredno objave še kje Ja sreča je upogib sence Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Dan je lep, če ga začneš z nasmeškom in končaš z mislijo, da si naredil vsaj eno dobro delo. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Todi to sploh ni smešno, štiri ure intenzivne komunikacije pa si lahko zaljubljen ko pečen maček, tak da se mal bojim da sta Pika pa Nimbus že mal pečena Sej tole smejanje je blo susani namenjeno. Drgač pa...nimbus je že pečen. Misel trenutka pa je: Daj bog, da bi bilo več vikendov v letu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Ja direkt neutrudni ste bili včeraj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Misel trenutka pa je: Daj bog, da bi bilo več vikendov v letu.... se mi zdi...da je to bolj želja trenutka...kot misel...misel bi bila...everyday is a holiday in če se ti uresniči vsaj na polovičko...boš še vedno imela več vikendov...kot jih imaš sedaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 No, ja, no, želja, misel...sej je podobn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 misel je vedno kreativna....želja je lahko destruktivna...zlo podobno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.