Pika Pikica 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Eh, tud misel je lahko destruktivna. Če misliš, da si bebo, ti najbrž ne more kej dost pomagat ali pač? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 hvala RTV SLO 1, ki je vceraj predvajal oddajo POLNOCNI KLUB...kjer je nastopal MATJAZ JAVSNIK, PIZAMA, SLON IN SADEZ... pa se NIMBUSU in PIKI PIKICI... mal boljse volje sem, sem se sicer zalostna, ampak bo boljse:) Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Eh, tud misel je lahko destruktivna. Če misliš, da si bebo, ti najbrž ne more kej dost pomagat ali pač? ja...ampak pri mislih veš...kdaj so konstruktivne...kdaj destruktivne...pri željah pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 nc hudga..oprosti:)no problem..... ..... ..... ampak je pa hec....menit se 500 let....pa tolk mal je treba v bistvu..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flower boy 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 bobnenje valou vetra se zaletava v prepreke,miseu svetlečih žarometou ubija hip,kakor noč zajame moj glas in zaupije v tišino,kdo sem jaz,kdo si ti,mar sem živ ali le oris preteklosti. senca prevzame moje mesto,moj kri drka po žilah gor in dol,vse je tako mrtvo in igrivo,črke menjajo besede, kakor komunizem svoje sovjete,le kje je bit,le kje pogum,vsi smo mrtvi,naredimo ves ta šum,za prihodnost naše preteklih dni,da bo velik,da bo tekla kri! konec konca,je začetek novega začetka.....kakor ptica v roscah letim,da najdem tišino,smeh mojih ljudi.najti njih srečo v glasbi bobni,kakor kričeča množica bosih ljudi. ta se dere peace,peace,in skrbi več ni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Kdo ve katera je najdaljša kletvica na svetu... Bi mi zdejle prov pršla... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Kdo ve katera je najdaljša kletvica na svetu... Bi mi zdejle prov pršla... Namesto tristo kosmatih reci deset kosmatih pa ponovi tridesetkrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 no problem..... ..... .....ampak je pa hec....menit se 500 let....pa tolk mal je treba v bistvu..... .....bistvu??? a se ti kej sana kje je bistvo??? plis povej... bi tut jes rad vedu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 fikcija možni/mogoči svet literarnost žanr, grem še tisti članek prežvečit do konca .... literarna teorija je zabavna. komaj čakam, da predelam to snov, da grem pol na lažjo, bolj simpatično, predvsem pa bolj ajnfoh snov. jebemti abstrakcijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Kdo ve katera je najdaljša kletvica na svetu... Bi mi zdejle prov pršla... ....povej še meni...... bistvu??? a se ti kej sana kje je bistvo??? plis povej... bi tut jes rad vedu sanja že...sam sej veš, kako je s sanjami....... se mi je prej zdelo, da je lajf zato, da ga okusiš, povohaš, oblizneš, otipaš, začutiš.....pol pa karkoli že prnese s sabo........sam zdej nisem več tolk ziher...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 ....povej še meni...... sanja že...sam sej veš, kako je s sanjami....... se mi je prej zdelo, da je lajf zato, da ga okusiš, povohaš, oblizneš, otipaš, začutiš.....pol pa karkoli že prnese s sabo........sam zdej nisem več tolk ziher...... ewo... je že nou dan a si zdej spet ziher Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Dobro jutro Ne dela je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Kje si možek? Lačna. zviiiiiizzzzzzzzzzz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 O hudo Kaj sta že poročena Pa nč nisi povabla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Kje si možek? Lačna. zviiiiiizzzzzzzzzzz na.....pa ga je pojedla...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 O hudo Kaj sta že poročena Pa nč nisi povabla na.....pa ga je pojedla...... ..... To je sam mali preizkus, da vidim, kok je pogumen, oziroma, če se bo ustrašil ob taki izjavi. Je pa živ in zdrav, vsaj upam...jst se ga tud pipnla nism - ŠE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Kaj. a to je že pomlad zuni, al je sam u glav Piki, ti kar jej... mam rad bolj okrogle ... če znaš pa še fajn kuhat, pol bom pa res CARICA kričal Grem rezonirat... zvizzzzzz Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Kaj. a to je že pomlad zuni, al je sam u glav Piki, ti kar jej... mam rad bolj okrogle ... če znaš pa še fajn kuhat, pol bom pa res CARICA kričal Grem rezonirat... zvizzzzzz Sm jst vedla, da iz tebe še neki bo. Sam, tole tvoje pohajkovanje mi ni čist všeč, ker greš vedno brez mene. Še dobr, da mam razvajanje napovedano dons, če ne bi bla lohk jezna nate. Fajn bod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 trenutna misel...am....je ni.... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Nič ni tako nedosegljivo, da se ne bi moglo izsiliti z nežnostjo določenega trenutka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 V dvoje je lepše, včasih pa vseeno paše bit sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 V dvoje je lepše, včasih pa vseeno paše bit sam. ne morem da se nebi na glas strinjou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 SUPER Jeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 jeti..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.