Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

hvala RTV SLO 1, ki je vceraj predvajal oddajo POLNOCNI KLUB...kjer je nastopal MATJAZ JAVSNIK, PIZAMA, SLON IN SADEZ... xDDx :hepko:

pa se NIMBUSU in PIKI PIKICI...

mal boljse volje sem, sem se sicer zalostna, ampak bo boljse:)

VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM.
Deli na socialnih omrežjih

nc hudga..oprosti:)

no problem..... x;)x ..... :palec: .....

ampak je pa hec....menit se 500 let....pa tolk mal je treba v bistvu..... x:Dx x;)x .....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

bobnenje valou vetra se zaletava v prepreke,miseu svetlečih žarometou ubija hip,kakor noč zajame moj glas in zaupije v tišino,kdo sem jaz,kdo si ti,mar sem živ ali le oris preteklosti. senca prevzame moje mesto,moj kri drka po žilah gor in dol,vse je tako mrtvo in igrivo,črke menjajo besede, kakor komunizem svoje sovjete,le kje je bit,le kje pogum,vsi smo mrtvi,naredimo ves ta šum,za prihodnost naše preteklih dni,da bo velik,da bo tekla kri!

konec konca,je začetek novega začetka.....kakor ptica v roscah letim,da najdem tišino,smeh mojih ljudi.najti njih srečo v glasbi bobni,kakor kričeča množica bosih ljudi. ta se dere peace,peace,in skrbi več ni...

no problem..... x;)x ..... :palec: .....

ampak je pa hec....menit se 500 let....pa tolk mal je treba v bistvu..... x:Dx x;)x .....

bistvu??? a se ti kej sana kje je bistvo??? plis povej... bi tut jes rad vedu xrolleyesx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Guest mačona
fikcija možni/mogoči svet literarnost žanr, grem še tisti članek prežvečit do konca .... xrolleyesx x:Dx literarna teorija je zabavna. xDDx x^x :o|o: komaj čakam, da predelam to snov, da grem pol na lažjo, bolj simpatično, predvsem pa bolj ajnfoh snov. :madpro: :o|o: jebemti abstrakcijo. :vragec:

x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Kdo ve katera je najdaljša kletvica na svetu... :o|o: Bi mi zdejle prov pršla... :o|o: :vragec:

....povej še meni...... :vragec: :vragec: :vragec:

bistvu??? a se ti kej sana kje je bistvo??? plis povej... bi tut jes rad vedu xrolleyesx

sanja že...sam sej veš, kako je s sanjami.......

se mi je prej zdelo, da je lajf zato, da ga okusiš, povohaš, oblizneš, otipaš, začutiš.....pol pa karkoli že prnese s sabo........sam zdej nisem več tolk ziher...... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

....povej še meni...... :vragec: :vragec: :vragec:

sanja že...sam sej veš, kako je s sanjami.......

se mi je prej zdelo, da je lajf zato, da ga okusiš, povohaš, oblizneš, otipaš, začutiš.....pol pa karkoli že prnese s sabo........sam zdej nisem več tolk ziher...... x^x x;)x

ewo... je že nou dan x:)x

a si zdej spet ziher x?x x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

O hudo x:o)x :eek: Kaj sta že poročena x?x Pa nč nisi povabla :C:

na.....pa ga je pojedla...... xrolleyesx .....

:lol: To je sam mali preizkus, da vidim, kok je pogumen, oziroma, če se bo ustrašil ob taki izjavi. x;)x x:Dx

Je pa živ in zdrav, vsaj upam...jst se ga tud pipnla nism - ŠE! :vragec: x:px x:Dx

Kaj. a to je že pomlad zuni, al je sam u glav ;)

Piki, ti kar jej... mam rad bolj okrogle x;)x ... če znaš pa še fajn kuhat, pol bom pa res CARICA kričal x:Dx x;)x

Grem rezonirat... x8Dx

zvizzzzzz x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Kaj. a to je že pomlad zuni, al je sam u glav ;)

Piki, ti kar jej... mam rad bolj okrogle x;)x ... če znaš pa še fajn kuhat, pol bom pa res CARICA kričal x:Dx x;)x

Grem rezonirat... x8Dx

zvizzzzzz x:px

x:px Sm jst vedla, da iz tebe še neki bo. x:Dx x;)x

Sam, tole tvoje pohajkovanje mi ni čist všeč, ker greš vedno brez mene. x:Ix :inocent: x:Dx

Še dobr, da mam razvajanje napovedano dons, če ne bi bla lohk jezna nate. x;)x

Fajn bod. x:)x

trenutna misel...am....

je ni.... :ermm: x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...