Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

za trenutek...in še en...in še en...in še en........ x:Dx v neskončnost....vsega in niča

:2src: to sem pa že velikokrat takole x;)x xredx xsuperx :switz: :shsh:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

jebo te guru...kaj nisi sama sebi dovolj...in preveč x:Dx

xrolleyesx jesam, zakaj pa misliš d si danes kri puščam xzobkox

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

vsega je blo velik... od fuka do abstinence... zdej pa ne vem kaj je boljš x;)x x:px x:Dx

...najboljs je abstinenca od nefuka... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

he, he,.....pajade,......a je že ni dost pr kajenju????......k kadiš pač ne moreš druzga počet..... :huh: :lol: :lol:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Prej je vpil v Nebo: "Človeško... prečloveško..."

Sedaj cvili: "Dionizično... predionizično" x:px

Če je bil prej OooooMmmmm, je zdej sam Ammmmmmmm...

x:Dx x:Dx x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Prej je vpil v Nebo: "Človeško... prečloveško..."

Sedaj cvili: "Dionizično... predionizično" x:px

Če je bil prej OooooMmmmm, je zdej sam Ammmmmmmm...

x:Dx x:Dx x:Dx

:o|o: ti si šele trčen

xrolleyesx

Potem pa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :xx!:

Ako bi jebanje dalo sreču, onda ne vidim razloga, da bi bilo koji na ovom forumu , bio nesretan.

x^x :vragec:

Kaj pa te spet ? :8):

xrolleyesx spet rineš nos, tam k smrdi

matr mi grejo firbčni dedcci nekam xcivx xrolleyesx

:eek: teb ni nič jasn, jst se kopam v dreku

ne voham več spljoh xcivx xrolleyesx

pa nehi me citirat seronjo, ker pol ne morm brisat :vragec: pa se sam plac krade tu

Paradox:

Jebeš tazga moža, k te ne jebe 5%! x:o)x x:px x:Dx

Ammmmmmmmmm....

x:px x:Dx x;)x

:o|o: ti si šele trčen

xrolleyesx

Potem pa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :xx!:

Ako bi jebanje dalo sreču, onda ne vidim razloga, da bi bilo koji na ovom forumu , bio nesretan.

Lia... si rekla enkrat na mesc :vragec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

xrolleyesx a s pepeljaru pa sa staricom.....

pa tebi res ni pomoči

pr toliko dobrih ribah

pa si res en ekstremist x^x

xg:Dx xcivx

Ta hip mi je šinlo......da sn spet pozabu rože zalit.....misel trenutka, evo..... :o|o: .....kaj uno hišno srečo al kaj že je bi blo treba vsak dan zalit.......matr, mi sam smeti :o|o:

Aja...pa ta mi je kul ta hip......prijatelji ne žive le v harmoniji, kot pravijo nekateri, ampak v melodiji x;)x ....ta je včas tud bl hardrokovska :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:)x Za prijatelja ni važno ne kak zgleda, ne kaj dela, ne kakega spola je, ne kaj ma al pa kaj nima.... tak x^x

Če si lep ni potrebno biti vljuden in prijazen(no to ni moje, sam je glih prav strupeno , da paše sem....)

Družinska sreča so pa domače smeti xcivx dobro si to misel razvil.

Bogve a je Čeferin še kej frej, bi ga rabla, sej on je odvetnik ne za kadilce pa za cigote x^x morm leeona tožit če preživim to noč x:o)x

Če si lep ni potrebno biti vljuden in prijazen(no to ni moje, sam je glih prav strupeno , da paše sem....)

Aha, to misel dans furaš.... x:px x:Dx Saj res....zdej da bi še bla vljudna pa prijazna.....bi bla že kič x:Dx :inocent: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...