Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 JP...SKALA SE MI JE ODVALILA OD SRCA... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Svobode ni... obsojen na suženjstvo z rojstvom...če ne drugega suženj potrebe, da dihaš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Saj ne rabiš dihat, lahko nehaš.. za trenutek...in še en...in še en...in še en........ v neskončnost....vsega in niča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 za trenutek...in še en...in še en...in še en........ v neskončnost....vsega in niča to sem pa že velikokrat takole Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 jebo te guru...kaj nisi sama sebi dovolj...in preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 jebo te guru...kaj nisi sama sebi dovolj...in preveč jesam, zakaj pa misliš d si danes kri puščam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 jesam, zakaj pa misliš d si danes kri puščam čuden si to meni guru...sama sebi...da si kri puščaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 prepustim kirurgom kdo bi si roke mazal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 eno smo...ne pozabi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ne bo držalo, sama nisem tako nežna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 vsega je blo velik... od fuka do abstinence... zdej pa ne vem kaj je boljš ...najboljs je abstinenca od nefuka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...najboljs je abstinenca od nefuka... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 he, he,.....pajade,......a je že ni dost pr kajenju????......k kadiš pač ne moreš druzga počet..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 še dobro da sem končala za danes in grem zdej domov....preden počim od smeha..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ... ženske lahko delamo 3 stvari hkrati če bi se z mano ukvarjala...bi se ti zdelo....da res delaš tri stvari na enkrat...živiš...ljubiš...in peglaš...naenkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Prej je vpil v Nebo: "Človeško... prečloveško..." Sedaj cvili: "Dionizično... predionizično" Če je bil prej OooooMmmmm, je zdej sam Ammmmmmmm... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Paradox:Jebeš tazga moža, k te ne jebe 5%! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Prej je vpil v Nebo: "Človeško... prečloveško..." Sedaj cvili: "Dionizično... predionizično" Če je bil prej OooooMmmmm, je zdej sam Ammmmmmmm... ti si šele trčen Potem pa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :xx!: Ako bi jebanje dalo sreču, onda ne vidim razloga, da bi bilo koji na ovom forumu , bio nesretan. Kaj pa te spet ? spet rineš nos, tam k smrdi matr mi grejo firbčni dedcci nekam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 teb ni nič jasn, jst se kopam v dreku ne voham več spljoh pa nehi me citirat seronjo, ker pol ne morm brisat pa se sam plac krade tu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Paradox:Jebeš tazga moža, k te ne jebe 5%! Ammmmmmmmmm.... ti si šele trčen Potem pa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :xx!: Ako bi jebanje dalo sreču, onda ne vidim razloga, da bi bilo koji na ovom forumu , bio nesretan. Lia... si rekla enkrat na mesc Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 a s pepeljaru pa sa staricom..... pa tebi res ni pomoči pr toliko dobrih ribah pa si res en ekstremist Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ako bi jebanje dalo sreču, onda ne vidim razloga, da bi bilo koji na ovom forumu , bio nesretan. Ta hip mi je šinlo......da sn spet pozabu rože zalit.....misel trenutka, evo..... .....kaj uno hišno srečo al kaj že je bi blo treba vsak dan zalit.......matr, mi sam smeti Aja...pa ta mi je kul ta hip......prijatelji ne žive le v harmoniji, kot pravijo nekateri, ampak v melodiji ....ta je včas tud bl hardrokovska Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ammmmmmmmmm.... Kok se boš šele v živo dru. Mickeni, DOBRA MISEL je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Za prijatelja ni važno ne kak zgleda, ne kaj dela, ne kakega spola je, ne kaj ma al pa kaj nima.... tak Če si lep ni potrebno biti vljuden in prijazen(no to ni moje, sam je glih prav strupeno , da paše sem....) Družinska sreča so pa domače smeti dobro si to misel razvil. Bogve a je Čeferin še kej frej, bi ga rabla, sej on je odvetnik ne za kadilce pa za cigote morm leeona tožit če preživim to noč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Če si lep ni potrebno biti vljuden in prijazen(no to ni moje, sam je glih prav strupeno , da paše sem....)Aha, to misel dans furaš.... Saj res....zdej da bi še bla vljudna pa prijazna.....bi bla že kič Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.