lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Aha, to misel dans furaš.... Saj res....zdej da bi še bla vljudna pa prijazna.....bi bla že kič kakšno je moje stališče do kiča, ti je pa menda jasno :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Raj 20x čik k 1x kič? Matr, člouk te bi kar doma mel ......namest one družinske nesreče Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ne klič hudiča, že tako prerad sam v bajto prideprosto po moji babicinočko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ... sem v fazi k se mi bolj mal da ukvarjat s komerkoli... še s sabo ne ... peglat je pa itak majkagruda... sploh če to tip počne a tipi tud to delajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 in tisti ko nočejo...popeglani hodit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 nisem speglan....me boš speglala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ja, direkt s širhaklom po glav, pa to kuj ta prvi trenutek boljši prva, ko zadnja zamera nisem speglan....me boš speglala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ja, direkt s širhaklom po glav, pa to kuj ta prvi trenutek boljši prva, ko zadnja zamera batine.....? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ne sam speglala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 to pa ni res, jst včasih koga fsekam, sam zato kr mi je dolgcajt al pa ker je glih pr rokahpa ponavadi ni nič kriv in nič dolžen luna v strelcu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 A jebeš... kaj je pa mim hodu... njegov problem sej lupčke tud tak talam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ja...te razumem...sem včasil sam tak dolgcajtem...da me kuj kdo fseka...kuj tak z milega neba prleti....bačka...z leve ali desne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 to pa , pošten lopov, niaš tu kaj čuj kak dolgo ži nisn čula za bačko valikra ti veš kak je to če te edn aufbačka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 jaz pa aufbačko že dolgo nisem ču....ful ful dolgo....in niti ne vem več kje sem sploh to slišal....ampak mi ne gre z glave...kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 nočko...no. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Raj 20x čik k 1x kič? odličn recept..... ... pr men nimajo druge.. če hočjo popeglani po svet hodit ja, direkt s širhaklom po glav, pa to kuj ta prvi trenutek boljši prva, ko zadnja zamera same prektične...... A jebeš... kaj je pa mim hodu... njegov problem danes ne bomo nič mislili....razen kar se službe tiče....ostalo na off......ne da se mi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 duša je ptič brez kril.................. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 duša je ptič brez kril.................. ko življenje se dotakne dna,proti soncu seže ta ki zna,ostati sam, ko je sam... hazardi. a se jih spomniš? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Danes je lep dan, naredila bom čimveč koristnih, dobrih stvari..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ko življenje se dotakne dna,proti soncu seže ta ki zna,ostati sam, ko je sam... hazardi. a se jih spomniš? proti soncu seže ta, ki znaostati sam, ko je sam.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Nena, vse bo tako kot boš hotela ti,ker Nena, čas je da priznam...rad te imam je je bila su to lepa vremena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Nena, vse bo tako kot boš hotela ti,ker Nena, čas je da priznam...rad te imam je je bila su to lepa vremena k so bla zato, da maš zdej lepe spomine Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 duša je ptič brez kril.................. ...a na zacetku rece duša al Dušan??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ...a na zacetku rece duša al Dušan???pikolovec reče... če dobr poslušaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ...a na zacetku rece duša al Dušan??? Jst sem tud zmeri slišala Dušan in mi je blo smešn, ker vem da ne more bit dušan, ker je bolj logično duša, če poslušaš naprej besedil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.