Lisbona 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Dovolj sem majhna in grda,da lahko uspem. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Dovolj sem majhna in grda,da lahko uspem. iz niča zraste...vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 iz niča zraste...vse full food .....full shit... poglej v ogledalo in videl boš svojo dušo Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 poglej v ogledalo in videl boš svojo dušo poglej sebe v ogledalo...če boš hotela svojo dušo videt...boš morala prej v sebi nič videt...in čutit če hočeš nič v sebi videt...in čutit...pa predelaj ves shit v sebi...in food...iz sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 bodite tam, kjer ste potrebne, korenine nasmeska, ki se svetlikajo v zrcalnih slikah nevidne megle Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pupika25 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ojla.IMAM ENO LEPO MISEL..ČLOVEK NE MORE VOŠČITI TOLIKO ŽELJA KOT JIH ZMORE USLIŠATI ŽIVLJENJE. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Cela jeba... gledal tegale Pahorčka... zdej nam malo pamet soli, ko se z evropejci druži. Ampak mislim resno... od kje njemu ta vehemenca in te prečudovite, če že ne revolucionarne v besede... gospodarska rast, razvoj, biti med najrazvitejši državami sveta milsim, kaj je najrazvitejša država na svetu.... kaj razvijajo tam, da moramo to brezpogojno postat... zavaja folk u nulo... lupina forma, brez vsebine... Ko bi vsaj "zabluzil" v stilu: "Poskusiti moramo postati ljudje" al pa kej... tko je pa čist spremenil svojo gestikulacijo (al kaku se reče) in pol neki bluzi, da še ne ve a bo kandidiral za predsednika... Ma, oblekel bi ga v "firtovh" in ga z metlo v roki poslal EP pometat Bi saj kej koristnega padl z jega... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 čudni ste, res ste čudni, kak vas more kaj takega tak iz tirnic vržt ko toliko gledate TV,pa noben nč ne joka , de je od TV odvisn, pa de je strupen pa škodljiv, ti si še itak vredi, sam zdajle je ena penzionistka rekla , de gre peš na Brezje v zahvalo, ker so skinli ono županjo v Izoli pol pa men pravijo , da sn čudna čudaki Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 čudni ste, res ste čudni, kak vas more kaj takega tak iz tirnic vržt ko toliko gledate TV,pa noben nč ne joka , de je od TV odvisn, pa de je strupen pa škodljiv, ti si še itak vredi, sam zdajle je ena penzionistka rekla , de gre peš na Brezje v zahvalo, ker so skinli ono županjo v Izolipol pa men pravijo , da sn čudna čudaki shut the f*** up lia Tarčo sem gledu in človeka ki bo naslednji predsednik sem pa še vedno na tirih... v Abgrund Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 jao, po reakciji sodeč si odvisnik pih sme mislila da pa vsaj ti nisi se pač zmočim včasih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Pa obstaja ena varianta, da bi zvišal slovensko nataliteto... pomlad naj se začne 21-tega janurja in traja tja do junija... po moje bi štimal In pol mi čez afričane, kao da jih je tolk... to je to... zimo pa v afriko Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 pomlad naj se začne 21-tega janurja in traja tja do junija...naj se zacne, teoreticno ... v praksi pa sele konc decembra Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Kaj bi blo fajn, da nam ne bi bilo treba spat. Če si zaspan ne morš nič delat, ne moreš nič mislit... ne moreš NAČ Bemo Adam... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Še najbolj drzna zebra, se boji lačnega leva. Afriški pregovor Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 in koncno se je koncal zacetek...:S Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Klobasa je žival zavita v lastna čreva. :xx!: Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 lahko noč & sweet dreams** Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ko nisem ravno razpoložen in to me zna bukowski gor spravt just like this. Sem zloudal z mule njegove kratke štorije in si jih občasno šopam namest droge. Moram še njegovo poezijo dobit... tip je bil genijalc Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ko nisem ravno razpoložen in to me zna bukowski gor spravt just like this. Sem zloudal z mule njegove kratke štorije in si jih občasno šopam namest droge. Moram še njegovo poezijo dobit... tip je bil genijalc mi pošlješ na mail....prosim....genialec...tako kot praviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Zmogla bom..Majke mi,da bom.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 zrak uhaja v vakuum, ki ga puscas za seboj... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Sem to kar sem. Brez okraskov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Fuck off and mind your own fucking bussines. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Dan je lepši, če komu povem kaj lepega, naredim kaj dobrega....zato podarite vsaj eni osebi nasmeh , vsaj eni osebi objem ....polepšajte s tem še sebi ta dan in vsak nasledni.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Zmogla bom..Majke mi,da bom.. tole je pa moja misel tega dneva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.