Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

x:)x poglej v ogledalo in videl boš svojo dušo x:)x

poglej sebe v ogledalo...če boš hotela svojo dušo videt...boš morala prej v sebi nič videt...in čutit

če hočeš nič v sebi videt...in čutit...pa predelaj ves shit v sebi...in food...iz sebe x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

bodite tam, kjer ste potrebne, korenine nasmeska, ki se svetlikajo v zrcalnih slikah nevidne megle

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Cela jeba... gledal tegale Pahorčka... zdej nam malo pamet soli, ko se z evropejci druži. Ampak mislim resno... od kje njemu ta vehemenca in te prečudovite, če že ne revolucionarne v besede... gospodarska rast, razvoj, biti med najrazvitejši državami sveta :eek: :eek: :eek: milsim, kaj je najrazvitejša država na svetu.... kaj razvijajo tam, da moramo to brezpogojno postat... zavaja folk u nulo... lupina forma, brez vsebine...

Ko bi vsaj "zabluzil" v stilu: "Poskusiti moramo postati ljudje" al pa kej... tko je pa čist spremenil svojo gestikulacijo (al kaku se reče) in pol neki bluzi, da še ne ve a bo kandidiral za predsednika...

Ma, oblekel bi ga v "firtovh" in ga z metlo v roki poslal EP pometat x:px Bi saj kej koristnega padl z jega... :vragec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

:inocent: čudni ste, res ste čudni, kak vas more kaj takega tak iz tirnic vržt

ko toliko gledate TV,pa noben nč ne joka , de je od TV odvisn, pa de je strupen pa škodljiv, ti si še itak vredi, sam zdajle je ena penzionistka rekla , de gre peš na Brezje v zahvalo, ker so skinli ono županjo v Izoli

pol pa men pravijo , da sn čudna

čudaki x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: čudni ste, res ste čudni, kak vas more kaj takega tak iz tirnic vržt

ko toliko gledate TV,pa noben nč ne joka , de je od TV odvisn, pa de je strupen pa škodljiv, ti si še itak vredi, sam zdajle je ena penzionistka rekla , de gre peš na Brezje v zahvalo, ker so skinli ono županjo v Izoli

pol pa men pravijo , da sn čudna

čudaki x^x

x:Dx x:Dx x:Dx shut the f*** up lia x:Dx x:Dx x:Dx

Tarčo sem gledu in človeka ki bo naslednji predsednik :vragec:

sem pa še vedno na tirih... v Abgrund x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pa obstaja ena varianta, da bi zvišal slovensko nataliteto... pomlad naj se začne 21-tega janurja in traja tja do junija... po moje bi štimal x:px

In pol mi čez afričane, kao da jih je tolk... to je to... zimo pa v afriko x:Dx x:px x;)x

Fernando Pessoa

pomlad naj se začne 21-tega janurja in traja tja do junija...

naj se zacne, teoreticno ... v praksi pa sele konc decembra xrolleyesx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Kaj bi blo fajn, da nam ne bi bilo treba spat. Če si zaspan ne morš nič delat, ne moreš nič mislit... ne moreš NAČ :vragec:

Bemo Adam...

x:Dx x:Dx x:Dx

Fernando Pessoa

in koncno se je koncal zacetek...:P:S

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Ko nisem ravno razpoložen in to me zna bukowski gor spravt just like this. Sem zloudal z mule njegove kratke štorije in si jih občasno šopam namest droge. Moram še njegovo poezijo dobit... tip je bil genijalc x;)x

Fernando Pessoa

Ko nisem ravno razpoložen in to me zna bukowski gor spravt just like this. Sem zloudal z mule njegove kratke štorije in si jih občasno šopam namest droge. Moram še njegovo poezijo dobit... tip je bil genijalc x;)x

mi pošlješ na mail....prosim....genialec...tako kot praviš

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...