Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

Nekaj sili se pomlad...

kao, novi začetki,

pride poletje

na vrhuncu naslade,

vsa ta neumnost

v jeseni porumeni,

da kržljavi in grbavi,

prazni in odurni

trepečemo pred njo...

Sans teeth x:px , sans eyes x:px , sans taste x:px , sans everything x:px

x:Dx x:px x;)x

Round around, again 'n' again,

till the last void

touches the abbys x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

I want love, but it's impossible a girl like me, so ireensposible,a girl like me is dead in places. :o|o: x:Ix x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Kjer je luč, je tudi tema svetlejša..

Cvetka :palec: sam prižgat jo moraš znat ane xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

oddaljena lupina okrog neskonce topline pocasi prinasi izvir iz katerega ne znam pit

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Prejle sm se čist tko brez veze zmislu en vic... tega še niste slišal x:px

Gre bjonda pisat CPP, pa pride pred prvo vprašanje omejitve hitrosti po mestu kao:

- 40

- 50

- 60

Začne brat in ko pride do minus 40 zakriči K U P I M

Ga grem mau prbijat... je tak kulsko soooooooonnnnccceeeeeeeee x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Nekaj sili se pomlad...

kao, novi začetki,

pride poletje

na vrhuncu naslade,

vsa ta neumnost

v jeseni porumeni,

da kržljavi in grbavi,

prazni in odurni

trepečemo pred njo...

Sans teeth x:px , sans eyes x:px , sans taste x:px , sans everything x:px

Round around, again 'n' again,

till the last void

touches the abbys x:px

Te šlata a, ta prvi Saturnov povratek x8Dx hudo je to , niaš tu kaj, sam če si htel lep pa mlad umret je itak prepozno...

pa nea tak črno gledi, kaj pa ledena trgatev, tud ni tak švoh, pa leta sama po sebi niso slaba niti umazana niti grda, niti krmežljava, niti prazna in niti odurna, vse je samo v tem kako znaš uživat v dežju x:px v snegu x:px v klancih x:px dolinah x:px jezerih x:px rekah x:px potočkih

in ne boš verjel, da je puščava lahko še lepša od travnika in podzemna jama lepša od marsikaterega gorskega vrha x;)x

sam probat morš kdaj x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Te šlata a, ta prvi Saturnov povratek x8Dx hudo je to , niaš tu kaj, sam če si htel lep pa mlad umret je itak prepozno...

pa nea tak črno gledi, kaj pa ledena trgatev, tud ni tak švoh, pa leta sama po sebi niso slaba niti umazana niti grda, niti krmežljava, niti prazna in niti odurna, vse je samo v tem kako znaš uživat v dežju x:px v snegu x:px v klancih x:px dolinah x:px jezerih x:px rekah x:px potočkih

in ne boš verjel, da je puščava lahko še lepša od travnika in podzemna jama lepša od marsikaterega gorskega vrha x;)x

sam probat morš kdaj x8Dx

x:Dx to sem pisal z radostnim srcem x:Dx x:px x;)x Kao cikel... večno vračanje istega... Nietzsche x:px Mah, jebeš to... James Dean je sanjal o mladi smrti... jst bom lutal po puščavi... sans everything x:Dx

Dons mam za 30 ur dela... pa sm šele vstal :vragec:

Ammmmmm.... misel trenutka x?x

There's no need to make life harder then it already is.

Fernando Pessoa

x:Dx :palec: itak, sama radost te je xcivx x;)x

kako pritegneš bika, izogibaj se shujševanim dietam in nauči se kuhati x:o)x misel trenutka x;)x :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:lol: :lol: :lol:

You got me baby... x:Dx x:px x;)x

Grem jest x:px

Fernando Pessoa

Men ie tale ful ušeč...

If you cry,because the sun has gone,the tears won't let you see the stars.

tudi meni je ta misel izredno všeč

pa še v slovenščini:

če jočeš, ker je izginilo sonce iz tvojega življenja,

ti solze preprečujejo,

da bi videl zvezde

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Sometimes I feel my hands are tied

I need someone to come and cut these ropes of mine

They'll wear a coat of wind and rain

To drive away the fears that I can't face again.

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

HAHAHAHAHA

I'm toasted

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...