nimbus 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Nekaj sili se pomlad...kao, novi začetki,pride poletjena vrhuncu naslade,vsa ta neumnostv jeseni porumeni,da kržljavi in grbavi,prazni in odurnitrepečemo pred njo...Sans teeth , sans eyes , sans taste , sans everything Round around, again 'n' again, till the last voidtouches the abbys Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 I want love, but it's impossible a girl like me, so ireensposible,a girl like me is dead in places. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Kjer je luč, je tudi tema svetlejša..Cvetka sam prižgat jo moraš znat ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Prou maš. Sam pržgeš pa že je . Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 oddaljena lupina okrog neskonce topline pocasi prinasi izvir iz katerega ne znam pit Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 oddaljena lupina okrog neskonce topline pocasi prinasi izvir iz katerega ne znam pitmalo srkni...za pokušnjo...in se bo samo vlilo...in te zalilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Prejle sm se čist tko brez veze zmislu en vic... tega še niste slišal Gre bjonda pisat CPP, pa pride pred prvo vprašanje omejitve hitrosti po mestu kao:- 40- 50- 60Začne brat in ko pride do minus 40 zakriči K U P I M Ga grem mau prbijat... je tak kulsko soooooooonnnnccceeeeeeeee Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 prišel je ves umazan,hripav, skuštran in nabrit ,ko presta rada ga imam kujona Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 koga opisuješ?????? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 When I'm right, I'm right and when I'm wrong, I couId've been right so I'm stiII right cause I couId've been wrong!itak je vseeno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Warrum ist die Banane krumm? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 rechts oder links Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Nekaj sili se pomlad...kao, novi začetki,pride poletjena vrhuncu naslade,vsa ta neumnostv jeseni porumeni,da kržljavi in grbavi,prazni in odurnitrepečemo pred njo...Sans teeth , sans eyes , sans taste , sans everything Round around, again 'n' again, till the last voidtouches the abbys Te šlata a, ta prvi Saturnov povratek hudo je to , niaš tu kaj, sam če si htel lep pa mlad umret je itak prepozno...pa nea tak črno gledi, kaj pa ledena trgatev, tud ni tak švoh, pa leta sama po sebi niso slaba niti umazana niti grda, niti krmežljava, niti prazna in niti odurna, vse je samo v tem kako znaš uživat v dežju v snegu v klancih dolinah jezerih rekah potočkihin ne boš verjel, da je puščava lahko še lepša od travnika in podzemna jama lepša od marsikaterega gorskega vrha sam probat morš kdaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 eh....carica..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Te šlata a, ta prvi Saturnov povratek hudo je to , niaš tu kaj, sam če si htel lep pa mlad umret je itak prepozno...pa nea tak črno gledi, kaj pa ledena trgatev, tud ni tak švoh, pa leta sama po sebi niso slaba niti umazana niti grda, niti krmežljava, niti prazna in niti odurna, vse je samo v tem kako znaš uživat v dežju v snegu v klancih dolinah jezerih rekah potočkihin ne boš verjel, da je puščava lahko še lepša od travnika in podzemna jama lepša od marsikaterega gorskega vrha sam probat morš kdaj to sem pisal z radostnim srcem Kao cikel... večno vračanje istega... Nietzsche Mah, jebeš to... James Dean je sanjal o mladi smrti... jst bom lutal po puščavi... sans everything Dons mam za 30 ur dela... pa sm šele vstal Ammmmmm.... misel trenutka There's no need to make life harder then it already is. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 itak, sama radost te je kako pritegneš bika, izogibaj se shujševanim dietam in nauči se kuhati misel trenutka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 You got me baby... Grem jest Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Dream Of The Dolphin" In every colour there's the light.In every stone sleeps a crystal.Remember the Shaman, when he used to say:"Man is the dream of the dolphin". Ravno poslušam..... jp še res je... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Men ie tale ful ušeč... If you cry,because the sun has gone,the tears won't let you see the stars. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Men ie tale ful ušeč... If you cry,because the sun has gone,the tears won't let you see the stars. tudi meni je ta misel izredno všeč pa še v slovenščini: če jočeš, ker je izginilo sonce iz tvojega življenja,ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Rada bi bila doma...pa ne vem, če bom ta moj dom sploh kdaj našla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Na tem planetu bi bil azil za mentalno zdrave precej prazen. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Sometimes I feel my hands are tiedI need someone to come and cut these ropes of mineThey'll wear a coat of wind and rainTo drive away the fears that I can't face again. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Lepo lepo. When the stars are blind and you are stuck in the sky ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 HAHAHAHAHA I'm toasted Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.