Skoči na vsebino

Misel trenutka

Guest leeon

Recommended Posts

beg v sanje in sanjarjenje nastane zmeraj zaradi tega, ker ne zmoreš doumeti, ne zmoreš sprejeti ali ne zmoreš spremeniti xyesx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Tole je tipičen primer, ki dobro funkcionira v teoriji, v praksi pa ne kaj preveč.. :sori:

Če pa jemleš tistih tisoč žarkov ki ti že zjutraj oblije obličje in življenje daje za samoumevne x:px

... neki pečenga bi x:px x:Dx x;)x

Ammmmmm... x:Dx x:px x;)x

P.S. Ful dober podpis x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Sonce enako sije na vse pravičnike kot na nas grešnike, kar še ne pomeni nujno da je sonce nepravično. Mogoče samo mi ne vemo kaj je pravičnost x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

No... in kaj je pravičnost x?x

x:Dx x:Dx x:Dx

Fernando Pessoa

In kakšna je najtežja lekcija... the ultimative quest x?x x:px

Zdej, pri igrcah smo pravl pobčki, da smo jo obrnil... kako je pa to v življenju x?x x:px

vem x^x ... sam je kočljivo tole... je treba zlooo pazit kaj si želiš :o|o:

Vem... tole me vedno spomne na tistega kralja, ki je hotel da se mu vse česar se dotakne, spremeni v zlato. In prime pica-burek in guess what x?x x:Dx x:px x;)x

Sam... samo te besede... celo stvarstvo razumeš... dobi človek kar krila, da bi se za neki mal zavzemu... just for the hell of it x;)x

Fernando Pessoa

formacija reakcije (obračanje v nasprotje) povemo točno obratno oz. si interpretiramo stvari na točno obraten način x8Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Težko govorim o tem, kaj je komu najtežja lekcija. Saj veš, nekomu je lahko najtežje nekaj, kar je drugemu čisto preprosto..

Za to, da bi pa vedel kaj je ultimative quest, bi pa moral vedet kaj je goal, proti kateremu vodi ta journey..

Ja... a tega ne veš :eek: Ja, čim več met, avtomobilov, hiš kot prijateljev in muz, se izogibat bolečini in uživat v razvratu, na koncu pa bogato z nagrobnikom v tri štuke umret. x:Dx x:Dx x:Dx

Čeprav se mi še vseen zdi večji izziv ne metati po nekih kopitih stvari in ljudi v isti koš stereotipov in se vsaki dan veseliti sonca ko majhen otrok x;)x . Te igrice po mojem midva leeon ne bova obrnila x:px x;)x

Fernando Pessoa

Ja sej je res vse odvisno od mišljenja al pa od človeka samega. Če se odločiš, da boš žalosten, boš.
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Ostaja pa vseen upanje, saj...

Bliiiiiiiiiižja je smrt, manjši je strah x:px x;)x

Se prav, da smo vsak dan za dan pogumnejši x:px ... tko, pr ene sedemdesetih te povabm na deit x:Dx x:Dx x:Dx

Fernando Pessoa

Ostaja pa vseen upanje, saj...

Bliiiiiiiiiižja je smrt, manjši je strah x:px x;)x

Se prav, da smo vsak dan za dan pogumnejši x:px ... tko, pr ene sedemdesetih te povabm na deit x:Dx x:Dx x:Dx

x^x Lepo, sam jaz ne maram mehurčkov, povabi me raje na kozarček x:px dobre primorske kaplice.... xrolleyesx zakaj pa tako razmišljanje???? x?x Imaš večkrat ali vedno take prebliske? x^x

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

:palec: ... s to razliko, da jst še oče naš odmolim x^x

... kaj pa potenca :O: x;)x x:Dx ... mogoče mal preveč računaš na viagro x;)x x:px x:Dx

Pomoje boš mela ti več problemov x:Dx

x^x Lepo, sam jaz ne maram mehurčkov, povabi me raje na kozarček x:px dobre primorske kaplice.... xrolleyesx zakaj pa tako razmišljanje???? x?x Imaš večkrat ali vedno take prebliske? x^x

To je pač neizpodbitna resnica, nedokazljivo dejstvo... aksiom če hočeš... je čist neodvisen od mojega razmipšljanja x:px

Se bova zmenla... takrat bojo že kakšne sajberkaplce x:Dx x;)x

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...