RUSLANA 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 lepo je biti mlad se lepse je biti zaljubljen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 beg v sanje in sanjarjenje nastane zmeraj zaradi tega, ker ne zmoreš doumeti, ne zmoreš sprejeti ali ne zmoreš spremeniti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 to imas prav...ampak vsi sanjamo za necim kar je nedosegljivo? edino to nam preostane...( SANJE IN SPOMINI )... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Obstojnost nasmeha je pogojena z odsevom zvezd v očeh..pridejo trenutki ko ni niti ene zvezde v očeh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Come what maythose who are meantare here to stayto the very end Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Moja misel trenitka ... grem vadit na flavto Mejte se ... NAMASTE, SRI GURUDEVA Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 bolje biti pijan nego star... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Narediš eno dobro delo in nebo ti povrne tisočero..... Narediš veliko napak, nebo te kaznuje samo enkrat, vendar to zagotovo močno občutiš.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Tole je tipičen primer, ki dobro funkcionira v teoriji, v praksi pa ne kaj preveč.. Če pa jemleš tistih tisoč žarkov ki ti že zjutraj oblije obličje in življenje daje za samoumevne ... neki pečenga bi Ammmmmm... P.S. Ful dober podpis Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Sonce enako sije na vse pravičnike kot na nas grešnike, kar še ne pomeni nujno da je sonce nepravično. Mogoče samo mi ne vemo kaj je pravičnost Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 No... in kaj je pravičnost Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 In kakšna je najtežja lekcija... the ultimative quest Zdej, pri igrcah smo pravl pobčki, da smo jo obrnil... kako je pa to v življenju vem ... sam je kočljivo tole... je treba zlooo pazit kaj si želiš Vem... tole me vedno spomne na tistega kralja, ki je hotel da se mu vse česar se dotakne, spremeni v zlato. In prime pica-burek in guess what Sam... samo te besede... celo stvarstvo razumeš... dobi človek kar krila, da bi se za neki mal zavzemu... just for the hell of it Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 formacija reakcije (obračanje v nasprotje) povemo točno obratno oz. si interpretiramo stvari na točno obraten način Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 poje mi se... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Sneg so samo sestavni deli snežakov, ki padajo z neba. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Težko govorim o tem, kaj je komu najtežja lekcija. Saj veš, nekomu je lahko najtežje nekaj, kar je drugemu čisto preprosto.. Za to, da bi pa vedel kaj je ultimative quest, bi pa moral vedet kaj je goal, proti kateremu vodi ta journey.. Ja... a tega ne veš Ja, čim več met, avtomobilov, hiš kot prijateljev in muz, se izogibat bolečini in uživat v razvratu, na koncu pa bogato z nagrobnikom v tri štuke umret. Čeprav se mi še vseen zdi večji izziv ne metati po nekih kopitih stvari in ljudi v isti koš stereotipov in se vsaki dan veseliti sonca ko majhen otrok . Te igrice po mojem midva leeon ne bova obrnila Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ni vse zlato kaj se sveti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Tole je tipičen primer, ki dobro funkcionira v teoriji, v praksi pa ne kaj preveč.. Tako se dogaja meni, zato sem tako napisala - odvisno je kako človek gleda Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ja sej je res vse odvisno od mišljenja al pa od človeka samega. Če se odločiš, da boš žalosten, boš. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ... pa tko samozadostna sem že bila ... zdej mi pa spet fali pol sveta kak zelo znano sanjaj, kot da boš živel večno... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ne hodim spat s turobnimi mislimi, ker je moja duša vesela in polna lepih trenutkov Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ostaja pa vseen upanje, saj... Bliiiiiiiiiižja je smrt, manjši je strah Se prav, da smo vsak dan za dan pogumnejši ... tko, pr ene sedemdesetih te povabm na deit Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ostaja pa vseen upanje, saj... Bliiiiiiiiiižja je smrt, manjši je strah Se prav, da smo vsak dan za dan pogumnejši ... tko, pr ene sedemdesetih te povabm na deit Lepo, sam jaz ne maram mehurčkov, povabi me raje na kozarček dobre primorske kaplice.... zakaj pa tako razmišljanje???? Imaš večkrat ali vedno take prebliske? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ... s to razliko, da jst še oče naš odmolim ... kaj pa potenca ... mogoče mal preveč računaš na viagro Pomoje boš mela ti več problemov Lepo, sam jaz ne maram mehurčkov, povabi me raje na kozarček dobre primorske kaplice.... zakaj pa tako razmišljanje???? Imaš večkrat ali vedno take prebliske? To je pač neizpodbitna resnica, nedokazljivo dejstvo... aksiom če hočeš... je čist neodvisen od mojega razmipšljanja Se bova zmenla... takrat bojo že kakšne sajberkaplce Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Čutim,da lahko mu dam............vseeeeeeeeeeeeeeeee................ Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.