Guest mačona 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 jaz pa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič.prav nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Prej ga pa še vpraš kolk lahk nese naenkrat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Sneg so samo sestavni deli snežakov, ki padajo z neba. *** Nimbus, takega karakterja ne more noben ... muhasta sem, bemu, mir hočem! :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Te čist zastopm... žensk tut jst ne razumem... tko, da sva že dva Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 saj zakaj bi jih pa sploh moral? pa zakaj bi ženske morale razumeti moške? smo si pač različni, to je dejstvo. če samga sebe razumeš, je za začetek čist dovolj ... če je to sploh možno ... ker, če sklepam po sebi ... ne vem no ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 we cannot say that we do not disagree with you. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ja saj pravim. če samga sebe ne, maš občutek, da te drugi niti pod razno ne morejo štekat .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Nekateri ljudje imajo samo en gumb - random. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Samo, ker nekaj ni resnicno se ni razlog, da to ne-bi bilo res Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Samo, ker nekaj ni resnicno se ni razlog, da to ne-bi bilo res Ja, jst še vseeno verjamem v svojega princa... čeprou sm v preteklosti malce dvomila, da bo prišel ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 sonce je nekaj najlepsega isto kot ljubezen...brez njih ne mores zivet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 sonce je nekaj najlepsega isto kot ljubezen...brez njih ne mores zivet... popravek dan brez sole je nekaj najlepsega isto kot ljubezen...brez njih nemores zivet... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Zakaj mi je pa tega treba bilo Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Wir muessen geduldig sein...dann dauert es nicht mehr lang Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Wir muessen geduldig sein...dann dauert es nicht mehr lang mah Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Kdo še potrebuje sovražnike ob takih prijateljih. Poštenost je precenjena. Sploh, če ti človek zatrjuje, kako pošten je. Če ti nekdo zatrjuje, da te ljubi, to še ne pomeni, da misli resno. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Kdo še potrebuje sovražnike ob takih prijateljih. Poštenost je precenjena. Sploh, če ti človek zatrjuje, kako pošten je. Če ti nekdo zatrjuje, da te ljubi, to še ne pomeni, da misli resno. Besede so samo besede - važno je kaj se za njimi skriva Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 A ne bi bilo boljše umret na en perfect dan, ko bi zunaj sijalo sonce in bi ga preživela najboljše kar se da ? ce ze/ko ze res lih mormo umret, nda..., jaaaa...bi bil najboljs prezivet trenutek pred tem... v prepletu teles, lih preden nanananana... uuu ne preden, ampk po..., mogoc tud kr med, neb blo slabo perfect trenutek, najboljs prezivet... za it... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Kdo še potrebuje sovražnike ob takih prijateljih. Poštenost je precenjena. Sploh, če ti človek zatrjuje, kako pošten je. Če ti nekdo zatrjuje, da te ljubi, to še ne pomeni, da misli resno.[/i] res, kwa je dobr, ob takih prijateljih je "ALL INKLUZIF" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Sledim modi - vedno sem za njo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 biti ali ne biti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 biti ali ne biti? Ali jemo zato da živimo ali živimo zato da jemo??? Mnjam, na en hamburger grem zej ... :) Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 mehkoba zarka, kot mah pada na ledenik, kjer z obzorja diham nevidne misli skozi sledi topljenja... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Rodimo se z edinstvenimi darovi nadarjenosti in sposobnostmi, da jih uresničimo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 zivljenje je lepo ce si ga znas lepega naredit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.